Gość: adrian IP: *.w83-198.abo.wanadoo.fr 09.02.06, 13:07 To jest John Legend............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CHLOPAK Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.ip.fastwebnet.it 09.02.06, 14:18 MADONNA PRZESZLA SAMA SIEBIE... JA JUZ NIE WIEM CO MAM MYSLEC O TEJ KOBIECIE. 47 LAT I CIALO JAK BOGINI, TO BYLA BOMBA NA ROZPOCZECIE WIECZORU! PUBLIKA SZALALA NA STOJACO.... JEST NIEZLA A NA AOL.COM JEST DOSTEPNY NOWY CLIP Z PLYTY PT"SORRY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:04 Madonna jest boginią a bogiem botox i chirurg plastyczny. to jest politeizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania from juesej Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: 38.195.34.* 09.02.06, 20:41 Mamuska wyglada lepiej niz z poczatkow kariery!!! Widzialam jej wejscie na Grammy - total power! A "Confession..." jest jedna z jej najlepszych plyt! Co do U2, lubie i cenie, ale 5 nagrod za jeden ze slabszych albumow w karierze, to duza przesada! Ktos poszedl na latwizne przy wyborze! No i Gwen S. nic nie dostala :-((( Mariah moglaby w koncu przestanie udawac, ze jest boginia R&B i zaczac nosic sukienki o rozmiar wieksze. Ogolnie bylo nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna.1981 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:32 i co z teo ze madonna poprawia swoj wyglad operacjami. ja nie wyobrazam sobie, zeby madonna, gwiazda panujaca w showbiznesie od 20 lat wygladala jak stare pruchno. ma byc piekna! co do jednego sie zgadzam. BYLA REWELACYJNA!!!! dech zapiera jak sie na nia patrzy. a propo jej kondycji, ponoc pomaga jej joga...moze i ja zaczne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titush Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.02.06, 15:11 nie wiedzialam, ze laura pausini nagrala album "BESCUCHA"... ciekawe... jak juz cos piszecie, to piszcie to POPRAWNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:28 Czepiasz się szczegółów! Zwracasz uwagę na nazwę albumu, a nie zauważyłeś że nazwali ją PASINI ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aik Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.pl / *.crowley.pl 09.02.06, 17:19 "grupa U2 zdobyła była w tym roku nominowana" że co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacherone Re: BONO MY LOVE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:42 U-2 zawsze byla na szczycie i z pewniscia pozostanie.Nie znam normalniejszych facetow.Mogliby zamieszkac w Polsce i dac popalic tym kaczorom i rydzykom.Mam nadzieje ze bede miala kiedys okazje usciskac BONO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.nyc.res.rr.com 09.02.06, 21:55 "Bono ze statuetką za album ''How to Dismantle an Atomic Bomb''" a gdzie ta statuetka? niewidzilna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Kto im dał przepustkę,czemu w krótkich rękawkach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Kto im dał przepustkę,czemu w krótkich rękawk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:46 Właściwie plyta "How to dismantle .." wyszla w 2004 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wersy Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: 217.153.99.* 10.02.06, 00:58 Madonna wyglada jak zwyczajna, stara dirty slut - zdjęcie 22 Zdjęcie 44 - jak wygląda kultura w wydaniu amerykańskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.ptr.terago.ca 10.02.06, 01:21 Moze i i 'slut' ale na pewno nie wyglada jak stara. Transmisja TV w HD poprostu fenomenalna! Bylo tylko kilka drobnych potkniec. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna.1981 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:19 kocham U2! jak to dobrze, ze przedstawiciele dobrej muzyki dostali nagrody, a nie jakies kmioty, czyli panienki z silikonowymi piersiami i kolagenem tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna.1981 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:22 chyba sie pospieszylam. nagrode dostala wyjaca mariah carey:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁUKASZ Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 03:41 MYŚLĘ ŻE NIE CHCIAŁBYM BYĆ NOMINOWANY DO NAGRODY GRAMMY TYM BARDZIEJ NIE CHCIAŁBYM JEJ DOSTAĆ JESTEM PRZERAŻONY PRZEMYSŁEM MUZYCZNYM I JEGO PRODUKTAMI TO NAPRAWDĘ STRASZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmnd_u2 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:45 tak jest! czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że czwórka z Dublina to największy zespoł na świecie! należało im się! viva U2! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
afryka_dzika Mumia 3 ! 10.02.06, 11:48 O rolę w najnowszej części Mumii - Zemsta Skarabeusza ubiegają się Steven Tyler i Joe Perry z Aerosmith (zdj. 25). Aspirują do roli tutułowej - producenci poważnie biorą uwagę ich kandytaturę z uwagi na oszczędności w charakteryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufkojat Re: Mumia 3 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 02:05 ... ale córa Stevenowi wyszła pierwsza klasa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkelksinhujikka Re: Mumia 3 ! IP: 87.207.191.* 11.02.06, 18:39 ja mysle, ze to Madonna ich pokonala i zdobyla role Mumii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.nyc.res.rr.com 11.02.06, 06:44 Emeryci z U2 to zenada. Od lat nie zrobili nic nowego a nigdy nic waznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haave Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 23:16 HAHAHHAH. Slipknot w kategorii metal! HAHHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacherone Re: STING-MY LOVE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:46 Sting, tak jak BONO zawsze mial cos do powiedzenia w swoich utworach i bylo to zawsze najwyzszych lotow.Niepowtarzalny glos i ogromny talent.Mam nadzieje ze zachowa swoje sily witalne na co najmniej jeszcze 2 dekady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacherone ReMADONNA- THE GIFTED SINGER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:50 Czyzby MADONNA nie dostala nagrody grammy?Jak to mozliwe?Powinna ja dostac zaraz za BONO i STINGIEM.Jestem porazona ta sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: ReMADONNA- THE GIFTED SINGER IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 16:35 Niedostała, bo jak napisali na interia.pl że wydała za póżno swą płytę (listopad). A szkoda bo jej się należy. Biotox i cud operacje plastyczne nie sprawiły że w wieku 47 lat jescze tak się wspaniale rusza. nieznam żadnej babki około 50-tki żeby takie "wygibasy" by robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.bsk.vectranet.pl 26.02.06, 12:45 Alicia Keys jest najlepsza jej piosenki sa bombowe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś