kulturalna 13.04.07, 22:25 najlepszy serwisant wg Was? (nie tylko tych z ogólnopolskich rozgłośni) bardzo jestem ciekaw Waszych opinii ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatttt Re: serwisy... 13.04.07, 22:31 Piotr Paszkowski... do niedawna w prIII po czystkach teraz nie wiem gdzie ...... a. Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: serwisy... 14.04.07, 00:20 Paszkowski, Wincenty Pipka z PR 1, Ewa Rogala, Małgorzata Spór, Małgorzata Maliborska, jednym słowem stare, Polskie Radio rodem z III RP.... Odpowiedz Link Zgłoś
kulturalna Re: serwisy... 14.04.07, 10:07 ja mam wrażenie że jesteście zboczeni na punkcie PRIII ... Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: serwisy... 14.04.07, 10:08 kulturalna napisała: > ja mam wrażenie że jesteście zboczeni na punkcie PRIII ... Ja jestem! I jestem z tego dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: serwisy... 14.04.07, 15:51 artuditu.szczecin napisał: > kulturalna napisała: > > > ja mam wrażenie że jesteście zboczeni na punkcie PRIII ... > > Ja jestem! I jestem z tego dumny! Ja, też . Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: serwisy... 14.04.07, 18:14 kulturalna napisała: > ja mam wrażenie że jesteście zboczeni na punkcie PRIII ... Zgadza się, jestem zboczony na punkcie PR III, KOCHAM PR III i to jest silniejsze ode mnie. Nic na to nie poradzę! A i po co mam radzić, skoro jest mi z tym dobrze?! A wracając do tematu, to lubię Beniamina Filipa i Agnieszkę Drozd. Z jakiego radia? Oczywiście PR III! :-) I jeszcze Piota Paszkowskiego, którego już nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: serwisy... 14.04.07, 18:26 Ja także i jest mi z tym dobrze :) Najlepsi? Od zawsze trójkowi serwisanci. Odpowiedz Link Zgłoś
romeo14 Re: serwisy... 10.05.07, 18:28 Jeden z najlepszych trójkowych serwisantów teraz w Jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: serwisy... 10.05.07, 18:59 Serwisy to moja miłość:) Ale jak tu oceniać, każdy (człowiek) jest inny. Natomiast uważam, że to najwyższa sztuka jazdy. Muzyka bywa nowa i stara, audycje nagrane lub nie, serwis nigdy nie. Musi być zawsze na bieżąco. I jeszcze wiecznie pod wpływami. Poza realizatorami, nikogo tak nie szanuję, jak serwisantów. Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: serwisy... 10.05.07, 21:01 romeo14 napisał: > Jeden z najlepszych trójkowych serwisantów teraz w Jedynce. Sporadycznie ostatnio słucham Jedynki. Kto, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: serwisy... 11.05.07, 09:47 Dorota Wojtalczyk, kiedyś w Trójce, teraz (chyba) w Jedynce. Wielka kultura i urzekający głos takiej trochę starszej pensjonarki;-). Odpowiedz Link Zgłoś
ducat Re: serwisy... 11.05.07, 11:17 Tomasz Staniszewski, Maja Dutkiewicz, Beata Borocka no i Ewa Kwaśny :) 1 liga Odpowiedz Link Zgłoś
qqiz Re: serwisy... 15.05.07, 12:35 cholewiński zdecydowanie najlepszy Gdzie on teraz robi? w bis? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: serwisy... 15.05.07, 13:38 W TVP, niestety, jakaś kawa zbożowa czy herbata ziołowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mar993 Re: serwisy... 15.05.07, 16:33 No widzę, ze nienajlepsze opinie i krytyka jest usuwana, brawo!!!!!! Pozdrawiam zakochanych w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
romeo14 Re: serwisy... 16.05.07, 00:31 g8g5 napisał: > romeo14 napisał: > > > Jeden z najlepszych trójkowych serwisantów teraz w Jedynce. > > Sporadycznie ostatnio słucham Jedynki. Kto, jeśli można wiedzieć? Miałem na myśli Piotra Paszkowskiego, od niedawna robi serwisy w Jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś