Dodaj do ulubionych

cd. piosenka francuska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:47
Nie pomyliłem się licząć szybko i fachowo na tytuł i wyjonawcę w przypadku
Danyela Gerarda, za co dziękuję, i przy okazji jeszcze zapytam także o nowszą
piosenkę francuską, którą śpiewa młoda kobieta, to piosenka bodajże sprzed
kilku lat. I znowu tylko nasunął mi się refren, który ona wyśpiewuje, a
mianowice "diżital" i tekst jest po francusku. Może ktoś wie, jaki jest pełny
tytuł i wykonawca?
Obserwuj wątek
    • Gość: to france Re: cd. piosenka francuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:58
      no i nikt nie zna?
      • Gość: astat Re: cd. piosenka francuska IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 24.02.06, 22:12
        Bo to jakieś takie... paskudie podchwytliwe, odczułam to - żeby sprawdzić i
        udowodnić, czy umiemy myśleć i słuchać i z góry oczywiście wiadomo, że nie.
        Dlatego chyba nikt nie odpowiada, zbyt to upokarzające z jednej strony, z
        drugiej zbyt sondażowe. I naprawdę widzę oczami wyobraźni to zacieranie rąk 'no
        nie wiedzą, krretyni, wolą te piosenki, które znają'.
        A może warto z drugiej strony zadać pytanie, _dlaczego_ nie wiedzą i nie
        odpowiadają masowo i automatycznie?
        • Gość: to france Re: cd. piosenka francuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:43
          Nie, pytam szczerze, bo mi się podoba. Słyszałem w radiu i nie wiem co wpisać w
          emule. Nie doszukuj się spisku :)
          • Gość: astat Re: cd. piosenka francuska IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 25.02.06, 13:36
            Przepraszam.
            Dopiero zauważyłam, że już wcześniej poszukiwałeś tego i owego francuskiego.
            Też lubię:)
            Nie wiem, nie umiem pomóc, może możesz to znaleźć na własną rękę?

Natomiast na pewno nie jestem zwolenniczką spiskowej teorii dziejów, tym
            bardziej mi głupio.

No i brakuje mi niezmiernie 'Pod dachami Paryża'...
            • trineo Re: cd. piosenka francuska 27.02.06, 19:33
              a może jeszcze jakiś szczegół?w jakiej stacji to było grane,z jakich
              mniejwięcej lat ta piosenka jest...
              pzdr
              • Gość: to france Re: cd. piosenka francuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:14
                Słyszałem to w różnych stacjach. To było częsciej grane jakieś kilka lat temu,
                ze 3-4. Więcej szczegółów nie znam :(
    • Gość: trineo Re: cd. piosenka francuska IP: 87.207.46.* 03.03.06, 00:02
      a czy była to wolna piosenka,czy w szybszym tempie.
      z jakiego gatunku: dance ,pop itp...
      pytam,bo moze to naprowadzic na właściwy cel:))
      pzdr
      • Gość: to france Re: cd. piosenka francuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:22
        To będzie raczej pop na skraju dance, ale chyba do szybszych należąca. Chociaż
        taka typowo taneczna to nie jest.
    • beatrix01 Re: cd. piosenka francuska 07.03.06, 21:03
      to chyba chodzi o Garou ,piosenka Gitan
      • Gość: to france Re: cd. piosenka francuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:54
        To śpiewa kobieta
    • Gość: .. Re: cd. piosenka francuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka