Gość: błagam nie IP: 83.18.7.* 02.09.06, 00:30 uwłaczacie powadze tej nagrody :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdx65 Siedmiu finalistów Nike 2006 02.09.06, 10:20 A dlaczego telewizja polska nie transmituje na żywo? Bo jednym ze sponsorów jest Agora. I taką mamy niezależną TV, której nie interesuje jedno z ważniejszych wydarzeń kulturalnych roku, mimo deklaracji o "posłannictwie". ŻENUJĄCE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory61 Siedmiu finalistów Nike 2006 02.09.06, 11:50 jak to powiediał Rafał Ziemkiewicz to jest nagroda dla najlepszej z najbardziej nudnych książek roku, a nominowanie pani Masłowskiej to jest zupełne kuriozum, mam wrażenie że aby być uznawanym za intelektualistę w tym kraju to trzeba chyba wychwalać NIKE i to jest przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul07 Moja opinia!! IP: *.abhsia.telus.net 02.09.06, 22:37 'Pod mocnym aniolem' Pilcha, swiadczy o zlym smaku artystycznym jurorow (sedziow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinematic Radio Siedmiu finalistów Nike 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:50 a mnie bardzo cieszy obecność w finale: I Masłowskiej (chociaż za książką nie przepadam) i Witkowskiego. Nareszcie młodzi pisarze mają szansę zaistnieć szerzej, bo wiadomo, że nominacja do NIKE to wielka promocja. Chociaż uważam, że powinien wygrać Rylski, bo ta książka to majstersztyk. Mam nadzieję, że za rok w nominacjach nie zabraknie "REISEFIEBER" Mikołaja Łozińskiego! Gratulacje dla nominowanych! Odpowiedz Link Zgłoś