Dodaj do ulubionych

Panie Rokos - błagam odejdz!

03.11.06, 11:54
Panie R. ja Pana błagam!!!!odejdź Pan z mojego ulubionego Radia!!!!!!!
Ja musze wyłączać na kilka godzin radio bo nie daje rady Pana sluchac!!!!

Jest Pan irytujący, często Pana komentarze są żenujące i nie mówi Pan NIC .
Słyszę tę irytację w głosach innych prowadzących , kiedy muszą z Panem
rozmawiać.
Obserwuj wątek
    • behemot87 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 03.11.06, 12:12
      Jak o 9:00
      słyszę "tutrójkapolskieradiojestczwartylistopadaminęładziewiątamariuszrokoswitam
      izapraszamnaserwistrójki" wypowiadane jak karabin maszynowy to od razu włączam
      Jedynkę albo Dwójkę. ;] Dzisiaj natomiast nagrałem sobie poranne ZD3 i tego
      sobie słucham. :P

Behemot

P.S. Co sądzilibyście o takim pomyśle, żeby Rokosa zastąpił Romek Czejarek z
      Jedynki?
      • zp3 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 03.11.06, 13:03
        Jesli nie powie dyrekcja panu R. juz dziekujemy to ten smieszny człowieczek
        nigdy nie odejdzie.Ciesza mnie zmiany jakie nastapily po objeciu fotela
        dyrektorskiego przez p.Skowrońskiego ale jeszcze bardziej martwi tolerowanie i
        zatrudnianie w dalszym ciagu p.Rokosa.Jak nowy dyrektor obejmował stanowisko to
        myslałem ,że pierwszy krokiem bedzie usuniecie Złotoustego z anteny a tu
        koszmar zostaje dalej.

ps.Rokos musi odejsc.
        • samosia80 Panie Rokos - błagam odejdz! 03.11.06, 13:41
          Czasem mam wrażenie, zwłaszcza ostatnio (bo oczywiscie nie wyłączam radia tylko
          znoszę cierpliwie wynurzenia Pana R.), że inni prowadzący też mają go dość.
          Dzis na przyklad Cejrowski niemiłosiernie z niego drwił

A może to lituje sie Dyrektor nad swoim kumplem i pozwala się realizować Panu
          R. na antenie. Zyczę Panu Dyrektorowi aby sie Pan Dyrektor zlitował nad
          słuchaczami.

Czasem mi zal, czasem wstyd kiedy slucham Pana R. . Nie raz , nie dwa czuje się
          zażenowana!!
          • mieczyslaw.koluszki Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 03.11.06, 14:07
            Calkowita transformacja pasma pomiedzy 9 a 16, powinna byc kolejnym etapem
            zmian w "Trojce". Miejmy nadzieje ze tak sie niebawem stanie.
            • trojkofan.trojka.info Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 03.11.06, 20:09
              Całkowia transofrmacja pasma 9.00-12.00 i 13.00-16.00. W południe jest Kuba
              Strzyczkowski :)
              • mh2 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 03.11.06, 23:06
                A Kuba Strzyczkowski do popołudniowego ZD3.
                • tekisk Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 04.11.06, 19:30
                  Dobrze , że w tym czasie jestem w pracy i nie muszę słuchać p . Rokosa .
                  • anaila Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 05.11.06, 00:51
                    przesadzacie. gość nie jest taki zły. ja go nawet lubię (od czasu jak zaczęliście go atakować to wyróżniam go i nie mam mu nic poważnego do zarzucenia).
                    mam wrażenie, że niektórzy forumowicze lubią mieć jakąś swoja ofiarę, podniecają się, gdy czują zapach krwi.
                    nie dramatyzujcie. nie jest zły!
                    • samosia80 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 06.11.06, 10:55
                      Ja nie dramatyzuje - słucham tego Pana od dlugiego juz czasu. Tragedia.
                      Tak jak wczesniej pisalam , jego komentarze , wstepy , pytania , czesto sa
                      zenujące, trudno dociec o co mu chodzi. Facet zyje w swoim swiecie.
                      Zaznaczam ze jest to moj pierwszy wpis na jakimkolwiek forum. Postanowilam go
                      dodac bo choc widze ze jest duzo takich jak ja "dramatyzujących" ,to jak
                      slychac - nikt na to nie reaguje i ten Pan ciagle męczy nas swoimi "jękami" na
                      antenie. Postanowilam ze poproszę Jego samego by odszedł:)
                      • oczy_zielone Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 06.11.06, 11:07
                        Parafrazując słowa pewnego innego niewłasciwego człowieka na niewłasciwym
                        miejscu ogłaszam, że: "Rokos musi odejść!"
    • kasiakrych Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 06.11.06, 11:55
      nie znacie się. Rokos jest bystrzakiem i mistrzem puenty abstrakcyjnej. są tacy, którzy jego dowcip rozumieją i sposób bycia, jako nietuzinkowy, lubią i doceniają.
      • mh2 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 06.11.06, 12:05
        Proponuję więc, aby jego słuchacze założyli fanklub, wzorem podobnych,
        poświęconych LP3, programowi Bluesmanniak bądź MiniMax. Wtedy przekonamy się o
        "potędze" złotoustego Rokosa.
      • nierozpoznawalny Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 06.11.06, 15:42
        przyklad puenty abstrakcyjnej:
        P. Dobron przyszla do studia na poranna pogadanke - tematem mialy byc pieniadze
        w zyciu czlowieka czy jakos tak. Na powitanie uslyszala:
        "naprawde nie spodziewalem sie, ze uslysze Pania kiedys na antenie w takim temacie"
        "tak? a dlaczego?"
        "no... nie wiem :)"
        koniec.
        • muka77 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 06.11.06, 15:50
          nierozpoznawalny napisała:

> przyklad puenty abstrakcyjnej:
          > P. Dobron przyszla do studia na poranna pogadanke - tematem mialy byc pieniadze
          > w zyciu czlowieka czy jakos tak. Na powitanie uslyszala:
          > "naprawde nie spodziewalem sie, ze uslysze Pania kiedys na antenie w takim tema
          > cie"
          > "tak? a dlaczego?"
          > "no... nie wiem :)"
          > koniec.

Hihi smiac sie czy plakac ? ;) czasem tez sama nie wiem, ktora reakcja ma byc
          wlasciwa, ale moze ja poprostu nie dorastam intelektualnie do takich
          abstrakcyjnych dowcipow.
        • viking73 Będzie cytat 07.11.06, 13:18
          A ja zapamiętałem jego fajną wypowiedź z jednej z rozmów z Markiem
          Niedźwieckim. Rozmowa dotyczyła ogrodów i nazw muzycznych kojarzących się z
          ogrodami. W pewnym momencie Mariusz Rokos mówi:

-HappySAD.

Mnie się to bardzo podobało. Naprawdę. Nie sądziłem, że Mariusz Rokos może mieć
          takie abstrakcyjne poczucie humoru. A tu proszę.
          • emallia Re: Będzie cytat 08.11.06, 00:01
            To niech mi ktoś w końcu wytłumaczy na czym te rewolucyjne zmiany w Trójce
            polegają. Bo ja dotąd, to słyszę to samo, tylko więcej PISu i więcej PISu...
          • jureek Re: Będzie cytat 08.11.06, 10:41
            viking73 napisał:

> A ja zapamiętałem jego fajną wypowiedź z jednej z rozmów z Markiem
            > Niedźwieckim. Rozmowa dotyczyła ogrodów i nazw muzycznych kojarzących się z
            > ogrodami. W pewnym momencie Mariusz Rokos mówi:
            >
            > -HappySAD.

LOL. To jeszcze lepsze.
            Jura
        • jureek Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 08.11.06, 10:40
          nierozpoznawalny napisała:

> przyklad puenty abstrakcyjnej:
          > P. Dobron przyszla do studia na poranna pogadanke - tematem mialy byc pieniadze
          > w zyciu czlowieka czy jakos tak. Na powitanie uslyszala:
          > "naprawde nie spodziewalem sie, ze uslysze Pania kiedys na antenie w takim tema
          > cie"
          > "tak? a dlaczego?"
          > "no... nie wiem :)"
          > koniec.

Niezłe, pozytywnie mnie tutaj Rokos zaskoczył.
          Jura
    • szarla1 Re: Panie Rokos - błagam odejdz! 10.11.06, 11:23
      Zgadzam sie. Pan Rokos to nie ten profil radia kompletnie,
      Nuda i nic sie nie dzieje!!!!
      Orzech, Wiernik, Niedzwiedz, Mann, Kydryn - osobowosci radiowe
      Jest porownanie?
      Pytanie retoryczne
      Pozdrawiamn wszystkich.
    • greg_f ROKOS W BISCE!!! 10.11.06, 13:42
      Życzeniu stało się zadość - można tylko współczuć słuchaczom Biski...

www.medialink.pl/media/?radio/&kat=6&id=34963

• nierozpoznawalny Re: ROKOS W BISCE!!! 10.11.06, 14:06
        cos takiego?????
        i to wszystko przez was? znaczy przez nas?
        te forum ma jednak przyszlosc :)
        • wiekszypalec Re: ROKOS W BISCE!!! 10.11.06, 14:15
          > cos takiego?????
          > i to wszystko przez was? znaczy przez nas?
          > te forum ma jednak przyszlosc :)
          naprawde sie ubawilam!!!! Rokos po prostu sie zwolnil z Trojki, bo nie chcial
          tam pracowac. Dlaczego? Nie wiem, ale jak odejda inni to na pewno sie dowiemy.
          • mh2 Re: ROKOS W BISCE!!! 10.11.06, 16:25
            wiekszypalec napisała:

> naprawde sie ubawilam!!!! Rokos po prostu sie zwolnil z Trojki, bo nie chcial
            > tam pracowac. Dlaczego? Nie wiem, ale jak odejda inni to na pewno sie dowiemy.

Mariusz Rokos chce być prezesem Radia (przyznał się portalowi Radionewsletter) i
            przez Biskę i poparcie Adama Fijałkowskiego widzi drogę kariery zawodowej.
      • samosia80 Re: ROKOS W BISCE!!! 13.11.06, 09:03
        Uff....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka