Gość: Dawid IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 11:54 Usuneli wątek tuchanki ''daję...''. To przykład bezprzykładnej cenzury! Admin! Wiesz co to jest wolność wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: CENZURA NA FORUM!! IP: 217.11.133.* 02.04.03, 12:36 Dlaczego wzywasz admina? W prawym górnym rogu jest ikonka wyobrażająca kosz. Dzięki kliknięciu w nią można wątek zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: CENZURA NA FORUM!! IP: 195.205.139.* 02.04.03, 12:44 Normalny człowiek by zachował ciszę nad tą trumną. Dawid robi wszystko, żeby ci, którzy go jeszcze za normalnego człowieka uważają, przestali. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk Myśl, człowieku, to nie boli 02.04.03, 12:47 Dawidzie! Myślałem, że jesteś rozsądniejszy. Bo, że brak ci kultury - już udowodniłeś. Nieważne, CO było w usuniętym wątku? Naprawdę? No to pogratulować trUjce zwolenników, serdecznie pogratulować. Poczytaj sobie regulamin forum, a potem drzyj twarz o cenzurze. Chwaliłeś się kiedyś, że na forum "Świat" obrzucacie się słowami.... i odsyłam ciekawych, na owo forum. Cytować nie będę. Takie słowa rzadko się tu pojawiały. "Takie" chyba nigdy. Nie przenoś na forum "radio" obyczajów panujących pod budką z piwem. Jeśli podoba ci się bluzganie, jeśli podoba ci się obrażanie kobiet w ten sposób - wróć na "Świat" i tam zostań. tak będzie lepiej dla nas wszystkich. Tu się wymieniamy opiniami. A chamstwo potępiamy. Jeśli nie jesteś w stanie tego pojąć, jeśli nie stać cię nawet na sowo potępienia wobec takich zagrywek, jeśli w obronie żłoba, który podszywa się pod Tuhankę i robi to w TAKI sposób, wyciągasz argumenty o cenzurze, wolności słowa - wróć na "Świat" i tam zostań. Tam pasujesz. Tu nie. AJK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Wyniki Śledztwa IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 02.04.03, 13:05 ajk napisał: Jeśli > nie jesteś w stanie tego pojąć, jeśli nie stać cię nawet > na sowo potępienia wobec takich zagrywek, jeśli w obronie > żłoba, który podszywa się pod Tuhankę i robi to w TAKI > sposób, wyciągasz argumenty o cenzurze, wolności słowa - > wróć na "Świat" i tam zostań. > Dawid broni, bo to on sam pisał, podobnie jak on napisał wątek pod nickiem "tvhanka". Po czym wnioskuję? Ano po pewnym, dość charakterystycznym błędzie ortograficznym. Tamten wątek znalazłem u siebie w "Temporary Internet Files" i pozwolę sobie zacytować dwa fragmenty aby udowodnić moją tezę. tvhanka: ... gorącego , wielkiego ... Dawid: ... również Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego , Central Intelligence Agency , Mossad ... ... Reasumując: juz po tobie , lepij od razu się ujawnij , wygol se łeb , wydłub oczy , wyrwij język , załóż pokutny wór i módl się do tuhanki , Leśka , jarka , Janusza , Filipa , kolibra ... ... Kradzieże nicków , wulgarność , jawny antysemintyzm , gloryfikowanie terroryzmu ... Już chyba widać na czym ten błąd polega - na dodawaniu spacji przed przecinkiem, jest to tak specyficzny i rzadko spotykany błąd że śmiem twierdzić że tvhanka, tuchanka i Dawid to jedna i ta sama osoba. Tak więc moja rada - nie dyskutować z tym gościem, to może mu się znudzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Wyniki Śledztwa IP: 195.205.139.* 02.04.03, 13:13 Gość portalu: As napisał(a): > Dawid broni, bo to on sam pisał, podobnie jak on napisał wątek pod > nickiem "tvhanka". Osobiście też tak sądziłem od początku. Myślę, że zasłużył na to, żeby mu zabrać modemik, bo źle się nim bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk A co my? Scotland Yard? 02.04.03, 13:17 Mało mnie wzrusza, kto to napisał, kto się podszywał, kto tu "chamstwem leciał". Wolę się w tym nie babrać. Błędy ze spacją przed przecinkiem robi wiele osób. Nie ja się będę martwił, tylko autor tych świństw. Bo w końcu admini się wkurzą i zabanują gością. A może sprawa poleci do abuse. Ostatnio na usenecie był przypadek, że na skutek podobnej działalności, facet, który ją uprawiał ze służbowego kompa - pobiera teraz zasiłek. Firma uznała, że taki ktoś bardziej jej szkodzi, niz się przydaje. Paru osobom odcięto też dostęp do netu (Tepsa, jak chce, potrafi być miła). A przed rzucaniem oskarżeń - przestrzegam. Bo to niepotrzebne. Zresztą... nawet nie "niepotrzebne". Mnie się nie chce babrać w czymś takim. Ani czytac postów podszywających się pod Tuhankę, ani czytać postów Dawida, zwłaszcza po tym, co przeczytałem na "Świat". Jak coś Smierdzi - lepiej omijać to z daleka. AJK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 14:33 To ja zgłosiłem ten wątek do wykasowania. Cieszę się, że reakcja administracji była tak błyskawiczna. I nie uważam tego za cenzurę, tylko za przestrzeganie pewnych norm. Wolność słowa też ma swoje granice, nawet w krajach - kolebkach. A dla Pani Tuhanki jestem pełen podziwu, ze nawet słowem się nie odezwała na ten temat ("Ignorancja to siła"). Robi doskonałą robotę i niech tak pozostanie. Ci, którzy się pod nią podszywają wypisując takie głupoty, tylko potwierdzają, że ma dziewczyna wiele racji w tym, co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 15:24 ajk napisał: > :-) > Dziękuję :-) > > AJK ??? komu ??? ??? za co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ajk Re: CENZURA NA FORUM!! 02.04.03, 15:47 > ajk napisał: > > :-) > > Dziękuję :-) > > AJK > ??? komu ??? > ??? za co ??? Wszystkim, którzy się przyczynili do wywalenia tego obrzydliwego wątku z forum. Za co? Za to właśnie. AJK Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: CENZURA NA FORUM!! 02.04.03, 15:23 Tym razem jednak się odezwę, żeby podziękować Tobie, Filipie, za reakcję i miłe słowa pod moim adresem. Także dziękuję wszystkim innym za właściwe reakcje na działanie prowokatora. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaniak Re: CENZURA NA FORUM!! 02.04.03, 15:32 Tuhanka obejmując eksponowane stanowisko w ruchu sprzeciwu wobec polityki zarządu Trójki powinna być gotowa na ataki przeciwników. Także te ataki ’’poniżej pasa’’. A prowokacja to dobra rzecz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: CENZURA NA FORUM!! 02.04.03, 15:35 Tuhanka już dawno przestała się atakami przejmować - jak jest ich tak dużo, to powszednieją, a nawet stają się nudne. Tylko, że mój wkład w protest jest przeceniany - takich jak ja jest wielu, tylko nie każdy pisze na forach... Odpowiedz Link Zgłoś
ajk Re: CENZURA NA FORUM!! 02.04.03, 15:51 radiomaniak napisał: > Tuhanka obejmując eksponowane stanowisko > w ruchu sprzeciwu wobec polityki > zarządu Trójki powinna być gotowa na ataki > przeciwników. Także te > ataki ’’poniżej pasa’’. > A prowokacja to dobra rzecz ;-) Przepraszam Ty to serio piszesz? Czy jaja sobie robisz? To "coś", co już drugi raz zostało wywalone z forum to miała być "prowokacja"? Zresztą Tuhanka pewnie jest gotowa i nie przejmuję się tym. A metody świadczą tylko o tych którzy je stosują. A podobno to my jesteśmy nieuprzejmi... :-)) AJK PS "Eksponowane stanowisko w ruchu..." - dobre!! Dobre! Mocne! Polityczne! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:54 A ja już zgłupiałem i nie wiem, czy te dwa wpisy z 15 z minutami podpisane "Tuhanka", to jest prawdziwa Tuhanka, czy też ten bydlak robi sobie jaja i udaje grzeczego znów się podszywając ... No to mu się udało, bo teraz przez jakiś czas będę wątpił we własne zmysły. Zbytnia podejrzliwość to jednak męcząca rzecz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 02.04.03, 19:04 Ponieważ na forum gazeta.pl nicki są unikatowe, posty podpisane 'tuhanka' powinny być w pełni oryginalne (chyba, że się ktoś na konto włamie). Dlatego nasz "żartowniś" wybierał nicki podobne. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 15:20 No właśnie o to chodzi, że ten skasowany wątek podpisany był "tuhanka". Tak samo, jakby to była ona (nie tak, jak poprzednio, kiedy była "tvhanka"). I teraz mam wątpliwości, czy ten bałwan nie włamuje się znowu. Swoją drogą, ciekawy jestem, jak on to zrobił ... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: CENZURA NA FORUM!! 03.04.03, 15:25 Był jakiś wątek jako "tuchanka", a o włamaniu na moją skrzynkę nic nie wiem... Być może ktoś się wpisał bez logowania - ja niemal zawsze się loguję ( w ciągu ponad roku może kilkanaście razy nie byłam zalogowana - ostatnio taka sytuacja była bardzo dawno temu - ale wtedy nikt pode mnie się nie podszywał...) Pozdrawiam Maria Tuhan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.demo.pl 02.04.03, 16:36 Gość portalu: Dawid napisał(a): > Usuneli wątek tuchanki ''daję...''. To przykład bezprzykładnej cenzury! > Admin! Wiesz co to jest wolność wypowiedzi? Jeśli chcesz czytać(pisać) obsceniczne teksty kup sobie kasetę.Coś Ci się pomyliło z tą wolnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.net / 192.168.1.* 03.04.03, 20:21 Gość portalu: Teresa napisał(a): > Jeśli chcesz czytać(pisać) obsceniczne teksty kup sobie kasetę.Coś Ci się > pomyliło z tą wolnością. jesli ktos sie tu pod kogos podszyl to wszystko rozumiem ale jesli chodzilo o obscenicznosc to co jest obscenicznego w slowach "czekam na ptaka ktory wypelni mnie bialym plynem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: CENZURA NA FORUM!! IP: *.demo.pl 03.04.03, 20:47 Gość portalu: chlorofil napisał(a): jesli chodzilo o obscenicznosc to co jest obscenicznego > w slowach "czekam na ptaka ktory wypelni mnie bialym plynem"? Nie wiesz? Szkoda, bo ja napewno nie będę Ci tego tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Znowu cenzura IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 13:18 Gość portalu: Dawid napisał(a): > Usuneli wątek tuchanki ''daję...''. To przykład bezprzykładnej cenzury! > Admin! Wiesz co to jest wolność wypowiedzi? A dziś usunęli wątek o jedzeniu ekstrementów czy coś podobnego. Wstydz się gazeto.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: CENZURA NA FORUM!! IP: 149.156.12.* 04.04.03, 15:24 Dawid nie wydawał mi się nigdy zbyt inteligentny ani dobrze wychowany. Podszywaniem sie chamskimi postami pod Tuhankę przekroczył dopuszczalne granice. Potem wydawało się, że się nieco zreflektował przyznając się do tego. Nadal jednak w tym brnie. Niech więc zjada swoje ekstrementy (tym się zajmuje w innych wątkach) i już tu nie pisuje, bo nawet obraża i ośmiesza swoich idoli z Dyrekcji trójki. Odpowiedz Link Zgłoś