Gość: ANGELA IP: *.crowley.pl 10.10.02, 11:02 NIE UWAZACIE ZE OSTATNIMI CZASY STRASZNIE SMĘTNĄ MUZYKĘ GRAJĄ NA TEJ RADIOSTACJI!!??? PAWELEC TEŻ POWOLI SIĘ ROBI NUDNY...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turtle Re: RADIO ESKA IP: *.com.pl 10.10.02, 15:04 przecież oni od sawsze graja fatalną muzykę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: RADIO ESKA IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 13:32 Gość portalu: turtle napisał(a): > przecież oni od sawsze graja fatalną muzykę!! i to by bylo na tyle o ESCE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: RADIO ESKA 14.10.02, 19:11 Gość portalu: LEON napisał(a): > Gość portalu: turtle napisał(a): > > > przecież oni od sawsze graja fatalną muzykę!! > Tu się nie zgodzę. Kiedyś Eska Wrocław grała znośną muzykę. I miała świetnych prezenterów (niektórzy są do dzisiaj) POza tym o gustach się nie dyskutuje. Jedni wolą Eskę inni Trójkę, jeszcze inni Maryja > i to by bylo na tyle o ESCE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: RADIO ESKA IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 15.10.02, 13:31 moniczkabb napisała: > Gość portalu: LEON napisał(a): > > > Gość portalu: turtle napisał(a): > > > > > przecież oni od sawsze graja fatalną muzykę!! > > Tu się nie zgodzę. Kiedyś Eska Wrocław grała znośną muzykę. I miała świetn > ych > prezenterów (niektórzy są do dzisiaj) POza tym o gustach się nie dyskutuje. > Jedni wolą Eskę inni Trójkę, jeszcze inni Maryja > > > i to by bylo na tyle o ESCE!!!!!! nie musisz się tak denerwować to tylko forum. ludzie mają prawo do wypowiedzenia się, więc bądźmy bardziej tolerancyjni:): pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: RADIO ESKA 15.10.02, 23:12 > nie musisz się tak denerwować to tylko forum. ludzie mają prawo do > wypowiedzenia się, więc bądźmy bardziej tolerancyjni:): pozdrawiam Ależ ja się wcale nie denerwuję. :) Ja również pozdrawiam, a zdrowie, to mi się przyda, bo chora jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: RADIO ESKA IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 16.10.02, 09:17 moniczkabb napisała: > > nie musisz się tak denerwować to tylko forum. ludzie mają prawo do > > wypowiedzenia się, więc bądźmy bardziej tolerancyjni:): pozdrawiam > Ależ ja się wcale nie denerwuję. :) > Ja również pozdrawiam, a zdrowie, to mi się przyda, bo chora jestem :) w takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: RADIO ESKA 16.10.02, 17:06 POwoli wracam do zdrowia. A dziś wygrałam komórkę w ESCE Wrocław. Hihi POzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: RADIO ESKA IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 17.10.02, 09:16 to gratulacje. jednak jak trzeba to potrafią zaskoczyć. powodzenia w innych konkursach. hey Odpowiedz Link Zgłoś