Gość: MadonnaGayIkonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:01 Madonna, dziekujemy za Twoje przeboje. Geje z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (gość portalu) rozczarowanie IP: *.waw.pl / 80.55.5.* 13.11.05, 20:16 plyta jest slaba wroze klape madonna skonczy jak cher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macs Re: rozczarowanie IP: *.gdynia.mm.pl 14.11.05, 08:17 Chciałbyś :))) Ale tak nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Najgorsza płyta od lat IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.11.05, 18:45 Ale EMI płaci, więc recenzja musi być pochwalna. Swoją drogą to ciekawe, występ Madonny na MTV EMA był fatalny, jeśli pomiędzy fałszami i zgrzytami trafiła w co dziesiątą nutę, to już było nieźle. Recenzje? "Wspaniały występ, Madonna jak zwykle pokazała, że jest najlepsza". Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiq Re: Najgorsza płyta od lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:35 Taaa, widać, jak się znasz na rzeczy. Madonny nigdy EMI nie wydawało... A i występ, i płyta są swietne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Najgorsza płyta od lat IP: 217.98.72.* 25.11.05, 21:46 jestem totalnym antyfanem Madonny, bo z całej jej twórczości podobały mi się 3, 4 piosenki (Frozen, Power of goodbye, Vogue, Like a prayer), a mimo to ten album mnie bardzo zainteresował. Coś w nim jest :) Na pewno to że jest fachowo zrobiony. No i ma w sobie na tyle dużo polotu, że naprawdę porywa do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Re: rozczarowanie IP: *.pmt.com.pl 14.11.05, 14:55 chłopie, chyba nie wiesz o czym piszesz. Ja daję co najmniej 15 mln sprzewdanych płyt. fantastyczny album , będzie mega hitem. Hung up już jest na 1 w UK, Australii, Italii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londoner , IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.11.05, 01:10 tak, tak Hung Up graja w kazdej stacji w UK. A do tego Magde reklamuje telefon Motoroli ROKER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eles Re: rozczarowanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.05, 17:38 1) Płyta nie jest słaba, a jezeli tak uwazasz, to swiadczy to o Towim braku gustu muzycznego, bo płyta jest rewelacyjnie wyprodukowana! No chyba, ze liczyles na komercyjne utowry, ale to nie w stylu Madonny! 2)Płyta nie odniesie klapy, bo to jest jej najlepszy album i wroze mu do 20 mln sprzednaych płyt! 3)Hung Up jest juz numerem jeden w ponad 40 KRAJACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: rozczarowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:08 Gość portalu: eles napisał(a): > 1) Płyta nie jest słaba, a jezeli tak uwazasz, to swiadczy to o Towim braku > gustu muzycznego, bo płyta jest rewelacyjnie wyprodukowana! No chyba, ze > liczyles na komercyjne utowry, ale to nie w stylu Madonny! > 2)Płyta nie odniesie klapy, bo to jest jej najlepszy album i wroze mu do 20 mln > > sprzednaych płyt! > 3)Hung Up jest juz numerem jeden w ponad 40 KRAJACH!!! Zgadzam się całkowicie. Średnio lubię Madonnę, ale moim zdaniem płyta jest po prostu rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: rozczarowanie IP: 80.72.38.* 15.11.05, 11:33 1) O gustach się nie dyskutuje. To, że płyta jest "rewelacyjnie wyprodukowana", nie przesądza automatycznie o wysokich walorach artystycznych utworów na niej zawartych. 2) Płyta nie odniesie klapy, bo to płyta Madonny. Co jak co, sprzedawać Madonna potrafi. 3) To, że utwór podbija listy przebojów nie oznacza, że wszystkim się podoba. W mojej osobistej ocenie "Hung Up" jest fatalny, a jego ogromna popularność na tę ocenę w żaden sposób nie wpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no/disco/but/love Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.icpnet.pl 14.11.05, 07:57 na pierwszy rzut ucha potworny chaos. po kilku razach przebija sie muzyka. potem jest juz tylko lepiej. disco opera. niezle i konsekwentnie. bywa nawet skomplikowanie. mocne poparcie. hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej nie z Warszawy Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.gdynia.mm.pl 14.11.05, 08:19 A, tak, bo geje z Warszawy tacy szczególni, naznaczeni. Cała Wawka taka inna od reszty Polski. Wyróżnia was co? Utopia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:50 trzeba przyznac ze pierwsz jej plyta ktora ma mysl przewodnia, do tej pory byly zlepki przebojow,teraz jest calosc, szkod atylko ze ta calosc to disco, dobrze zrobione ale jednak disco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z12z12@wp.pl Re: Madonny - polskie słowo na płycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:01 przesłuchajcie sobie utwór sorry - pojawia się tam po polsku wypowiedziane "przepraszam: choć może ono dziwnie brzmi to jednak jest.. polski akcent na tego typu płycie - jak dla mnie rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
luana2 Re: Madonny - polskie słowo na płycie 26.11.05, 11:22 Nie ma tam polskiego. Mówi w czterech językach. Po duńsku podobno wymawia niewyraźnie i zamiast "ik ben droevig" - przykro mi, wymawia trochę jak "ik ben dronken" - jestem pijana, ale pewnie się czepiają ;) Reszta to: Je suis désolée Lo siento Ik ben droevig Sono spiacente Perdóname Odpowiedz Link Zgłoś
luana2 Re: Madonny - polskie słowo na płycie 26.11.05, 11:24 W pięciu językach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z12z12@wp.pl Re: Madonny - polskie słowo na płycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:25 a jednak jest.... utwór nr. 3 czas 2:55 i słowo prze-pra-szom... nie wyszło jej przepraszam ale na oficjalnych stronach z tekstem widnieje słówko po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Madonny - polskie słowo na płycie IP: *.mkrasnik / 80.48.105.* 02.12.05, 23:47 Jest jest ;-) Oto dowód. Fragment tekstu: Gomen nasai Mujhe maaf kardo Przepraszam Slihah Forgive me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Czy to też pod wpływem rabina? IP: 217.153.26.* 14.11.05, 12:59 patrząc na kasę ze sprzedawanych płyt trudno się oprzeć innemu wrażeniu _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Madonny hołd muzyce disco 14.11.05, 13:08 "Piosenka" jest koszmarna i niestety Abba jej nie uratowala Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Madonny hołd muzyce disco 14.11.05, 14:41 a mnie się podoba. Ale jestem bezkrytyczny, bo bardzo ją lubię. Myślę, że to będzie sukces, bo Amercian Life sprzedała się słabo (ponad 600 tys egz w stanach). I uważam też, że Abba ją uratowała. Po raz kolejny Madonna pokazuje, że jest krok przed wszystkimi (piosenki/teledyski "like a prayer", "vogue", "justify my love", "music, itd itd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:48 Rewelacja!! Po kilku przesłuchaniach wciąga. Coraz bardziej mi się podoba. Madonna znowu wygrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.inet.cns.fra.dlh.de / *.lhsystems.com 14.11.05, 16:02 Odlot! Madonna wie co robi. Mistrzyni w swoim fachu. Mowcie, co chcecie, Madonna krolowa popu jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Madonny hołd muzyce disco IP: 156.17.237.* 14.11.05, 17:42 nie przepadam za madonna ale ta plyta jest rewelacyjna!!! po prostu nie da sie usiedziec na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Madonny hołd muzyce disco IP: 156.17.237.* 14.11.05, 17:42 nie przepadam za madonna ale ta plyta jest rewelacyjna!!! po prostu nie da sie usiedziec na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:08 Ale wstrętnie wygląda na zdjęciu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psemek Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.chello.pl 14.11.05, 18:11 potwierdzam..dla mnie, promowany teledysk jest oblesny, fuuuj.....a covery abby to juz byly robione... Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Babcia Madonna jakos sobie radzi... 14.11.05, 18:39 Na Wyspach jej ostatni CD ma dosc niskie notowania/trzy lub czasem cztery gwiazdki na piec mozliwych/,ale sprzedaje sie dobrze.Madonna jak na swoje prawie 50 lat wyglada swietnie.Jest bardzo zgrabna,ma malo zmarszczek,zero tluszczu,wyglada swiezo i jest nadal pociagajaca kobieta.Akurat nie zgadzam sie z tekstem,ze jej najlepsza rola filmowa byla Evita/a nie Rozpaczliwie poszukujac,gdzie przycmila Arquette/ oraz,ze prowadzi wiejskie zycie.Madonna jest trzy razy w tygodniu w Londynie.Robi zakupy,bywa w swojej swiatyni,odwiedza przyjaciol,chodzi do restauracji,bywa na premierach filmowych...Wlasnie widzialem ja z paru metrow na premierze slabego filmu jej meza i naprawde nie wyglada na polwieczna pania.Raczej na taka trzydziestoparolatke.Mysle,ze jeszcze z dziesiec lat pociagnie.Samym profesjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Babcia Madonna jakos sobie radzi... 15.11.05, 08:38 cholera a ja byłem w Londynie w czasie jej urodzin i nie mogłem jakoś na nią trafić. No i później się okazało, że spadła z konia. Jaiekolwiek zdania by o niej nie były, ja uważam, że jeśli ktoś "robi" w szołbiznesie ponad 20 lat, to coś to jednak znaczy! a w "desperacyjnie poszukując Suzan" zagrała świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geje z Łodzi Madonny hołd muzyce disco IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.11.05, 19:56 Geje z Łodzi też dziękują Madonnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek z Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.05, 20:16 bardzo ciekawyartkuł o madonnie, ale duży merytoryczny błąd gazety.Piosenka abby wykorzystana w kawałku hung up to nie gimmie.....ale knowing me knowing you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.dbln.cable.ntl.com 14.11.05, 20:55 Slucham wlasnie Gimme Gimme Gimme i... fragment wlasnie tej piosenki wykorzystano w Hung Up. Moze tej drugiej tez, nie znam sie na Abbie, ale motyw przewodni to zdecydowanie Gimme Gimme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo4 Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:17 Gdyby płyta ograniczyła się jedynie do "Jump" i "Get together" to i tak byłoby warto. Świetna płyta Odpowiedz Link Zgłoś
matylda44 Re: Madonny hołd muzyce disco 14.11.05, 21:10 Ma osobowość, siłę przebicia, robi fajne, lekkie kawałki / przeważnie/ - jest DOBRA. Podziwiam ją chociaz nie jestem gejem z Warszawy ;-P Pozdro / także dla gejów z Warszawy/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Super !!!! Madonna jest SUPERRRRR !!!! IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:17 Płytka jest super.Jeś i ktos lubi sie bawic,tanczyc i smiac to plytka jest doskonala.A i jeszcze jedno ? Kochani jesli sciagneliscie z netu plytke to nie mozecie sie niestety cieszyc doskonalym jej brzmieniem.DLatego polecam sobie kupic CD.DZis kupilem i slucham juz 6 raz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: Super !!!! Madonna jest SUPERRRRR !!!! IP: *.lodz.msk.pl 14.11.05, 23:02 brawo. wódke lać temu Panu! Jak Pan dojdzie do 7 niech Pan powiadomi księgę rekordów... A tak na serio. To nie sluchalem jeszcze plyty. "Hung Up" jest w porządku, ale to raczej muzyka do potańczenia, a nie do zasłuchiwania się w domu. Przynajmniej dla mnie. "Ray of Light" była niezła, "Music" średnia a "American Life" tragiczna. A gdyby nie produkcja to Madonna byłaby muzycznie bardzo blisko Sprytnej Spears etc. Bo teksty pisze z reguły bardzo cienkie. Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam fanów Madonny (gejów, bisex i straight) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.ltjkpg.se 15.11.05, 06:27 Dziwi mnie ze madonna nie zmienila pseudo na ku..szon- wtedy sprzedaloby jeszcze wiecej plyt. Jej piosenki to sieczka! Cala jej pseudomuzyczna dzialoalnosc to czyste kurestwo a ludzie to kupuja jak kupuja uslugi pan spod latarni. Nie dam tej zdzirze zarobic ani grosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 06:54 berecik wyprostuj, bo jakos ci opada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:41 Gość portalu: zet napisał(a): > berecik wyprostuj, bo jakos ci opada... He he... Słuszna uwaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:59 o jejku, a ty biedactwo tak bardzo zazdroscisz komus sukcesu, ze nie potrafisz tego ukryc. twoja wypowiedz jest po prostu zenujaca... a Madonna i jej muzyka i tak broni sie sama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Jak juz ktoś zauważył.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:08 MADonna to kropla talentu w oceanie tupetu. To wszystko co o niej można powiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAYER FULL Re:A kiedy Madonny hołd muzyce DISCO POLO? IP: *.bsi.bytom.pl 15.11.05, 10:53 Czekam na moment, gdy Madonna odda hołd od dawna należny muzyce Disco Polo. Kierunek jest już właściwy. Potem pozostanie już tylko "Gala muzyki chodnikowej". A to się chłopaki w remizach ucieszą, że Madonna odda im hołd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice legii Re:A kiedy Madonny hołd muzyce DISCO POLO? IP: 217.153.131.* 15.11.05, 11:21 my kibice Legii tez przylączmy sie do podziekowan Madonno ta plyta jest w deche! (gejow z warszawy nie pozdrawiamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas-cycle Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.05, 12:01 jestem słuchaczem 3 i słyszałem kilka utworów z nowej płyty. nie jestem fanem popu ani nie jestem tzw. klubowiczem, a raczej jazzu, jednak z ręką na sercu powiem,że Madonna jest genialna a pomysł na nową płytę jeszcze bardziej mnie w tym utwierzdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titan Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.131.broadband2.iol.cz 25.11.05, 10:18 Super pŁyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO-BOY Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.chello.pl 12.12.05, 23:49 --SUPER PŁYTA--WŁAŚNIE CAŁY CZAS PUSZCZAM W SKLEPIE--OBROTY WZRASTAJĄ!---TAK DALEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:09 tym sie różnia ludzie, którzy coś wiedza na temat muzyki od tych co sa tylko cwaniaczkami co posluchali siedmiu plyt na krzyż w swoim zyciu, że uznaja plyte Madonny po prostu za bardzo dobra poimimo swego osobistego stosuku do niej jako do osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:17 dupa dupa dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: Madonny hołd muzyce disco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:54 dupa dupa dupa?-ciekawe bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś