Gość: Jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 05:41 "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj... j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg F. Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 11:43 Gość portalu: Jarek napisał(a): > "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj... > j. NIE SŁUCHAĆ ŁODEJA I SPAĆ SOBIE SPOKOJNIE OD 4 DO 6 (TAK JAK JA ;) ), A JEŚLI KTOŚ MUSI O TEJ PORZE WSTAĆ - NIECH WŁĄCZY INNĄ STACJĘ (NAWET RMF CZY ZETKA O TEJ PORZE BYŁYBY BARDZIEJ ZNOŚNE) LUB POLUBI CISZĘ O PORANKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rAfał 172 POLSKIE STACJE RADIOWE !!! wejdz,wybierz, IP: *.westside.kielce.pl 09.11.04, 19:47 www.WestSide.Kielce.pl a konkretniej: www.westside.kielce.pl/index.php?s=str&p=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 11:55 Gość portalu: Jarek napisał(a): > "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj... Po prostu - kazda okazja jest dobra zeby sie bezsensownie przypieprzyc... No to jedziemy: w Pana liscie brakuje wielkiej litery na poczatku cytatu albo wielokropka jesli to fragment. A potem jeszcze przydalby sie myslnik po cytacie. MK Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 12:36 No, akurat różne dziwne sformułowania o czwartej rano można czasem wybaczyć, bo człowiek jest półprzytomny... Ja osobiście wolę się czepiać błędów na stronie internetowej, bo to powinno się przeczytać przed zamieszczeniem - wszak to wizytówka firmy. Webmasterzy jednak na uwagi szybko reagują i nanoszą poprawki, to dobrze. Ale abstrahując od błędów i czepiania się. Po prostu Piotr Łodej, w przeciwieństwie do Ciebie, Michale, nie zaskarbił sobie sympatii słuchaczy, więc i czepialstwo jest w modzie. Ja nie chcę go jednak oceniać. Nie słucham radia o tej porze, więc nie mam prawa. Może po prostu nie ma szansy się wykazać i stąd być może te reakcje. Jest wtłoczony w takie a nie inne ramy audycji... Dodatkowo jest kojarzony z nielubianym na tym forum wicedyrektorem Michałem Banachem. Wszak podobno pracował kiedyś w MTM FM. Może gdyby mógł się wykazać w jakiejś sensownej audycji, to mógłby się wyrobić i być oceniany lepiej. Swoją drogą - pewnie krytykanci Łodeja zaraz na mnie naskoczą :)) - ale w ostatnie Boże Narodzenie prowadził on bodaj w drugi dzień świąt audycję poranną Zd3 - może nie rzuciło mnie to na kolana, ale było całkiem strawne. ______________ Pozdrawiam Maria Tuhan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:40 > > "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj. > .. > Po prostu - kazda okazja jest dobra zeby sie bezsensownie przypieprzyc... Drogi Panie Michale, To chyba jeszcze nie jest "przypieprzanie się". Jako uważny czytelnik tego forum, pewnie obserwował Pan nie jedno j.w., także w stosunku do cytowanego Pana kolegi. Ale do wszystkiego trzeba mieć trochę dystansu. To prawda, że p. Łodej jest jednym z bardziej krytykowanych nowych nabytków trUjki, ale i nie każda krytyka tej osoby była bezzasadna. A jak na mój gust, przedstawiony cytat jest raczej dla rozweselenia publiki a nie dla "przypieprzenia się" do biednego p. Łodeja. pozdrawiam, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 13:11 Gość portalu: MArCello napisał(a): > (...)jak na mój gust, > przedstawiony cytat jest raczej dla rozweselenia publiki a nie > dla "przypieprzenia się" do biednego p. Łodeja. Byc moze. Ja to odebralem inaczej. Pozdrawiam, MK Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 13:19 Może to dziwnie zabrzmi, wszak "od zawsze" należę do grona protestujących, ale odebrałam to dokładnie tak jak Michał Kowalewski. Tyle, że przeszłam nad tym do porządku dziennego. Czasem trzeba odreagować... ______________ Pozdrawiam Maria Tuhan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 14:09 > odebrałam to dokładnie tak jak Michał Kowalewski. Gdyby bezzasadne czepianie sie mierzyć moją miarą, dodałbym jeszcze zgryźliwy komentarzyk... pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głuchy_na_maestrię Re: Łodej nadaje IP: *.infovia.com.ar 08.05.03, 14:21 Widzę, że Pan Michał chętnie zająłby miejsce kolegi przed mikrofonem. Jestem za, a nawet za. Kubulek, Sianko, Marcel rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 14:37 Gość portalu: Głuchy_na_maestrię napisał(a): > Widzę, że Pan Michał chętnie zająłby miejsce kolegi przed mikrofonem. Dziekuje, postoje. Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne. MK Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 14:45 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > Gość portalu: Głuchy_na_maestrię napisał(a): > > > Widzę, że Pan Michał chętnie zająłby miejsce kolegi przed mikrofonem. > > Dziekuje, postoje. Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie > uwazaja za nieakceptowalne. > MK To chyba z tamtego okresu zostało Ci siedzenie czasem po nocach przy komputerze, bo jak widzę czasem Twoje późnonocne wpisy, to jestem pod wrażeniem, że potem w dzień jesteś przytomny... Swoją drogą, czy ja prawidłowo się domyślam z zapowiedzi, którą wrzuciłeś dziś na stronkę, że będziesz miał dziś w audycji relację z konferencji w Fundacji Batorego? O której godzinie mniej więcej? Bo strasznie mnie to interesuje i wolałabym nie przegapić, więc jeśli tu zajrzysz, to odpisz - nie wiem, czy będę dziś miała czas słuchać całej audycji :( ______________ Pozdrawiam Maria Tuhan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 14:58 > > Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie > > uwazaja za nieakceptowalne. > > MK > > To chyba z tamtego okresu zostało Ci siedzenie czasem po nocach przy > komputerze, bo jak widzę czasem Twoje późnonocne wpisy, to jestem pod > wrażeniem, że potem w dzień jesteś przytomny... Nie sadze. Kiedy wstawalem przed czwarta, to kladlem sie wczesnie. > Swoją drogą, czy ja prawidłowo > się domyślam z zapowiedzi, którą wrzuciłeś dziś na stronkę, że będziesz miał > dziś w audycji relację z konferencji w Fundacji Batorego? O której godzinie > mniej więcej? Bo strasznie mnie to interesuje i wolałabym nie przegapić, więc > jeśli tu zajrzysz, to odpisz - nie wiem, czy będę dziś miała czas słuchać całej audycji :( Nie jestem w stanie powiedziec, o ktorej bedzie ten material. MK Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 15:56 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > > > Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie > > > uwazaja za nieakceptowalne. > > > MK > > > > To chyba z tamtego okresu zostało Ci siedzenie czasem po nocach przy > > komputerze, bo jak widzę czasem Twoje późnonocne wpisy, to jestem pod > > wrażeniem, że potem w dzień jesteś przytomny... > Nie sadze. Kiedy wstawalem przed czwarta, to kladlem sie wczesnie. Ale wcześnie wstawałeś. A Twoje wpisy widywałam też i o trzeciej rano... Zresztą... w sumie to nieistotne. > > > Swoją drogą, czy ja prawidłowo > > się domyślam z zapowiedzi, którą wrzuciłeś dziś na stronkę, że będziesz mi > ał > > dziś w audycji relację z konferencji w Fundacji Batorego? O której godzini > e > > mniej więcej? Bo strasznie mnie to interesuje i wolałabym nie przegapić, w > ięc > > jeśli tu zajrzysz, to odpisz - nie wiem, czy będę dziś miała czas słuchać > całej audycji :( > > Nie jestem w stanie powiedziec, o ktorej bedzie ten material. > MK Czyli pewnie raczej w drugiej godzinie... No tak, zdaje się, że konferencja się przedłuża, bo z mojej firmy też tam byli ludzie i jeszcze nie wrócili. W każdym bądź razie dzięki za info :)) Postaram się nie przegapić. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Łodej nadaje 08.05.03, 15:28 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > Dziekuje, postoje. Siedem lat pracowalem w godzinach, ktore normalni ludzie > uwazaja za nieakceptowalne. > MK Panie Michale, chyba stanie się Pan klasykiem tego forum, bo słowa (przepraszam, że się powtarzam): "... w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne" będą tutaj cytowane jeszcze wielokrotnie. Obiecuję Panu. No więc zacznę. Panie Michale, czemu słuchaczom pozostawiono na antenie Program 3 PR w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne? Czemu nalepsi autorzy Programu 3 pracują w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Łodej nadaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 15:38 mh2 napisał: > Panie Michale, czemu słuchaczom pozostawiono na antenie Program > > 3 PR w godzinach, ktore normalni ludzie uwazaja za nieakceptowalne? > > Czemu nalepsi autorzy Programu 3 pracują w godzinach, ktore normalni ludzie > uwazaja za nieakceptowalne? > E, bez przesady, ja bym kierował te pytania do dyrekcji, a nie do p. Michała, który przecież nie był pomysłodawcą reform - niezależnie od tego, co on sam o nich sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 08.05.03, 15:41 Nic nie poradze na cytowanie jakichkolwiek moich slow w dowolnym znaczeniu. Skoro Mazowiecki nic nie poradzil na opaczna interpretacje jego grubej kreski, to gdzie tam mnie na to wplywac. Ale jezeli to bylo niejasne, to pisalem o pracy i pracownikach zatrudnianych w godzinach "potocznie" nieakceptowalnych. A ludzie radia nie sa normalni w dobrym sensie i podejmuja rozne wyzwania. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Łodej nadaje IP: *.pkp.com.pl 08.05.03, 12:41 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > > "jak sprawić sobie przyjemność rano, proszę o propozycje" cytat z dzisiaj. > .. > Po prostu - kazda okazja jest dobra zeby sie bezsensownie przypieprzyc... > MK Ja to sie dziwie, ze ktos w ogole tej paplaniny Łodeja slucha. No ale to nie moj problem. Co z ulga stwierdzam. Tylko Programu III zal... mk (zbieznosc inicjalow calkowicie przypadkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Łodej nadaje IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.03, 04:02 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > przypieprzyc... Slicznie, panie red. Prosze o powtorke na antenie. Najlepiej z uprzednia zapowiedzia na forum, bo odzwyczailem sie od sluchania radia po poludniu, a nie chcialbym przegapic. alien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 09.05.03, 12:59 Gość portalu: Alien napisał(a): > Slicznie, panie red. Prosze o powtorke na antenie. Najlepiej z uprzednia > zapowiedzia na forum, bo odzwyczailem sie od sluchania radia po poludniu, a nie chcialbym przegapic. Nie ma i nie bedzie takiej potrzeby, zebym uzyl tego slowa na antenie wobec jakiegos sluchacza. A to dlatego, ze nie dopuszczam do glosu krytykanctwa i przypieprzana sie wlasnie. Za duzo jest tego w tramwajach, brukowcach i w usenecie. Rozsadna krytyka za to zawsze mile widziana. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 05:33 Rozumiem, że wg Pana nad ranem mozna pleść przeróżne bzdury, mniej lub bardziej smieszne, bo i tak słuchają tylko nocni stróże, nietoperze etc a do tego tylko jednym uchem. O tym, że jednak można mówic z sensem o tej porze można przekonać się choćby słuchając Kosiaka, lub większości audycji kończących się w 3 o 4.00. Cytując w wątku temat podany przez Łodeja, usłyszany "z rozpędu", po nocnej audycji prowadzonej przez red. J.Kosińskiego, chciałem przyblizyć go szerszemu audytorium, które akurat (w odróżnieniu ode mnie) smacznie spało. Uczyniłem to w zasadzie "dla śmichu", ale po Pana zdecydowanej reakcji jednak zrozumiałem, ze sprawa jest poważna... Deklaruję się zatem kontynuowac wątek, częściej cytując tematy Poranków Łodeja, aczkolwiek postaram się wybierac te co bardziej doniosłe:-) PS Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", ja akurat słucham radia o tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-)) Bardziej poważnie mówiąc cieszyłbym się, gdyby wszystkie "3 pod księzycem" trwały do 6.00. Nie miałbym się za bardzo wtedy do czego "przypieprzać", a jeśli juz to "z sensem"...- takie "przypieprzanie się" jaka audycja... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Łodej nadaje IP: *.pkp.com.pl 09.05.03, 09:13 Gość portalu: jarek napisał(a): > Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", > ja akurat słucham radia o > tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-)) Ja bym tylko zwrocil uwagę na to, ze o "tej porze" nie tylko trUjka nadaje. Moj radiobudzik nastawiony jest na 5:40 i nie jest zaprogramowany na trUjkę. Kiedys byl na Trojke. Budze sie w pogodnym nastroju. > Bardziej poważnie mówiąc cieszyłbym się, gdyby wszystkie "3 pod księzycem" > trwały do 6.00. I ja bylbym rad. Z pewnoscia radiobudzik zostalby przeprogramowany. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.kowalewski Re: Łodej nadaje IP: *.radio.com.pl 09.05.03, 13:04 Gość portalu: jarek napisał(a): > Rozumiem, że wg Pana nad ranem mozna pleść przeróżne bzdury, mniej lub bardziej smieszne, bo i tak słuchają tylko nocni stróże, nietoperze etc a do tego tylko jednym uchem. Wedlug mnie blednie Pan rozumie i nie wiem skad wysnul Pan taki wniosek. Nie sadze by z tego co napisalem. > Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", ja akurat słucham radia o tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-)) Jak juz pisalem - nie mialem na mysli sluchaczy, tylko prace w dziwnych godzinach. KT - jak dla mnie. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 07:04 Gość portalu: m.kowalewski napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Rozumiem, że wg Pana nad ranem mozna pleść przeróżne bzdury, mniej lub > bardziej smieszne, bo i tak słuchają tylko nocni stróże, nietoperze etc a do > tego tylko jednym uchem. > > Wedlug mnie blednie Pan rozumie i nie wiem skad wysnul Pan taki wniosek. Nie > sadze by z tego co napisalem. Wysnułem z tego, że drwinę z niezbyt fortunnego sformułowania (będącego wszak temetem przewodnim audycji) określił Pan jako przypieprzanie się. > > Proszę o rozwinięcie sformułowania "normalni ludzie", ja akurat słucham ra > dia > o tej porze, wiec jestem tym osobiście zainteresowany:-)) > > Jak juz pisalem - nie mialem na mysli sluchaczy, tylko prace w dziwnych > godzinach. Zrozumiałem, pozwoliłem sobie na żarcik. > KT - jak dla mnie. > MK Zgoda na KT, zdania na ten temat nie zmienię. Pozdrawiam, j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: Łodej nadaje IP: 193.108.206.* 08.05.03, 14:25 Łodej jest fajnym gościem. Musi się wyrobić, owszem. Dajcie Mu trochę czasu! Każdy, nawet z małego, lokalnego radia ma prawo spróbować pracy w dużej instytucji. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że Piotrkowi się uda. A kibicuję mu, bo też jestem ze Starachowic. P.S. Banacha sympatią nie dażę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Łodej nadaje 08.05.03, 14:40 Gość portalu: Pietia napisał(a): > Łodej jest fajnym gościem. Musi się wyrobić, owszem. Dajcie Mu trochę czasu! > Każdy, nawet z małego, lokalnego radia ma prawo spróbować pracy w dużej > instytucji. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że Piotrkowi się uda. A kibicuję > > mu, bo też jestem ze Starachowic. > P.S. Banacha sympatią nie dażę. Dobrze, że dodałeś to P.S., bo swego czasu szalał tu taki Dawid, który twierdził, że całe Starachowice stoją murem za Banachem. I zaraz by Cię podejrzewano o to, że jesteś kolejnym wcieleniem Dawida. Łodej może by się wyrobił, nie przeczę, że nie, ale w tej formule to on nie ma na to szansy, może tylko rzucać bezsensowne teksty w rodzaju - powiedzieć, aby coś powiedzieć. Swoją drogą, dziwnie dyrektor Banach dba o swojego starachowickiego rodaka, że daje mu audycję, w której ten nijak nie ma szansy się wykazać, bo i czym - rozdawnictwem budzików? Żeby było jasne, ja Łodejowi nie kibicuję. Ja go po prostu nie słucham. Tęsknię za dawnymi prowadzącymi i dawną formułą, w której "budzików" nie było, a była przedłużona "Trójka pod księżycem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Łodej nadaje IP: *.bogucicka7.com.pl 09.05.03, 11:35 O co Wam tu wszystkim chodzi? Czyż dorosły człowiek, choćby i radiowiec, nie ma prawa do odrobiny przyjemności rano między 4 a 6 w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daner Re: Łodej nadaje IP: *.kol.tke.pl 09.05.03, 12:29 Gość portalu: maro napisał(a): > O co Wam tu wszystkim chodzi? > Czyż dorosły człowiek, choćby i radiowiec, nie ma prawa > do odrobiny przyjemności rano między 4 a 6 w Polsce? Właśnie!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Łodej nadaje IP: 213.77.7.* 09.05.03, 12:36 Głupie i naiwne pytanie: kto to jest łodej i dlaczego ma taką ksywę? Sorki, ale nie słucham trójki od kilku dobrych lat (poza lp3 i zapr do 3-ki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Łodej nadaje IP: 217.153.90.* 09.05.03, 13:03 Gość portalu: Xionc napisał(a): > Głupie i naiwne pytanie: > kto to jest łodej i dlaczego ma taką ksywę? to on: www.radio.com.pl/trojka/ludzie/lodej.asp nie wiem czemu nie napisał nic o sobie. ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
meelka Re: Łodej nadaje 09.12.03, 00:26 Przestancie sie czepiać człowieka nazwiskiem Łodej. Chłopak miły jest, cudny ciepły głos ma tyle tylko, że jeszcze młody. Dajcie mu trochę czasu a sami poszukajcie innego radia skoro jesteście tacy mądrzy i wyszczekani! Od Łodej wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 06:12 hau, hau ! czas to cenna rzecz a chlopak niech nie "wyrabia się" na tak zacnej (dawniej) antenie. A zresztą opcja "poziom zero" obowiazuje w trUjce od rana:-))) hau, hau ! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Łodej nadaje IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:27 Czepiacie się. Łodej po prostu co się na śwecie dzieje. Rok temu jedna rozgłośnia radiowa na Florydzie z okazji wydania tej książki: www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/097066110X/qid=1052493748/sr=1-2/ref=sr_1_2/102-9226248-5732113?v=glance&s=books ogłosiła maj (chyba) miesiącem masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Łodej nadaje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:20 Niech se zwali konia ale w domu bez mówienia o tym na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 07:39 Gość portalu: józek napisał(a): > Niech se zwali konia ale w domu bez mówienia o tym na antenie. Ty też mógłbyś sobie zwalić, gdybyś go miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 04:47 Całkiem dzis fajna audycja. Łodej mało się odzywa. j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj72 R: Łodej nadaje, a Strzyczkowski błędnie zapowiada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 18:28 to ja tez sie do czegos przypieprze. pan strzyczkowski blednie zapowiada piatkowa licytacje, gdyz bledem jest "pioro od Zbigniewa Ziobro". powinno byc "pioro od Zbigniewa Ziobry". tak jak np. "praca Grzegorza Kołodki", a nie "praca Grzegorza Kołodko". nazwiska meskie pochodzenia polskiego sa odmienne !!! jakby nie patrzec, takie sytuacje nie powinny zdarzac sie w publicznym radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski polubiłem Łodeja 14.05.03, 13:55 jakos od dwóch dni mam wrażenie, że coś z Lodejem nie tak, jakby już mu sie nie chcialo tych wszystkich głupot z rana gadać, no sam nie wiem ale jakoś aż poczułem normalnie coś jakby nić sympatii delikatną i niespodziewaną. Jakiś taki się jakby ludzki zrobił, jak tak dalej pójdzie to pewnie Go wywalą w końcu... Ale może sie z tego otrząśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łodej nadaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 05:15 "dlaczego rano jesteśmy smutni?" - 20.05.03 no chyba dlatego, że nie ma radiowej audycji, która "nas" rozwesela... j. PS korzystając z tego schematu tematy zapewnione do końca świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:06 ja bardzo lubie Łodeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: Łodej nadaje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.09.04, 20:39 ja też bardzo lubię Łodeja . Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Łodej nadaje 29.09.04, 22:33 Ja też lubię Łodeja - nadaje w godzinie, o której mogę spokojnie spać. Gdyby jeszcze był łaskaw nie zagadywać końcówek audycji Programu 3 byłbym mu wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodej Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:39 ja tez lubie łodeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch.w d. Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:52 A ja lubię siebie. Nowy target Trójki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:11 Łodej jest niesamowity-jestem jego ogromnym fanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laskower Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 00:18 as - ty już mnie chyba nie kochasz!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Łodej nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:47 Łodej jest fantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś