Dodaj do ulubionych

Homofob polski

• Gość: Normalny homofob Środa reprezentuje kolejną skrajność IP: *.com.pl 13.06.06, 14:25
      Środa jako że leży w środku powinna wyrażać jako taką obiektywną opinię na
      pewne tematy a tego nie robi pomimo iż jest profesorem (wow).
      Myślę że homoseksualizm jest skrajnością, homofobia(prawdziwa) także nią jest.
      ale jest jescze coś gorszego ... co? - pani Środa, jej wypowiedzi są żenujące i
      tak jednostajnie głupie że nie da się ich już powoli czytać.

W homoseksualistów nie należy żucać kamieniami albo ich poniżać oni jednak tak
      samo nie powinni wykorzystywać swoich manifestacji do obrażania czyichkolwiek
      poglądów moralnych lub religijnych.(co trzeba przyznać często się zdaża)

Apropos homoseksualiści(stki) wg mnie niech sobie współnoty majątkowe
      zakłądają ,ale niech tego nie nazywają małżeństwem(termin zarezerwowany dla
      mężczyzny i kobiety)albo rodziną (także mężczyzna i kobieta)

Adopcja dzieci - owszem ale najpierw pokażcie czy sami sobie zrobicie dziecko
      bez niczyjej pomocy w sposób naturalny. (w naturze występują przypadki
      homoseksualizmu nawet u zwierząt, ale nie słyszałem żeby taka para miała
      potomstwo)
    • tom666 Homofob to smutek 13.06.06, 14:26
      Pisałam prace magisterska na temat homofobii.Niestet zal mi tych ludzi.To smutne
      miec taki zawęzony umysł.Smutne ,ze ktos mysli , ze homoseksualista nic tylko
      czai sie na innego meżczyzne.To banalne. To tylko homoseksualistę rózni od
      hetero ,ze nie podoba mu sie kobiece ciało ale męskie.A wszystko inne wyglada
      tak samo.Homofobem jest kazdy kto nie ma wiedzy i nie jest inteligentny. Pozory
      sa złudne , tylko inteligencja zdolna jest wykryc to , co zostało starannie
      ukryte w tajnych zakamarkach umysłu.Ludziom z trudem przychodzi uznac prawdę.To
      taka ujemnośc natury ludzkiej która wiąze sie z koniecznoscia deformowania
      rzeczywistosci.
      • Gość: Ktoś Re: Homofob to smutek IP: *.toya.net.pl 13.06.06, 15:38
        A przyjęli tą pracę magisterską? Bo jeśli post streszcza jej tezę, to w pracy
        brakuje dyskusji hasła "promiskuityzm" i nadaje się ona do kosza, jeśli jest z
        socjologii. Brakuje dyskusji o mechanizmach przenoszenia chorób wenerycznych
        (wraz z HIV) i nadaje się do kosza, jeśli jest z biologii. No, ale być może była
        była to praca z politycznej poprawności, pisana w jakiejś Uczelni Europejskiej,
        i spotkała się z ciepłym przyjęciem.
      • agrafek Re: Homofob to smutek 13.06.06, 16:54
        tom666 napisał:

> Pisałam prace magisterska na temat homofobii.Niestet zal mi tych ludzi.To
        smutn
        > e
        > miec taki zawęzony umysł.Smutne ,ze ktos mysli , ze homoseksualista nic tylko
        > czai sie na innego meżczyzne.To banalne. To tylko homoseksualistę rózni od
        > hetero ,ze nie podoba mu sie kobiece ciało ale męskie.

Tu mamy powód, żeby Panią oblać na egzaminie, niestety. Najwyraźniej utożsamia
        Pani homoseksualizm wyłącznie z jedną płcią, co nie jest prawdą.
        Homoseksualiści, to, w potocznym rozróżnieniu: geje (mężczyźni) i lesbijki
        (kobiety). Homoseksualnych kobiet za nic nie pociąga ciało męskie. Czepiam się,
        bo co innego miała Pani na myśli? Ano czepiam się, bo wyjechała Pani z własną
        pracą magisterską, co, jak rozumiem, miało świadczyć o znajomości tematu. I
        wierzę, że zna go Pani lepiej niż ja, ale sadzi Pani byki, aż niemiło.

A wszystko inne wyglada
        > tak samo.Homofobem jest kazdy kto nie ma wiedzy i nie jest inteligentny.
        Pozory
        > sa złudne , tylko inteligencja zdolna jest wykryc to , co zostało starannie
        > ukryte w tajnych zakamarkach umysłu.

Jezusie, gdzie Pani tej pracy broniła? Żeby miała Pani nie wiem jaką
        inteligencję, nic Pani nią nie wykryje, bez przygotowania, pewnego warsztatu,
        nie wiem jak to jest w Pani przypadku - psychologicznego, psychiatrycznego?
        Wcześniej było coś o wiedzy. Hm. Czy to znaczy, że homofobi to sami niedouczeni
        debile? To jest definicja, na której opierała się Pani pisząc pracę? To nieźle
        musiała Pani mieć określoną próbę do badań, chętnie poznałbym kategorie doboru.

Ludziom z trudem przychodzi uznac prawdę.To
        > taka ujemnośc natury ludzkiej która wiąze sie z koniecznoscia deformowania
        > rzeczywistosci.

Eee "ujemność natury ludzkiej"? Tu wychodzi mój brak wyksztalcenia, bo nie wiem
        o co biega w tym zdaniu. Czy Pani na pewno ma dobrze opanowany język polski?
    • Gość: znj2 homofobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:31
      Bardzo się cieszę, że w tej sprawie zabrała głos tak uczona Pani.Jest to jej
      punkt widzenia. Naukowy, czy pseudo naukowy, to pozostaje bez znaczenia.
      Uważam natomiast,że każdy powinien zajmować się swoim życiem erotycznym i nie
      narzucać tego innym. Parady, uważam za nachalne zbiegowiska w celu odwrócenia
      uwagi Polaków od istotnych spraw kraju.
      Osobiście ,czekam z utęsknieniem na paradę kochających się ze zwierzątkami.
    • Gość: Tomek Homofob polski IP: 149.156.61.* 13.06.06, 14:34
      Pani Profesor! Jest Pani WIELKA!!!
    • Gość: Magdalena Mercredi Moja homofobia IP: 80.51.237.* 13.06.06, 14:36
      Abstrahując od lansowanego powyżej przekonania, że homofobia wywodzi się z
      braków w osobowości i kompleksów, chciałabym zwrócić uwagę na jeszcze jedną
      przesłankę, czyli moją wersję opisanego lęku. Jak pokazuje praktyka innych
      państw, za wyrażaną przez rozmaite parady równości potrzebą samoprezentacji i
      zaprzyjaźnienia się z normalną resztą społeczeństwa, stoją konkretne propozycje
      zmian legislacyjnych, które mniejszości seksualne będą, prędzej czy później
      forsować również w Polsce, z pomocą ugrupowań lewicowych i bardziej światłych i
      otwartych na świat humanistów jak Pani Środa.
      Na przykład taka możliwość zawierania małżeństw przez pary homoseksualne - w
      świetle aktualnych przepisów dająca wymierne korzyści podatkowe. Czyli dająca
      de facto pieniądze, w dużej ilości pobierane corocznie z mojej kieszeni i
      trwonione później przez rząd. Przyznam, że zupełnie mi to nie odpowiada, ale za
      Pewne z punktu widzenia Pani Magdaleny kolejny wydatek nie zaszkodzi budżetowi.
      Niestety, ale ten budżet składa się z owoców mojej pracy i innych Polaków,
      którzy mają pilniejsze potrzeby niż wynagradzanie jakiegoś Pana za to, że nie
      podobają mu się kobiety (lub analogicznie Pani, która nie lubi mężczyzn - żeby
      nie być posądzonym o rasizm). Zapewne z punktu widzenia Pani Środy,
      kilkadziesiąt milionów, które zostaną niebawem wydane na zrównanie szans
      społecznych mniejszości seksualnych, albo tych cudownych małżeństw to
      usprawiedliwiony wydatek. Brawo! Dzięki temu pójdzie Pani w końcu do swojej
      wersji nieba, tyle że trochę później niż niektórzy zdychający z głodu Polacy. A
      im najlepiej pomogłoby ograniczenie wydatków i rezygnacja z różnych dziwnych
      rozwiązań i instytucji, jak urzędy ds równego statusu takich i innych. Te
      przemiany i tak zachodzą, niezależnie od tego, czy ktoś o nich mówi i pisze w
      swoim gabinecie, czy nie. Może też pora przestać zbijać polityczny (i
      niepolityczny także) kapitał na garstce skrzywdzonych przez los biedaków i
      zająć się uczciwym wytwarzeniem PKB?
      • grisza14 Czy ktos z forumowiczow opowiadajacych sie 13.06.06, 14:50
        za p.Srodzina moze z reka na sercu powiedziec, ze pragnalby/pragnelaby aby
        jego/jej syn lub corka zostali gejem lub lesbijka?Czy ktos moze powiedziec, ze
        zaluje, ze urodzil sie hetero?( nota bene ze zwiazku dwojga zapewne
        nieszczesliwych heterykow).
    • Gość: Normalny Zakompleksiona pani IP: *.czest.enion.pl 13.06.06, 14:40
      Jak ktoś nie może sobie poradzić z własną płcią to roi mu się we łbie od
      różnych pomysłow. Przykładem jest tego pani mynister Środa która z racji swojej
      fizjonomii nabawiła się kompleksów. któż chciałby mieć bowiem dziewczyne z taka
      facjatą. Nic też zapewne się jej nie "przydarzyło" stąd też nieufnosć do
      męzczyzn. Jej działalność jest próbą odwrócenia uwagi od swoich problemów i
      zarażenia nią spoeczeństwa. Ogólnie mówiąc "niezadowolona" panienka.
    • Gość: zet srodowe nauki IP: *.immunbio.mpg.de 13.06.06, 14:48
      No i tak p. Sroda znowu wyszla z ciekawa koncepcja. jesli ktos ma zastrzezenia do
      homoseksualizmu to z "zazdrosci" (czyli - a jakze - z niskich pobudek) bo sam ma "pokuse"
      zeby sprobowac ale sie boi. Moze p. Sroda ma pokuse ale ja nie mam. Mimo to nigdy nie
      wyraze zgody na adopcje dzieci przez pary homoseksualne a faceci przebierajacy sie za kobiety
      i publicznie sie obsliniajacy zawsze beda budzic moj niesmak.
      Pseudonaukowe brednie p. dr. hab. Srody w sam raz nadaja sie do Gazety. Jak ktos chce
      sprawdzic sile nauki tej pani to wystarczy zeby sprawdzil w "web of science" (profesjonalna
      instytucja wykazujaca liczace sie w swiecie publikacje naukowe dzieki ktorej mozna ocenic
      rzeczywiste osiagniecia naukowcow - niestety tylko niektore instytucje naukowe maja wykupiony
      dostep) jakie ma dokonania. Zero.
    • Gość: Janusz Homofob - to fałszywe i sztuczne słowo ... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 13.06.06, 14:51
      To określenie jest fałszywe i sztuczne. Powinno być gejofob .
      Tak jak złe jest określenie homoseksualista. Powinno być gejoseksualista.
      Pedalstwo nie ma nic wspólnego z Homo- czyli człowiekiem.
      Trzeba być ciężko walniętym typkiem, aby adorować osobników tej samej płci.
      Choroba zwana "homoseksualizmem" jest takim samy przypadkiem choroby mentalnej
      jak inne tego typu choroby. Czasy stabilizacji powodują nasilenie się objawów
      tego zboczenia u wielu osobników. Nie można jednak uznawać tego za normę godną
      powielenia czy naśladowania.
    • silesius.monachijski0 Tow. Sroda stanowi zagrozenie dla zdrowego rozsadk 13.06.06, 14:52
      u; przydal by sie tej personie jakis prywatny sanitariusz z kaftanikiem, ktory
      zazwszasu chronil by ´ja przed pisaniem takich glupot; ale: z drugiej strony,
      co ma glupia robic; funkcji juz zadnej nie ma, to chociaz od czasu do czasu
      opublikuje akas bzdete w tym medialnym smietniku, jakim jest GW
      • carlitos35 Re: Tow. Sroda stanowi zagrozenie dla zdrowego ro 13.06.06, 15:41
        silesius.monachijski0 napisał:

> u; przydal by sie tej personie jakis prywatny sanitariusz z kaftanikiem,
        ktory
        >
        > zazwszasu chronil by ´ja przed pisaniem takich glupot; ale: z drugiej strony,
        > co ma glupia robic; funkcji juz zadnej nie ma, to chociaz od czasu do czasu
        > opublikuje akas bzdete w tym medialnym smietniku, jakim jest GW

A "śmietniki" ...pociągają. Oj, pociągają.
    • Gość: star dobrze że dzisiaj wtorek IP: *.radom.pl 13.06.06, 14:55
    • Gość: asiaasia1 Kocham profesor Środę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:56
      Bardzo mądry, rozważny i lekko sarkastyczny artykuł.
      • kelob3 Re: Kocham profesor Środę ! 13.06.06, 15:24
        Gość portalu: asiaasia1 napisał(a):

> Bardzo mądry, rozważny i lekko sarkastyczny artykuł.
        i ona pewnie z "tych" co i Ciebie bardzo by przytulala do łona
    • Gość: zet srodowe (pseudo)nauki IP: *.immunbio.mpg.de 13.06.06, 14:59
      No i tak p. Sroda znowu wyszla z ciekawa koncepcja. jesli ktos ma zastrzezenia do
      homoseksualizmu to z "zazdrosci" (czyli - a jakze - z niskich pobudek) bo sam ma "pokuse"
      zeby sprobowac ale sie boi. Moze p. Sroda ma pokuse ale ja nie mam. Mimo to nigdy nie
      wyraze zgody na adopcje dzieci przez pary homoseksualne a faceci przebierajacy sie za kobiety
      i publicznie sie obsliniajacy zawsze beda budzic moj niesmak.
      Pseudonaukowe brednie p. dr. hab. Srody w sam raz nadaja sie do Gazety. Jak ktos chce
      sprawdzic sile nauki tej pani to wystarczy zeby sprawdzil w "web of science" (profesjonalna
      instytucja wykazujaca liczace sie w swiecie publikacje naukowe dzieki ktorej mozna ocenic
      rzeczywiste osiagniecia naukowcow - niestety tylko niektore instytucje naukowe maja wykupiony
      dostep) jakie ma dokonania. Zero
    • Gość: Morela Złotowłosa P.Magdalena Środa IP: 62.233.130.* 13.06.06, 15:00
      Powiedziała,co wiedziała... I czym prędzej odleciała. :)
      • Gość: sarmata HOmofoby wpadly w panike IP: *.telia.com 13.06.06, 15:09
        To swiadczy ze artykul byl dobry. Kazdy obiektywny obserwator widzi jaka maja
        odpowiedz na rzeczowe argumenty. Jedynie belkot i obelgi bez ladu i skladu. Ale
        to typowe dla podgatunku czlowieka o nazwie homoseksozerca.
        • salmanassar1 A sarmata pluje i obraza 13.06.06, 19:29
          Sek w tym, ze brak u Srody rzeczowych argumentow. Pusta, bezuzyteczna
          demagogia. Pytam sie po raz wtory. Dlaczego uwazacie, ze homoseksualizm to cos
          naturalnego? Prosze o rzeczowe argumenty. Ja twierdze, ze nie jest czyms
          naturalnym, bo degeneruje nature. Nie rozwija, ale uwstecznia i oslabia gatunek.

Przyklad przyrodniczy (calkowicie hipotetyczny):
          Pozostawmy homoseksualistom jedna wyspe (oczywiscie dla kazdej plci inna).
          Niech robia sobie na niej, co tylko chca. Minie zaledwie
          jedno pokolenie, a niestety wygina. Na swoje wlasne zyczenie. Czy jest to
          generacja czy degeneracja? Rozwoj czy antyrozwoj? Natura czy antynatura? Jesli
          gatunek sam wystepuje przeciwko swojemu rozwojowi, czy mozna to nazwac
          naturalnym.

PS.Nie musisz obrazac ludzi, ktorzy maja inne zdanie
          • Gość: gosc homofob naturalista IP: *.skawsoft.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:48
            Homoseksualizm jest naturalny bo wystepuje w naturze. Chyba ze masz inna definicje 'naturalnosci'. Co jest naturalne? To co nie wystepuje w naturze ale sie z tym zgadzam (np. religia)?

Przyklad jest idiotyczny. Tak samo mozna na wyspe zawiezc same kobiety, samych mezczyzn czy samych ksiezy albo same pielegniarki. Wyjdzie dokladnie na to samo.

I tu naprawde nie trzeba nikogo obrazac, tylko mozna zgodnie z prawda stwierdzic (wbrew znienawidzonej politycznej poprawnosci), ze jesli nie macie innych argumentow to dajecie sami swiadectwo swojego ABSOLUTNEGO skretynienia.
            • salmanassar1 homofil antynaturalista 16.06.06, 13:36
              Mieszasz argumentacje biologiczna z socjologiczna. To dwa zupelnie odmienne
              typy argumentowania. Na plaszczyznie socjologicznej mozemy np poddac pod
              dyskusje "normalnosc" albo "nienormalnosc" homoseksualizmu. Skoro jestes takim
              zwolennikiem mieszania dyscyplin naukowych proponuje np napisanie
              rozprawy "Moralnosc zycia seksualnego zuczkow gnojarzy".

Wedlug ciebie, wystarczajacym faktem jest, ze cos wystepuje w naturze, aby
              nazwac to "naturalnym". Z tego punktu widzenia, naturalna jest fabryka
              wylewajaca hektolitry sciekow do czystej rzeki i autostrada ktora przebiega
              przez rezerwat przyrody. Zapominasz natomiast o celowosci tego zjawiska, jakim
              powinno byc ukierunkowanie na dobro konkretnego gatunku. Z punktu widzenia
              dobra gatunku homoseksualizm, tak jak i celibat, nie sluza jego rozwojowi, ale
              degeneracji. Im bardziej wzrastalaby w spolecznosci skala zjawiska
              homoseksualizmu (czy tez celibatu), tym wieksza bylaby degeneracja gatunku.
              Podany przeze mnie przyklad, jak napisalem, byl typowym przykladem
              przyrodniczym, calkowicie hipotetycznym.

Homoseksualizm wystepuje w naturze, to prawda. Jak wykazuja badania wsrod
              zwierzat, chodzi raczej o to, ze wystepuja "zachowania homoseksualne", ktore
              nie maja trwalego charakteru. Pies, ktory spolkuje z innym psem, porzuci od
              razu swojego "partnera", gdy w poblizu znajdzie sie suka z cieczka. Dla natury
              bowiem zachowanie homoseksualne jest bezcelowe a na dluzsza mete niepozadane.
              Skierowanie energii seksualnej na osobnika tej samej plci nie przynosi korzysci
              dla rozwoju gatunku. Powtorze zatem jeszcze raz. Trwaly homoseksualizm - rozwoj
              czy antyrozwoj? Generacja czy degeneracja gatunku? Natura czy anty - natura?

PS. "Absolutne skretynienie" - ciekawe okreslenie na osoby o innych pogladach.
              Bardzo kulturalne i pelne szacunku dla adwersarza. Gratulacje!!!
    • kelob3 Magdalena Środa-homojełop babski 13.06.06, 15:16
      co tu komentowac?nie ma co ,ta baba jest po prostu chora
      • Gość: xxx Kelob - ty za to jesteś zdrowy jełop IP: *.itpp.pl 13.06.06, 15:39
    • mandaryna65 total shit, bełkot od pierwszego zdania 13.06.06, 15:50

• Gość: ola Pani Środa- prosze się zająć robieniem na drutach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:57
      w stanach to , w stanach tamto , europa to, europa tamto. Czy muszę jak małpa
      naśladować to co dyktują "wielcy tego świata" nawet jeśli przez skórę czuję, ze
      to mi nie pasuje? jak "grypa hiszpanka" to są właśnie tacy ludzie jak Pani
      Środa, paplający to, co posłyszą na zagranicznych sympozjach i konferencjach.
      albo co przeczytają w prasie.
      ps w Holandii pedofile wystosowali żądania odnośnie seksu z nieletnimi. jeden z
      nich to żądanie obniżenia wieku dzieci z którymi można legalnie współżyć do 12
      roku życia. I co, za parę lat ich to będzie modne i u nas, proponuję olewać
      takie osoby jak PAni Środa, czemu tak mało rozsądnych ludzi piastuje takie
      stanowiska?
    • kelob3 Magdalena Środa- biedronienie czyli natręctwo umy- 13.06.06, 16:01
      słowe.
    • Gość: Andrzej.A Czysta polityczna-poprawność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:09
      Dlaczego nie można odczuwać obrzydzenia na widok dwóch samców całujących się?
      Jeżeli "toleraści" są tacy tolerancyjni to powinni również przyjąć do
      wiadomości, że są ludzie których odrzuca na taki widok. I jest tylko kwestią
      kultury osobistej jak na taki widok się zareaguje.
      To co, nie wolno mieć swojego zdania - w takim razie jesteście wbrew temu co
      głosicie nietolerancyjni, a wręcz zachowujecie się jak komuniści.
    • Gość: ewaizabela Homofob polski IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.06.06, 16:16
      dziekuje pani magdaleno za ciekawy tekst, i pozdrawiam serdecznie
    • Gość: McKosher Sroda?we wtorek? bez sensu... IP: 217.67.220.* 13.06.06, 16:22
      • Gość: vortex21 Jak zresztą wszystko w tym tekście ... IP: *.server.ntli.net 13.06.06, 20:27
    • Gość: O$A O homofobii i gejo-wstręcie IP: 195.205.238.* 13.06.06, 16:26
      Rzeczywiście gratuluję autorce dogłębnej analizy zjawiska homofobii. Błyskotliwe
      powoływanie się na wyrafinowane nazwiska i dzieła nie odniosło oczekiwanego
      skutku w moim przypadku. Nadal mówię homoseksualistom nie!

Mógłbym mówić wiele o sobie lecz powiem natomiast jedno - jestem heteroseksualny
      i nie podoba mi się w tym artykule próba wmówienia czytelnikom, że wszelkie
      przejawy niechęci do homoseksualistów to oznaka np. "zazdrości" lub próba
      maskowania swojego "prawdziwego" seksualnego ja.

Jeżeli środowiska homoseksualne roszczą sobie prawo do manifestowania i uznania
      ich preferencji i światopoglądu to, do cholery, nie zabraniajcie i nie
      piętnujcie seksualnych konserwatystów!!! Skoro jedni mówią gejom TAK to
      naturalne jest, że część społeczeństwa powie im NIE.

Miło się czytało artykuł, ale nie popieram przyrównywania zwykłych ludzi do
      prawicowych i ultra-katolickich oszołomów. Szanowna autorka stawia wyraźną
      granicę pomiędzy tymi, którzy są za i przeciw uznaniu homoseksualistów. Tym
      bardziej mnie to razi, że sprawy przybrały już obrót dość agresywny. Teraz gdy
      mamy wyraźny podział na 'za' i 'przeciw' to jestem przeciw. Przeciw anormalnym i
      bezpłodnym praktykom homoseksualnym. Nie dla tego - szanowna Autorko - że
      jeszcze nie odkryłem w sobie, gejowskiego "spokoju ducha" tylko dlatego, że mam
      prawo mieć swoje poglądy, tak jak homoseksualiści mają swoje.

Wszystko było ok do czasu, gdy media nie zaczęły nowomody gejowskiego
      lifestyle'u. Geje robili swoje, a pseudokatolicy siedzieli cicho w
      powierzchownym zakłamaniu. Nie wiem kto i z jakiej potrzeby zaczął całą awanturę
      (zapewne chodzi o aspekty prawne - legalizację związków itp.), lecz rozgłos
      wokół "ciemiężonych" homoseksualistów jest niepotrzebny. W sumie wszyscy
      jesteśmy Chrystusami - moim krzyżem jest piętnowana normalność...

pozdrawiam

• Gość: O$A O homofobii i gejo-wstręcie IP: 195.205.238.* 13.06.06, 16:26
      Rzeczywiście gratuluję autorce dogłębnej analizy zjawiska homofobii. Błyskotliwe
      powoływanie się na wyrafinowane nazwiska i dzieła nie odniosło oczekiwanego
      skutku w moim przypadku. Nadal mówię homoseksualistom nie!

Mógłbym mówić wiele o sobie lecz powiem natomiast jedno - jestem heteroseksualny
      i nie podoba mi się w tym artykule próba wmówienia czytelnikom, że wszelkie
      przejawy niechęci do homoseksualistów to oznaka np. "zazdrości" lub próba
      maskowania swojego "prawdziwego" seksualnego ja.

Jeżeli środowiska homoseksualne roszczą sobie prawo do manifestowania i uznania
      ich preferencji i światopoglądu to, do cholery, nie zabraniajcie i nie
      piętnujcie seksualnych konserwatystów!!! Skoro jedni mówią gejom TAK to
      naturalne jest, że część społeczeństwa powie im NIE.

Miło się czytało artykuł, ale nie popieram przyrównywania zwykłych ludzi do
      prawicowych i ultra-katolickich oszołomów. Szanowna autorka stawia wyraźną
      granicę pomiędzy tymi, którzy są za i przeciw uznaniu homoseksualistów. Tym
      bardziej mnie to razi, że sprawy przybrały już obrót dość agresywny. Teraz gdy
      mamy wyraźny podział na 'za' i 'przeciw' to jestem przeciw. Przeciw anormalnym i
      bezpłodnym praktykom homoseksualnym. Nie dla tego - szanowna Autorko - że
      jeszcze nie odkryłem w sobie, gejowskiego "spokoju ducha" tylko dlatego, że mam
      prawo mieć swoje poglądy, tak jak homoseksualiści mają swoje.

Wszystko było ok do czasu, gdy media nie zaczęły nowomody gejowskiego
      lifestyle'u. Geje robili swoje, a pseudokatolicy siedzieli cicho w
      powierzchownym zakłamaniu. Nie wiem kto i z jakiej potrzeby zaczął całą awanturę
      (zapewne chodzi o aspekty prawne - legalizację związków itp.), lecz rozgłos
      wokół "ciemiężonych" homoseksualistów jest niepotrzebny. W sumie wszyscy
      jesteśmy Chrystusami - moim krzyżem jest piętnowana normalność...

pozdrawiam

• Gość: Homofob polski Jak pieknie mozna stworzyc temat zastepczy!.... IP: *.chello.pl 13.06.06, 16:27
      Tworzenie sztucznego konfliktu wokol homoseksualizmu jest wlasnie klasycznym
      szukaniem UFO w klozecie publicznym lub przedwojenna dyskusja nad polskimi
      koloniami w Afryce.
      Stara zaba znalazla furtke do zaistnienia publicznego w walce z
      tzw. ,,homofobia" (cokolwiek ten potworek slowny ma znaczyc). Babiszon i jej
      podobni stwarzaja sztuczny problem wokol zjawiska, ktore istnieje od zawsze i
      ktore mialo swoje niezawodne sposoby funkcjonowania obok ludzi
      heteroseksualnych (CZYLI NORMALNYCH DO K NEDZY, tylko, ze uzycie
      slowa ,,normalny" powoduje atak paranoi kaszalota).
      Ludziom takim jak Sroda,Senyszyn, Kalisz, Jaruga czy Biedron sni sie byc
      Ghandim, Mandela czy Luterem Kingiem. Zera probuja wskoczyc na os liczb
      dodatnich.
      Tymczasem wiekszosc osob homoseksualnych stuka sie w czolo i spluwa w kierunku
      tych idiotow, ktorzy na sile budza spiacego olbrzyma nienawisci.
      Pytam sie po raz tysieczny: kiedy w Polsce byly zorganizowane pogromy,
      przesladowania czy dyskryminacja homoseksualistow?
      Odpowiedz: nigdy! Takich faktow zwyczajnie nie da sie przytoczyc, bo co jak co,
      ale osoby homoseksualne nigdy nie doswiadczaly w tym kraju przesladowan.
      Malzenstwo jest takze zwykla umowa spoleczna zawarta przed urzednikiem. Jak
      sama nazwa mowi jest to slubowanie sobie wiernosci dwojga osob. Pan Biedron tez
      moze sobie z kochankiem zlozyc takie slubowanie a nastepnie zobowiazac sie
      aktem notarialnym do wzajemnego reprezentowania mojatkowego i prawnego! Trach i
      mamy malzenstwo!
      Bredzenie wiec o polskim ,,homofobie idealnym" swiadczy, ze ktos sie rympnal i
      dal osobie daleko niekompetentnej tytul profesora.
      Ustawowe przesladowania srodowisk homoseksualnych powstawaly w systemach
      stworzonych przez homoseksualistow. Dotyczy to inkwizycji epoki Tomasza de
      Torquemady, homoseksualisty nienawidzacego swojej slabosci, w środowiskach
      zakonnych czyli w zasadzie z gruntu homoseksualnych. Podobnie z nazizmem, ktory
      stworzyli homoseksualisci z freikorpsow a pozniej SA. Cala wierchuszka NSDAP,
      SS i SA to byli zawzieci pederasci!
      Dopiero ,,Noc dlugich nozy" i dziwna osobista obsesja i nienawisc Hitlera do
      pedalow sprowadzily homoseksualizm wsrod armii niemieckiej, SA i SS do
      podziemia. Zreszta ta dziwna obsesja Hitlera tez musiala miec swoje przyczyny w
      homoseksualnych doswiadczeniach mlodosci. Takich przykladow z historii mozna
      mnozyc i mnozyc. Dodatkowo warto znac pewien fakt historycznie niezaprzeczalny.
      Najgorsze zbrodnie swiata mialy miejsce tam gdzie do wladzy dochodzili
      homoseksualisci. Dlatego trzeba wobec tego srodowiska zachowac najwyzsza
      ostroznosc.
      Pani Srodo, pani tekst nadaje sie z czystego milosierdzia do Wisly i swiadczy
      jak malo ma pani juz w zyciu do powiedzenia!
      • Gość: Sodoma i gomora Oswiec Michnika blaskiem prawdy ;-)))))))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:02
        Gazeta Michnika napisala:
        Jest to notabene utrapienie wyłącznie polskie

Cytat z wolnej zydowskiej prasy:

MOSCOW, February 17, 2006 (LifeSiteNews.com) – Russia’s Chief Rabbi Berl Lazar
        has come out against a proposed “Gay Pride” parade in the capital, saying such
        an event “would be a blow for morality,” according to an InterFax report.
        Rabbi Lazar said Thursday that any organization that forwards “sexual
        perversions” does not have a right to exist

Oswiec Michnika blaskiem faktow
        ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        Cenzorze, chyba nie bedziesz antysemita i nie skasujesz tego co powiedzial
        zydowski Rabin?
        ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Sodoma i g........ Re: Oswiec Michnika blaskiem prawdy Rozdzial 2 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:04

gej gejowi gejem:
          cytat:
          An Ulster medical student strangled a trainee Rabbi and butchered his body
          after an evening of drinking in a London bar, a court has been told.

Oswiec michnika blaskiem prawdy
          ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: sodoma i gomorra Re: Oswiec Michnika blaskiem prawdy -rozdzial 3 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:07

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3104607,00.html
          JERUSALEM - Leading rabbi Yosef Shalom Elyashiv came out in support of
          Jerusalem Mayor Uri Lupolianski’s decision to ban the annual gay pride parade
          in the capital and offered to pay a fine imposed on the mayor in connection
          with the affair. The mayor objected to the gay pride parade on the grounds
          that it would undermine the capital’s sanctity. “It’s a pity that the judge
          wasn’t able to broaden her horizons and realize the damage inflicted on
          Jerusalem by the parade,” the mayor was quoted as saying to associates.

Panie Michnik, czytal pan z Tory 8 przykazanie? dlaczego mowi pan falszywie o
          Polakach?

Oswiec Michnika blaskiem prawdy
          • Gość: sodoma i gomora Re: Oswiec Michnika blaskiem prawdy -rozdzial 3 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:23

cytat z prasy zydowskiej

A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements
            have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to
            meet Israel’s prime minister Ariel Sharon.

Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should
            be "put to death" according to Jewish religious law.

Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an
            abomination which should be removed from every city in the country, also from
            those districts where they feel protected, like in Tel Aviv."

Oswiec Michnika blaskiem 8 przykazania danego Mojzeszowi i blaskiem faktow z
            prasy zydowskiej
            ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: sodoma i gomorra Re: Oswiec Michnika blaskiem prawdy -rozdzial 5 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:24

cytat z prasy zydowskiej:
            JERUSALEM – An ultra-Orthodox man suspected of stabbing three people during
            Jerusalem’s Gay Pride Parade last week says he acted in God’s name.
            “I came to murder on behalf of God. We can’t have such abomination in the
            country,” Yishai Schlissel said during his interrogation.

Osmiesz michnika blaskiem faktow
          • Gość: sodoma i gomorra Re: Oswiec Michnika blaskiem prawdy -rozdzial 3 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:26
            Panie Michnik, jest pan pewien ze sprzeciw wobec sikajacych w kiblu
            publicznym "inaczej" to tylko polski problem? czytal pan 8 przykazanie z Tory
            dane Mojzeszowi?

Brutal police attacks on Israel's gay community has shocked gay rights groups
            in the country.
            The attacks, which have been taking place in Tel Aviv increasingly over the
            last few weeks, have reached a new level of violence, with police singling out
            gay men in a park for physical violence.
            The most recent attacks have left 20 gay men wounded and worried the national
            GLBT association, the Agudah.

Osmiesz klamstwa wyborczej blaskiem prawdy
            • Gość: sodoma i gomorra Cytat z Tory dla Michnika IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 18:31
              Slomke widzisz w oku Polaka blizniego swego
              a slupa wysokiego napiecia nie widzisz w swoim oku

Panie Michnik, zapraszam do polemiki. mam jeszcze fragmenty talmudu na wypadek
              jesli pan skorzysta z zaproszenia.
              ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: xaw Re: Jak pieknie mozna stworzyc temat zastepczy!.. IP: *.net.autocom.pl 13.06.06, 21:13
        Ojj.. jak widac liznales ten temat powierzchownie wypisujac takie bzdury.
        Polskie spoleczenstwo jest homofobiczne i geje zyja w ukryciu, a gdy prawda
        wychodzi na jaw nikiedy przypakdiem powoduje to szok... czestwo agresje innych.
    • Gość: lamer co ta pANI pisuje ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.06, 16:52
      Z artykulu tego wynika iz KAZDY Polak jest homofobem. KAZDY. Pisala to pewnie
      super feministka kt. z obrzydzeniem mysli o mezczyznach i o sexie. Geje to jej
      najlepsi przyjaciele plci przeciwnej.
      Geje to ludzie kt. nie majac wlasnych przyjaciol, chociazby znajomych i na sile
      staraja sie pozyskiwac przyjaciol innych(raczej kobiet). Mysla, ze sa zabawni(na
      pewno dla kobiet - tacy uczuciowi i wogole) ale dla kazdego faceta nie sa i
      nigdy nie beda. Geje niech sa ale niech sie z tym nie obnosza. Faceci na pewno
      nie lubia gejow, chyba ze sa to mezczyzni niedojzali czyli dzieci. Pozdrawiam
      ta pANIA i wspolczuje.
      • Gość: Castaneda CO powinny zrobić środowiska gejowskie IP: *.lru.ac.th / *.lru.ac.th 13.06.06, 17:06
        Jako pierwszy i podstawowy postulat postawcie sobie obniżenie ilości zakażeń HIV
        w swojej grupie do poziomu 3%, czyli tyle ile was jest w populacji. Wtedy może
        ktoś zacznie traktować was poważnie. Nie powinno to być trudne, skoro gejowscy
        politrucy ciągle powtarzają że promują bezpieczny seks.

Bo z obecnym średnim europejskim 30% postulaty że "my chcemy tylko miłości"
        brzmią absurdalnie. Przy niemieckim 70% nasuwa się wręcz skojarzenie, że niechęć
        do gejów jest w pełni uzasadniona względami sanitarno-epidemiologicznymi.

pl.indymedia.org/pl/2006/04/20221.shtml
    • Gość: tom doskonale podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:54
      jak zwykle zreszta, Pozdrawiam pania Srode

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka