xk 25.06.07, 03:20 no więc od jutra "Rozmowy Jedynki" będą się zaczynać o przedziwnej porze 12.30 i poprowadzi je szalenie obiektywny Rafał A. Ziemkieiwcz, a w paśmie Muzyczna Kretynka felieton Michała Margańskiego :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: Sobala zaczyna w PR 1.... 28.06.07, 20:26 xk napisał: > no więc od jutra "Rozmowy Jedynki" będą się zaczynać o przedziwnej porze > 12.30 i poprowadzi je szalenie obiektywny Rafał A. Ziemkieiwcz, > Co tam Ziemkiewicz, ten przynajmniej gra fair.Jest taki i już i nie kryje się, nie stara się być sympatyczny. W następnych dniach zaprodukował się drugi czołowy apologata IVRP sam Tomasz Sakiewicz.Ten to ma "talent" radiowca. Ten modulowany głos, te głębokie tony, sama słodycz, wręcz ociekająca i to niezależnie czy rozbiera problem lustracji czy obozów koncentracyjnych.A rozmowy ze słuchaczami?!! Gdy ton wypowiedzi nie jest "po linii" bezceremonialne "spuszczanie" z anteny.W następnym dniu już sobie zabezpieczył wstępną cenzurę i zapowiedział słuchacza tymi słowami: o,mamy słuchacza, który zgadza się z nami. No faktycznie, zgadzał się i dlatego został wpuszczony na antenę.Finezja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Sobala zaczyna w PR 1.... 29.06.07, 00:08 Ja wiem, to w sumie jest smutne i zalosne, ale brzuch mnie boli ze smiechu - prawdziwi poeci z was :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Sobala zaczyna w PR 1.... 29.06.07, 22:47 A czy zauważyliście,że lektorzy nie potrafią przeczytać informacji czy wiadomości bez przynajmniej jednej pomyłki.Wydaje mi się ,że w 1 zmienili już wszystkich pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Sobala zaczyna w PR 1.... 30.06.07, 09:33 Hyhy moja ulubiona pomylka: "Na spotkanie przybedzie prezydent..yyy... premier" W sumie co za roznica ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
seximagda Re: Sobala zaczyna w PR 1.... 06.07.07, 08:24 O której godzinie zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekl2 Re: Sobala zaczyna w PR 1.... 18.07.07, 16:54 Ziemkiewicz w Rozmowach Jedynki jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś