ralkom 08.07.06, 12:15 Wreszcie CKOD zostali dopuszczeni na jakiś większy festiwal. Pewnie ten fakt zmobilizował ich dodatkowo. To że na koncertach wypadają bardzo dobrze wiem od dawna. Załuje że nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aggolek Molko - znudzony dandys??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:27 Nie byłam na open`er i nie widziałam opisanego powyżej występu Placebo, ale za to byłam na ich koncercie jakieś 2 tygodnie temu w Pradze, i po pierwsze: trudno mi uwierzyć w słowa autora (nt jakości występu), a po drugie: jeśli są one prawdą, to cieszę się, że wybrałam koncert moich ukochanych Placków w Pradze, gdzie i bilet był tańszy, i mniej ludzi, i miasto piękne mogłam odwiedzić... A chłopaki grali ponad 1,5 godziny, wiele kawałków z różnych płyt, łącznie z coverem "Runnin` up that hill". Było naprawdę fantastycznie i nie mogę się zgodzić z opinią, że Brian stał sie dandysem, a jego teksty brzmią w jego ustach nieautentycznie, bo naprawdę niesamowicie je przeżywa (byłam blisko sceny, widziałam). Jeśli na open`er przyjął taką pozę, to widocznie miał ku temu powody - może taka masówka, gdzie wrzuca sie w jeden worek rock, hip-hop i elektro, nie jest warta zachodu i wiekszego ekshibicjonizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Utemperowany buntownik, znudzony dandys na fe IP: *.nationalgalleries.org 09.07.06, 17:37 Tak Ckod sa ok jesli chodzi o muzyke, ale musza jeszcze popracowac nad swoim podejsciem do fanow bo niedlugo moze ich zabraknac..... Odpowiedz Link Zgłoś