Dodaj do ulubionych

Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia

IP: *.wstih.pl 15.05.06, 14:13
Aneta i Rafal byli po prostu super!!!!Gdyby wygrali Ola i Rafal to byloby
wiadomo o o chodzi....
Obserwuj wątek
    • Gość: jas Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:37
      M jak mdlosci,od kiedy rto serial wygrywa i podrzedny aktorzyna ,skandal Ola i
      Rafal byli o niebo lepsi od sztywnego od 4 odecinkow Mroczka.Za co on
      wygral.Za udawana milosc.Nie fair jaka krzywda dla Rafala Maseraka
      • Gość: Tancerz od 9 lat Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:16
        Brawo Aneta i Rafał! Najleszpa para w tej serii...byliście
        bezkonkurencyjni...cała moja rodzina trzymała za Was kciuki. Rafał masz bardzo
        duży potencjał na bardzo dobrego tancerza. Po tych paru tygodniach ćwiczeń
        tańszysz tak jak byś trenował ładnych pare lat. Trafiłeś na super partnerke i
        trenerke. Aneta jest świetna. Widać po Tobie jak przy niej rozwinąłeś
        skrzydła...
        Ola...jednym słowem pani psycholog...widać po jej zachowniu. Tańczyła o wiele
        wiele słabiej od Anety i Rafała. Zamiast niej w finale powinni znaleść się
        Joanna i Robert. Freestyle w porównaniu do Anety i Rafała nie nadawał się do
        niczego. Rafał z Anetą mogli by pojechać na Mistrzostwa Polski z takim show.
        Ogromne gratulacje dla Rafała i Anety... Trenuj dalej a będziesz mógł startować
        na normalnych turniejach...
        GRATULUJE!!!
      • Gość: rose Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.telpol.net.pl 15.05.06, 16:37
        tak, dokładnie. wygrał bo umiał się sprzedać. od początku opowiadał jak to sie
        kochają razem z anetką. i tak samo było z cihopek. tak to już jest że miłość
        wygrywa./ a szkoda, bo żal mi i oli i rafała.
        • Gość: maria Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 15.05.06, 17:25
          nie OLA I RAFAŁ tez ładnie tanczyli ale RAFAŁ I ANETKA byli superrrrrrrrrrrrrrrrr.TANCZYLI JAK MISTRZOWIE NIE ZMARNUJCIE TEGO.
      • Gość: dybko 2 Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:49
        Zgadzam się klasa była po sttonie Oli i Rfała.Mroczek dał kilka plam na
        sztywnych nogach.
      • bori11 Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia 16.05.06, 14:16
        Ten konkurs byl dla amatorów a Kwaśniewska ma instruktora latyno...to nie
        fair.Nie powinna byc dopuszczona do konkursu.
        • tuor Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia 16.05.06, 17:30
          Nie ma instruktora latino. Jak juz cos to ma instruktora salsy, a to jest cos
          zupelnie innego niz taniec towarzyski. A jak juz tak sie czepiamy to Mroczek
          tanczyl przez kilka lat taniec wspolczesny. I co? Jego tez nalezalo nie
          dopuszczac do programu?
    • Gość: ja Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:48
      idiotyczny komentarz...ale Polacy niestety mają to do siebie, że często nie
      chcą widzieć prawdy ponieważ nienawiść zaślepia ich i we wszystkim widzą
      spisek...
      Moimi faworytami do 8 odcinka włącznie również byli Aneta i Rafał, potem jednak
      to Ola pokazała, że jest mistrzynią ćwizeń czego efekty było widać na
      parkiecie. A gratuluję i jej i Rafałowi Mroczkowi bo oboje tańczyli przepięknie.
    • Gość: MariuszWełna KwaśNieWSka IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 15.05.06, 14:53
      Pani psycholog to jej drugie imienie.... lol...
      jej tatowi się nie udało skończyć studjów to podkreślają jaką mają córke
      inteligentnom.
      Śmieszy mnie to, a tak naprawde to boleję nad tym.
      • Gość: Zach Re: KwaśNieWSka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:03
        A czy Ty skończyłeś choć podstawówkę,sądzac po ortografii to chyba nie!
        • Gość: Ja Re: KwaśNieWSka IP: *.ols.vectranet.pl 15.05.06, 15:31
          Chyba ledwie przedszkole przebrnął
          • Gość: MariuszWełna Re: KwaśNieWSka IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 15.05.06, 15:55
            Chodzi wam o kwaśnieskiego czy mje?
            • Gość: farciak Re: KwaśNieWSka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:25
              O Cie !!
      • Gość: Jacek Re: KwaśNieWSka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:39
        Nie wiem dlaczego nie można odbierać tej dziwczyny normalnie , tylko wytykać jej rodziców . Przecież jest to normalna sympatyczna młoda dziewczyna .
        • Gość: orchid Re: KwaśNieWSka IP: 195.205.180.* 16.05.06, 12:56
          No, ubiegłeś mnie. Nie jest łatwo być córką tak znanych - i kontrowersyjnych -
          rodziców. A Ola udowodniła, że chce i potrafi coś zrobić sama. Ciężko pracowała
          na swój sukces. Internetowym pieniaczom radzę, aby krytykować wszystkich za
          wszystko, czy z sensem, czy bez - sami wzięli się do roboty.
          Pozdrawiam
    • Gość: Martka Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:26
      ...jednak sprawiedliwość istnieje...
    • elkaa19 Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia 15.05.06, 15:46
      Dobrze,że wygrali Aneta i Rafał.Od początku edycji było widać,że Rafał czuje
      blusa.Natomiast Ola i Rafał hmm jakby wygrała była prezydentówna to by dopiero
      było.Uważam niestety,że w jej przypadku sędziowie byli tendencyjni.Lepiej od
      Oli Kwaśniewskiej na pewno tańczył Rafał Cieszyński,który odpaddł już w 3.
      odcinku!Wielka szkoda.Widziałam go już nawet w finale,no ale cóż wygrał Rafał
      Mroczek i tez dobrze,wręcz bardzo dobrze...
      • Gość: Marta Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.zozmswia.opole.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 07:00
        Cieszyński? to dopiero byl twor moim zdaniem wcale dobre nie tanczyl, a wrecz
        zupelnie nie nadaje sie do tanczenia.
    • Gość: aga_001 Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.chello.pl 15.05.06, 15:46
      ja tam sie ciesze ze wygral mroczek bo i tak by wygrał :p:p no bo na
      kwasniewską same staruchy glosowaly!
    • superkulfon Ktory z nich to gwiazda? 15.05.06, 15:58
      Rafał Mroczek czy Aneta Piotrowska? Bo nie wiem. ten pierwszy prawie gra w
      serialu ktory zachpnotyzowal pol polski, druga dobrze tanczy. ale chyba trudno
      mowic by byla gwiazda?
      • lotto13 Re: Ktory z nich to gwiazda? 15.05.06, 16:56
        Oli coś brakowało, ale się coraz bardziej rozkręcała. Mroczek odwrotnie.
    • Gość: SUJA Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: 195.42.249.* 15.05.06, 17:26
      Jak dla mnie i Rafał M. i Ola K. powinni dostać kryształową kulę. Tańczą super
      gratulacje.
      • Gość: :) Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.poznan.agora.pl 15.05.06, 17:34
        moim zdaiem Mroczek ze swoja urocza partnerka zasłużyli w 100 % na kryształową
        kule tanczyli poprostu bosko i pieknie! ich taniec był inny niz Maseraka i
        Kwasniewskiej chocby dlatego ze miedzy nimi powstało piekne uczucie jakim jest
        Miłość i przez to tanczyli wyjatkowo ładnie i pieknie chociaz uwaza ze Pani
        Aleksandra Kwaśniewsk a zrobiła tak duze postepy od poczatku programu ze moge
        tylko pogratulowac ale bardzo mi sie podobało :)
        a słyszeliscie ze w IV edycji ma tanczyc ponoc Doda i Mandaryna to dopiero
        bedzie bójka :)
      • Gość: gosc Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 23:43
        tworz oczy! ola byla tylko przestawiana z miejsca w miejsce
    • Gość: kinga Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.dbln.cable.ntl.com 15.05.06, 17:43
      Bardzo fajnie że wygrali oni byli POPROSTU SUPER!!!! no i FAJNIE RAZEM
      WYGLĄDAJĄ.
      • tuor Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia 15.05.06, 17:45
        A ja i tak twierdze, ze racje mial Wodecki. Powiedzial, ze w finale powinni
        zatanczyc w jednej parze Rafal i Ola i że powinni oni dostac krysztalowa kule :)
        . Oczywiscie mowil, o Rafale Mroczku :) .
        • Gość: Kthulhu Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.chello.pl 15.05.06, 19:04
          Ja tam uwazam, ze Mroczek vel. Mocherek byl tak sztuczny, ze az zalosny...
          szkoda ze Ola nie wygrala, od poczatku za nia trzymalem kciuki. ale coz, on
          zaczal opowiadac jak to jest z ta druga smieszna zakochany i podobnie jak
          cichopek zagral na glupocie naszego nastoletniego spoleczenstwa (tak poza tym,
          mroczek robil sporo bledow :]i nie tanczyl pieknie)
    • Gość: linnia Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:44
      u kwaśniewskiej wogole nie było takiego luzu i spontanicznosci w tańcu. nie umiała sie wyluzowac "do konca". widac było ze jest sztywna, i ma prablemy z typowymi krokami i gibkoscia w nich...
      • Gość: sid Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:50
        a tam... tango zatańczyła pięknie. Mroczek w ostatnich odcinkach się pogorszył.
        a to uczucie to jakieś dziwne dla mnie...
        ale czemu nikt nie pisze o tangu Kasi Cichopek i Marcina Hakiela??? jak dla
        mnie było cudne! :)
        • Gość: :) Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.poznan.agora.pl 15.05.06, 18:06
          powiem szczeze ze mi sie az tak bardzo to nie podobał taniec Cichopkowej z
          Hakielem ale pamietam i wiem ze na dlugo zostaniem mi w pamieci ich taniec z II
          edycji jak tnczyli rumbe a Kasia byla ubrana w srebnej sukience - coś pieknego
          i niebywałego wiec porównjcie sobie Cichopkowej rumbe a Kwasniewskiej nie ma
          porównania wogole !!!
    • Gość: mokak Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:55
      ciesze sie!
      • Gość: lulu Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.cable.satra.pl 15.05.06, 19:07
        Fajny program, bardzo wciągał, wszyscy zasłużyli na wielkie brawa. Nie rozumiem
        komentarzy w stylu "Kwaśniewski nie zrobił studiów, to promują córkę, to
        żałosne" albo "Widać, że psychologia". Co konkretnie znaczy, że widać i co
        konkretnie widać? Studia jak studia. Ola była fajna, budziła sympatię i ciężko
        pracowała na efekty w tańcu, a że tańczyła dobrze, zauważyli zawodowcy. A
        Kwaśniewscy chyba nie potrzebują promować córki akurat w taki sposób, niby po
        co? I w jaki sposób promować, czyżby jakiś spisek, łapówki dla twórców
        programu?? To śmieszne.
    • Gość: Suzi Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:02
      Fajnie, że Aneta i Rafał wygrali tą edycję. Myślę, że mieli najlepszy FREE
      STALE. Ale ogólnie myślę, że obydwie pary tańczyły
      SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !
    • Gość: ewaewa Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:12
      Gratuluję zwycięskiej parze.Zasłużone zwycięstwo.Ciężka praca
      doceniona .Kunszt.Brawo Piotrowska i brawo Mroczek .Zrobiliście kawał dobrej
      roboty.Zyczę Wam wielu sukcesów - trwajcie i nie dajcie sie .
    • Gość: mm Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.06, 19:14
      Gratuluję Rafałowi I Anetce! Bardfzo bardzo cieszę się, że oni wygrali byli naj
      naj!Cała moja rodzina trzymała kciuki za Rafała! Olka nie dorasta mu do stóp co
      do tańczenia...Nie wiem jakim cudem dotarła do finału, była za sztywna.A Rafał
      śWIETNY!!!!!!!
    • Gość: ewa Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:38
      Siedlce są dumne z Rafała
    • Gość: ala Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.05.06, 19:42
      nic specjalnego przeceniono ich mozliwości...
    • Gość: kizia mizia niezly kaszalot ta kwasniewska IP: *.ny.towerstream.net 15.05.06, 20:04
      proponuje start w reklamach opon samochodowych
      • Gość: miro Re: niezly kaszalot ta kwasniewska IP: 82.159.87.* 15.05.06, 20:44
        chyba nie widziales prawdziwego kaszalota ...
        • Gość: szwet14 Re: niezly kaszalot ta kwasniewska IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 15.05.06, 21:00
          Moze widzial, ale na pewno nie widziala. A psik, kocico zgryzliwa - do kizi mizi.
      • Gość: farciak Re: niezly kaszalot ta kwasniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:39
        Lustereczko powiedz przecie ........ !? A lustereczko niestety milczy i nie
        wypowiada sie na Twój temat.
      • Gość: :DDD Re: niezly kaszalot ta kwasniewska IP: *.infoplus.com.pl 16.05.06, 10:57
        A ja myślę, że większym kaszalotem jest to dziewczę (związane z "WIELKĄ"
        gwiazdą, na którą głosują smarkule pisząc SMS-y z pierwszej w życiu, komunijnej
        komórki) mówiące głosem jednej z gwiazd TV TRWAM, której nazwiska nie
        przytoczę, bo ostatnio kto je wymawia jest spalony pod każdym względem ;p.
    • martusia81 Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia 15.05.06, 21:40
      niesprawiedliwe.bo tak naprawde Ola K. rywalizowala nie z mroczkiem,ALE z
      Aneta.mistrzynia..LIPAAAAAAAAAAAAAAAAa
    • Gość: Wielbiciel Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.06, 21:42
    • Gość: SKALPEL Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.hcz.com.pl 16.05.06, 04:07
      Zasłużyli i wypracowali - GRATULACJE !!!!!! a teraz czas na jego brata niech
      pokaże co potrafi !!!!
    • Gość: Karioka Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 07:47
      OLa tańczyła pięknie,to miła, fajna dziewczyna.Nie ma sensu przenosić na nią
      swoich uprzedzeń do Prezydenta Kwaśniewskiego.Czy chcielibyście być oceniani za
      czyny i słowa swoich rodziców? Zresztą wielokrotnie podkreślała, że jest tam po
      prostu SOBĄ!Więc podpinanie jej pod tatusia jest już po prostu nudne..żałuję,
      że nie wygrała i gratuluję finału!
    • Gość: michu Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: 158.75.34.* 16.05.06, 08:24
      moim zdanem oni byli najlepsi od samego początku moi rodzice w dzień finału
      powiedzieli że wygra rafał i aneta i zgadli a tak jak by wygrała kwaśniewska to
      by było faworyzowanie gdyż ona jest córką prezydenta chociaż byłego ale jest.
      • Gość: Z doskoku Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.ar.szczecin.pl 16.05.06, 08:48
        Ludzie - ci co mieli wygrac to dawno odpadli w pierwszych odcinkach tego
        dziadostwa, ktore nazywa się taniec z gwiazdami. Program jest ustawiony nie ma
        co się podniecać. Wiadomo było, że para Kwaśniewska Maserak będą do końca bo
        przyciągają widownie, a kto nie lubi Kwaśniewskiego zagłosuje na parę która
        dotrwa z nimi do końca. Liczy sie kasa ilu ludzi telefonowalo, a ile reklam
        szło w tym czasie. Przeliczcie i macie odpowiedź. Telewizja sprzedaje nam
        bzdury a my to kupujemy. A jeszcze kto obstawił w kolekturach zgarnął trochę
        kasy. Pozdrowionko dla naiwnych.
        • Gość: Ricardo Opinia zaściankowego ciemniaka IP: 80.51.186.* 16.05.06, 09:14
          Nikt ci nie każe niczego kupować.
          Nie musisz wysyłać SMSów ani oglądac reklam.

Program jest dla tych, którym przyjemność sprawia świetny taniec i doskonała
          muzyka.
          Nie należysz do tej grupy, ponuraku, więc daruj sobie te durne opinie albo idź
          je głosić wyłącznie na postpeegeerowskich polach Pomorza Zachodniego.
      • Gość: IGA Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:40
        bardzo jestem zdziwiona że ktoś ma wątpliwości że wygrala ta para, moim zdaniem
        OLA Kwaśniewska nie tylko najgorzej wyglądala z pośród wszystkich uczestnikow
        programu ale i najgorzej tańczyla na początku przynajmniej, bo pod koniec się
        trochę rozkręcila. MOIMI FAWORYTAMI NIE BYLI MROCZEK i PIOTROWSKA, ale 100 razy
        sobie lepiej zaslużyli na ta krysztalowa kulę jak ich rywale, gratuluje im.A
        SWOJĄ DROGA UBOLEWAM, ŻE TAK WSPANIALY PROGRAM JAKI BYL TANIEC Z GWIAZDAMI
        ULEGL WPLYWOM POLITYKI GDYŻ OD SAMEGO POCZĄTKU BYLO WIDAĆ ŻE PRÓCZ pawlowicz
        pozostali sędziowie Olę Kwaśniewską faworyzują szkoda naprawdę szkoda pozdrawiam

• Gość: Liwka bleeeeeee IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:15
      uwazam, ze caly ten program to straszna kicha,
      na Urbanskiego to juz nie moge patrzec, wazelina mu nogawkami scieka po
      kostkach, jury wiadomo do KOGO ogonkami merdaja w nadzieji, ze moze KTOS im
      kawalek kielbaski pod stol podrzuci. ale sztab WIADOMO-JAKIEJ-PARTII, mimo
      ciezkich nadwyrezen kciuka wysylajacy setki smsow na WIADOMO-JAKA-PARE i tak
      przegral z ogolem narodowego bezguscia rozczytanego w tanich romansidlach rodem
      z "Zycia na goraco". Kazdy-w moim mniemaniu-kto jest wyedukowany na tyle, ze
      rozpoznaje literki i czytac potrafi, powinien sie wstydzic ze wspiera takie
      globalne krajowe cotygodniowe odmozdzanie.
      Jesli kogos urazilam-najserdeczniej przepraszam. Kazdy ma prawo do wlasnego
      gustu i wlasnych pogladow. Ja mam swoj-nie twierdze, ze musicie sie ze mna zgadzac.
      Pozdrawiam
      • Gość: PrivateDancer Sama sobie zrobiłaś kuku :) IP: 80.51.186.* 16.05.06, 09:18
        Jesteś kolejną kandydatką na malkontenta roku :)
        • Gość: Liwka Re: Sama sobie zrobiłaś kuku :) IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:19
          a Ty na czolowego wyznawce tandety
          • Gość: Ricardo Oj - wydaje mi się, że sama jesteś tandetą :) IP: 80.51.186.* 16.05.06, 09:27
            Obrażona? O co?
            O to, że powiedziałem prawdę?
            Ale ci musi być łyso!

Znakomita większość par tańczyła świetnie.
            Zespół Adama Sztaby gra tak, że aż dech zapiera.

Wszystko razem to doskonały live-show, na którego produkcję składa się ciężka
            praca wielu ludzi.
            SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Liwka Re: Oj - wydaje mi się, że sama jesteś tandetą : IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:47
              tak, tak-duzo pracy i srodkow wkladaja w to-jakby nie patrzec krytycznym nawet
              okiem-urzadzone z wielkim rozmachem widowisko. ale nie zmienia to faktu, ze
              pozostaje jedynie WIDOWISKIEM dla gawiedzi, ktore czlowiek na poziomie powinien
              odbierac co najwyzej jako ciekawostke socjologiczna, a nie glowny wyznacznik
              kultury narodowej. tak sie przesympatycznie dla mnie sklada, ze mieszkam w
              letniej stolicy piosenki, gdzie w zeszlym roku odbyly sie trzy "prestizowe"
              festiwale (HAHAHA!!!), na ktorych glowna atrakcja byly plastykowe dmuchane lale,
              co tyle w sobie talentu maja, ze nawet okoliczne zury lepiej DOREMIFA
              wyspiewaja. a nagrode za caloksztalt (hihihi-dobre, naprawde dobre) "tworczosci"
              na ktora sklada sie kilka wystekanych ballad, dostaje smutny chlopczyk zamkniety
              w meskim ciele.
              jesli przyklaskiwanie takim standardom kulturalnym jak Taniec z Gw, Idol, BB czy
              Droga do Gwiazd, jest dla Ciebie wyznacznikiem posiadania wysublimowanego smaku,
              to ja naprawde jestem wdzieczna za nazwanie mnie tandeciara :)
              • Gość: Ricardo Kompleksy IP: 80.51.186.* 16.05.06, 09:57
                Między wierszami można wyczytać, że masz ogromne kompleksy :)

Jak można porównywać debilny Bar czy BigBrother'a do Tańca z Gwiazdami (w
                którym zarówno muzyka, jak i artyzm tańca są na bardzo wysokim poziomie)???

I co ma do tego "kultura narodowa"??? Hahaha ;-)))))

Daj spokój - wszystko ci się pomieszało.
                Widowiskiem dla gawiedzi są występy Ich Troje itp... :)

Taniec standardowy to wyższa szkoła jazdy.
                Obawiam się, że ty (nawet gdyby cię tam dopuszczono) nie miałabyś żadnych szans
                w tym programie.

A może nikt nie chce z tobą tańczyć??? Co???
                • Gość: Liwka Re: Kompleksy IP: *.chello.pl 16.05.06, 10:10
                  > Między wierszami można wyczytać, że masz ogromne kompleksy :)

byc moze i mam-nie wiem, do psychoanalityka nie chodze

> Jak można porównywać debilny Bar czy BigBrother'a do Tańca z Gwiazdami (w
                  > którym zarówno muzyka, jak i artyzm tańca są na bardzo wysokim poziomie)???

ARTYZM?!?! DZIECKO, czy ty sobie w ogole zdajesz sprawe ze znaczenia tego slowa?
                  ?? A tak wysoki poziom osiagaja ludzie juz na poziomie gminnych konkursow
                  wodewilu. Gdyby twoim jedynym zajeciem przez trzy miesiace byl prawie i
                  wylacznie taniec, tez reprezentowalbys sie rownie dobrze.

> I co ma do tego "kultura narodowa"??? Hahaha ;-)))))
                  >
                  > Daj spokój - wszystko ci się pomieszało.
                  > Widowiskiem dla gawiedzi są występy Ich Troje itp... :)

W mojej, najwyrazniej patologicznej ocenie, jedno i drugie sie od siebie
                  zasadniczo nie rozni. A michal W. jest takim samym blaznem co maserak (czy jak
                  mu tam).

> Taniec standardowy to wyższa szkoła jazdy.
                  > Obawiam się, że ty (nawet gdyby cię tam dopuszczono) nie miałabyś żadnych szans
                  >
                  > w tym programie.
                  >
                  > A może nikt nie chce z tobą tańczyć??? Co???

To zes mi synku dowalil teraz z grubej rury :) Masz troche racji, przyznaje, w
                  tym programie nie mialabym szans. Mimo iz jako dziecko skonczylam balet i szkole
                  tancow, a nawet w jakims tam konkursie dla smarkow doszlam do polfinalu,
                  przyznaje z cala szczeroscia-na tancu sie nie znam i tanca krytykowac nie bede.
                  Ani chwalic. Po prostu nie mam kompetencji.

Co wcale nie oznacza, iz nie uwazam, ze TzG jest drogim show dla mas, ktorych Ty
                  najwyrazniej jestes swiadomym przedstawicielem
                  • Gość: Ricardo Re: Kompleksy IP: 80.51.186.* 16.05.06, 10:24
                    No cóż - trzodę, która ogląda ten program będzie interesowało wszystko poza
                    istotą przedstawienia, czyli muzyką i tańcem.

Ja cały czas pozostaję pod wrażeniem tego, co zostało zaprezentowane - mniej
                    mnie interesuje to, kto wygrał (aczkolwiek Mroczkowi należą się WIELKIE
                    BRAWA!!!)

Nie mów do mnie "dziecko", "synku" - to świadczy o twojej niedojrzałości
                    emocjonalnej albo o nie w pełni spełnionym macierzyństwie :)

[Liwka napisała: "... przyznaje z cala szczeroscia-na tancu sie nie znam i
                    tanca krytykowac nie bede. Ani chwalic. Po prostu nie mam kompetencji."] - nie
                    błaźń się już zatem i daj spokój Maserakowi - świetnemu tancerzowi :)

A to, że wielu ludzi ogląda ten program - nie przesądza o tym, że jest on zły :)
                    Wszak każdy ma dzisiaj wolność wyboru...
                    • liwilla1 Re: Kompleksy 16.05.06, 10:43
                      to zes trafil kula w plot, bo wlasnie na dniach spodziewam sie dziecka :D

znudzila mi sie ta dyskusja-i tak nie dojdziemy ze soba do porozumienia, bo
                      jestes zamkniety z waskich sciankach konwencji, klania sie tutaj niestety
                      gleboko zakorzeniony instynkt stadny, uznajacy za wspaniale kazde badziewie,
                      ktore sie blyszczy i jest kolorowe. nie stanowimy tej samej platformy
                      komunikacji, wiec wszelkie proby twojego przekonania mnie do swoich racji (i
                      vice versa) sa z gory skazane na porazke.
                      zycze wielu uniesien podczas n-tej edycji TzG, a takze owocnego odnajdywania sie
                      w niezwykle ambitnej "istocie przedstawienie, czyli muzyce i tancu"

Pozdrawiam
                      Ania

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20704;116/st/20060605/k/6b73/preg.png
                      • Gość: Ricardo Re: Kompleksy IP: 80.51.186.* 16.05.06, 11:00
                        "to zes trafil kula w plot"...

Wręcz przeciwnie:)
                        Nie powinnaś się zatem stresować oglądając coś, co cie drażni.
                        Na pewno nie służy to przyszłemu potomkowi.

Jeszcze jedno - nie jestem ograniczony "wąskimi ściankami konwencji".
                        Po prostu lubię to, co jest dobre i na wysokim poziomie.
                        I nie kieruje mną instynkt stadny - wbrew temu, co o mnie napisałaś - jestem
                        dość selektywny w swoich wyborach, a już na pewno nie podniecam się byle czym.
                        TzG jest jedną z bardzo niewielu pozycji rozrywkowych, które oglądam za
                        pośrednictwem mass-mediów.

Pozdrawiam cię razem z twoim potomkiem ;)

PS. Po polsku nie mówi się "żeś trafił", tylko "trafiłeś" :)
                        • liwilla1 Re: Kompleksy 16.05.06, 11:19
                          obawiam sie, iz twoja wiedza z zakresu jezyka polskiego jest rownie selektywna
                          co dokonywane wybory w kwestii medialnej rozrywki. "to żeś" jest wyrażeniem
                          potocznym, poziomem idealnie wpasowujacym sie w konwencje naszej dyskusji. :)

Dziekuje za zyczenia, na szczescie nie mam TV, wiec moj synek nie bedzie mial
                          wielu okazji, by splycic sie programami typu TzG. :)
                          • Gość: Ricardo Re: Kompleksy IP: 80.51.186.* 16.05.06, 11:36
                            "żeś" jest, niestety, efektem społecznego awansu chłoporobotników z minionej
                            epoki.
                            W TzG "żeś" nie występuje.
                            U mnie też nie :)

Nie posiadanie TV "na szczęście" nie ustrzeże twojego synka przed światem.
                            Idąc tym tropem - najlepiej od razu spakować się i na resztę życia jechać w
                            Bieszczady :) (ale nie sądzę, żeby twój synek był w przyszłości zadowolony z
                            takiego obrotu sprawy :))
                          • Gość: ag Re: Kompleksy IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 12:44
                            > Dziekuje za zyczenia, na szczescie nie mam TV, wiec moj synek nie bedzie mial
                            > wielu okazji, by splycic sie programami typu TzG. :)

a ile odcinków TzG oglądałaś?
            • Gość: Liwka Re: Oj - wydaje mi się, że sama jesteś tandetą : IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:57
              Gość portalu: Ricardo napisał(a):

> Zespół Adama Sztaby gra tak, że aż dech zapiera.

zatem w pierwszej lepszej nowojorskiej kanciapie padlbys na zawal.
              • Gość: Ricardo Nie podniecaj się Nowym Jorkiem IP: 80.51.186.* 16.05.06, 10:03
                Znam nowojorskie kluby i nie tylko :)
                Grywa w nich także wielu świetnych polskich muzyków, którzy grają też w
                znakomitych polskich klubach w naszym kraju (ale ty ich pewnie nie znasz - tak
                jak nie wiesz, co to "kultura narodowa" :))))) ).

Orkiestra Sztaby jest doskonała! Brawo!!!
                Mam nadzieję, że wydadzą płytę z dobrymi standardami.

• Gość: Liwka Re: Nie podniecaj się Nowym Jorkiem IP: *.chello.pl 16.05.06, 10:12
                  przepraszam, jak na moj plebejski gust dyskoteki na greenpoincie to totalna
                  wiocha :D ale przeciez ja sie nie znam...
                  • Gość: Ricardo Re: Nie podniecaj się Nowym Jorkiem IP: 80.51.186.* 16.05.06, 10:26
                    Nic nie mówiłem o dyskotekach na GreenPoint, ale widocznie tam dla ciebie
                    kończy się Nowy Jork ;)
      • Gość: farciak Re: bleeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:43
        Niestety, twój komentarz jest ....BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
    • Gość: monna30 Re: Finał ''Tańca z gwiazdami'' - zdjęcia IP: *.heimsnet.is 16.05.06, 09:39
      Uwazam,ze Aneta i Rafał ciezko pracowali na swoj sukces,kazdy odcinek programu
      ukazywał ich w coraz lepszym swietle.A co do Oli...Pomijajac jej umiejetnosci
      taneczne,mysle,ze była zbyt pewna siebie,zawsze miała cos do powiedzenia i nie
      zawsze było to na miejscu.Czesto stroiła głupawe miny do kamer,brak jej bylo
      skromnosci.Moze to tez zadecydowało o jej porazce?Głosowali przeciez widzowie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka