Gość: maja IP: 217.153.86.* 29.03.06, 14:26 podobno dramatyczna sytuacji w tej stacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paw Re: KOLOR UMIERA IP: 158.75.221.* 29.03.06, 14:36 co umiera?????kiedy? pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: KOLOR UMIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:11 Słyszałem, że pracownicy muszą przynosić własny papier toaletowy i mikrofony, ale mimo to wszyscy w pocie czoła pracują na nowego lexusa pani prezes. To może jednak nie jest aż tak źle...? Ostatnie badania były dobre dla Koloru!!! Do grona słuchaczy Radio Kolor dołączył pan Józef Trzmiel z warszawskiej Pragi (wieloletni prcownik Polfy Tarchomin), walczący każdego dnia z astmą i spółdzielnią mieszkaniową, w której dorabia jako stróż nocny na osiedlowym parkingu. Na pytanie, czy dobrze słucha mu się Koloru, odpowiada:"Teraz już wiem, że inni mają znacznie gorzej". Pozdrawiam i życzę zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze!!! Pa,pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trueblue Re: KOLOR UMIERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:19 umiera umiera umiera i nie płaci : pracownikom na antenie i handlowcom, lektorom i hurtowni papierniczej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
puzonicho Re: KOLOR UMIERA 02.04.06, 14:45 No prosze - Krzysiu Roslonski molestuje tez Kolor - szczerze wspolczuje :-) Gość portalu: Brunatny Robert napisał(a): > Słyszałem, że pracownicy muszą przynosić własny papier toaletowy i mikrofony, > ale mimo to wszyscy w pocie czoła pracują na nowego lexusa pani prezes. > To może jednak nie jest aż tak źle...? > > Ostatnie badania były dobre dla Koloru!!! Do grona słuchaczy Radio Kolor > dołączył pan Józef Trzmiel z warszawskiej Pragi (wieloletni prcownik Polfy > Tarchomin), walczący każdego dnia z astmą i spółdzielnią mieszkaniową, w której > > dorabia jako stróż nocny na osiedlowym parkingu. > Na pytanie, czy dobrze słucha mu się Koloru, odpowiada:"Teraz już wiem, że > inni mają znacznie gorzej". > > Pozdrawiam i życzę zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze!!! Pa,pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: KOLOR UMIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:02 A masz jakieś dowody głąbie? Odpowiedz Link Zgłoś
puzonicho Re: KOLOR UMIERA 02.04.06, 15:51 A myslisz, ze jestes anonimowy w sieci? Chyba mnie nie doceniasz :-) Gość portalu: Pracownik napisał(a): > A masz jakieś dowody głąbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: KOLOR UMIERA IP: *.aster.pl 29.03.06, 15:16 Oj to prawda ze umiera. umiera w wilkich meczarniach sluchaczy, pracownikow i reklamodawcow radia. Badan brak, pomyslu na radio nie ma, a do tego wszedobylska obecnosc Pana z Poranka...ZENADA ja sie dziwie co tam jeszcze robi Radzikowski...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: KOLOR UMIERA IP: 158.75.221.* 29.03.06, 15:32 radzik trzymaj się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: KOLOR UMIERA 29.03.06, 21:37 Powiedzmy sobie szczerze: czy będzie z tego powodu jakiś dramat dla słuchaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrutA Re: KOLOR UMIERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 00:48 przyjdzie Maxxx i wyrówna stratę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: KOLOR UMIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:41 Jaki Maxx? To nowa formuła Koloru: - "Maxxx'ymalnie Kolorowy Kolor - Nam jest gorzej niż tobieeeee" Zdrowia życzę, bo zdrowie najważniejsze! Pa,pa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Re: KOLOR UMIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:43 Czy wiecie, że Paweł Nędza "Oksanowicz" cierpi na chorobę psychiczną? Prowadzi konkursy, nie słysząc co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: KOLOR UMIERA IP: 217.153.86.* 31.03.06, 10:25 za to wie co mówić na kolegów szefowi ... chłe chłe, kablować to podobno potrafi ....i wpychać się przed wszystkich, bez kręgosłupa facio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KOLOR UMIERA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.04.06, 09:45 tez słyszałem - był takim już w zecie kiedyś... z daleka od niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: KOLOR UMIERA IP: 217.153.86.* 02.04.06, 14:29 to nic dziwnego, ze sie utrzymuje - przy kazdej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
kwaituszek Re: KOLOR UMIERA 21.09.06, 16:46 jezu ludzie co wy chcecie od tego człowieka.gdzie wy takie rewelacje wynajdujecie??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar993 Re: KOLOR UMIERA 07.04.06, 12:10 Własnie usłyszałam poranek - Sikorski - podobne rzeczy robił w Toruniu - Ile głów tyle opinii - zdaje sie , że nic nowego nie wymyślił, tylko powiela, to co robił. Rzuca temat i ludzie dzownią - zadna nowość i po co było usuwać kolegów, którzy robili to samo - lepiej????? Odpowiedz Link Zgłoś
veesper Re: KOLOR UMIERA 14.04.06, 18:48 a mi się formuła poranka bardzo podoba... przynajmniej Kolor jest jedynym prawdziwie warszawskim radiem... Odpowiedz Link Zgłoś