Dodaj do ulubionych

TOK FM: piątek wieczór

09.03.07, 22:35
Oczywiście Kamil Dąbrowa to nie to samo co Marcin Wojciechowski.

Ale podoba mi się "luźny" program piątkowy (od 22), gdy razem z Kubą Wątłym
(ten z "Krzywego zwierciadła" w SuperStacji). Mam wrażenie jednak, że
słuchacze pierwszej audycji nie wyczuli, że prowadzacy robią sobie po
prostu "jaja" komentując dzisiejsze Polski dzieje.

Pomysł na program fajny, przynajmniej na razie.
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: TOK FM: piątek wieczór tragedia/brak szacunku 09.03.07, 22:53
      szewolek napisał:

> Oczywiście Kamil Dąbrowa to nie to samo co Marcin Wojciechowski.
      >
      > Ale podoba mi się "luźny" program piątkowy (od 22), gdy razem z Kubą Wątłym
      > (ten z "Krzywego zwierciadła" w SuperStacji). Mam wrażenie jednak, że
      > słuchacze pierwszej audycji nie wyczuli, że prowadzacy robią sobie po
      > prostu "jaja" komentując dzisiejsze Polski dzieje.
      >
      > Pomysł na program fajny, przynajmniej na razie.

A ja uwazam wrecz przeciwnie... to co robi P.Kamil aby wkupic sie wlaski
      sluchaczy jest dosyc plytkie... bo co zrobil nowy prowadzacy? wymyslil program
      podobny zreszta do "szkla kontaktowego " w ktorym zapodal prowokacyjny program i
      teraz sluchacze jada na siebie wzajemnie, nie ma w tej audycji miejsca na
      poszanowanie innych pogladow jest tylko wzajemna pyskowka , nie wspomne o braku
      kultury prowadzacych , ktorzy podczas gy sluchacz innego niz oni zdania mowi o
      swoich pogladach smieja sie bezczelnie lub przerywaja plytkimi pyskowkami...

I zeby jeszcze bylo jasne: jestem bardzo liberalna i lewicowa , ale to co dzis
      robia Panowie prowadzacy dla srodowiska Homoseksulanego nalezy nazwac tzw.
      niedzwiedzia przysluga... mysle , ze za dzisiejsze zachowanie Panow srodowiska
      homoseksulane nie ma podziekuja !

• ankas4 Re: TOK FM: piątek wieczór tragedia/brak szacunku 09.03.07, 23:05
        no i moze ostanie zdanie na temat programu,ktorego wlasnie przestalam sluchac...
        Panowie prowadzacy nie mieli nic madrego do powiedzenia Panu dzwoniacemu z
        Irlandii, ktory calkowicie wyrazil moje odczucia zwiazane z forma nowej
        audycji... nic procz glupiego tekstu o odlaczeniu telefonu dzwoniacego za
        nieplacone rachunki (niby taki zarcik), dzwoniacy slusznie powiedzial, ze
        audycja ta moze byc porwnywania z audycjami radia maryja niesttey, nie prowadzi
        ona do jakiegos dialogu ale ma wywolac jedynie podzial wyrazny... ja wlasnie
        wyllaczylam owa audycje ,mam nadzieje , ze ini zrobia to samo...Panie Kamilu
        czekamy na cos ambitniejszego...
        • pefendorf Re: TOK FM: piątek wieczór tragedia/brak szacunku 10.03.07, 10:52
          pyskata lewicowosc w toku juz razi na odleglosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka