Gość: libertine IP: *.torun.mm.pl 02.02.07, 20:23 a dla angoli piosenkę ma morrissey napisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjjnjankowski Eurowizyjne mdłości 03.02.07, 07:19 a co to mnie, Q, obchodzi????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Eurowizyjne mdłości IP: *.aster.pl 03.02.07, 10:54 Najwyraźniej cie obchodzi, skoro komentujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Eurowizyjne mdłości IP: *.icpnet.pl 03.02.07, 12:05 Przesłuchałem wszystkie polskie dzieła. O Jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod abba miala z Eurowizji pionowy start, a ze IP: *.adsl.alicedsl.de 03.02.07, 12:08 wybiorcza od czasu do czasu dostaje antyeuropejskiej alergii to wiadomo nie od dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby Eurowizyjne mdłości 03.02.07, 12:10 Cóż, o ile w zeszłym roku było kilka piosenek, jak to się mawia "wpadających w ucho i do zanucenia" o tyle w tym roku kompletnie nic! Prawdę powiedziawszy jak przesłuchałam wszystkie piosenki, pomyslałam... "już, a gdzie następne? to wszystko?". A teraz moja personalna opinia ''Time to Party'' The Jet Set- piosenka po prostu miałka jak i sama grupa. Kiedy zobaczyłam ich teledysk (w całości, czego nie byłam świadoma), pomyślałam, że dano tylko urywek. Okazało się, że był to cały teledysk do utworu, który zanim się dobrze rozkręcił, to się skończył!!! Nie dość, że utwór- melodia niemiła dla ucha, teledysk brzydki, nieciekawy, to jest to tak krótkie, że nie zaakcentuje w ogóle swojej obecności (jeśli utwór przejdzie w Polsce- niestety pewnie tak będzie, na pewno nikt go nie dostrzeże w Helsinkach; wstyd, pełen obciach!). Może aby oszczędzić miejsca i mdłości, napiszę tak; wg mnie wszystkie utwory, to wielkie nic! Jednyne w miarę godne uwagi są utwory "Open You Mind" Ani Szarmach i "Regroup" Hani Stach, a może inaczej... nie tyle utwory, co wokalistki. Ja będę głosowała na "Open You Mind" Ani Szarmach, wg mnie to jedyny utwór (z całej listy) na międzynarodowym poziomie. Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon mol HIV czemu polska jest reprezentowana przez obcy? IP: *.dsl.club-internet.fr 03.02.07, 12:10 polska to naivni narod ,potrzebuje obcokrajowcow zeby byc reprezentowana !!! te zezpolow spiewaja tylko po angielsku i to ma byc POLSKA REPREZENTACJA ?? the jet set to ma byc polska ??? rosjanka ktora robi kariere w polsce bo w rosji nie ma szans i murzyn erotoman (simon mol )ktory jest w polsce tylko na SEX i przygody,ktory napewno zaliczyl 200 glupie brudne polki w lozku juz i ktory sprowadza kolegow murzynow do polski na SEX z polkami ??? WIELKI WZTYD!! szwedki zespol ,a piosenki tylko po angielsku ??? gdzie my jestesmy ?? coraz gorzej po prostu!!!! zobaczycie za kilka lat jak sif przyjedzie z zachodu ,z arabi ,z afriki masowo to zmienicie mentalnosc naivna !!!tolerancja jest dla glupkow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzyn a swecja pluje na polakow ,a szanuje arabow !!! IP: *.dsl.club-internet.fr 03.02.07, 12:21 trzeba byc glupi polski narod zeby wybrac szwedow ,narod ktory pluje na polakow i wiecej szanuje ciemnych niz europejczykow !!!!powiedzcie mi jaki polski zespol reprezentowal szwecji kiedys na EUROWIZJA ,??? odpowiedz :zaden !!! polska da sie zawsze wykorzystac ,nie ma wlasnego honoru i dume i dlatego tak jest ze daje sie reprezentowac przez obcy i to bedzie coraz gorzej !! the jet set jest fajny przyklad od tej glupoty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Eurowizyjne mdłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:56 The Jet Set ma fajną piosenkę i oni tylko są sensowni z tych wszystkich wykonawców, no może jeszcze Charizma. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyme Eurowizyjne mdłości 03.02.07, 14:07 słyszałem że i Jarvis Cocker rozważa napisanie piosenki na Eurowizję. Przy całym tym szumie z tym songcontestem razi jedno - niekonsekwencja polskiego jury. A trzeba wzorem choćby Finów i pamiętnego Waterloo Abby zaskoczyć widzów. Piosenkami z cyklu "ja to chyba gdzieś już słyszałem" niczego i nikogo nie zwojujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel a ni ema jakijs piosenki po polsku? IP: *.pools.arcor-ip.net 03.02.07, 14:14 lepsza piosenka po poslku niz kiepsko wykonana po angielsku... a poza tym nie rozumiem dlaczego Polska ma reprezentowac Szwed cz ygrupa Szwedzka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Eurowizyjne mdłości IP: *.chello.pl 03.02.07, 15:09 A powinni wysłać Rubika, zawsze to coś innego niż ci wszyscy inni piosenkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Eurowizyjne mdłości IP: *.chello.pl 03.02.07, 15:16 jak dla mnie to z eurowizji zrobił się gó..any konkurs i tyle - kiedyś jak każdy kraj MUSIAŁ śpiewać w swoim ojczystym języku to aż miło się oglądało, teraz szkoda czasu. poza tym takiego chłamu to dawno nie słyszałem :/ eeeh szkoda gadać, nikogo bym tam nie wysyłał bo to co prezentują jest po prostu żałosne :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioi bracia Molendy jak pedały... IP: *.kapelusz.pl 03.02.07, 15:39 jak sie na nich patrzy to az w d...sciska! i te fryzury...ale w europie jest duzo gejów wienc mają szanse Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Dlaczego nie Rubik?! 03.02.07, 17:04 Nie rozumiem dlaczego nie wyślą na Eurowizję Rubika. Byłby jak znalazł - charakterystyczny, chwytliwy, odpowiednio kiczowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietzsche Sankowki, Korna podobnie komplementowałeś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 02:41 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jet Set okej Eurowizyjne mdłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:45 bez przesady ale Jet Set mieli najlepsza piosenkę i uwazam że słusznie wygrali, autor nir podkreślił jednak,że wokalistka tej grupy od urodzenia mieszka w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś