Dodaj do ulubionych

Strona główna

IP: 195.205.28.* 18.02.01, 12:06
Na stronie głównej piszecie "gazeciarze" o kobietach, przynajmniej jest taki link. To dyskryminacja wszystkich facetów. Czyżby wszyscy u Was zmienili płeć na trochę bardziej słabszą. Poza tym może zacznijcie testować swój "portal" na małpach, choć zadarlibyście z Towarzystwem Ochrony Zwierząt. Pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Wspanialy portal GW IP: 62.88.128.* 18.02.01, 14:12
      Szanaowni Panstwo,

nareszcie cos wspanialego, portal Gazety wysmienity -
      trudno o lepszy w Polsce.Wypada zyczyc tylko ciekawych tematow.
      Bernard/Sweden
      • Gość: kora Re: Wspanialy portal GW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.01, 20:22
        Bernard, a jakie znasz polskie portale?
      • Gość: jazon Re: Wspanialy portal GW IP: *.pp.rzeszow.pl 19.02.01, 22:22
        Kilka spostrzeżeń na temat waszego portalu.Rzecz pierwsza to fatalna kolorystyka która pewnie znajdzie kilku zwolenników podobnie jak muzyka disco-polo (włącznie z jej autorem) ale jestem przekonany ,że większości się nie podoba no a mnie na pewno . Przy pierwszym kontakcie z tą stroną trochę się gubiłem a nawet bardziej niż trochę.Spróbujcie jakoś tak bardziej klarownie wzrokowo pogrupować tematykę.A może warto by było się tu posłużyć jakimiś znakami graficznymi wpadającymiw oko.Za sam pomysł stworzenia nowego portalu dziękuję."jazon"
        • Gość: Leon Re: Wspanialy portal GW IP: *.gazeta.pl 19.02.01, 22:31
          Jutro zmieniamy kolorystykę. Zapraszamy i czekamy na opinie :)
          • Gość: kes Re: Wspanialy portal GW IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 23:54
            jazon---wy po prostu siadzcie przy stole i przemyslcie sobie jak ten portal ma wygladać,jaki ma byc i jakie sa najlepsze na swiecie
            • Gość: kes Re: Wspanialy portal GW IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 23:55
              sorry------to co wyzej jest do leona!!!!!
          • Gość: Joanna Re: Wspanialy portal GW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 00:30
            DLACZEGO?? Przynajmniej czymś różniliście się od innych portali. Niestety wszystkim naraz nie możecie dogodzić. Pozdrawiam :-)
            P.S.Nie jestem fanką disco-polo!
            • Gość: Telefone Re: Wspanialy portal GW IP: 133.1.46.* 20.02.01, 07:57
              Niestety, portal jest beznadziejny. Kolorystyka, rozmieszczenie tematow, itd.
    • connor Re: Strona główna 23.02.01, 17:38
      zaczyna sie dosc ciekawie. Mam nadzieje ze nie bede musial skreslac Was z listy ulubionych. Uklony. :)
      Connor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka