Gość: szukacz IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:44 no właśnie, czy ktoś wie co to za kawałek. dla mnie brzmiał jak clapton. a słowa refrenu wielce niepopularne w historii rocka: "i wanna make love to you" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obi Re: piosenka rozpoczynająca jw23? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.11.02, 13:53 Gość portalu: szukacz napisał(a): > no właśnie, czy ktoś wie co to za kawałek. dla mnie brzmiał jak clapton. a słow > a refrenu wielce niepopularne w historii rocka: "i wanna make love to you" Może chodzi o przebój zespołu babsko-metalowego :-) Heart? "All I wanna do, it's making love to you" czy coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi A o co chodzi z tym jw23? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.11.02, 13:58 ... to ja nie wiem, a przynajmniej do teraz nie zdążyłem się dowiedzieć cóż to jest takiego? jw23? jw23? Nie kojarzę, naprawdę. Jak by było J-23, to bym wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Wstyd! (z txt) IP: *.ltk.com.pl 11.11.02, 21:40 Obi! Ja tez jestem zawstydzony. Zupelnie nie kontaktuje co zacz jw23 mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Wstyd! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.11.02, 23:08 A wstyd. Jak by mi się wcześniej chciało przynajmniej w internecie zobaczyć, to bym wiedział. Ale cóż, tak to już jest, gdy się nie uzupełnia słuchalności pewnej rozgłośni radiowej... w pewnym sensie będącej idolem dla trUjki... Taki już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Wstyd! ;) 12.11.02, 11:16 Gość portalu: obi napisał(a): > A wstyd. > Jak by mi się wcześniej chciało przynajmniej w internecie zobaczyć, to bym > wiedział. ...co miałem na myśli. > Ale cóż, tak to już jest, gdy się nie uzupełnia słuchalności pewnej rozgłośni > radiowej... w pewnym sensie będącej idolem dla trUjki... > Taki już jestem. Heh, nie bierz tego do siebie... :) A dla tej jednej audycji WARTO BYŁO słuchać tej rozgłośni... Zresztą, kiedyś nie tylko dla tej jednej... ...ale to kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Wstyd! ;) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.11.02, 11:27 roar napisał: > > A dla tej jednej audycji WARTO BYŁO słuchać tej rozgłośni... Zresztą, kiedyś > nie tylko dla tej jednej... > ...ale to kiedyś. Tej rozgłośni przestałem słuchać od czasu, kiedy zdjęli Piotra Kosińskiego - czyli już bardzo, bardzo dawno temu. I po prostu nigdy do niej nie tęskniłem, nawet na chwilę. Tak się złożyło po prostu, że nigdy jej nie włączałem - dziwne, ale jednak możliwe. Stąd też - nie wiedziałem, cóż to jw23, choć tu i ówdzie nachodziły mnie nieświadomego człowieka mptrójkowe kawałki (nieznanego wówczas pochodzenia) przysyłane w emailach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Wstyd! ;) IP: 195.205.139.* 12.11.02, 13:04 Gość portalu: obi napisał(a): > Tej rozgłośni przestałem słuchać od czasu, kiedy zdjęli Piotra Kosińskiego - > czyli już bardzo, bardzo dawno temu. I po prostu nigdy do niej nie tęskniłem, > nawet na chwilę. Tak się złożyło po prostu, że nigdy jej nie włączałem - > dziwne, ale jednak możliwe. No to właśnie tym bardziej dziwne, bo przecież JW-23 było bezpośrednio przed "Selvą" (w latach 1996 i 97, znaczy się). Zawsze Ci się udawało tak wcelować, żeby minąć panów Marcinów i nie trafić nawet na słynny przebój "Leti, leti"? Bo mnie się to nie udawało ;). Przy okazji: od kiedy do kiedy rzeczona audycja pojawiała się na antenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Wstyd! ;) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.11.02, 13:57 Gość portalu: Lesiek napisał(a): > No to właśnie tym bardziej dziwne, bo przecież JW-23 było bezpośrednio > przed "Selvą" (w latach 1996 i 97, znaczy się). Zawsze Ci się udawało tak > wcelować, żeby minąć panów Marcinów i nie trafić nawet na słynny przebój "Leti,leti"? Bo mnie się to nie udawało ;). No to ja już w ogóle nie wiem! Strzelam "karpia" :-O , nie pierwszy zresztą raz. Ech, stary chyba jestem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: piosenka rozpoczynająca jw23? 11.11.02, 17:42 Gość portalu: szukacz napisał(a): > no właśnie, czy ktoś wie co to za kawałek. dla mnie brzmiał jak clapton. a słow > a refrenu wielce niepopularne w historii rocka: "i wanna make love to you" Dokładnie. "Wanna make love to you" Claptona. Na 99.9%. ...na pewno leciało często, ale czy zaczynało...? Wprawdzie JW zacząłem słuchać dość późno ( :(( ), ale wydaje mi się, że (przynajmniej w schyłkowym okresie) na początku było "All I want" Offspringu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiak Re: piosenka rozpoczynająca jw23? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 00:15 "Wanna Make Love To You" Kompozycja Williamsa w wykonaniu Erika Claptona, pochodząca z boxu "Crossroads" z 1988r. W koncu Marciny graly to po, a potem przed moim programem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: piosenka rozpoczynająca jw23? IP: 195.205.139.* 12.11.02, 08:42 I z tego powodu byłbym w stanie odpowiedzieć na pytanie, jaka piosenka _kończyła_ JW-23 :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajdowacz Re: piosenka rozpoczynająca jw23? IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 13:09 dzięki serdeczne. tak to bywa jak sobie człowiek coś po 5 latach przypomni! pomyśleć, że kiedyś już nieomal skreśliłem ten utwór z z twórzcości claptona przeszukując jego płyty. Odpowiedz Link Zgłoś