Dodaj do ulubionych

dla UFF do sztambucha

IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.02.01, 22:22
UFF-------nic nie wien o tym że kazdy polak swietnie zna sie na medycynie.no.nie rozmawiaj ze mna wytrychami i skrotami myślowymi z magla.
a co do kasy...
no wlaśnie --trzeba tej tzw. chwili szaleństwa zeby odejsc nie patrząc na kase. BTW: a o kim ty mówisz mowiac o kasie? że niby w gazecie bdobry dzienn to zarabia taka kase.??? "pogieło" cię???????
to sobie policz:ile czasu tyrasz na b dobry material śledczy-ile miesiecy ? + ile za to dostajesz?.no i co ci wychodzi z tych wyliczeń?.nie przesadzaj
ja nie mowie że byli fantastyczni,ale jakoś leski,piotrek najsztub,w miare rozgarniety rakowiecki,no i paru jeszcze innych,o ktorych dopytaj sie -jak nie wiesz -to dali po prostu noge kolego.
kasę to w gazecie z tego co wiem- a wiem -robi garstka,a jak nie wiesz jak to popytaj sie o numery z blokowaniem sprzedaży akcji gazety ktore dostali dziennikarze "po uważaniu".bo przeciez wiesz ile kto dostal,prawda?
Styl „amway” oznacza tez taka oto sytuację:napisałem w jednym poście,ze serwer gazeta.pl ma dla crackerów porty otwarte jak drzwi do obory,daję swój adres email nahon@wp.pl i wiesz kto się do mnie zglasza???? Nie admin.Ale jakis porąbany dziennikarz (???) i pisze ze on to się tym nie zajmuje ale chetnie dowie się co to za dziury sa w serwerze....I to jest styl amway:”my w gazecie to wiemy najlepiej!” To niech Hania + kolezanki + koledzy ich nie szaleją potem jak im jakis głupek cracker przewali serwer tylko niech korzystają z sygnału i mozliwości kontaktu bo tak robia zawodowi administratorzy na calym świecie.
I tym kończymy te ujmująca korespondencję

Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka