Dodaj do ulubionych

Łodej nadaje

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 05:41
"jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj...
j.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg F. Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 11:43
      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj...
      > j.

NIE SŁUCHAĆ ŁODEJA I SPAĆ SOBIE SPOKOJNIE OD 4 DO 6 (TAK JAK JA ;) ), A JEŚLI
      KTOŚ MUSI O TEJ PORZE WSTAĆ - NIECH WŁĄCZY INNĄ STACJĘ (NAWET RMF CZY ZETKA O
      TEJ PORZE BYŁYBY BARDZIEJ ZNOŚNE) LUB POLUBI CISZĘ O PORANKU.
      • Gość: rAfał 172 POLSKIE STACJE RADIOWE !!! wejdz,wybierz, IP: *.westside.kielce.pl 09.11.04, 19:47
        www.WestSide.Kielce.pl

a konkretniej: www.westside.kielce.pl/index.php?s=str&p=8
    • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 11:55
      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj...
      Po prostu - kazda okazja jest dobra zeby sie bezsensownie przypieprzyc...
      No to jedziemy: w Pana liscie brakuje wielkiej litery na poczatku cytatu albo
      wielokropka jesli to fragment. A potem jeszcze przydalby sie myslnik po cytacie.
      MK
      • tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 12:36
        No, akurat różne dziwne sformułowania o czwartej rano można czasem wybaczyć, bo
        człowiek jest półprzytomny... Ja osobiście wolę się czepiać błędów na stronie
        internetowej, bo to powinno się przeczytać przed zamieszczeniem - wszak to
        wizytówka firmy. Webmasterzy jednak na uwagi szybko reagują i nanoszą poprawki,
        to dobrze.
        Ale abstrahując od błędów i czepiania się. Po prostu Piotr Łodej, w
        przeciwieństwie do Ciebie, Michale, nie zaskarbił sobie sympatii słuchaczy,
        więc i czepialstwo jest w modzie. Ja nie chcę go jednak oceniać. Nie słucham
        radia o tej porze, więc nie mam prawa. Może po prostu nie ma szansy się wykazać
        i stąd być może te reakcje. Jest wtłoczony w takie a nie inne ramy audycji...
        Dodatkowo jest kojarzony z nielubianym na tym forum wicedyrektorem Michałem
        Banachem. Wszak podobno pracował kiedyś w MTM FM. Może gdyby mógł się wykazać w
        jakiejś sensownej audycji, to mógłby się wyrobić i być oceniany lepiej. Swoją
        drogą - pewnie krytykanci Łodeja zaraz na mnie naskoczą :)) - ale w ostatnie
        Boże Narodzenie prowadził on bodaj w drugi dzień świąt audycję poranną Zd3 -
        może nie rzuciło mnie to na kolana, ale było całkiem strawne.
      • Gość: MArCello Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:40

> > "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj.
        > ..
        > Po prostu - kazda okazja jest dobra zeby sie bezsensownie przypieprzyc...

Drogi Panie Michale,
        To chyba jeszcze nie jest "przypieprzanie się". Jako uważny czytelnik tego
        forum, pewnie obserwował Pan nie jedno j.w., także w stosunku do cytowanego
        Pana kolegi. Ale do wszystkiego trzeba mieć trochę dystansu.
        To prawda, że p. Łodej jest jednym z bardziej krytykowanych nowych nabytków
        trUjki, ale i nie każda krytyka tej osoby była bezzasadna. A jak na mój gust,
        przedstawiony cytat jest raczej dla rozweselenia publiki a nie
        dla "przypieprzenia się" do biednego p. Łodeja.
        pozdrawiam,
        MArCello
        • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 13:11
          Gość portalu: MArCello napisał(a):

> (...)jak na mój gust,
          > przedstawiony cytat jest raczej dla rozweselenia publiki a nie
          > dla "przypieprzenia się" do biednego p. Łodeja.

Byc moze. Ja to odebralem inaczej.
          Pozdrawiam,
          MK
          • tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 13:19
            Może to dziwnie zabrzmi, wszak "od zawsze" należę do grona protestujących, ale
            odebrałam to dokładnie tak jak Michał Kowalewski. Tyle, że przeszłam nad tym do
            porządku dziennego. Czasem trzeba odreagować...
            • Gość: MArCello Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 14:09
              > odebrałam to dokładnie tak jak Michał Kowalewski.

Gdyby bezzasadne czepianie sie mierzyć moją miarą, dodałbym jeszcze zgryźliwy
              komentarzyk...

pozdr,
              MArCello
          • Gość: Głuchy_na_maestrię Re: Łodej nadaje IP: *.infovia.com.ar 08.05.03, 14:21
            Widzę, że Pan Michał chętnie zająłby miejsce kolegi przed mikrofonem. Jestem
            za, a nawet za.
            Kubulek, Sianko, Marcel rulez.
            • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 14:37
              Gość portalu: Głuchy_na_maestrię napisał(a):

> Widzę, że Pan Michał chętnie zająłby miejsce kolegi przed mikrofonem.

Dziekuje, postoje. Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie
              uwazaja za nieakceptowalne.
              MK
              • tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 14:45
                Gość portalu: m.kowalewski napisał(a):

> Gość portalu: Głuchy_na_maestrię napisał(a):
                >
                > > Widzę, że Pan Michał chętnie zająłby miejsce kolegi przed mikrofonem.
                >
                > Dziekuje, postoje. Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie
                > uwazaja za nieakceptowalne.
                > MK

To chyba z tamtego okresu zostało Ci siedzenie czasem po nocach przy
                komputerze, bo jak widzę czasem Twoje późnonocne wpisy, to jestem pod
                wrażeniem, że potem w dzień jesteś przytomny... Swoją drogą, czy ja prawidłowo
                się domyślam z zapowiedzi, którą wrzuciłeś dziś na stronkę, że będziesz miał
                dziś w audycji relację z konferencji w Fundacji Batorego? O której godzinie
                mniej więcej? Bo strasznie mnie to interesuje i wolałabym nie przegapić, więc
                jeśli tu zajrzysz, to odpisz - nie wiem, czy będę dziś miała czas słuchać całej
                audycji :(
                • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 14:58
                  > > Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie
                  > > uwazaja za nieakceptowalne.
                  > > MK
                  >
                  > To chyba z tamtego okresu zostało Ci siedzenie czasem po nocach przy
                  > komputerze, bo jak widzę czasem Twoje późnonocne wpisy, to jestem pod
                  > wrażeniem, że potem w dzień jesteś przytomny...
                  Nie sadze. Kiedy wstawalem przed czwarta, to kladlem sie wczesnie.

> Swoją drogą, czy ja prawidłowo
                  > się domyślam z zapowiedzi, którą wrzuciłeś dziś na stronkę, że będziesz miał
                  > dziś w audycji relację z konferencji w Fundacji Batorego? O której godzinie
                  > mniej więcej? Bo strasznie mnie to interesuje i wolałabym nie przegapić, więc
                  > jeśli tu zajrzysz, to odpisz - nie wiem, czy będę dziś miała czas słuchać
                  całej audycji :(

Nie jestem w stanie powiedziec, o ktorej bedzie ten material.
                  MK
                  • tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 15:56

> > > Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie
                    > > > uwazaja za nieakceptowalne.
                    > > > MK
                    > >
                    > > To chyba z tamtego okresu zostało Ci siedzenie czasem po nocach przy
                    > > komputerze, bo jak widzę czasem Twoje późnonocne wpisy, to jestem pod
                    > > wrażeniem, że potem w dzień jesteś przytomny...
                    > Nie sadze. Kiedy wstawalem przed czwarta, to kladlem sie wczesnie.

Ale wcześnie wstawałeś. A Twoje wpisy widywałam też i o trzeciej rano...
                    Zresztą... w sumie to nieistotne.

>
                    > > Swoją drogą, czy ja prawidłowo
                    > > się domyślam z zapowiedzi, którą wrzuciłeś dziś na stronkę, że będziesz mi
                    > ał
                    > > dziś w audycji relację z konferencji w Fundacji Batorego? O której godzini
                    > e
                    > > mniej więcej? Bo strasznie mnie to interesuje i wolałabym nie przegapić, w
                    > ięc
                    > > jeśli tu zajrzysz, to odpisz - nie wiem, czy będę dziś miała czas słuchać
                    > całej audycji :(
                    >
                    > Nie jestem w stanie powiedziec, o ktorej bedzie ten material.
                    > MK

Czyli pewnie raczej w drugiej godzinie... No tak, zdaje się, że konferencja się
                    przedłuża, bo z mojej firmy też tam byli ludzie i jeszcze nie wrócili. W każdym
                    bądź razie dzięki za info :)) Postaram się nie przegapić.
              • mh2 Re: Łodej nadaje 08.05.03, 15:28

> Dziekuje, postoje. Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie
                > uwazaja za nieakceptowalne.
                > MK

Panie Michale, chyba stanie się Pan klasykiem tego forum, bo słowa
                (przepraszam, że się powtarzam):

"... w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne"

będą tutaj cytowane jeszcze wielokrotnie. Obiecuję Panu.

No więc zacznę. Panie Michale, czemu słuchaczom pozostawiono na antenie Program
                3 PR w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne?

Czemu nalepsi autorzy Programu 3 pracują w godzinach, ktore normalni ludzie
                uwazaja za nieakceptowalne?

• Gość: Greg F. Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 15:38
                  mh2 napisał:

> Panie Michale, czemu słuchaczom pozostawiono na antenie Program
                  >
                  > 3 PR w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne?
                  >
                  > Czemu nalepsi autorzy Programu 3 pracują w godzinach, ktore normalni ludzie
                  > uwazaja za nieakceptowalne?
                  >

E, bez przesady, ja bym kierował te pytania do dyrekcji, a nie do p. Michała,
                  który przecież nie był pomysłodawcą reform - niezależnie od tego, co on sam o
                  nich sądzi.
                • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 15:41
                  Nic nie poradze na cytowanie jakichkolwiek moich slow w dowolnym znaczeniu.
                  Skoro Mazowiecki nic nie poradzil na opaczna interpretacje jego grubej kreski,
                  to gdzie tam mnie na to wplywac.
                  Ale jezeli to bylo niejasne, to pisalem o pracy i pracownikach zatrudnianych w
                  godzinach "potocznie" nieakceptowalnych. A ludzie radia nie sa normalni w
                  dobrym sensie i podejmuja rozne wyzwania.
                  MK
      • Gość: mk Re: Łodej nadaje IP: *.pkp.com.pl 08.05.03, 12:41

> > "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj.
        > ..
        > Po prostu - kazda okazja jest dobra zeby sie bezsensownie przypieprzyc...
        > MK

Ja to sie dziwie, ze ktos w ogole tej paplaniny Łodeja
        slucha. No ale to nie moj problem. Co z ulga stwierdzam.
        Tylko Programu III zal...

mk
        (zbieznosc inicjalow calkowicie przypadkowa)
      • Gość: Alien Re: Łodej nadaje IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.03, 04:02

> przypieprzyc...

Slicznie, panie red. Prosze o powtorke na antenie. Najlepiej z uprzednia
        zapowiedzia na forum, bo odzwyczailem sie od sluchania radia po poludniu, a nie
        chcialbym przegapic.

alien
        • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 09.05.03, 12:59
          Gość portalu: Alien napisał(a):

> Slicznie, panie red. Prosze o powtorke na antenie. Najlepiej z uprzednia
          > zapowiedzia na forum, bo odzwyczailem sie od sluchania radia po poludniu, a
          nie chcialbym przegapic.

Nie ma i nie bedzie takiej potrzeby, zebym uzyl tego slowa na antenie wobec
          jakiegos sluchacza. A to dlatego, ze nie dopuszczam do glosu krytykanctwa i
          przypieprzana sie wlasnie. Za duzo jest tego w tramwajach, brukowcach i w
          usenecie.
          Rozsadna krytyka za to zawsze mile widziana.
          MK
      • Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 05:33
        Rozumiem, że wg Pana nad ranem mozna pleść przeróżne bzdury, mniej lub bardziej
        smieszne, bo i tak słuchają tylko nocni stróże, nietoperze etc a do tego tylko
        jednym uchem. O tym, że jednak można mówic z sensem o tej porze można przekonać
        się choćby słuchając Kosiaka, lub większości audycji kończących się w 3 o 4.00.
        Cytując w wątku temat podany przez Łodeja, usłyszany "z rozpędu", po nocnej
        audycji prowadzonej przez red. J.Kosińskiego, chciałem przyblizyć go szerszemu
        audytorium, które akurat (w odróżnieniu ode mnie) smacznie spało.
        Uczyniłem to w zasadzie "dla śmichu", ale po Pana zdecydowanej reakcji jednak
        zrozumiałem, ze sprawa jest poważna... Deklaruję się zatem kontynuowac wątek,
        częściej cytując tematy Poranków Łodeja, aczkolwiek postaram się wybierac te co
        bardziej doniosłe:-)
        PS
        Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", ja akurat słucham radia o
        tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-))

Bardziej poważnie mówiąc cieszyłbym się, gdyby wszystkie "3 pod księzycem"
        trwały do 6.00. Nie miałbym się za bardzo wtedy do czego "przypieprzać", a
        jeśli juz to "z sensem"...- takie "przypieprzanie się" jaka audycja...

j.
        • Gość: mk Re: Łodej nadaje IP: *.pkp.com.pl 09.05.03, 09:13
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie",
          > ja akurat słucham radia o
          > tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-))

Ja bym tylko zwrocil uwagę na to, ze o "tej porze"
          nie tylko trUjka nadaje. Moj radiobudzik nastawiony jest na 5:40
          i nie jest zaprogramowany na trUjkę. Kiedys byl
          na Trojke. Budze sie w pogodnym nastroju.

> Bardziej poważnie mówiąc cieszyłbym się, gdyby wszystkie "3 pod księzycem"
          > trwały do 6.00.

I ja bylbym rad. Z pewnoscia radiobudzik zostalby
          przeprogramowany.

mk
        • Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 09.05.03, 13:04
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> Rozumiem, że wg Pana nad ranem mozna pleść przeróżne bzdury, mniej lub
          bardziej smieszne, bo i tak słuchają tylko nocni stróże, nietoperze etc a do
          tego tylko jednym uchem.

Wedlug mnie blednie Pan rozumie i nie wiem skad wysnul Pan taki wniosek. Nie
          sadze by z tego co napisalem.

> Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", ja akurat słucham radia
          o tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-))

Jak juz pisalem - nie mialem na mysli sluchaczy, tylko prace w dziwnych
          godzinach.
          KT - jak dla mnie.
          MK
          • Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 07:04

> Gość portalu: jarek napisał(a):
            >
            > > Rozumiem, że wg Pana nad ranem mozna pleść przeróżne bzdury, mniej lub
            > bardziej smieszne, bo i tak słuchają tylko nocni stróże, nietoperze etc a do
            > tego tylko jednym uchem.
            >
            > Wedlug mnie blednie Pan rozumie i nie wiem skad wysnul Pan taki wniosek. Nie
            > sadze by z tego co napisalem.

Wysnułem z tego, że drwinę z niezbyt fortunnego sformułowania (będącego wszak
            temetem przewodnim audycji) określił Pan jako przypieprzanie się.

> > Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", ja akurat słucham ra
            > dia
            > o tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-))
            >
            > Jak juz pisalem - nie mialem na mysli sluchaczy, tylko prace w dziwnych
            > godzinach.

Zrozumiałem, pozwoliłem sobie na żarcik.

> KT - jak dla mnie.
            > MK

Zgoda na KT, zdania na ten temat nie zmienię.

Pozdrawiam, j.
    • Gość: Pietia Re: Łodej nadaje IP: 193.108.206.* 08.05.03, 14:25
      Łodej jest fajnym gościem. Musi się wyrobić, owszem. Dajcie Mu trochę czasu!
      Każdy, nawet z małego, lokalnego radia ma prawo spróbować pracy w dużej
      instytucji. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że Piotrkowi się uda. A kibicuję
      mu, bo też jestem ze Starachowic.
      P.S. Banacha sympatią nie dażę.
      • tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 14:40
        Gość portalu: Pietia napisał(a):

> Łodej jest fajnym gościem. Musi się wyrobić, owszem. Dajcie Mu trochę czasu!
        > Każdy, nawet z małego, lokalnego radia ma prawo spróbować pracy w dużej
        > instytucji. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że Piotrkowi się uda. A
        kibicuję
        >
        > mu, bo też jestem ze Starachowic.
        > P.S. Banacha sympatią nie dażę.

Dobrze, że dodałeś to P.S., bo swego czasu szalał tu taki Dawid, który
        twierdził, że całe Starachowice stoją murem za Banachem. I zaraz by Cię
        podejrzewano o to, że jesteś kolejnym wcieleniem Dawida. Łodej może by się
        wyrobił, nie przeczę, że nie, ale w tej formule to on nie ma na to szansy, może
        tylko rzucać bezsensowne teksty w rodzaju - powiedzieć, aby coś powiedzieć.
        Swoją drogą, dziwnie dyrektor Banach dba o swojego starachowickiego rodaka, że
        daje mu audycję, w której ten nijak nie ma szansy się wykazać, bo i czym -
        rozdawnictwem budzików?
        Żeby było jasne, ja Łodejowi nie kibicuję. Ja go po prostu nie słucham. Tęsknię
        za dawnymi prowadzącymi i dawną formułą, w której "budzików" nie było, a była
        przedłużona "Trójka pod księżycem".
    • Gość: maro Re: Łodej nadaje IP: *.bogucicka7.com.pl 09.05.03, 11:35
      O co Wam tu wszystkim chodzi?
      Czyż dorosły człowiek, choćby i radiowiec, nie ma prawa
      do odrobiny przyjemności rano między 4 a 6 w Polsce?
      • Gość: daner Re: Łodej nadaje IP: *.kol.tke.pl 09.05.03, 12:29
        Gość portalu: maro napisał(a):

> O co Wam tu wszystkim chodzi?
        > Czyż dorosły człowiek, choćby i radiowiec, nie ma prawa
        > do odrobiny przyjemności rano między 4 a 6 w Polsce?
        Właśnie!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Xionc Re: Łodej nadaje IP: 213.77.7.* 09.05.03, 12:36
      Głupie i naiwne pytanie:
      kto to jest łodej i dlaczego ma taką ksywę?

Sorki, ale nie słucham trójki od kilku dobrych lat (poza lp3 i zapr do 3-ki)
      • Gość: Janusz Re: Łodej nadaje IP: 217.153.90.* 09.05.03, 13:03
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Głupie i naiwne pytanie:
        > kto to jest łodej i dlaczego ma taką ksywę?

to on:
        www.radio.com.pl/trojka/ludzie/lodej.asp
        nie wiem czemu nie napisał nic o sobie. ktoś wie ?
      • meelka Re: Łodej nadaje 09.12.03, 00:26
        Przestancie sie czepiać człowieka nazwiskiem Łodej. Chłopak miły jest, cudny
        ciepły głos ma tyle tylko, że jeszcze młody. Dajcie mu trochę czasu a sami
        poszukajcie innego radia skoro jesteście tacy mądrzy i wyszczekani! Od Łodej
        wara!
        • Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 06:12
          hau, hau !
          czas to cenna rzecz a chlopak niech nie "wyrabia się" na tak zacnej (dawniej)
          antenie. A zresztą opcja "poziom zero" obowiazuje w trUjce od rana:-)))
          hau, hau !
          j.
    • Gość: gosc Re: Łodej nadaje IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:27
      Czepiacie się. Łodej po prostu co się na śwecie dzieje.
      Rok temu jedna rozgłośnia radiowa na Florydzie z okazji
      wydania tej książki:
      www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/097066110X/qid=1052493748/sr=1-2/ref=sr_1_2/102-9226248-5732113?v=glance&s=books
      ogłosiła maj (chyba) miesiącem masturbacji.
      • Gość: józek Re: Łodej nadaje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:20
        Niech se zwali konia ale w domu bez mówienia o tym na antenie.
        • Gość: Dawid Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 07:39
          Gość portalu: józek napisał(a):

> Niech se zwali konia ale w domu bez mówienia o tym na antenie.

Ty też mógłbyś sobie zwalić, gdybyś go miał.
    • Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 04:47
      Całkiem dzis fajna audycja.
      Łodej mało się odzywa.
      j.
      • Gość: jj72 R: Łodej nadaje, a Strzyczkowski błędnie zapowiada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 18:28
        to ja tez sie do czegos przypieprze. pan strzyczkowski blednie zapowiada
        piatkowa licytacje, gdyz bledem jest "pioro od Zbigniewa Ziobro". powinno
        byc "pioro od Zbigniewa Ziobry". tak jak np. "praca Grzegorza Kołodki", a
        nie "praca Grzegorza Kołodko". nazwiska meskie pochodzenia polskiego sa
        odmienne !!! jakby nie patrzec, takie sytuacje nie powinny zdarzac sie w
        publicznym radiu.
    • neandertalski polubiłem Łodeja 14.05.03, 13:55
      jakos od dwóch dni mam wrażenie, że coś z Lodejem nie tak, jakby już mu sie nie
      chcialo tych wszystkich głupot z rana gadać, no sam nie wiem ale jakoś aż
      poczułem normalnie coś jakby nić sympatii delikatną i niespodziewaną. Jakiś
      taki się jakby ludzki zrobił, jak tak dalej pójdzie to pewnie Go wywalą w
      końcu... Ale może sie z tego otrząśnie?
    • Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 05:15
      "dlaczego rano jesteśmy smutni?" - 20.05.03

no chyba dlatego, że nie ma radiowej audycji, która "nas" rozwesela...
      j.

PS
      korzystając z tego schematu tematy zapewnione do końca świata!
    • Gość: wer Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:06
      ja bardzo lubie Łodeja
      • Gość: tekisk Re: Łodej nadaje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.09.04, 20:39
        ja też bardzo lubię Łodeja .
        • mh2 Re: Łodej nadaje 29.09.04, 22:33
          Ja też lubię Łodeja - nadaje w godzinie, o której mogę spokojnie spać.
          Gdyby jeszcze był łaskaw nie zagadywać końcówek audycji Programu 3 byłbym mu
          wdzięczny.
    • Gość: ch.w d. Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:38
      • Gość: łodej Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:39
        ja tez lubie łodeja
        • Gość: ch.w d. Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:52
          A ja lubię siebie.

Nowy target Trójki
    • Gość: as Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:11
      Łodej jest niesamowity-jestem jego ogromnym fanem
      • Gość: Laskower Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 00:18
        as - ty już mnie chyba nie kochasz!!!???
    • Gość: as Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:47
      Łodej jest fantastyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka