Dodaj do ulubionych

trUjące trUjaczki

03.03.03, 08:04
oj oj oj a jednak to zrobili, strasznie to obciachowe, jeszcze w dodatku ten
potrójny dzwonek do drzwi... Normalnie czułem się jakbym słuchał jakiegoś
skeczu z misia. Tym razem mam już wrażenie, że rozmiar absurdu został
potrojony. No cóż słupek niby rośnie, widzę więc, że derekcja podejmuje coraz
odważniejsze wyzwania, mam nadzieję tylko, że w tych ich sportach
ekstremalnych w końcu cos im pęknie bo jednak nie mogę sie oprzeć wrażeniu,
że to wszystko przypominać zaczyna bandżi na gumie od majtek.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: trUjące trUjaczki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 09:12
      neandertalski napisał:

> że to wszystko przypominać zaczyna bandżi na gumie od majtek.

POTRuJNE !!! :-)))
      J.
    • Gość: xz Re: trUjące trUjaczki IP: 213.76.11.* 03.03.03, 09:40
      neandertalski napisał:

>...mam nadzieję tylko, że w tych ich sportach
      > ekstremalnych w końcu cos im pęknie bo jednak nie mogę sie oprzeć wrażeniu,
      > że to wszystko przypominać zaczyna bandżi na gumie od majtek.

Polska to taki dziwny kraj, gdzie bandżi na gumie od majtek nie tylko nie
      kończy się rozplaszczeniem dyndasa o beton, ale przeważnie wystrzela go w górę.
      Jeśli jakiś Rywin albo inny CBŚ nie urżnie, to obawiam się że owo dyndanie
      będziemy obserwować jeszcze bardzo, bardzo długo...
      • Gość: koliber Re: trUjące trUjaczki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 11:20
        PROPONUJĘ NOCNE TRANSMISJE Z MIŁOSNYCH TRUUJKĄTÓW (1+2, 2+1), SŁUCHALNOŚĆ
        WZROŚNIE.
        A RAZ W TYGODNIU RETRANSMISJE POTRUUJNYCH MORDERSTW.
        I MOŻNA TK DALEJ.....
        • t.o.m.e.k Re: trUjące trUjaczki 03.03.03, 11:58
          Ale o co chodzi? Bo ja niestety nie słucham trUjki od jakiegoś czasu, ale
          jestem ciekaw, co nasze "trijo - ojciec, wuj i stryjo" ostatnio wymysliło...
          • Gość: xz Re: trUjące trUjaczki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 12:48
            Ono wymyśliło sobie dzisiaj imieniny. Ono ogłosiło, że 3-03-2003 należy mu
            składać życzenia i prezenty, bo ono świętuje. Ono ogłosiło, że szuka też innych
            trojaczków do czegoś w rodzaju radiowego całodziennego pod-słuchowiska (taki
            big-brother bez wizji). No i trojaczków masa się do podsłuchiwania zgłosiła,
            ale ono coś marnie podsłuchuje. Wybrane trojaczki poszły na zajęcia, a w radiu
            normalny program - właśnie pan Kuba prywatyzuje PKP. Do wieczora troszkę czasu
            jeszcze jest, tak więc zobaczymy, gdzie jeszcze mikrofon wsadzą i jakie po-
            trujne odgłosy targetowi zaserwują. Jak na razie wygląda na to, ze troszkę
            brakuje pomysłów. Być może zresztą, wzorem wczorajszego po-trujnego śniadania
            akcja przeniesie się do głównego po-trujnego wydania wiadomości TVP.
    • neandertalski TRUJMAN SHOW 03.03.03, 13:07
      był kiedyś taki "fajny film", Truman show, to chyba było trochę na temat.
      Trujka postanowiła wyprodukować swój własny radiowy, reality show, z tym że
      jeżeli Truman z założenia miał być chyba true man, to w tym wypadku o co chodzi
      nie wie chyba nikt...
    • neandertalski ... i po świętach 04.03.03, 10:15
      jako, że odważnie dotrwalem wczoraj w bólu do konca tej farsy aby mi nikt nie
      powiedział, że nie wiem o czym mówię, donoszę mniej wytrwalym jak trujman show
      sie zakończył. Otóż na koniec dnia w kostrzewowym ekspresie, pan reporter
      wręczył naszym bohaterom nagrodę (ciekawe za co?), czyli wieżę, wszyscy trzej
      byli bardzo wzruszeni bo do tej pory musieli sie zawsze bić o swój magnetofon i
      o to co kto chce słuchać. A teraz mają wieżę i juz się kłócić nie będą musieli.
      To w sumie pierwsza sprawa która mnie zdziwiła, czyżby mając wieżę można
      słuchać np trzech różnych płyt równocześnie i sobie nie przeszkadzać?
      No ale zakończenie było najlepsze, to już byl żywiec z Barei. Pan redaktor
      zapytał a co byście teraz na zakończenie chcieli usłyszeć za piosenkę. No i
      jeden z potrUjnych odparł coś w stylu, no że my byśmy bardzo chcieli usłyszeć
      piosenkę zespołu REM. Na co pan redaktor wesoło odpowiedział coś w stylu, że
      tak się akurat szczęśliwie przypadkowo składa, że mamy w radio właśnie
      specjalnie dla was przygotowaną piosenkę zespołu REM. No więc szczęścia nie
      było końca!
      Oj dziś to nie mogę sie jeszcze otrząsnąć się po tej wczorajszej akcji, chyba
      sie trochę zatrułem;), przedawkowałem. Czasami to miałem wrażenie, że oni
      jednak to sobie po prostu jaja robią, taki pastiż, coś jakby Monty Python. Ale
      póxniej do mnie docierało, że to wcale nie jest kabaret, jak t mowią, to nie
      był film....
      No nic to, muszę odstawić tą trutkę na szczury chyba na dłużej, to zdecydowanie
      nie ten eter co kiedyś;) I uwaga ludzie strzeżcie się, coś dzis słyszałem że
      derekcja się rozochociła i juz sie szykują na obchody dnia kobiet. Może by tu
      na nich jakiś paragraf da się podciągnąć z tego no molesterelowania? No cóż
      sobota nadchodzi ale nie wiem, czy się odważę włączyć radio, ja chcę żyć!
      • Gość: koliber Re: ... i po świętach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 10:31
        Serdecznie współczuję.
        A szkoda, że nie dali im Trzech wież (wtedy nie musieliby się kłocić), a swoją
        drogą, wieża za robienie ze siebie idiotów przez cały dzień to mało.
        Chociaż jak na mieszkańców Nowej Huty nawet słuchanie Trujki to wybicie się
        ponad blokowiskową przeciętność. tylko, że Trójka zamiast ich wychowywać i
        kształtować utrwala i promuje najgorsze cechy.
        A co do dnia kobiet to proponuję potruujny seks lesbijski (gdyby jeszcze była
        wizja to byłoby ciekawie)
        • Gość: jarek Re: ... i po świętach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 11:09
          Gość portalu: koliber napisał(a):

> A co do dnia kobiet to proponuję potruujny seks lesbijski (gdyby jeszcze była
          > wizja to byłoby ciekawie)

Radio jest sztuką słowa i dźwięku (podobno) więc raczej seks oralny bardziej
          byłby na miejscu, trio derekcji mogłoby sie zaprezentować i poświęcić dla pań
          raz w roku :-)(ups!).
          j.
          • neandertalski Re: ... i po świętach 04.03.03, 11:56
            no i wtedy to dopiero by im słupek poszedł w górę...
            • Gość: raszefka Re: ... i po świętach IP: OSET:* / 192.168.0.* 04.03.03, 19:01
              Panowie... czy ktoś tu świntuszy, czy to tylko ja kojarzę w tę stronę?
              A jeśli chodzi o 8 marca, to Neandertalski mnie zachęcił. Nie słuchałam trUjki
              od tygodni, ale jeśli nie zapomnę, kto wie ;)
              • neandertalski dzień kobiet 05.03.03, 10:33
                dobra dobra tylko później jakby co to zeby nie było na mnie;)
                neandertalski od tego ręce umywa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka