Dodaj do ulubionych

Najlepsze okładki w historii!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:54
Lennon Z Yoko Ono jednak najlepszy
Obserwuj wątek
    • Gość: chyba_ja Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.fbx.proxad.net 18.05.06, 14:58
      Lenon wyglada na tym zdjeciu jak wielgasny embrion, a Yoko Ono jak martwa!
      Nigdy mi sie to zdjecie nie podobalo. Jest wstretne.
      • andrutt Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:09
        Zgadzam się. Nagrodzenie tej okładki jest przejawem braku dobrego smaku u
        członków jury. Okładka jest aestetyczna. Widocznie wśród członków jury jest
        przewaga plastyków, którym znudziło się już piękno i estetyka, więc szukają
        nowych wrażeń w brzydocie.
    • Gość: milseog Re: Najlepsze okładki w historii! IP: 217.153.159.* 18.05.06, 15:14
      a jednak na temat tego zdjecia da sie podyskutowac. dlaczego nie zachwycacie sie w takim razie zdjeciem
      britney spears? ma przeciez wszystko na miejscu i wyglada estetycznie, a jednak jakos tak... zwyczajnie.
      Lennon i Ono (choc nie najpiekniejsi - to fakt) to jednak ich zdjecie wzbudza wiecej zainteresowania.
      pozdrawiam
      PS. bylo w historii wiele lepszych okladek RS moim zdaniem. jak chocby czarno-biale zdjecie Cobaina,
      ktore jest chyba najczesciej reprodukowanym, etc.
      • apfel27 Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:33
        o co chodzi z okladka na ktorej jest b. spears? zdjecie tak zwyczajne, ze
        mogloby sie znalezc na okladce jakiejs gazetki z programem tv...
        • apfel27 Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:35
          zdjecia nirvany czy tupaca tez zwyczajne zupelnie...
        • Gość: b_lebowski Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 19.05.06, 07:18
          Zdjęcie może tak, ale liczą się też inne względy...
    • Gość: ja Najlepsze? De gustibus non est disputandum. IP: *.ydp.com.pl 18.05.06, 15:19
      • vetitus Re: Najlepsze? De gustibus non est disputandum. 18.05.06, 15:31
        Trele morele spod Rębiechowa.

Gust to jest cos, co sie ma, albo nie.
    • marcowsky Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:35
      Christina tez ma dobra okladke widac ze sie starala!
    • Gość: gizmo Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:38
      Okładka nr 2 to kadr z filmu "How I Won the War". Nie za bardzo rozumiem co ma
      być w niej najlepszego?
    • iluminacja256 Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 16:05
      Oczywiście, ze najlepsze jest zdjęcie Joko i Lenona.

To ten sam typ zdjecia jak np. Demi Moore łysa ,brudna , napakowana i w
      bojówkach.

Poza estetyką cukierków marki landrynki i dlaetgo wielu sie nei podoba. I
      dlatego tak neisamowite są zdjcia z reportazy.

• Gość: dix Re: Najlepsze okładki w historii! IP: 195.217.52.* 18.05.06, 21:27
        Jasne !! - ale jak wiekszosc lubuje sie tylko w Dodzie i Mandarynie to co sie
        dziwic, ze JL+YO to dla nich kiepawa fota
      • Gość: b_lebowski Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 19.05.06, 07:19
        A kto to jest "JOKO"?
        • iluminacja256 Re: Najlepsze okładki w historii! 19.05.06, 09:12
          Yoko, zadowolony? A może jeszcze sprawdzisz mi przecinki?
    • Gość: ja na okładce: Christina Aguilera IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.06, 18:53
      Straszne, szerokobiodrzaste krowsko. A kysz.
      • Gość: szymon Re: na okładce: Christina Aguilera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:22
        Mi się najbardziej podoba właśnie Aguilera.
        • srull Re: na okładce: Christina Aguilera 18.05.06, 19:33
          I co z tego? Dla mnie jest z kolei straszna. Wyciagajac srednia, jest dla ogolu
          przecietna.
          Przereklamowane straszydlo (to moj osad). Patataj:P
        • Gość: b_lebowski Re: na okładce: Christina Aguilera IP: *.koba.pl / *.koba.pl 19.05.06, 07:20
          ...a mi jej gitara.
    • Gość: ~Jan Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 18.05.06, 19:37
      Powiekszyli biust Britney czy mi sie zdaje?
      • srull Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 19:40
        Biust sie powiekszyl, i owszem, ale kosztem szarych komorek. Poczytaj ostatnie
        wypowiedzi tej miss kretynizmu.
        • Gość: Mi-6 Re: Najlepsze okładki w historii! IP: 213.155.175.* 18.05.06, 20:45
          A gdzie okładka "RS" z Ice Cube'm z 1992r., na której Ice Cube "miał" zamknięte
          usta zamkiem błyskawicznym? Ta okładka oddawała istniejące w owym czasie ostre
          kontrowersje wokół amerykanskiego rapu.
          • Gość: hah !!!!!!ta z Marleyem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:45
            A ja mam rolling stone (ten numer z marleyem) kupiłem go na ebayu... Nie dośc,
            że Marley fajny to na dodatek jest wywiad z Jimmym Page'm przeprowadzony przez
            Cameroona Crowe'a... Ten to młody dziennikarz nakrecił pare lat temu film "U
            progu sławy(Almost Famous)" w którym można doszukać się wielu wtrąceń o
            Zeppelinach (ahh ta muzyka i klimat lat 70). AHHH zapomniałbym...Crowe napisał
            także pare słów (są na okładce)do "the song remains the same". Respekt dla tego
            Pana, dla Boba Marleya i oczywiście dla Led Zeppelin. Najgenialniejszego
            zespołu rockowego w historii :P

www.rollingstone.com/artists/jimmypage/photos/gallery/5393659/photo/4/medium

zdjecie wykonane w Starship'ie--samolocie led zeppelin :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka