maryjo2 26.12.01, 07:10 Czy jeszcze nie?? A co tam! Buziaczki dla forumowych spiochow, jak sie juz obudza :o)). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 witaj sliczna Maryjko 26.12.01, 07:32 milo taka sliczna Maryjke, jako pierwsza poranna zjawke zobaczyc, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: witaj sliczna Maryjko 26.12.01, 10:26 Kitek-czesc po raz drugi.Teraz to juz wstalam na dobre.I wcale nie wygladam slicznie. Kazdy wlos w inna strone i poduszka odgnieciona na twarzy,hihi.Slowem- Baba Jaga:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: witaj sliczna Maryjko 26.12.01, 11:25 nawet taka wygnieciona jestes sliczna i mowie Ci, to zupelnie bezinteresownie, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re:do Kitka 26.12.01, 11:35 Dobra, Kitek - widzę, że czas już wyłożyć karty na stół. Dzięki za komplementy, nawet jeśli tylko wirtualne. Jestem na nie łasa jak każda kobitka :o)).Ale nie myśl sobie, że tylko z tego powodu lubię kogoś, albo nie lubię. A i fałsz potrafię wyczuć na odległość. To co - zawieramy przymierze jakieś? Pakt o nieagresji może? Albo jeszcze coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Maryjka 26.12.01, 11:41 kiedys rzucilas sie na mnie bezinteresownie, albo ja to tak opacznie odebralem, znudzila mnie juz ta jalowa walka, i uwazam, ze mila jestes, tylko nie wlasciwie wystartowalismy, a ze sliczna jestes, to najpierw przeczucie mi mowilo, a teraz potwierdzaja relacje uczestnikow bezposredniego spotkania, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do Kitka 26.12.01, 11:49 A co ma piernik do wiatraka, jeśli łaska wiedzieć? Chyba nie będziesz sobie wyrabiał o mnie zdania na podstawie czyichś relacji, co? I co ma do tego uroda, albo jej brak? Dobrze wiesz, że to kwestia bardzo relatywna, bo subiektywna. Ja proponuję na razie pakt o nieagresji - ale bez wzajemnego kadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Maryjko 26.12.01, 11:54 ja klotliwy z zasady nie jestem, i jezeli ma byc taki pakt, jaki Ty narzucasz, to niech taki bedzie, pokoj z Toba Maryjko, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do Kitka 26.12.01, 12:01 Nic nie narzucam - a tylko proponuję. Kłótliwa też z natury nie jestem, choć lubię pieprzne dociniki na łamach Forum. Troszkę wirtualnej adrenaliny każdemu sie przyda, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Antrakt optymistyczny 26.12.01, 12:10 I tym optymistycznym akcentem zmuszona jestem zakończyć chwilowo tak wspaniale zapowiadającą się wymianę zdań z kolegą Kitkiem. Inaczej narażę się na lincz ze strony nieletniej pociechy, której już godzinę temu obiecałam dostęp do kompa :o)). Co za wyrodna matka ze mnie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 12:16 Co do wstawania to chyba juz sie powinno, nawet dla nocnych wirtualnych wedrowniczkow........ No coz, ale skoro piekna maryjke zastapila juz z pewnoscia cud pociecha obiecujaca lincz, witam cud pocieche i mojego ex kitka......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 19:39 Chciałam zapodać, że już jestem w domu, po odbyciu tzw. rodzinnej wizyty w realu. Niestety, cud-pociecha dała mi tym razem tylko 5 minut i zapowiedziała, że jak się wykąpie, to znów siądzie przy kompie. O - cud pociecha właśnie wylazła z wanny. Jak ona się ekspresowo kąpie :((((. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 19:48 No! Z pomocą uciemiężonej matce przyszła TV, w której dają właśnie jakichś Parkinsonów, czy coś w tym guście, których to cud pociecha poleciała oglądać wprost z wanny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 19:51 Alzhaimerow chiba...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 19:51 a tu cichutko, bo nawalone forumki w klawiszki trafic nie moga, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 19:53 Only, Kitek, witajcie :))). Nie Alzhaimerów, tylko Simpsonów, ale to chyba równie pokręcone. A kto sie tak schlał, że w klawisze nie trafia???? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 19:55 no te inne, bo my z only w siebie na czacie trafiamy, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 19:56 Wszystkie Szympszony z forum sie schlaly....only me and only kitek jeszcze stukac potrafia, bo ja klepie te male literki a on te duze, no to jakos trafiamy w klawiaturke........ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 20:01 i tak sobie razem w jedna klawiaturke klepiemy, a myslimy ze czatujemy, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 20:02 Only- a Kitek już doszedł do siebie na tyle, że trafia w Ciebie na czacie? A w ogóle, to czym on trafia??? Śnieg sie prawie stopił- została brudna breja :(( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 20:04 specjalnie dla mnie wybiera te ladniejsze kawalki i trafia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 20:23 Kitek milusiński potrafi być, jak chce :)). Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 20:35 no co ty maryjka, a gdzie on tam potrafi..... on jest byl, jest i bedzie mily......... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY, CZY JUZ CZAS WSTAWAC? 26.12.01, 20:37 No, skoro tak mówisz...Ale ma plusa u mnie dziś duuuuużeeeego. Za obecność na Forum i dotrzymywanie Ci towarzystwa :)). Odpowiedz Link Zgłoś
czort trafianie paluszkami w klawiaturkę 26.12.01, 20:42 a ja juz trafiam, aha, a ty, kitus, nie badz taki hop do przodu, nadgorliwość gorsza faszyzmu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 20:46 Czort- Kitek dziś chyba pogubił sens w cieniu czyichś rzęs :o)) A teraz się redefiniuje, ale coś wolno mu to idzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: przypadki Kitka 26.12.01, 20:49 lepij niech patrzy na te rzesy, a nie o cudzych klawiaturach wygaduje! zapomniał wół, jak cielęciem był!! jak szczerze powiesz, ze paluszki cos nie sprawne za bardzo dzisiaj som, to zarozki roztrabi, jak baba!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 20:55 Najwyraźniej niektóre tzw. babskie przywary nie omijaja i chłopów. Tzn. Kitków.A swoją drogą chłopy plotkują wcale nie gorzej niż baby, i nie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 20:57 Wy tez moje Kochane wcale teraz nie plotkujecie,))))))) A Kitka pewnie czkawka telepie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: przypadki Kitka 26.12.01, 20:57 amen. a jeszcze dodam,ze wiecej!!!!!!! i to duuuuzo wiecej!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 20:59 Samcia- my nie plotkujemy, tylko prowokujemy Kitka, żeby się odezwał. Bo coś go chiba melancholija jakaś dopadła dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 21:01 Moze zgaga mu dokucza?;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 21:05 Zgaga i globus, palpitacja serca, a może nawet i podagra??? Do tego korzonki i sztywnienie paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 21:05 nie melancholia, tylko z onlunia w jedna klawiturke walimy milo, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: przypadki Kitka 26.12.01, 21:05 maryjo, to od tego plusa cos mu podarowala dzisiaj.... a ja sie pytam w jakim ten plus abonamencie??? bo ja ci sie zamierzam era zrewanzowac, cobys z mario mogla nia przezyc, a kitek tobie da idee cobys wiedziala jak z tym mario ta ere przetrwac..... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: przypadki Kitka 26.12.01, 21:14 Plus był w abonamencie sympatycznym. A idee co do ery z Mariem mam juz klarowne, ale nowinkami ideowymi nie pogardzę :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: przypadki Kitka IP: *.tkb.net.pl 26.12.01, 22:18 amen. a jeszcze dodam,ze wiecej!!!!!!! i to duuuuzo wiecej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nieśpiący oszołom IP: *.arcor-ip.net 26.12.01, 23:23 Co za jakiś,kurwa,psychopata wstaje o godzinie dokładnie 7:10 w święta i mordkę piłuje,czy my już wstali?Ja sie jeszcze wtedy nie położyłem,bo przeżywałem uciechy rozmów internetowych.Jak już padłem,to znowu ktoś zawołał: Forumowiiiiiicze!!Już wstaliście? O w moooorde:to wola o pomstę do nieba,to nie może być prawda,że są ludzie na świecie,którzy o bandyckiej porze 7-ej czują się rześcy i weseli. Chyba zboczeńcy jacyś.Ja wstałem dzisiaj po 17-ej i jeszcze czuje że troche bym pospał,ale już koty morde darły i skakały na drzwi sypialni czteronóż z rozbiegu,co by mnie obudzić miało w celu wydania porcji żarcia gratisowego, jakbym cholera,innych problemów nie miał,tylko bydlaki wściekłe karmić. Teraz już doszedłem do siebie,bo w zamieci śnieżnej i przy temp.-7 C przeszedłem w kasku motocyklowym na głowie/sic!/na piechotę:2,5 kilosa do dworca po gazetki,z dworca na stacje benzynową po gorzałę półtora kilosa i ze stacji do chaty jeszcze kilometerek. Tom już trzeźwy,ale niedługo,bo poloneza czas zacząć. Już zaraz kończą się świeta i to daje mi następną okazję do odkorkowania flachy.Wesołych dni codziennych życzę dla wszystkich...jak to ktoś uroczy powiedział-aha-Forumiczów.No to wszystkiego.Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: nieśpiący oszołom 26.12.01, 23:41 Wypraszam sobie, kurde, wszystkie takie zasrane inwektywy pod moim adresem.Będę wstawać o której mi się spodoba, a koledze Leziowi gówno do tego. Ja mu wstawać nie każę, ani czytać o 23.23 tego, co napisałam o 7.10. A teraz baj, baj, idę spać, bo zamierzam być jutro o 6.30 rześka jak szczypiorek na wiosnę, czego nie omieszkam zakomunikować na Forum publicum wbrew protestom szanownego kolegi Lezia. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: nieśpiący oszołomLezio 26.12.01, 23:44 Ale Wy macie jednak ciezkiego zajoba kolego!;))))))))))))))))) Teraz zycie nocne prowadzicie?????? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wściekly skowroneczek IP: *.arcor-ip.net 28.12.01, 00:37 Moje,nie tylko zasrane,ale do tego śmierdzące,oszczane i obrzygane inwektywy,czego Maryjko wiedzieć nie mogło,są jak najbardziej obiektywnymi inwektywami,ale kto by tam w szale umacniania demokracji o tym pamietał. Naturalnie możesz sobie wstawać i kłaść się o takiej porze,o jakiej ci sie, złotko podoba,jednak mogłabyś sobie też niechcący pomyśleć,że są ludzie,wstający o takiej porze,o której ty sie kładziesz spać i odwrotnie.I których takie skowronkowanie na siłę też może wkurwiać. Uważasz że to ty jesteś calkiem normalna,a inni,co prowadzą nocny tryb życia,to już maniacy,czy tak miałem zrozumieć twój jakże przepiekny atak na mnie? Jeszcze nie wiesz o tym,że czy rano,czy wieczorem,z wścieklizną śpi sie chujowo? Dobranoc aniele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: wściekly skowroneczek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 07:01 To co kolega Lezio napisal, to się w ogole kupy nie trzyma. O jakim szale demokracji kolega Lezio pisze? Najpierw kolega się wkurwia na niespiacych o 7.10 ( czyli na mnie) , wyzywajac od oszolomow i psychopatow. Potem się wkurwia, ze ja sie wkurwiam na takie traktowanie, a potem usiluje mi wmowic, ze to były obiektywne inwektywy i sugeruje, co ja uwazam. Ja nic nie uwazam na kolegi temat. Rownie dobrze to ja mogę być maniakiem jak i kolega! Mnie tam akurat wsio ryba, co kolega o mnie mysli. I niech sobie kolega wyraza swoja radosc zycia o dowolnej porze, choc do wyboru sa tylko 24 godziny na dobe. Ja moja radosc zycia będę wyrazac w godzinach porannych, które nie koliduja z radoscia zycia kolegi, bo kolega wtedy wlasnie chujowo wsciekly zasypia. Poza tym w ramach demokracji, i zapewne tez na zasadzie rownouprawniena , to ja – bezplciowe Maryjko - mam myslec niechcacy, ze wkurwiam kolege moim skowronkowaniem na sile. A kolega Lezio może by tak sobie niechcacy pomyslal kiedys, ze niektorzy tylko w takich wkurwiajacych kolege godzinach maja mozliwosc wsciekle się naskowronkowac? I może na koniec kolega Lezio wytlumaczy, co za model demokracji kolega tu propaguje??? Bo jakos niechcacy nie mogę go pojac :o)) Kolorowych snow, promyczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: wściekly skowroneczek IP: *.arcor-ip.net 28.12.01, 22:46 Taki sam bełkot jak mój.Ale i tak cię kocham perełko. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:08 Belkot, to za malo powiedziane! Bo "demokracja to najglupszy z wymyslonych systemow, a inne sa jeszcze gorsze"- W.Churchil Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:19 ooooo, widze ze wuku zly...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:24 a nie jest???? uf, to dobrze....... no bo wiesz, jak mnie znowu do pokoju zwierzen zabierzesz, to juz sie balam... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:33 Nie ciesz sie- jutro nominacje.... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:35 oooooooo, to dobrze...... wuku sie uciesz, tj Wielki Brat, bo mam juz nominacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:37 W tym tygodniu nie ma automatycznycz nominacji!. Zauwazylas, ze publicznosc swoimi SMS ami wypierdolila Mena, a na jego miejsce pojawil sie niejaki Kocur? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wściekly skowroneczek 29.12.01, 09:39 bbbbuuuuuuuuuuuuu, a ja tak chcialam automatyczna przymusowa......... nie bedzie wyjatku????????? bo wyc bede (i stane sie wyjatkiem)..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś