szakal35 05.02.06, 21:56 Mam prośbę do wszystkich fanów Trójki i poezji śpiewanej:podajcie,proszę,adres internetowy programu p. Deblessema,jeżeli takowy w ogóle istnieje.Nie mogłem znależć na stronie tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Adres e-mailowy audycji"Gitarą i piórem" IP: *.76.classcom.pl 05.02.06, 22:01 oczywiście: gip@polskieradio.pl do usłyszenie wieczorem:) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: Adres e-mailowy audycji"Gitarą i piórem" IP: *.tomaszow.mm.pl 05.02.06, 22:01 gip@polskieradio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Adres e-mailowy audycji"Gitarą i piórem" 05.02.06, 22:03 Dziękuję bardzo:-)Tak myślałem,ale nie byłem do końca pewien,a jednocześnie potrzebuję kontaktu z p.Januszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. jeszcze jeden adres IP: *.76.classcom.pl 05.02.06, 22:02 tak przy okazji... www.strefapiosenki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: jeszcze jeden adres 05.02.06, 22:08 Dzięki za przypomnienie.Zaglądam tam czasami,naprawdę warto,jeżeli ktoś chce poznać świat muzyki,w której równie ważne co dżwięki,jest słowo.Pozdrawiam wszystkich nasłuchujących "GiP":-) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Do słuchaczy "Gitarą i piórem" 06.02.06, 20:57 Mam prośbę-pytanie do tych,którzy czuwali wczoraj(tzn.dzisiaj)przy radioodbiornikach do końca.Czy w tejże audycji wybrzmiała wczoraj jakaś piosenka Grzegorza Turnaua,a w szczególności chodzi mi o przepiękny utwór z Jego nowej płyty pt."Czas na rozstaju dróg"Grzegorza Turnaua?Słuchacz często trójkowonocnie niedospany,ale nie tym razem;-) PS.Oczywiście,pominąwszy inicjalny duet z Beata Rybotycką:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Do słuchaczy "Gitarą i piórem" 06.02.06, 21:29 Nie przypominam sobie, by pojawiło się coś z płyty "Jedenasta jedenaście", ale na pewno była "Bombonierka" zaśpiewana przez Turnaua w duecie z Basią Stępniak na najnowszej płycie tej ostatniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Był za to Mieczu 06.02.06, 21:46 Nie było. Ale za to byl Robert Kasprzycki, Raz Dwa Trzy i... (tutaj największa niespodzianka) ...Mieczu Szcześniak. :-))) Większośc nagrań była zaprezentowana z jakiegoś benefisu. Greg? Odsłuchałeś już audycję? Mozesz uścislić z jakiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Był za to Mieczu IP: *.76.classcom.pl 07.02.06, 00:31 a co bylo Miecza? jego najnowsze cudo? zanim usnęłam usłyszałam jeszcze Tomka Wachnowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Wczoraj Mieczu - dziś Marley (Mocne nocne) 07.02.06, 01:15 Zaczął od "Co ty na to" (z ogromnym aplauzem publicznosci), potem jakas balladka (nie znam tytułu). Później "Spoza nas" (tak tak A!). Dalej nie pamiętam. Słuchałem właściwie jedym uchem - drugie podsłuchiwało jakież to meldunki mają przeciwnicy ;-) Za to dziś w Radiu Bis dzieli i rzadzi Bob Marlay. Włodek Klesz chyba wie wszystko o nim. Jest ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Był za to Mieczu 08.02.06, 18:15 To była trzecia, bodajże przedostatnia część jubileuszowego koncertu Elżbiety Adamiak w łódzkiej Przechowalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Był za to Mieczu IP: *.bibl.univ.szczecin.pl 09.02.06, 09:08 Czy wiece ze jest przepiekna piosenka Miecza na nowej Plycie Lidii Jazgar i Galicji?????.Zreszta obie plyty Pan z Krakowa czyli Basi Stepniak Wilk i wspomnianej Galicji sa fantstyczne i mozna ich sluchac i sluchac i sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Adres e-mailowy audycji"Gitarą i piórem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Adres e-mailowy audycji"Gitarą i piórem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 "Gitarą i piórem" / "Trójkowy osobowy folkowy" 17.09.06, 20:56 Mam takie pytanie do słuchaczy nocnych audycji Trójki: czy tydzień temu między 2 a 4 w nocy wybrzmiała audycja "Gitarą czy piórem" czy była jednak kolej na "Trójkowy osobowy folkowy"? Będę wdzięczny za odgrzebanie tego w czeluściach pamięci;) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: "Gitarą i piórem" / "Trójkowy osobowy folkowy 17.09.06, 21:03 Tydzień temu GiP zastępczo poprowadził Owczarek. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: "Gitarą i piórem" / "Trójkowy osobowy folkowy 17.09.06, 21:39 Dziekuję za błyskawiczną reakcję:)Jeszcze jedno pytanie: grał zgodnie z nazwą audycji poezję śpiewaną, czy po swojemu, Offczarkowo? Czy pojawiło się coś Edyty Geppert? Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: "Gitarą i piórem" / "Trójkowy osobowy folkowy 17.09.06, 23:10 Nie przypominam sobie, aby zagrał Geppert, ale repertuar był typowo "GiP"-owski. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Girara i...grzałka... 18.09.06, 02:45 Na stronach Trojki zapowiadają Deblessema, a w radiu gra Wojciech Ossowski. I wcale nie folk, ale np. "grzałki" z Wysp Owczych (komentarz: lubimy Wyspy Owcze, bo zawsze pozwalają nam wygrać w pilkkę nożną) ;-))) I jak tu zasnac....A o 8.00 do pracy :-(((( Ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Girara i...grzałka... 18.09.06, 11:04 Odsłuchuję teraz z odtwarzacza mp3 i nasuwa mi się taki wniosek: gdyby nie p.Ossowski, być może nigdy nie dowiedziałbym się, że lubię folk;) Odpowiedz Link Zgłoś