Dodaj do ulubionych

Mikołajewski radzi świętym Mikołajom

IP: *.map.com 05.12.05, 06:12
A ja dodam jeszcze do tej listy wszystkie Mikolajki i swietnego "Galganka",
ktorego w tym roku wydal EGMONT. Ksiazka pelna przygod, humoru i
tajemniczych wydarzen, ktore... Naprawde warto te ksiazke przeczytac!
Obserwuj wątek
    • Gość: KaSza Mikołajewski radzi świętym Mikołajom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:12
      jak dla mnie bezkonkurencyjna jest cała kolekcja Jeżycjady Musierowicz. prezent
      od Mikołaja idealny szczególnie dla dziwcząt w wieku 12-16 lat. i nie tylko ;)
    • Gość: paździoch Re: Mikołajewski radzi świętym Mikołajom IP: *.szeptel.net.pl 06.12.05, 13:49
      Ja znalazłem w katalogu onetu książki wydawane indywidualnie, dla każdego
      dziecka z osobna. W książeczce bohaterem jest wasze, lub moje :-) dziecko,
      wymienione z imienia i nazwiska. Niezły pomysł, ksiązka kolorowa i duża, chociaż
      nie przesadnie gruba.
      bajkidladzieci.prv.pl
      • Gość: yaga Re: Mikołajewski radzi świętym Mikołajom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:12
        obejrzałąm sobie stronę tego wydawnictwa. pomysł super, ale ilustracje nie do
        przyjęcia...
    • Gość: Maria Re: Mikołajewski radzi świętym Mikołajom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:27
      A "Lichotek i czarnoksiężnik" Iana Ogilvy`ego? Świetna książka dla dzieci w
      wieku od 6 do 12 lat i dla dorosłych też. Mają być następne tomy...
      • obserwator.torunski Re: Mikołajewski radzi świętym Mikołajom 21.12.05, 19:49
        Z pewną dozą nieśmiałości (Oj, wielkie nazwiska tu padają!) zapraszam do
        najnowszego wydania "Obserwatora". Też jest głos o Mikołajach. Chociaż one
        "mikołaje" z naszego tylko podwórka to pewnie ich wzorce uwijają sie i po innych
        miastach także.

Z poważaniem

Obserwator Toruński
        www.obserwator.cba.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka