echo_o 07.07.06, 00:09 Skowroński szefem Trójki ! Mojej kochanej KIEDYŚ Trójki ! Zapewne wątek wyleci na media albo i w niebyt, ale chciałam wyrazić swoją radość :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3467327.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.basia Re: Hurra! 07.07.06, 00:13 echo_o napisała: > > Skowroński szefem Trójki ! > Mojej kochanej KIEDYŚ Trójki ! > > Zapewne wątek wyleci na media albo i w niebyt, > ale chciałam wyrazić swoją radość :) > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3467327.html Popieram:) Też się ucieszyłam:) ps Cieszę się równeż z tego, że Pośpieszalski będzie wcześniej i w "jedynce". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Znam lepszych, ale ostatecznie niech tam...huuura! 07.07.06, 00:18 Może być. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Hurra! 07.07.06, 00:24 echo_o napisała: > > Skowroński szefem Trójki ! > Mojej kochanej KIEDYŚ Trójki ! O masz... Jeszcze tylko napisz ze tej Kaczkowskiego. Skowronski jest porzadnym czlowiekiem. Ciesze sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Hurra! 07.07.06, 00:28 nurni napisał: > echo_o napisała: > Jeszcze tylko napisz ze tej Kaczkowskiego. Na Trójce Kaczkowskiego _Kaczką (zwanym zresztą) wychowałam się :) TO było RADIO... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Hurra! 07.07.06, 00:46 echo_o napisała: > Na Trójce Kaczkowskiego _Kaczką (zwanym zresztą) wychowałam się :) > TO było RADIO... Ladnie grali (doktorku) jeszcze ladniej opowiadali o tym co akurat postanowili puscic. Czasem lepiej bylo posluchac zachwytu Kaczkowskiego niz tego co go akurat zachwycilo :) Magnetofony kasetowe ktorym wtedy bardzo sluzyl dobry obyczaj puszczania kawalkow w calosci. I tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Muzyczna poczta UKF środa 17:15. Wyłączałem 07.07.06, 00:52 lodówkę, bo zakłócała mi nagrywanie. Piotruś był the best. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki i ja się cieszę 07.07.06, 00:32 "Czy kto słyszał, żeby redaktor Krzysztof Skowroński zaatakował kiedy polityka Unii Wolności?" pytał Lepper na łamach "listy Leppera" w rozdziale VI Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: i ja się cieszę 07.07.06, 00:34 mmikki napisał: > "Czy kto słyszał, żeby redaktor Krzysztof Skowroński zaatakował kiedy polityka > Unii Wolności?" pytał Lepper na łamach "listy Leppera" w rozdziale VI ``````````````````````````````````````````` W przywołaniu tego cytatu kryje się pewna plugawość. Nawet podójna. Ale 'Nic to, Baśka!' Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: i ja się cieszę 07.07.06, 08:48 Ja się wstrzymam z radością. Po przypadkowym faceciku wyraźnie prawicujący nudziarz ale poczekajmy, po owocach... Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Hurra! 07.07.06, 10:38 Skowroński zna się na polityce nie zna się natomiast na radiu. To dwie różne sprawy. Gdyby zwyciężyła koncepcja radia Skowrońskiego i byłych dziennikarzy Radia Zet, to tego radia juź dawno by nie było. Skowroński będzie robił zapewne radio dla trzystu swoich znajomych i sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
babaiaga Re: Hurra! 10.07.06, 12:10 Czy Krzysztof Skowroński jest już dyrektorem Trójki, czy dopiero będzie? Na stronie internetowej Trójki jako dyrektor figuruje nadal Witold Laskowski. Odpowiedz Link Zgłoś
td2003 Hurra! + wkład Laskowskiego w rozwój Trójki 10.07.06, 13:06 2 sprawy: 1, Hurrra! 2, Myślę sobie, że najlepszym dowodem na wkład Laskowera w rozwój naszej Trójki i wynikających z tego korzyści jest opis jego działalności jako dyrektora na trójkowej stronie. Nic dodać, nic ująć. www.polskieradio.pl/trojka/historia/naczelni.asp Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Hurra! + wkład Laskowskiego w rozwój Trójki 10.07.06, 14:48 td2003 napisał: (...) > 2, Myślę sobie, że najlepszym dowodem na wkład Laskowera w rozwój naszej Trójki > i wynikających z tego korzyści jest opis jego działalności jako dyrektora na > trójkowej stronie. Nic dodać, nic ująć. Za jakiś czas pojawi się zapis, że największym jego osiągnięciem było to, że odszedł. Szkoda, że tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś