raveness1 Za drzwiami telewizji brukowej 19.10.06, 19:08 - "...chcemy wzbudzac gniew " No to sie doczekalismy tworczej mlodziezy. Kolejny glupkowaty talk show nastawiony na szokowanie ploteczkami. A jaka ekipa prowadzaca, gratulacje! - Grupka prymitywnych studencikow- karierowiczow nie majacych pojecia o zyciu... What are you going to prove? Your narrow-mindedness of a fucked spoilt kid? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ętusjasta Moda na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:16 Jakieś tu sceptyczno - marudne towarzystwo pisze. A gazetki typu "Fakt", "Super Express" i inne kolorówki z sensacjami na okładce typu:"Zmęczony spał w poczekalni lotniska" (Olaf Lubaszenko) Was nie zniesmaczają? Jest klient, będzie towar: telewizja dla buraków. Chętnie zobaczę, jak to wygląda po polsku. Zaczyna się świat wg Kiepskich - nowy wspaniały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Moda na sukces lubię to! :-) IP: *.centertel.pl 27.09.13, 13:32 Ja tam najbardziej lubie kobiety Ridge`a Forrestera? ehhh moda na sukces to kawał historii choć już teraz chyba nie emitują nigdzie tego serialu, fajna sentymentalna galeria :-) AleSeriale.pl: Moda na sukces - Wszystkie kobiety Ridge`a Forrestera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Polski Walduś, Cycu, mam pomysła IP: *.eu.org 19.10.06, 19:16 walniemy browara, mam pomysła, przyszła kontrol, panie Paździochu, a do tego: przyszłem, poszłem, wziełem se, żygłem, pierdłem. Polska według Kiepskich. Jest ich coraz więcej, a będzie jeszcze więcej. hatetepedwukropekdwaukośnikikiepscykropkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgg Za drzwiami telewizji brukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:58 A gdzie zdjęcie tego kociaka? Odpowiedz Link Zgłoś