Gość: skalar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:54 Lennon Z Yoko Ono jednak najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chyba_ja Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.fbx.proxad.net 18.05.06, 14:58 Lenon wyglada na tym zdjeciu jak wielgasny embrion, a Yoko Ono jak martwa! Nigdy mi sie to zdjecie nie podobalo. Jest wstretne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrutt Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:09 Zgadzam się. Nagrodzenie tej okładki jest przejawem braku dobrego smaku u członków jury. Okładka jest aestetyczna. Widocznie wśród członków jury jest przewaga plastyków, którym znudziło się już piękno i estetyka, więc szukają nowych wrażeń w brzydocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog Re: Najlepsze okładki w historii! IP: 217.153.159.* 18.05.06, 15:14 a jednak na temat tego zdjecia da sie podyskutowac. dlaczego nie zachwycacie sie w takim razie zdjeciem britney spears? ma przeciez wszystko na miejscu i wyglada estetycznie, a jednak jakos tak... zwyczajnie. Lennon i Ono (choc nie najpiekniejsi - to fakt) to jednak ich zdjecie wzbudza wiecej zainteresowania. pozdrawiam PS. bylo w historii wiele lepszych okladek RS moim zdaniem. jak chocby czarno-biale zdjecie Cobaina, ktore jest chyba najczesciej reprodukowanym, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:33 o co chodzi z okladka na ktorej jest b. spears? zdjecie tak zwyczajne, ze mogloby sie znalezc na okladce jakiejs gazetki z programem tv... Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:35 zdjecia nirvany czy tupaca tez zwyczajne zupelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 19.05.06, 07:18 Zdjęcie może tak, ale liczą się też inne względy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Najlepsze? De gustibus non est disputandum. IP: *.ydp.com.pl 18.05.06, 15:19 Odpowiedz Link Zgłoś
vetitus Re: Najlepsze? De gustibus non est disputandum. 18.05.06, 15:31 Trele morele spod Rębiechowa. Gust to jest cos, co sie ma, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 15:35 Christina tez ma dobra okladke widac ze sie starala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:38 Okładka nr 2 to kadr z filmu "How I Won the War". Nie za bardzo rozumiem co ma być w niej najlepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 16:05 Oczywiście, ze najlepsze jest zdjęcie Joko i Lenona. To ten sam typ zdjecia jak np. Demi Moore łysa ,brudna , napakowana i w bojówkach. Poza estetyką cukierków marki landrynki i dlaetgo wielu sie nei podoba. I dlatego tak neisamowite są zdjcia z reportazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Re: Najlepsze okładki w historii! IP: 195.217.52.* 18.05.06, 21:27 Jasne !! - ale jak wiekszosc lubuje sie tylko w Dodzie i Mandarynie to co sie dziwic, ze JL+YO to dla nich kiepawa fota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 19.05.06, 07:19 A kto to jest "JOKO"? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Najlepsze okładki w historii! 19.05.06, 09:12 Yoko, zadowolony? A może jeszcze sprawdzisz mi przecinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja na okładce: Christina Aguilera IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.06, 18:53 Straszne, szerokobiodrzaste krowsko. A kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: na okładce: Christina Aguilera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:22 Mi się najbardziej podoba właśnie Aguilera. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: na okładce: Christina Aguilera 18.05.06, 19:33 I co z tego? Dla mnie jest z kolei straszna. Wyciagajac srednia, jest dla ogolu przecietna. Przereklamowane straszydlo (to moj osad). Patataj:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Re: na okładce: Christina Aguilera IP: *.koba.pl / *.koba.pl 19.05.06, 07:20 ...a mi jej gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Jan Re: Najlepsze okładki w historii! IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 18.05.06, 19:37 Powiekszyli biust Britney czy mi sie zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Najlepsze okładki w historii! 18.05.06, 19:40 Biust sie powiekszyl, i owszem, ale kosztem szarych komorek. Poczytaj ostatnie wypowiedzi tej miss kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-6 Re: Najlepsze okładki w historii! IP: 213.155.175.* 18.05.06, 20:45 A gdzie okładka "RS" z Ice Cube'm z 1992r., na której Ice Cube "miał" zamknięte usta zamkiem błyskawicznym? Ta okładka oddawała istniejące w owym czasie ostre kontrowersje wokół amerykanskiego rapu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah !!!!!!ta z Marleyem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:45 A ja mam rolling stone (ten numer z marleyem) kupiłem go na ebayu... Nie dośc, że Marley fajny to na dodatek jest wywiad z Jimmym Page'm przeprowadzony przez Cameroona Crowe'a... Ten to młody dziennikarz nakrecił pare lat temu film "U progu sławy(Almost Famous)" w którym można doszukać się wielu wtrąceń o Zeppelinach (ahh ta muzyka i klimat lat 70). AHHH zapomniałbym...Crowe napisał także pare słów (są na okładce)do "the song remains the same". Respekt dla tego Pana, dla Boba Marleya i oczywiście dla Led Zeppelin. Najgenialniejszego zespołu rockowego w historii :P www.rollingstone.com/artists/jimmypage/photos/gallery/5393659/photo/4/medium zdjecie wykonane w Starship'ie--samolocie led zeppelin :P Odpowiedz Link Zgłoś