Dodaj do ulubionych

Kompromis ?

IP: 149.156.12.* 24.05.03, 12:54
3 z dwudniowym opóźnieniem zauważyła Złoty Mikrofon dla Kaczkowskiego
i autorem weekendu z Peterem Gabrielem jest Piotr Kaczkowski (zresztą, którz
inny potrafi tak rozmawiać z artystami).
szkoda tylko, ze jest sobota w stylu POP, tego się słuchac nie da.
I odtwarzacze za SMS-y
Obserwuj wątek
    • Gość: koliber Re: Kompromis ?errata IP: 149.156.12.* 24.05.03, 15:29
      Gość portalu: koliber napisał(a):

> 3 z dwudniowym opóźnieniem zauważyła Złoty Mikrofon dla Kaczkowskiego
      > i autorem weekendu z Peterem Gabrielem jest Piotr Kaczkowski (zresztą, któż
      > inny potrafi tak rozmawiać z artystami).
      > szkoda tylko, ze jest sobota w stylu POP, tego się słuchac nie da.
      > I odtwarzacze za SMS-y
      Przepraszam. Nikt nie jest nieomylny.
      • mh2 Re: Kompromis ?errata 24.05.03, 16:28
        Koliber, nie przesadzaj.
        W czwartek w wiadomościach o godz. 19:00 mówiono o gali w Krakowie, i, że
        jednego z redaktorów 3 ma tam spotkać coś miłego, a w piątek rano była
        informacja i wywiad z Piotrem Kaczkowskim przeprowadzony przez - chyba -
        Stelmiego.
        Myślę, że nawet Piotr Kaczkowski nie życzyłby sobie cogodzinnego powtarzania
        tej informacji w serwisach.
        • Gość: koliber Re: Kompromis ?errata IP: 149.156.12.* 24.05.03, 16:50
          Cieszę się że zauważyli, było o tym w To był dzień w czwartek.
          Cieszę się z powodu weekendu z Peterem G. I tyle.
          Zauważam tylko, że Pani Anna Perek spóźniła się o 2 dni. Ale dobre i to.
          • mh2 Re: Kompromis ?errata 25.05.03, 21:52
            Pani Anna Perek bedąc nieobecną nie mogła zdąć na czas. Zaszczyciła bowiem
            swoją szlachetną obecnością forum mediów w Krakowie. Co prawda nie skalała się
            bytnością na żadnym panelu, ale za to obnosiła się dumnie w asyście grupy
            małolatów, pewnie, narybku trUjki.

• Gość: Alien Re: Kompromis ?errata IP: *.ds.pg.gda.pl 26.05.03, 13:25
              mh2 napisał:

> Pani Anna Perek bedąc nieobecną nie mogła zdąć na czas. Zaszczyciła bowiem
              > swoją szlachetną obecnością forum mediów w Krakowie. Co prawda nie skalała
              się
              > bytnością na żadnym panelu, ale za to obnosiła się dumnie w asyście grupy
              > małolatów, pewnie, narybku trUjki.
              >

Bosz... Anna Perek? Kto to jest?
              • Gość: koliber Re: Kompromis ?errata IP: 149.156.12.* 26.05.03, 14:40
                specjalistka od "pijaru" w 3.
                • Gość: Alien Re: Kompromis ?errata IP: *.ds.pg.gda.pl 26.05.03, 14:42
                  Gość portalu: koliber napisał(a):

> specjalistka od "pijaru" w 3.

aha, znaczy sie "fahowiec"
                  • tuhanka Re: Kompromis ?errata 26.05.03, 15:18
                    Może i "fahowiec", ale na pewno jest bardziej profesjonalna niż jej
                    poprzedniczka. W końcu zrobiła chociażby ten dział "informacji dla prasy". To
                    jest już jakiś postęp :) No i pisze czasem listy z własnej inicjatywy, jeżeli
                    uważa, że coś jest istotne i warto zareagować...
                    • Gość: Alien Re: Kompromis ?errata IP: *.ds.pg.gda.pl 26.05.03, 16:10
                      tuhanka napisała:

> Może i "fahowiec", ale na pewno jest bardziej profesjonalna niż jej
                      > poprzedniczka.

tja....

"(...)Od 25 lat Piotr Kaczkowski prowadzi jedną z najpopularniejszych audycji
                      muzycznych – Minimax.(...)
                      opr. Public Relations Trójki"
                      (zrodlo:www.prsa.com.pl/news.asp?id=121)

profesjonalna.

• tuhanka Re: Kompromis ?errata 26.05.03, 17:28
                        Alienie, ja nie napisałam, że jest profesjonalistką, ja napisałam, że na pewno
                        jest lepsza niż jej poprzedniczka, słynna pani Agnieszka.
                        • Gość: Alien Re: Kompromis ?errata IP: *.ds.pg.gda.pl 28.05.03, 13:40
                          tuhanka napisała:

> Alienie, ja nie napisałam, że jest profesjonalistką, ja napisałam, że na
                          pewno
                          > jest lepsza niż jej poprzedniczka, słynna pani Agnieszka.
                          > ______________
                          > Pozdrawiam
                          > Maria Tuhan

strach zatem pomyslec jakie bledy musiala robic jej poprzedniczka....

• Gość: Szaman Re: Kompromis ?errata IP: *.tele2.pl 25.05.03, 19:48

> informacja i wywiad z Piotrem Kaczkowskim
          przeprowadzony przez - chyba -
          > Stelmiego.

Ten wywiad przeprowadzal Piotr Baron. Bylo to w porannym
          Zapraszamy Do Trojki. Miedzy 8.00, a 9.00 gdzies tak.
          • mh2 Re: Kompromis ?errata 25.05.03, 21:46
            To ja przepraszam, słuchałem jednym uchem.
    • Gość: Teresa Re: Kompromis ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 19:29
      Malkontentyzm, to moje odczucia dotyczące tego wątku: za mało, za dużo, za
      rzadko albo za często.Ja natomiast doceniam to , że Dyrekcja tym razem, nie
      zapomniała o swoim wybitnym prezenterze.Sobotnio-niedzielna Trójka była ,dla
      mnie osobiście, przepełniona dwoma znakomitymi Peterami:Gabrielem i Kaczkowskim.
      Po raz pierwszy słuchałam jej w godzinach również do i popołudniowych z
      przyjemnością. Jeśli kompromis, to czemu nie ? Jestem za tym.
      • Gość: obi Re: Kompromis ? IP: *.icpnet.pl 25.05.03, 21:34
        Żaden kompromis.

Derekcja pewnych oczywistych sytuacji (jak koncert P.G.) po prostu nie może
        się wykpić, a przynajmniej nie może ich permanentnie nie zauważać (tak jak nie
        zauważyła jubileuszu P.K. tak ciężko teraz ponownie przemilczeć Złoty
        Mikrofon).

Stąd rzuciła duży "ochłap" w postaci "weekendu z..." w formie czysto
        zerżniętej z zetki, czyli wywiad poszatkowany na kilkaset odcinków w ciągu
        dnia. W ten sposób zamyka gęby malkontentom i głosi wszem i wobec, że
        trUjczany program pełen jest ambitnej muzyki i jest zawsze na bieżąco z
        wydarzeniami artystycznymi w naszym pięknym kraju.

A normalnie słuchać da się dopiero Minimaksu.

Nie wiem, czym się tu zachwycać? Za co podziwiać derekcję? Za co jej dziękować?
        Ludzie, bez przesady.

Dawniej, jakby P.G. przyjechał do Polski np. kilka lat temu i dawna Trójka
        poświęciłaby całe popołudnie i wieczór temu artyście, to byłoby to normalne -
        bo tego oczekują słuchacze. Owszem - wydarzenie, ale takie, ze wszyscy
        słuchacze wiedzą, że dawna Trójka nie zawiedzie i będą odpowiednie audycje.
        Tak było np. chociażby z Mike Oldfieldem czy Genesis (chociaż z Ray Wilsonem).

A teraz - robi się sensację i zawiera kompromisy...
        • Gość: Teresa Re: Kompromis ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 21:53
          Gość portalu: obi napisał(a):

> Ludzie, bez przesady.
          >
          Zgadzam się, bez przesady.
        • Gość: astat Re: Kompromis ? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 22:13
          Gość portalu: obi napisał(a):

> A teraz - robi się sensację i zawiera kompromisy...

Jakos kompromisy czyms brzydkim pachna pomimo wszystko i rzadko obie strony sa
          usatysfakcjonowane. Zgadzam sie z Obim.
          Chyba mam po dziurki od nosa mniejszego zla, zarwanych nocy, polsrodkow,
          zachwycania sie szklanka do polowy pelna i innych cudow IIIRP. I IIIPR.
          Ale za to nie mam wyboru...
    • Gość: jarek Re: Kompromis ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 23:29
      Pomimo, iż prezes Siezieniewski wręczając Piotrowi Kaczkowskiemu Złoty Mikrofon
      ani razu nie użył określenia "Trójka", za to kilkakrotnie wyraził się "Program
      Trzeci", derektor Laskowski wydarzenie to oklaskiwał (aczkolwiek krótko...).
      Taka gafa i niesprawiedliwość do tego... :-)))
      Życie derektora ciężkim bywa...
      j.
      • Gość: Teresa Re: Kompromis ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 00:15
        Gość portalu: jarek napisał(a):

> Pomimo, iż prezes Siezieniewski wręczając Piotrowi Kaczkowskiemu Złoty
        Mikrofon
        >
        > ani razu nie użył określenia "Trójka", za to kilkakrotnie wyraził
        się "Program
        > Trzeci", derektor Laskowski wydarzenie to oklaskiwał (aczkolwiek krótko...).
        > Taka gafa i niesprawiedliwość do tego... :-)))
        > Życie derektora ciężkim bywa...
        > j.

Zwróciłam również uwagę na ten "program trzeci" , Laskowskiego nie zauważyłam,
        podobno obciął włosy , albo wyłysiał , ktoś na forum o tym pisał, ale nie
        pamiętam.
        • mektos Re: Kompromis ? 26.05.03, 15:34
          Pozwólcie mi zaspokoić ciekawość - pokazali Pana Piotra? Ja miałem okazję go
          poznać (czyt. ogromne szczęście i niezapomniany moment w życiu), podpisał mi
          kiedyś płytę, zamieniliśmy parę słów, ale ciekawym jak to wyglądało w TV?
          • Gość: Teresa Re: Kompromis ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 16:22
            mektos napisał:

> Pozwólcie mi zaspokoić ciekawość - pokazali Pana Piotra? Ja miałem okazję go
            > poznać (czyt. ogromne szczęście i niezapomniany moment w życiu), podpisał mi
            > kiedyś płytę, zamieniliśmy parę słów, ale ciekawym jak to wyglądało w TV?

Nie pokazali,bo on chce dalej pozostać głosem, więc uszanowali to. Gdy
            dziękował, kamera była skierowana na statuetkę mikrofonu.
            • mektos Re: Kompromis ? 27.05.03, 14:30
              dzięki Tereska!!:))
    • Gość: confi Re: Kompromis ? IP: 193.108.206.* 27.05.03, 10:14
      Pytanie do MH2. Panie MH2, gdzie pan widział na forum mediów publicznych Panią
      Perek? Z tego, co wiem jej tam nie było, a tym bardziej nie pomykała w gronie
      sympatycznej, nowej trójkowej latorośli. Panie MH2, czy Pan w ogóle wie, kogo
      widzi? Hę?
      Zgadzam się z Tuhanką, Pani Perek wniosła coś nowego do trójowego public
      relations, a mianowicie informuje słuchaczy, czy internautów, co właściwie
      dzieje się na Myśliwieckiej. W przeciwieństwie do swojej poprzedniczki, która
      właściwie nie wiedziała, czym zajmuje się pijarowiec i nie robiła nic.
      • tuhanka Re: Kompromis ? 27.05.03, 10:34
        Dokładnie tak, informuje - i to jest ta różnica, którą podkreśliłam. Mh2 był na
        krakowskiej konferencji w piątek, może wtedy pani Anna się pojawiła? Zresztą
        prawdopodobnie kojarzył na podstawie zdjęcia zamieszczonego na stronie TrUjki,
        może był ktoś bardzo podobny...
      • Gość: ciocia Hela Re: Kompromis ? IP: *.acn.waw.pl 29.05.03, 12:07
        Co wy tam wiecie. Mh2 nie był na żadnej konferencji tylko w galerii. A potem
        szybciutko wrócił do domu dyskutować z żoną o sztuce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka