Dodaj do ulubionych

8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy

IP: *.w83-198.abo.wanadoo.fr 09.02.06, 13:07
To jest John Legend............
Obserwuj wątek
    • Gość: CHLOPAK Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.ip.fastwebnet.it 09.02.06, 14:18
      MADONNA PRZESZLA SAMA SIEBIE... JA JUZ NIE WIEM CO MAM MYSLEC O TEJ KOBIECIE. 47
      LAT I CIALO JAK BOGINI, TO BYLA BOMBA NA ROZPOCZECIE WIECZORU! PUBLIKA SZALALA
      NA STOJACO.... JEST NIEZLA A NA AOL.COM JEST DOSTEPNY NOWY CLIP Z PLYTY PT"SORRY"
      • Gość: nan Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:04
        Madonna jest boginią a bogiem botox i chirurg plastyczny. to jest politeizm.
      • Gość: ania from juesej Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: 38.195.34.* 09.02.06, 20:41
        Mamuska wyglada lepiej niz z poczatkow kariery!!! Widzialam jej wejscie na
        Grammy - total power! A "Confession..." jest jedna z jej najlepszych plyt!

Co do U2, lubie i cenie, ale 5 nagrod za jeden ze slabszych albumow w karierze,
        to duza przesada! Ktos poszedl na latwizne przy wyborze!

No i Gwen S. nic nie dostala :-(((

Mariah moglaby w koncu przestanie udawac, ze jest boginia R&B i zaczac nosic
        sukienki o rozmiar wieksze.

Ogolnie bylo nudno.
        • Gość: piekna.1981 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:32
          i co z teo ze madonna poprawia swoj wyglad operacjami. ja nie wyobrazam sobie,
          zeby madonna, gwiazda panujaca w showbiznesie od 20 lat wygladala jak stare
          pruchno. ma byc piekna! co do jednego sie zgadzam. BYLA REWELACYJNA!!!! dech
          zapiera jak sie na nia patrzy. a propo jej kondycji, ponoc pomaga jej
          joga...moze i ja zaczne?:)
    • Gość: titush Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.02.06, 15:11
      nie wiedzialam, ze laura pausini nagrala album "BESCUCHA"... ciekawe...
      jak juz cos piszecie, to piszcie to POPRAWNIE.
      • Gość: dociekliwy Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:28
        Czepiasz się szczegółów!
        Zwracasz uwagę na nazwę albumu, a nie zauważyłeś że nazwali ją PASINI ???? :)
    • eric-cartman Damian Marley RULEZZZ!!! 09.02.06, 15:43
      reggae revolucja!
    • Gość: aik Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.pl / *.crowley.pl 09.02.06, 17:19
      "grupa U2 zdobyła była w tym roku nominowana" że co???
    • Gość: teacherone Re: BONO MY LOVE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:42
      U-2 zawsze byla na szczycie i z pewniscia pozostanie.Nie znam normalniejszych
      facetow.Mogliby zamieszkac w Polsce i dac popalic tym kaczorom i rydzykom.Mam
      nadzieje ze bede miala kiedys okazje usciskac BONO.
    • Gość: Iwona Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.nyc.res.rr.com 09.02.06, 21:55
      "Bono ze statuetką za album ''How to Dismantle an Atomic Bomb''"
      a gdzie ta statuetka? niewidzilna?
    • Gość: patriota Kto im dał przepustkę,czemu w krótkich rękawkach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:43
      • Gość: joe Re: Kto im dał przepustkę,czemu w krótkich rękawk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:46
        Właściwie plyta "How to dismantle .." wyszla w 2004 ..
    • Gość: wersy Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: 217.153.99.* 10.02.06, 00:58
      Madonna wyglada jak zwyczajna, stara dirty slut - zdjęcie 22
      Zdjęcie 44 - jak wygląda kultura w wydaniu amerykańskim
      • Gość: jackk3 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.ptr.terago.ca 10.02.06, 01:21
        Moze i i 'slut' ale na pewno nie wyglada jak stara. Transmisja TV w HD poprostu
        fenomenalna! Bylo tylko kilka drobnych potkniec.
        Pzdr
    • Gość: piekna.1981 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:19
      kocham U2! jak to dobrze, ze przedstawiciele dobrej muzyki dostali nagrody, a
      nie jakies kmioty, czyli panienki z silikonowymi piersiami i kolagenem tu i tam.
    • Gość: piekna.1981 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:22
      chyba sie pospieszylam. nagrode dostala wyjaca mariah carey:(
    • Gość: ŁUKASZ Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 03:41
      MYŚLĘ ŻE NIE CHCIAŁBYM BYĆ NOMINOWANY DO NAGRODY GRAMMY TYM BARDZIEJ NIE CHCIAŁBYM JEJ DOSTAĆ
      JESTEM PRZERAŻONY PRZEMYSŁEM MUZYCZNYM I JEGO PRODUKTAMI TO NAPRAWDĘ STRASZNE!!!
      • Gość: kmnd_u2 Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:45
        tak jest! czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że czwórka z Dublina to największy
        zespoł na świecie! należało im się! viva U2! :DD
        • afryka_dzika Mumia 3 ! 10.02.06, 11:48
          O rolę w najnowszej części Mumii - Zemsta Skarabeusza ubiegają się Steven Tyler
          i Joe Perry z Aerosmith (zdj. 25). Aspirują do roli tutułowej - producenci
          poważnie biorą uwagę ich kandytaturę z uwagi na oszczędności w charakteryzacji.
          • Gość: Mrufkojat Re: Mumia 3 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 02:05
            ... ale córa Stevenowi wyszła pierwsza klasa ;-)))
          • Gość: majkelksinhujikka Re: Mumia 3 ! IP: 87.207.191.* 11.02.06, 18:39

ja mysle, ze to Madonna ich pokonala i zdobyla role Mumii
        • Gość: twoja_stara Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.nyc.res.rr.com 11.02.06, 06:44
          Emeryci z U2 to zenada. Od lat nie zrobili nic nowego a nigdy nic waznego.
    • Gość: haave Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.acn.waw.pl 10.02.06, 23:16
      HAHAHHAH. Slipknot w kategorii metal! HAHHAHA!
    • Gość: teacherone Re: STING-MY LOVE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:46
      Sting, tak jak BONO zawsze mial cos do powiedzenia w swoich utworach i bylo to
      zawsze najwyzszych lotow.Niepowtarzalny glos i ogromny talent.Mam nadzieje ze
      zachowa swoje sily witalne na co najmniej jeszcze 2 dekady.
    • Gość: teacherone ReMADONNA- THE GIFTED SINGER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:50
      Czyzby MADONNA nie dostala nagrody grammy?Jak to mozliwe?Powinna ja dostac
      zaraz za BONO i STINGIEM.Jestem porazona ta sytuacja.
      • Gość: !!! Re: ReMADONNA- THE GIFTED SINGER IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 16:35
        Niedostała, bo jak napisali na interia.pl że wydała za póżno swą płytę
        (listopad). A szkoda bo jej się należy. Biotox i cud operacje plastyczne nie
        sprawiły że w wieku 47 lat jescze tak się wspaniale rusza. nieznam żadnej babki
        około 50-tki żeby takie "wygibasy" by robiła.
    • Gość: malina Re: 8 lutego w Los Angeles rozdano nagrody Grammy IP: *.bsk.vectranet.pl 26.02.06, 12:45
      Alicia Keys jest najlepsza jej piosenki sa bombowe!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka