Dodaj do ulubionych

Kariera Tomasza Lisa

03.03.06, 20:07
Bardzo ładnie śpiewa pan Tomasz Lis. Piosenka posiada polskie słowa, co jest
rzadkością dla tego radia. Lepszy Rydz niż nic. Niech tylko jeszcze pan Lis
pamięta, komu zawdzięcza początki piosenkarskiej kariery.Wdzięczność jest
bowiem piękną cechą i dobrze świadczy oczłowieku.
Obserwuj wątek
    • Gość: toperz Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:39
      Było to chyba we wtorek."Wydarzenia Lisa" w Polszmacie.Miejsce akcji
      supermarket.Pani reporterka pyta się "przypadkowo" spotkanego klienta - "Co
      sądzi o ograniczeniu handlu w niedzielę ?". "Przypadkowo" spotkany klient
      odpowiada w sposób płynny i bez zająknięcia "...ja tylko w niedzielę mogę robić
      zakupy.Taki jestem zarobiony..." Dokładnie nie pamiętam , ale sens był taki. To
      ja się pytam - Co on tam robił we wtorek ?
      No mówię wam mistrzostwo dziennikarstwa.Pewnie Lis się tego nauczył w USA i
      przekazuje swoim młodszym koleżankom. Przez chwilę myślałem,że to Fedorowicz
      przeniósł swój "Dziennik" do Polszmatu.Teraz moda taka jest.Istna wędrówka ludów.
      • Gość: mis Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.136.rev.vline.pl 03.03.06, 22:57
        Lis to chytra sztuka;czasami przechytrza swoje nazwisko.Widac to bylo w ostatnim
        pr."Co z ta Polska".Gnebiciel Kwasniewskiego.Razem powinni zaspiewac te piosnke
        potem zatanczyc,wreszcie na final zawyc:"Siedzi lis kolo drogi,nie ma reki ani
        nogi bo go ptasia grypa dopadla z kurnika,z ktorego chcieli rabnac tlustego
        kogucika "
        • Gość: JOANNA Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.devs.futuro.pl 10.03.06, 23:01
          SUPER!!!
      • llukiz Re: Kariera Tomasza Lisa 03.03.06, 23:10
        ..ja tylko w niedzielę mogę robić
        > zakupy.Taki jestem zarobiony..." Dokładnie nie pamiętam , ale sens był taki. To
        > ja się pytam - Co on tam robił we wtorek ?

A co komu do tego kiedy kto robi zakupy?
        • Gość: terefere Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 09:57
          A co tobie do tego co komu do tego? Żeby zrozumieć rekurencję, trzeba zrozumieć
          rekurencję...

Co do Lisa - ostatni program na polszmacie to wspaniała próbka prowadzenia
          programu publicystycznego w stylu perelowskim. Brawo Lis, aż łza się w oku... I
          jeszcze ta fryzura i to zadzierania łba! Coś przykrego, coś przykrego...
          • Gość: :)) Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:27
            Przecież mówił w piątek - DOKOMUNIZACJA !
        • Gość: Kurt co komu do tego!? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.03.06, 23:17
          Ooo nie mój kolego! Nie w niedziele-co to to nie! Przecież jest napisane w
          katechizmie że w niedziele nie wolno.Zero
          zakupów,kawiarni,kina,podróży,telewizji.Jak się nie podoba to wypad:)
      • Gość: :))) Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:26
        >To
        > ja się pytam - Co on tam robił we wtorek ?

To samo pomyślałam:)
        • Gość: hej Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.aster.pl 05.03.06, 10:38
          "Ugwiazdowiona szumowiona medialna salonu" /W.Lysiak/ wznosila tez okrzyki jak
          przez 4 lata walczyl z SLD, a we trójkę z Zakowskim i Najsztubem nakręcali
          nowa teorię, że to dzięki mediom /w podtekscie im/ PiS i Kaczyński zawdzięczają
          zwycięstwo w wyborach parlamentarnych i prezydenckich. Nie wiadomo śmiac się
          czy płakać.
          • Gość: :) Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:46
            Raczej śmiać się albo się wieszać.
            • Gość: tor Re: Kariera Tomasza Lisa IP: 195.116.133.* 05.03.06, 11:47
              no cóż za wyjazd do USA jako korespondent trzega zapłacić
              • Gość: hej Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.aster.pl 05.03.06, 14:02
                Polecam odtworzenie tekstu p.Lisa, chociaz moim faworytem na zawsze
                pozostanie telefon p.Lebiedzia:
                www.mp3.smieszne.pl/
                Dobrej zabawy.
                • Gość: :))) Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:45
                  Z tym Lisem to już kiedyś słyszałam,ciekawe skąd on tak dobrze zna te k...
                  A ten Lebiedź to takie z polotem się wydaje no i z sensem:)
    • Gość: roch Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:05
      Zachęcony dyskusjom obejrzałem dzisiaj na polsat2 program "co z tą Polska" i
      uwazam że red. Lis jako moderator tego programu sie skompromitował . Zamiast
      niezalezności o której tyle mówi jako prowadzacy postawił sie w wyrazny sposób
      po jednej stronie dyskusji. Mimo że nie przepadam za red. Najsztubem jego
      wypowiedzi były dla mniej najmniej kontrowersyjne.Od tego jest publicystyka ,
      ale cos chyba rzuciło mu sie na mózg jak tego nie dostrzega. Zastanawiam sie nad
      dziennikarstwem w Polsce bo może jest coś na rzeczy , bo jak red Olejnik w
      sniadaniu radia zet mówi o standardach to się nóż w kieszeni otwiera. W czasie
      debaty prezydenckiej Kaczynski ( nie jestem jego zwolennikiem) a Tusk w radiu
      zet przekroczyła wszystkie standardy obiektywnosci bedąc w jawny sposób za
      Tuskiem . O ile red. Lis ma mimikę w miare obojetna to red. Olejnik na wizji w
      czasie rozmowy aż buzią krzywi gdy poglady jej nie pasuja. Jezeli na tym ma
      polegać niezalezne dziennikarstwo to uwazam ze w uwagach Kaczynskiego na temat
      dziennikarzy jest coś na rzeczy. Dla mnie lubiacego red lisa w faktach tvn,
      dzień dzisiejszy to jego kompromitacja , o red. Olejnik nie wspomnę bo dla mnie
      to od początku jej kariery to wytwór mediów jak Doda .
      • rolo111 Re: Kariera Tomasza Lisa 05.03.06, 22:19
        Czy słuchaliście wulgaryzmów Lisa, które adresował do swojej ekipy podczas, gdy
        jeszcze wydawał fakty? Krążyła swego czasu coś takiego w necie. To jest
        prawdziwy Tomasz Lis. Szkoda, że na antenie udaje takiego ugrzecznionego, bo
        chyba większość ludzi się na to nabiera.
    • Gość: mis Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.136.rev.vline.pl 05.03.06, 22:47
      Ten lis w tv,to tylko farbowany Lis.Pamietacie co mowil o Kaczynskim,kulturze i
      zwrocie "TKM"? Czwartej waaadzy mu sie zachciewa,a nie umie zwrocic sie do
      wspolpracownika w sposob kulturalny.Szkoda slow.
    • Gość: synekura Re: Kariera Tomasza Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:19
      Dzisiaj rano Babcia Rewolucja zrobiła laseczkę Liskowi.
      • Gość: Kurt Gratulacje IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.03.06, 17:01
        Gratuluje czujności!Masz ciekawy sposób widzenia świata.Ty z pewnością jesteś
        starym opozycjonistą,który na walce o wolność słowa zjadł zęby.
        • Gość: hej Re: Gratulacje IP: *.aster.pl 06.03.06, 18:21
          Nic dziwnego, że robi karierę - jest członkiem zarządu i pewnie redaktorem
          Wydarzeń, które wczoraj, w głównym wydaniu o godz. 18,45 - jak przystalo na
          wolne media informowały w kolejności:
          1. ptasia grypa - dwa łabędzie itd.,
          2. Manifa - obszerny reportaż,
          3. 60-ta rocznica Mordu Katyńskiego - zasrzelono 22.000 bezbronnych Polaków.
          Chciało by sie użyc słów P.Lisa z nagranej, słynnej rozmowy z pracownikiem:
          czy tam u was ktoś myśli? k....
          • Gość: wulgarny synoptyk Re: Gratulacje IP: *.chello.pl 06.03.06, 19:21
            Taka kolejność specjalnie nie dziwi biorąc pod uwagę zagrożenie dla populacji
            lisów. Te jak wiadomo nie gardzą padłym ścierwem, raczą sie nim z luboscią wiec
            ich pogłowie jest w poważnym niebezpieczeństwie.
          • Gość: :))) Rewanż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:40
            A co tam se będziesz Lisem zawracał głowę,posłuchaj sobie tego
            www.maxior.pl/?p=index&id=625&5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka