Gość: mały IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 03.05.06, 14:59 Nikt tego chłamu nie chce słuchac na zachodzi to zaczynaja przyjezdzac do takichj krajów jak polska-nastepna bedzie ukraina i chiny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.05.06, 15:05 Chyba jestes smieszny. Prodigy to sztandardowa formacja breakbeat'owa na swiecie... A graja juz z 10 lat - i ciezko znalezsc osoby ktora nie kojarzy Firestartr'a, Breathe czy VooDoo People... Chociazby z kasowych filmow HollyWood ktorych muzyka byla wielokroenie tam wykorzystywana... Zanim cos palniesz to siegnij do chociazby wikipedii. Mozna nie lubic breakbeat'u, ale to nie powod by na jego temat gadac bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak To jest F.O.R.U.M. 03.05.06, 21:18 Nie trzeba miec racji, wolno zartowac i mowic glupoty. Posty w ktorych obraza sie wspolforumowiczow powinny byc usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbr Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 82.160.112.* 03.05.06, 15:13 Oczywiście te tłumy na ten koncert, to rydzykowa formacja siłą spędzała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz_20 Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:53 Ja wiem czy jest wogóle sens komentować takie wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meff Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:56 nie ma sensu komentować takie wypowiedzi, chociaż sam lubie death metal to byłem na tym koncercie bo prodigy to legenda, zacząłem ich słuchać jak tylko się pojawili (akurat kończyłem ogólniak) i były pierwsze imprezy rave w trójmieście jest to dla mnie kultowa formacje którą łączy fanów różnej muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.mnc.pl 04.05.06, 11:11 nawet Chuck Noris byl na koncercie!uwazaj co mowisz zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomel Kiedyś byli świetni IP: *.eranet.pl 04.05.06, 17:35 I ich stare kawałki cały czas są świetne, ani trochę się nie zestarzały. Za to po The Fat of The Land nie było nic interesujacego. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.ztpnet.pl 03.05.06, 16:02 z pewnością gusta muzyczne na zachodzie są wyższe od Polskich. stanowią o tym chociażby anton z bawarii i spiewające kurczaczki (robiący furorę w Niemczech). I bez wątpienia do Polski przyjeżdzaja tylko te grupy i wykonawcy, których nikt nie chce słuchać - np. Sting, U2 i inni. Do Chin zas nikt normalny nie lata, choć ostatio zagraliby tam prawie The Rolling Stones. I nikt normalny nie pokusi się o zdobycie sławy na rynku, gdzie w kilku miestach, wciaż piję do Chin, mieszka więcej osób niż w całej Europie Zachodniej. myśleć przy wypisywaniu takich frazesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.aster.pl 03.05.06, 17:55 Zapomniałeś o Schnappim - małym krokodylu, który swego czasu podbijając niemieckie listy przebojów również dał dowód na wyższość tamtejszej kultury muzycznej nad naszą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris.moltasanti relacja z koncertu - SUPER 04.05.06, 14:18 Bylem na koncercie z kolesiem, ktory to napisal. Wszystko to prawda! Bylo niesamowicie Poczytajcie -> www.empik.com/event.jsp?a=10&objectId=2276692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.06, 18:00 Prodigy to klasyk obecna muzyka wiele zawdziecza ich dokonaniom chlopiec bluzni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100lec Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 213.76.139.* 04.05.06, 13:53 >chociażby anton z bawarii i spiewające kurczaczki Anton jest z Tyrolu a nie z Bawarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioom Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.05.06, 18:19 Prodigy jest zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DentonBCK Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:03 Bylem Tam, takiej atmodfery jaka tam byla nie da sie opisac Prodigy dalo swietne przedsawienie...a kto myslal i sie nie namyslil zeby jechac niech zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 03.05.06, 21:41 Atmosfera świetnia, muzyka genialna, zmęczenie ogromne :-D Nagłosnienie kiepskie, support żenujący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs_Grim Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.aster.pl 03.05.06, 21:43 fakt - naglosnienie kiepskie, zalowalam troche ze czasem nie slychac bylo moich ulubionych melodii i roznych smaczkow..... Ale koncert i tak genialny, a i atmosfera nieziemska. A poza tym - RZADZIMY NA PIERWSZYM ZDJECIU !!!! Pozdrawiam wszystkich, ktorzy sa na nim ze mna! :DDDD XDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:32 pozdrawiam panfoto:))))hehheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgabriel Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 04.05.06, 06:10 O - Omega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysshe Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.icpnet.pl 04.05.06, 11:25 To była wyśmienita uczta muzyczna. widziałem was również po koncercie na dworcu, gdzie również robiłyście atmosferę swoim image. na mnie koncert zrobił szokujące wrażenie, siedziałem na trybunie i wbiło mnie w krzesełko - nie mogłem wstać tylko rzucało mną na wszystkie strony, dopiero przy :everybody in the place wyrwało mnie w górę. Słucham przecież Prodigy od 92 roku. Spodek doskonale nadaje się na koncerty muzyki ogólnie mówiąc elektronicznej. kiedy przed wyjściem zespołu zgaszono światła :zamarłem- intro zagrane przez zespół miało wspaniałą oprawę w tym rozświetlonym piekielnym kotle. poczułem potęgę tej muzyki - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:12 zmanieryzowane prodiże..niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
lothian Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 03.05.06, 23:32 Było SUPER. Tylko dlaczego chłopaki zagrali tak krótko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.hsd1.ma.comcast.net 04.05.06, 04:38 Zagrali krotko bo was w dupie maja ... i co zagrali? Stare smieci co by troche odswiezyc i zarobic. w dupie by Polske mieli gdyby robili teraz dobra muzyke i byli popularni np. w UK. Pewnie, ze sa prekursorami - wychowalam sie na nich - na pierwszym koncercie w Katowicach bylam i tez lipe zrobili - krotko grali, glowne kawalki. A ja tak ich kochalam...Tak!!! Prodigy kocha polskich fanow, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:59 Kompleksy masz jakieś czy co? Wszędzie teraz grają to samo i w UK, i w Japonii, i w Polsce, więc tekst, że akurat Polske mają gdzieś to po prostu głupota. A a propos ich popularności w Wielkiej Brytanii - akurat Podrygi to jeden z tych nielicznych zespołów, które przyjechały do Polski akurat, gdy ich gwiazda świeciła najjaśniej (1998 - zdaje się, że to wtedy ukazało się "The Fat Of The Land") i to w dodatku, gdy rynek koncertowy w Polsce praktycznie nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamajda Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.bluel.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 14:46 Po co te wulgaryzmy Mags? Bez tego masz rację jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --as-- Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 08:38 Rewelacyjny zespól. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Trzebinia Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.06, 11:55 Wow! Krzysztof i Magda na fotografiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.bluel.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 12:15 Przecież to jakieś "czubki" niezaleznie od tego jak grają i co, na ich widok robi się niedobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.bluel.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 14:40 Masz rację! Tylko dlaczego w Polsce jest tak, że nikt nie powie że "Król jest nagi". Ten koncert to dobre dla pewnego rodzaju młodzieżowców z czubami na głowach przegrzanych trawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NuE Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.mysmart.ie 04.05.06, 13:30 ten koles co napisal ze to chlam albo cos takiego to nie wie co gada!!ja jestem na bierzaco z nimi on 94 roku oni byli pierwsi dla mnie jako techno wykonawcy...dzieki nim marzylem o spontanicznych rave'ach na obrzerzach M25 i o acid techno party na Kings Cross.techno slucham juz przeszlo 11 lat i oni byli jednymi z pierwszych hard core'owcow (jesli ktokolwoek rozumie co ma na mysli) na koncercie nie bylem bo mieszkam w Iralndii blisko 2lata (za to bylem na ravie w London na dlugi wkend).The prodigy bedzie koncertowac na irlandzkiej edycji HiFi w Mullingar (GLobal Gathering) i miedzy innymi jade na festival,zeby tych szalencow posluchac.MUSIC SOUNDS BETTER WITH THEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ender Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.novacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:10 Hej kolo jak nie trawisz nic innego niż DISCO POLO to twój problem. Ten zespół to kawał historii dobrej muzy. Uszanuj gusta, ktoś w końcu kupił te bilety. Słuchasz pewnie bełkotu, który przypomina niemiecki dance floor z połowy lat 90 i autorzy walą bity po to, by auto sie trzęsło jak jedziesz maluchem z przyciemniomymi szybami. Odpowiedz Link Zgłoś
chris.moltasanti Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 04.05.06, 14:13 Gość portalu: mały napisał(a): > Nikt tego chłamu nie chce słuchac na zachodzi to zaczynaja przyjezdzac do > takichj krajów jak polska-nastepna bedzie ukraina i chiny. Widac, ze nie wiesz, o czym mowisz. Idz se koles na Edyte Gorniak albo Tokio Hotel, albo Blog 27. To bedzie ci pasic. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysio Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.bluel.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 14:43 Nie przejmuj się, dobrze mówisz i myślisz, całkowicie się z Tobą zgadzam i mój pies-Reksiu też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mafa Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:21 Byłem i odleciałem. Trzeba posłuchać ich na żywo by skumać ich muzykę. Mega energia, improwizacja! Każdemu kto szuka emocji w muzyce gorąco polecam. Będą grali na Creamfields UK. PRODiGY Generation Rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
gwinter Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 04.05.06, 14:40 Z tym Prodigy to jest chyba tak, że od pierwszej do trzeciej płyty coś w nich wzrastało. Ja i pół świata całego lubiliśmy ba kochaliśmy tę grupę za dance i czad równocześnie. Kiedyś mój braciszek, który zupełnie innymi brzmieniami się interesował powiedział przy okazji "The Music of the Jilted Generation", że to chyba jego ulubiony wykonawca w ogóle a ta płyta to ulubiony w ogóle album. I ja się z tym zgadzałem. Na "The Fat of the Land" to w ogóle był max czad nie do ogarnięcia. A potem... lipa. Najpierw te solowe remixy, potem cisza, potem nowy album taki jakiś bezpłciowy choć niektórzy nazwali go bezkompromisowym elektropunkiem. Reasumując - kiedyś ich uwielbiałem. Teraz szkoda mi trochę czasu. Ale to ważny wykonawca w historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NuE Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.mysmart.ie 04.05.06, 15:02 i na global Gathering HiFi Ireland w Mullingar...nie moge sie doczekac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 82.139.51.* 04.05.06, 14:42 Widać jakie masz pojęcie o dobrej muzyce i koncertowaniu. Ostatnimi czasy odwiedza nas wiele dobrych artystów i nie oznacza to bynajmniej, że są na skraju upadku. Co powiesz o U2 czy chociażby nadchodzącym koncercie Depeche Mode, Heinekenie, koncercie Erykah Badu w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.cable.ubr08.azte.blueyonder.co.uk 04.05.06, 15:34 To co wymieniles to (moze poza U2, chociaz tez nie do konca) druga liga. Depeche Mode prawdziwa supergwiazda bylo w latach 80-tych i przez kawalek 90-tych. Erykah Badu - bardzo niszowa, nigdy nie byla (i postawie co tam chcecie ze nie bedzie) gwiazda z pierwszych miejsc list przebojow. U2 tez czasy pierwszych miejsc ma juz za soba, mloda publicznosc juz ich nie slucha i nie czuje, wkraczaja w etap Rolling Stones - nieustanne tournee po swiecie, nowe plyty co jakis czas ale to wszystko dla fanow ktorzy starzeja sie razem z nimi. I prosze nie podawajcie przykladow typu Iron Maiden, Deep Purple i inne objazdowe cyrki geriatryczne - te zespoly 'pokochaly' Polske dopiero jak pokonczyly im sie rynki zachodnie. Albo inaczej - jak stracily status supergwiazd i na koncercie we Wroclawiu zarabiaja tyle samo albo i wiecej co na 'gigu' w Londynie czy Manchasterze. Pierwsza liga teraz to The Killers, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs i jeszcze wiele innych z samej tylko rockowej dzialki. W Polsce sa srednio znane a tutaj (pisze z UK) zbieraja tlumy. Nie slyszalem zeby ktorykolwiek z nich mial plany koncertowania w kraju. 50 Cent, Snoop Dogg, Gwen, J Lo i inne mega gwiazdy pop tez do nas sie nie wybieraja. Czego chce dowiesc? Tego ze optymizm z powodu dostepnego u nas repertuaru na zywo jest przedwczesny. Poprawia sie, hitami sezonu staja sie zespoly 2-go a nie 3-cio ligowe ale nadal jestesmy daleko w tyle za zachodem. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszek2 Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 05.05.06, 10:04 i tu sie mylisz człowieku, nie masz duzego pojęcia co do gwiazd i "gwiazd". Frenz? - prosze beda w tym roku, spójrz na heineken open air, kto tam gra. A cały czas mówimy o muzykach "masowych" pozostaje nisza (elektronika, jazz, ambient.... tylko że te kocerty zbieraja max 500 osób i nie mówi sie o tym w MTV czy vivie. Oczywiście zgodze sie z toba że koncert bony M czy też innych staruszków mozna traktowac w charakterze incydentu paleontologicznego lecznei można generalizować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 193.62.43.* 18.05.06, 10:45 ktos madry powiedzial ze fat of the land to byl ich ostatni krzyk mlodosci, ale przeciez z always outnumbered never outgunned wyszlo kila super singli: girls, hotride, spitfire, memphis bells , a jeden z moich ulubionych utworow: medusas path bardzo przypomina mi climbatize z 1997. ja mam wielie nadzieja na ich 5 plyte bo wedlug mnie choc zaszla w nich spora zmiana, mozna sie z latwoscia dopatrzec tej samej szalenczej energii!!! sluchajcie oswieccie mnie prosze, czy w Polsce w koncu wyszla kompilacja their law the singles 1990 - 2005 ale SPECIAL EDITION? Ja teraz siedze w wielkiem bryt. i kupilam ja kilka miesiecy temu, ale moje ziomki w polsce twierzdza ze tutaj sie nie ukazala... PRODIGY RZADZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 86.43.83.* 04.05.06, 14:46 jakis miesa temu grali w Dublinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 82.139.51.* 04.05.06, 14:46 Fajne zdjęcia, koncert był bajeczny! Właśnie słucham nagrania ach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu masz nagranie ze spodka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:08 "Fajne zdjęcia, koncert był bajeczny! Właśnie słucham nagrania ach!!!!" masz nagranie ze spodka??? - jak tak to dawaj!!! tylko czekam na to!!! było wspaniale!!! mag-tom@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Ja ich slucham od nastu lat i nadal wymiataja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:50 Tylko ze do nie ktorych ludzi ich muzyka nie trafia. W sumie to co innego niz just 5.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Ja ich slucham od nastu lat i nadal wymiataja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:53 Niezle wymiataja. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester32 Chłam, nie koncert ! ! ! 04.05.06, 15:41 Nagłośnienie - kicha długośc wystepu (tylko 80 min.) - żenada Atmosfera - podobno bardzo dobra ? Jakoś nie zauważyłem bisów. Nawet nie było próby zatrzymania ich na scenie. Zespół skończył prawie jak nożem uciął. Publika grzecznie pokiwała sie i poszła sobie, wielcy fani nie zaprotestowali. support - nie ma co komentować organizacja wejścia do spodka - jak zwykle....... "po polsku" ps. muzyka - o'kay, ale co z tego ... mogło być dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nithael Re: Chłam, nie koncert ! ! ! 04.05.06, 17:26 Powiem ci ze na ostatnim koncercie to tez ludu nie zbyt, organizacja do dupy ale tak czy siak wymiataja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Ja ich slucham od nastu lat i nadal wymiataja IP: 193.62.43.* 18.05.06, 10:36 ja ich slucham od 7 roku zycia (podczas gdy moje kolezanki sluchaly spice girls) a bogu dziekowac mam juz 17, wiec calkowicie sie zgadzam. chocby nie wiem jaka ewolucje przeszli, zawsze bedziesz w stanie powiedziec ze sluchasz prodigy. Odpowiedz Link Zgłoś
ludi007 Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 04.05.06, 15:50 super bylo!!!! tylko czemu na zdjeciach nie ma liama????? przeciez to on robi muzyke... nie wspominajac juz o tym ze na koncercie byl gitarzysta, perkusista.... eh nieladnie panie fotoreporterze... Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia 04.05.06, 17:04 jak ja uwielbiam trupio-blady makijaż u młodych lasek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 19:02 ku.. swietnie było,moj najlepszy koncert.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:18 bylem na koncercie, a koles ktory pisze ze to chlam to niech dalej slucha ich troje, albo niech czeka az do polski przyjedzie kelly famili.. trzeba byc naprawde doglebnie uposledzonym aby nie doceniac THE PRODIGY.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PietruH Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:44 Chlam??!!!Kolesie z The Prodigy tworza taka muzyke ze nie da sie pojac, nikt nie jest w stanie ich nasladowac!sa jedyni w swoim rodzaju.do takich zespolow trzeba miec szacunek nawet jak nie podoba sie ich muzyka.ten co napisal ze to chlam sam slucha pewnie ich troje albo łez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.chello.pl 08.05.06, 20:14 a ja bylam na ty koncercie i jak to zawsze bywa jesli chodzi o nich dali z siebie wszystko,koncert byl jedyny w swoim rodzaju!!niech zaluja wszyscy ci ktorzy nie mogli 2 maj zjawic sie w katowickim spodku:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJT Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:23 Dlaczego w tym kraju każdy musi mieć rację w jego własnym przekonaniu, przecież to czy koncert się podobał lub nie to jest tylko waszą sprawą i tyle, a te wszystkie mądre komentarze przypominają mi bełkot naszych polityków. Myślałem, że nasze pokolenie jest inne, ale nie, trzeba ciągle mieć sztuczne wrażenie, że ja mam rację,ja znam się lepiej na muzie, ja jestem bardziej oryginalny. Żenada i nic więcej, kolejne pokolenie z zaniżonym poczuciem własnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 15:21 Lubię Prodigy i byłam na koncercie w Spodku.Chłopaki dały ciała bo zagrali strasznie krótko i chyba nie za bardzo kochają polskich fanów... Odpowiedz Link Zgłoś