Gość: ja IP: *.acn.waw.pl 12.03.07, 22:09 telefon zaugania!nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moody Niewydany "Potter" bestsellerem IP: *.zory.msk.pl 13.03.07, 09:32 ja już mam traumę w związku z tą książką. Zaczynało się niewinnie , taka lekka książka , teraz upłynęło trochę czasu , i pomimo , że dalej wciąga , to już jednak nie to. Wtedy to była książka dla dzieci , teraz to już niemal kryminał z elementami horroru. Pomimo wszystko oczekuję z utęsknieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchowy Ksiazka bardzo sie zminila IP: *.chello.pl 13.03.07, 09:57 Kiedys dla dzieci , dzis juz nie , a na pewno nie dla małych Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Niewydany "Potter" bestsellerem 13.03.07, 11:39 ja tez sie nie moge doczekac, ale polska wersja bedzie duzo pozniej.... dlatego czekam na inwencje naszych internetowych tlumaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikksel212 Niewydany "Potter" bestsellerem 13.03.07, 11:49 Książka "rosła" wraz ze swoimi czytelnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonka Niewydany "Potter" bestsellerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 13:01 Pewnie,że książka rosła z czytelnikami.To kawał życia - 10 lat. Dzieciaki, które czytali pierwszą część mają teraz po 19-20-21 lat.I to widać w każdej książce - stają się one bardziej... hymm... mroczne (co oczywiście jest na plus) i lepsze (że o ich długości nie wspomnę;)). A tak na poważnie to naprawde fajnie ,że wychodzi.Szkoda tyko,ze znowu będzie trzeba czekać wieczność zanim MR ją wyda :/ Ale cóż, tak to już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona 133 Miliony much nie mogą się mylić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:12 a ja na to paf paf paw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magman27 Niewydany "Potter" bestsellerem IP: *.demon.co.uk 17.03.07, 01:50 Telefon zaufania? Na Swaroga! Powinno sie zalozyc poradnie dla osob majacych traume z powodu wszechobecnego Harrego P. Osobiscie mam nadzieje,ze to wlasnie ten pozal-sie-boze czarodziej bedzie tym ,ktory zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_a_c_a Niewydany "Potter" bestsellerem 17.03.07, 18:01 całą serię potterów za tyłeczek z fotki oddam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś