astat5577 04.12.06, 15:08 Słuchał ktoś wczoraj? Jak wrażenia? Myśmy trochę gadali minimaksowo i prywatnie, ale ciekawa jestem wrażeń pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makosm1 Re: mini max 04.12.06, 16:15 Ja słuchałem stosunkowo krótko i w środku audycji. Muzyka wtedy była OK. A co z Kaczkowskim? Nie jestem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: mini max 04.12.06, 17:03 'myśmy' słuchacze. A zresztą czort wie, pewnie połowa to radiowcy na nocnych dyżurach, nie dociekam. Mnie się podobało, no bo jakoś muszę zająć stanowisko. Zresztą w ogóle było miło, bo szefowa minimaksowej kawiarenki imieniny obhodziła:) Ja tam bywam wybiórczo, zresztą boję się, czy nie zostanę zjedzona żywcem jako osoba z innej strony barykady, ale miło się slucha wspólnie i tak:) Basia mówiła, że pan Kaczkowski na urlopie i wyjechany. Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: mini max 04.12.06, 21:16 Mnie P. moderatorka czatu jakos zniechecila do siebie, nie lubie moheru w zadnej postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: mini max 04.12.06, 22:30 Hm, ja w sumie też wolę bawełnę:) A najbardziej Bluesmanniaka, tam zawsze miło. Towarzystwo muzyczne jednak się miesza gatunkowo a co więcej, spotykamy się na koncertach i jakaś szara sieć ogólnopolska się plecie:) A swoją drogą to jakoś mi sie zaniosło życiowo, na egzaminie z entomologii (nie mam nic wspólnego z posłem Niesiołowskim jakby co:)) odpowiadałam na pytanie 'związki przędziorka z bluesem':) Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: mini max 05.12.06, 08:30 hehe :)) tak czy siak ja musze na czata zajrzec, bo obiecialam chlopcu wyslac plakat gilmoura a zgubilam jego adres :/ Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: mini max 05.12.06, 11:59 Mnie też możesz:) Na razie obdarowana jestem jimiwayowym plakatem, bardzo piękny. Nie moglam być, ale hm, organizatorzy o mnie nie zapomnieli:) Ale chyba sobie jakiś billboard wykupię, bo nie mieszczę się z dekoracją wnętrz:) PS. A Waters narysowany leży nadal u Hapszy pod łóżkiem w Częstochowie zamiast wisieć u mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: mini max 04.12.06, 19:33 w zapowiedzi na stronie trójki była zagadkowo podana data do zarezerwowania 21 i 22 kwietnia - czy w programie to zostało rozwinięte? - jakiś koncert... Odpowiedz Link Zgłoś
td2003 A owszem, koncerty... 04.12.06, 20:02 Van Der Graaf Generator. 21 w Bydgoszczy, 22 w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: A owszem, koncerty... 04.12.06, 21:16 td2003 napisał: > Van Der Graaf Generator. 21 w Bydgoszczy, 22 w Krakowie. Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
td2003 Re: A owszem, koncerty... 06.12.06, 20:10 Serio. Info tutaj: www.caladan.art.pl/index_pl.php Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: A owszem, koncerty... 06.12.06, 21:44 Rewelacja :))) mam ich nagrania ale jeszcze na kasecie magnetofonowej :D naprawde stare hehe, myslalam, ze juz nikt tego nie slucha... Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: A owszem, koncerty... 07.12.06, 12:47 To nie moje, mojego przyjaciela, ale mam zgodę na powielenie:) To tak jakby Fogg znowu zaśpiewał, może trochę przesadziłem. Dla mnie to żałosne, jak warto było to nie mogliśmy sobie posłuchać z różnych przyczyn. A teraz jak już nie warto, to możemy i udajemy że się cieszymy. A to tak jak seks ze staruszką która nas nie chciała pół wieku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: A owszem, koncerty... 07.12.06, 13:00 Mhm. Ja mam nieco inne zdanie, ale, że to człowiek mądry i o kompletnie odmiennych gustach, to go pytam. A ten jego komentarz skojarzył mi się z Twoimi kasetami magnetofonowymi. Kurka wodna, znowu coś nie tak zrobiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: A owszem, koncerty... 07.12.06, 13:12 Tak czulam, ze powinnam sie zglosic na ochotnika na przewodniczaca "towarzystwa geriatrycznego " ;)))). Dobra muzyka sie nie starzeje :P Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: A owszem, koncerty... 07.12.06, 13:35 No nie starzeje. Taki Bach czy Mozart, raczej się nie zestarzeją. Tak jak skrzypce czy fortepiany czy gitary robi się no tak tradycyjnie. I parę innych instrumentów. Poza taśmową produkcją oczywiście. Więc... zawsze może babka powróżyć na dwoje albo diabeł na czworo a ania na kipu:) Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Grzegorz Zembrowski 11.12.06, 09:39 Kto to? Nawet jeśli zięć to głosowo lepszy niż córka;-). Odpowiedz Link Zgłoś