Dodaj do ulubionych

szydło w trójce codzienie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 07:49
niewątpliwie jedna z najlepszych postaci radiostacji - agnieszka szydłowska
od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po szóstej po południu. to
dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia i bycia sobą koniecznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: kg Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 09:55
      to jest bardzo, bardzo dobra wiadomosc! :) Dzisiaj kupie sobie, miedzy innymi
      specjalnie na ta okazje, nowe radio do kuchni. W starym slychac straszzznie
      niewyraznie, a chce sluchac Szydlo
    • atomowy Re: szydło w trójce codzienie! 29.06.03, 10:46
      Ja także się cieszę i życzę Ago wszystkiego dobrego!
      I do usłyszenia w poniedziałek po 18.00
      ;-)
    • Gość: chlorofil Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.biezanow.net 29.06.03, 12:40
      :))
    • Gość: mk Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.pkp.com.pl 30.06.03, 07:54
      Gość portalu: sito napisał(a):

> niewątpliwie jedna z najlepszych postaci radiostacji - agnieszka szydłowska
      > od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po szóstej po południu. to
      > dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia

Chyba nigdy Jej nie słyszałem. Mieszkam poza zasięgiem Radiostacji
      Z zaciekawieniem więc włączę radio po 18

> i bycia sobą koniecznie!

Oby trUjka jej na to pozwoliła.

mk
    • Gość: Szaman Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.k2.pl / 10.0.0.* 30.06.03, 10:34

> niewątpliwie jedna z najlepszych postaci radiostacji -
      agnieszka szydłowska
      > od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po
      szóstej po południu. to
      > dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia i bycia sobą
      koniecznie!

W jakiej muzyce specjalizuje sie pani Agnieszka? Czy w
      zaizku z jej przejsciem do 3 jest szansa, ze bedzie mozna
      uslyszec w 3 wreszcie jakas alternatywe w dziedzinie muzyki?
      • Gość: Teresa Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 18:35
        Gość portalu: Szaman napisał(a):

> W jakiej muzyce specjalizuje sie pani Agnieszka? Czy w
        > zaizku z jej przejsciem do 3 jest szansa, ze bedzie mozna
        > uslyszec w 3 wreszcie jakas alternatywe w dziedzinie muzyki?

Ciesz się Szamanie, że tego nie słyszysz, alternatywa :((
    • greenblack Re: szydło w trójce codzienie! 30.06.03, 18:16
      Na razie typowa plejlista z panienką zapowiadającą kolejne piosenki. Madonna,
      Cocker, Fleetwood Mac. Nie wiem, czym się tak podniecacie.

Pozdrawiam
    • Gość: chlorofil no to jak Pani Agnieszce Krolowej Eteru poszlo? ;) IP: *.biezanow.net 30.06.03, 20:05
      kurde przegapilem :( - jak jej poszlo? :)
      • Gość: Centrala Re: no to jak Pani Agnieszce Krolowej Eteru poszl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 00:46
        Dziś było średnio,szczególnie w kwestii muzyki,ale znajac Szydłowską z dawnej
        Radiostacji,należy oczekiwać,że jest z czego się cieszyć.
    • mh2 Wyszło szydło z worka 01.07.03, 11:03
      Szkoda, że okazało się, że worek jest pusty. Bosz, co za koszmar. Zero treści.
      • Gość: jarek Re: Wyszło szydło z worka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 00:18
        mh2 napisał:

> Szkoda, że okazało się, że worek jest pusty. Bosz, co za koszmar. Zero
        treści.

Hehe, byłeś(aś?) szybszy(a?):-))
        Dziś słuchałem:-((
        SZ. odkrywczo (jak na 3) zagaduje wszystkie kawałki, z których 90% śmierdzi
        plujlistą:-((
        I jakieś "POP-punk" żeńskie zapuściła coby było pikantniej, ale "po linii"
        POPowej:-)
        Ciekawszego grania się spodziewałem...

rozczarowany j.
        j.
        • Gość: chlorofil Re: Wyszło szydło z worka IP: *.biezanow.net 03.07.03, 16:40
          Gość portalu: jarek napisał(a):
          > SZ. odkrywczo (jak na 3) zagaduje wszystkie kawałki, z których 90% śmierdzi
          > plujlistą:-((
          > I jakieś "POP-punk" żeńskie zapuściła coby było pikantniej, ale "po linii"
          > POPowej:-)
          > Ciekawszego grania się spodziewałem...
          >
          > rozczarowany j.
          > j.

taki jestes offowy? ciekawszego czyli jakiego? stereolab to dla dla Ciebie dno,
          bo to 'electro pop' a reagujesz alergia na slowo 'pop'? :)
          jaka ciekawsza playlista bys zaproponowal?
          • Gość: Janusz Re: Wyszło szydło z worka IP: 217.153.90.* 03.07.03, 17:02
            Gość portalu: chlorofil napisał(a):

>
            > taki jestes offowy? ciekawszego czyli jakiego? stereolab to dla dla Ciebie
            dno,
            >
            > bo to 'electro pop' a reagujesz alergia na slowo 'pop'? :)
            > jaka ciekawsza playlista bys zaproponowal?

Koniecznie playlista ? Bez ustalonej przez kogoś tam playlisty Pani Szydłowska
            sobie nie poradzi ?
          • Gość: jarek Re: Wyszło szydło z worka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 18:45

> Gość portalu: jarek napisał(a):
            > > SZ. odkrywczo (jak na 3) zagaduje wszystkie kawałki, z których 90% śmierdz
            > i
            > > plujlistą:-((
            > > I jakieś "POP-punk" żeńskie zapuściła coby było pikantniej, ale "po linii"
            >
            > > POPowej:-)
            > > Ciekawszego grania się spodziewałem...
            > >
            > > rozczarowany j.
            > > j.
            >
            > taki jestes offowy? ciekawszego czyli jakiego? stereolab to dla dla Ciebie
            dno,
            >
            > bo to 'electro pop' a reagujesz alergia na slowo 'pop'? :)
            > jaka ciekawsza playlista bys zaproponowal?

Oczekiwałem audycji autorskiej w wykonaniu tak renomowanej osoby, POPowa trUjka
            jest już wyjątkowo mdła, że bez aviomarinu w dzień ani rusz:-))
            nie chcę plajlisty w audycjach autorskich, wszystko jedno kto je prowadzi!
            j.
            • Gość: chlorofil Re: Wyszło szydło z worka IP: *.net 04.07.03, 11:02
              w ww. poscie przez playliste rozumiem spis utworow granych w danej audycji - o
              to mi chodzilo.
              • Gość: jarek Re: Wyszło szydło z worka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 15:34

> w ww. poscie przez playliste rozumiem spis utworow granych w danej audycji -
                o
                > to mi chodzilo.

OK, ja raczej nie traktuję radia jako "koncertu życzeń" (kiedyś tę rolę dla
                mnie spełniała Muzyczna poczta UKF), nie mam czasu (i nie jest to moją
                profesją) na wyzsukiwanie ciekawych i wartościowych nowości muzycznych
                (szeroko pojętych -oby nie tylko i wyłącznie POPowych) - właśnie tego oczekuję
                od przygotowujących tzw. audycje autorskie. Dla równowagi warto również, moim
                zdaniem, przypominac starsze nagrania i starszych wykonawców - także dla
                edukacji "młodszego targetu" - to co jest teraz na TOP-ie nie wzięło się z
                niczego... Właśnie tej równowagi brak jest w trUjce (i nie mówmy o nocnych
                audycjach - ja, bezzębny i bezsenny starzec mogę częściej po nocach słuchać,
                ale młodociani niezbyt, bo nie urosną:-))
                pozdrawiam
                jarek
                • Gość: 3/94 Panienki!!! Litości... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 01:47
                  Przykro mi, Pawle, ale koleżeńska znajomość nie zawsze świadczy o
                  obiektywiźmie. Może przyszłość będzie lepsza. Na razie Agnieszka poza imieniem
                  niczym nie zachwyca. Ale to jest mały pikuś. Czy nikt nie zastanawia się nad
                  obsesjami erotyczno-prześladowczymi pewnej panny, która w Radio 94 przedstawia
                  się jako Anna małpa (tak każe do siebie pisać). To jest chore. Śledzą ją jacyś
                  goście w Mercedesach, mężczyźni dręczą i katują swoje panie. To się
                  kwalifikuje do elektrowstrząsów. Świetne radio, kapitalna muzyka aż tu nagle
                  odzywa się bełkot tej "didżejki" i natychmiast przerzucam na cokolwiek. To
                  naprawdę jest radio obrażające kobiety, ale osobą prezenterki. Ona najbardziej
                  szkodzi wizerunkowi płci pięknej. Litości!!!
      • Gość: moloko Re: Wyszło szydło z worka IP: *.radio.com.pl 13.07.03, 14:42
        jeszcze wyjdzie, a worek wcale nie jest poosty! rzeczywiscie dominuje
        plejlista, ale Szydło przemyca ciekawostki! i wierze, ze przemycac bedzie coraz
        wiecej!
    • Gość: Centrala Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 23:30
      Jutro poprowadzi w zastępstwie Trójkowy Ekspres,ja będę sluchać..
    • franzmaurer Re: szydło w trójce codzienie! 03.07.03, 10:42

W czym ona taka dobra, bo jakoś tego nie słyszałem i nie słyszę?
    • Gość: chlorofil miło słyszeć ten głos IP: *.biezanow.net 03.07.03, 16:35
      Szydło : miło Cię słyszeć znów! :))
      • ziobro1410 Re: miło słyszeć ten głos 03.07.03, 20:00
        Gratuluję! coraz węższe persony występują w Trujce. Pamiętam tę panią z
        warszawskiej radiostacji, jej nieprzyjemny, nadąsany głos i podszyte
        pseudointelektualną watoliną monologi.

Wakacje się skończą i pani wróci do zapowiedzi pociagów na wukadce.
    • Gość: sito nie siadaj na laurkach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 21:52

> od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po szóstej po południu. to
      > dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia i bycia sobą koniecznie!

i znowu ja. dumny jestem z agnieszki i strasznie mi miło, że ci którzy bardzo
      niefajnie potraktowali ją po pierwszej audycji przyznali, ze jest im łyso.
      jeśli się trochę znam na radiu to zapewniam was, że nie żyruję w ciemno!
      szydło nie siadaj na laurkach:)
      • Gość: el luper Re: nie siadaj na laurkach! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 21:14
        Gość portalu: sito napisał(a): > i znowu ja. dumny jestem z agnieszki i
        strasznie mi miło, że ci którzy bardzo
        > niefajnie potraktowali ją po pierwszej audycji przyznali, ze jest im łyso.
        > jeśli się trochę znam na radiu to zapewniam was, że nie żyruję w ciemno!
        > szydło nie siadaj na laurkach:)

Może nie powinienem jej oceniac ,bo sluchalem raz(w trojce),ALE TO BYLO
        STRASZNE!
        ja kochalem radiostacje,kochalem wszystkich z radiostacjii,a teraz taki cios!
        No coz ,i tak "stara milosc nie rdzewieje"czy jakos tak...
        • Gość: chlorofil Re: nie siadaj na laurkach! IP: *.biezanow.net 07.07.03, 23:45
          ja zas zaczalem sluchac 'trojki' o tej porze dla Szydla wlasnie. i nie mam
          zamiaru przestac :)
          • Gość: luper Re: nie siadaj na laurkach! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 20:15

> ja zas zaczalem sluchac 'trojki' o tej porze dla Szydla wlasnie. i nie mam
            > zamiaru przestac :)

Ja tez bym chetnie Szydłowskiej posłuchał ,ale w oryginalnym wydaniu,z taka
            muzyka jaka byla radiostacjii,a nie w expresie dozorcy kostrzewy!
            trojka poza tym na pewno z nowa ramowka trafia do mlodych ludzi ,ale nie do
            tych,do ktorych radiostacja trafiala.trojka trafia do milosnikow popu w
            polewie nudnego gadania!
      • Gość: Szaman G. Miecugow IP: *.k2.pl / 10.0.0.* 08.07.03, 11:26
        Juz dawno Grzegorz Miecugow mowil, ze jesli Trojka ma
        przyciagnac mlodego sluchacza, to powinna brac za wzor
        Radiostacje. Wtedy Miecugowa obrzucono blotem, ale jak
        juz minelo troche czasu, da sie zauwazyc, ze slowa pana
        Grzegorza wzieto powaznie. Hehe
        • mh2 Re: G. Miecugow 14.07.03, 09:14
          Zauważyłbym nawet, że śmiertelnie poważnie ;-(((
      • Gość: moloko Re: nie siadaj na laurkach! IP: *.radio.com.pl 13.07.03, 14:46
        no wlasnie. sito ma racje! gdzies juz wspomnialem, ze Aga przemyca i chocby dla
        tych przemycanych perelek warto przez chwile posluchac plejlisty.
        swoja droga, gdzie teraz sito? czy moze znow Radio? czy inne czasopismo?
        pozdrawiam i #mam kciuki, za Szydło i za Sito;)
        • Gość: jarek plujlista=neocenzura? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 03:43
          Gość portalu: moloko napisał(a):

> no wlasnie. sito ma racje! gdzies juz wspomnialem, ze Aga przemyca i chocby
          dla
          >
          > tych przemycanych perelek warto przez chwile posluchac plejlisty....

To ma być PRZEMYT??!!!??? prawdziwi "przemytnicy" to po nocach grasują! Fakt,
          ponurzy celnicy mają wtedy przytępiona czujność, ale za to jaki
          TOWAR "przechodzi"!
          j.
    • Gość: jusT Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 20:29
      Wazelinka - mniam, mniam...
      • Gość: jusT Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 20:31
        To oczywiście apropos pierwszego postu!
        • Gość: chlorofil Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.biezanow.net 08.07.03, 20:55
          kompleksy?
    • Gość: koliber Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 06:25
      Pawle na razie cienko i muzyka i zagadywanie piosenek i zapowiedzi i język
      polski.
      • Gość: sito Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 22:10
        Gość portalu: koliber napisał(a):

> Pawle na razie cienko i muzyka i zagadywanie piosenek i zapowiedzi i język
        > polski.

Kolibrze, szanując twoje zdanie, mam inne. I nie tylko ja, jak widać.
        A co zagadała na tekście? - nie tak ją uczyłem:)
        • Gość: Janusz Re: szydło w trójce codzienie! IP: 217.153.90.* 15.07.03, 12:35

>
          > Kolibrze, szanując twoje zdanie, mam inne. I nie tylko ja, jak widać.
          > A co zagadała na tekście? - nie tak ją uczyłem:)

muzyka też Ci odpowiada ?
          • Gość: koliber Re: szydło w trójce codzienie! IP: 149.156.12.* 15.07.03, 14:35
            No właśnie wczoraj było słabo, momentami bardzo. I NIC ODKRYWCZEGO.
            A Pink to chyba przesada.
        • Gość: koliber Re: szydło w trójce codzienie! IP: 149.156.12.* 16.07.03, 15:05
          Drogi Pawle
          Zagaduje piosenki, tego nie lubię (nawet jak zagaduje muzykę), przedwczoraj
          prowadzenie było lepsze. ale muzyka: Justyna S., The Roots, Manu Chao, remix
          Prelseya, wszystko znane i ograne, większość jest lub była na play-liście.
          Czasem posłucham przy okazji, ale specjalnie nie włączę.
          Ale byłoby to chyba lepsze ale zamiast Rokosa.
          A poza tym nie lubię kobiet prezenterek (nie znosiłem Pawlikowskiej w 3).
          Niestety radiostację zacząłem poznawać pod koniec 2001 roku, a nim zdążyłem
          zaczęły się niepokojące zmiany. Teraz tego raczej słuchać sie nie da.
          Nie mam więc sentymentu do Szydła z tych czasów.
          Ale życzę powodzenia, tylko nie o 18.00.
          Są w 3 lepsi niedoceniani.
    • Gość: chlorofil Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.biezanow.net 16.07.03, 22:49
      a tu stare dobre czasy: strony.wp.pl/wp/moon48/stuff/radiostacja_pl.htm
      he he :)
      • Gość: mm Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 04:47
        fajoskie :) zupelnie zapomnialem o tym wlasnie, ze szydlo odpinala biust w
        rdst :D
        btw, to zdjecie ze studia na ul.Konopnickiej...?
        • Gość: chlorofil Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.biezanow.net 17.07.03, 20:13
          tego to ja nie wiem, byc moze jest to przedmiotem zagadki.
    • Gość: koliber Recenzja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 14:08
      Jako, że przez Trolla(i) z acn.pl i Trolla(icę) Ciocię Helę z acn.waw.pl forum
      jest zaśmiecone i pełne ataków personalnych, których tyle nigdy nie było czas
      na merytoryczny post.
      Owszem takie ataki czasem pojawiały się, dotyczyły Dyrekcji 3 czy niektórych
      dziennikarzy, ale z reguły w większości były merytoryczne.
      Recenzja wczorajszej audycji:
      Zapowiedzi wg modelu: zapowiedź piosenki zagadująca początek, potem druga i po
      niej zagadująca jej koniec zapowiedź tej drugiej oraz kolejne. Informacji od
      prezenterki niewiele, a owe niezbyt istotne i ciekawe. Godzina podana o 18.30,
      z prognozą pogody. Bez błędów językowych.
      A oto zawartość:
      1. Junior-Senior- badziewie straszące słuchaczy, było piosenką tygonia, dno
      2. zepsuty nowy Sting, wart zagrania tylko z uwagi na Stinga, też był piosenką
      tygodnia
      3. Justin T. zagranie tego chłamu dyskredytuje prezentera. To najgorsza szmira.
      Beztalencie ufryzowane i ukształtowane tak by podobało się infantylnym
      nastolatkowm i homoseksualistom, człopaczek nic nie umie, nie umie śpiewać,
      fatalna muzyka (jak kiedyś SWA), idiotyczne teksty. Nauczył się tańczyć
      (podobno) ale co z tego. Katuje tym MTV Europe, tylko że tam dla równowagi
      pojawia się Metallica (St. Anger), której w 3 (poza LP3 i nielicznymi
      autorskimi audycjami) nie uświadczysz. A 3 (dzięki Niedźwieckiemu i Kostrzewie,
      którzy układają play-listę) katuje nas tym chłamem, ala Justin T. czy Krysia
      A., chociaż (na szczęście) nie odnosi on mimo lansowania suksesów na LP3.
      Justin i jemu podobni sprawiają że muszę zmienić stację lub wyłączyć radio. Tu
      tego nie zrobiłem bo nie byłoby recenzji.
      Dawniej coś takiego pojawiłoby się raz jako "Muzyczna premiera" w ZD3, potem
      jeszcze z raz czy dwa, byłoby w zestawie do głosowania i tyle. A teraz 4-
      5/dobę.
      4. Dido+ Faithless- przyjemna pioseneczka
      5. Fatboy Slim, taki sobie remix doskonałego kawałka, wart zagrania dla Rolling
      Stones. A czy pamiętasz Pawle S. doskonały cover Kobranocki "Współczucie dla
      diabła" ("Zakonnice gdy w krwawienia cykl z watą w dłoniach dzierżą strach,
      czują w sobie diabła, chcą być z nim..."), nikt tego teraz nie zagra z uwagi na
      polityczną poprawność. Doskonały tekst psychiatry z Torunia.
      6. Pink- kolejne badziewie, zagrane tylko dlatego, że promuje film "Aniołki
      Charliego" kaszanę dla analfabetów
      7. Agressiva 69- znam jej lepsze utwory, ale trzeba spełnić wymóg % obecności
      polskich piosenek
      8. Mathew H.-przyjemna piosenka
      9. Moby- to jeden z niewielu artystów, którzy pozostaną po zalewie(techno-trans-
      klubowo-chiloutowej, transowej czy jaj ją zwał tak zwał muzyki). Doskonała
      muzyka. Utwór z poprzedniej płyty (ale znany z singla) wart przypomnienia. W
      Mobym denerwuje tylko ostentacyjny weganizm, ale to ciekawy człowiek. Chociaż
      nie zaszkodziłoby mu trochę jajek i sera.
      10. Garbage- ostatni hit z Bonda zagrany przez Beksińskiego, warte
      przypomnienia ale znane.
      11. Lennny Valentino, drugi hit po Chłopcu z plasteliny, doskonały utwór,
      perełka
      12. Lazy- takie sobie brzdąkanie
      Kryteria doboru: aktualne przeboje, piosenki z play-listy, piosenki tygodnia,
      utwory promujące płytę czy film, żadnej klasyki, żadnego wyboru innych (poza
      singlowymi) utworów z płyt, nagrania w większości znane i ograne. Nic
      odkrywczego, żadnych ciekawostek. Kilka nagrań które w szanującej się audycji w
      ogóle nie powinny się pojawić. Żadnej myśli przewodniej, przemyślanego doboru
      utwórów, domina.
      • Gość: koliber Re: Recenzja dla Cioci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 20:53
        A może by Ciocia starała sie zrozumieć co napisałem powyżej. Nie to dla Cioci
        za trudne. Ciocia wychwytuje tylko pojedyncze słowa.
    • Gość: Filip Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.lanet.wroc.pl 23.07.03, 17:45
      Nie dają dziewczynie rozwinąć skrzydeł i tyle.
      POPaweł K. jest nie do przejścia i Pani Sz. musi puszczać to, co się jej
      narzuci.
      Jak raz jej pozwolili puszczać to, co chciała (w Trójkowym Ekspresie), to
      podobno pokazała, że jest OK, pokazała, co naprawdę lubi i co potrafi.
      Widocznie niektórzy się boją, że może się okazać lepsza od nich.

Kolibrze, ja bym nie był tak surowy.
      Na razie musi puszczać taki chłam (w większości), jaki jej każą.
      Ale trzeba przyznać, że głos ma świetny i nawet o tym chłamie potrafi
      powiedzieć parę ciekawych słów, dzięki czemu milej tego słuchać (choć bez
      żalu "tracę" wiele z tych audycji).
      Może na początku musi tak być, może jak już się przyjmie w Trójce, to pozwolą
      jej na więcej swobody i na zrobienie audycji tak, jak by tego chciała.
      A wtedy może okaże się, że to dobry nabytek.
      Poczekajmy, aż niektórzy (dzień dobry POPawle) nie będą jej tłamsić.

Mnie zaś zastanawia jeszcze coś innego: dlaczego nie dali jej adresu mailowego?
      Np.: szydlo@radio.com.pl ? Dlaczego nie można do niej napisać??
      Nasuwają mi się dwie odpowiedzi, przy czym przy żadnej z nich się nie upieram:
      - albo naprawdę przewidują ją tylko na wakacje, a potem niestety - pa, pa,
      - albo dostanie adres, jak już będzie prowadzić w pełni własną audycję, a nie
      tylko puszczać to, co jej inni każą.
      Ciekawe ...
      • Gość: Maria Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.acn.pl 23.07.03, 17:50
        Filip,
        Już gdzieś czytałam ,że jesteś kretynem i kłamcą.
        Nie byłam przekonana , teraz już wiem, że ktoś miał rację.
        Pracowałam z Szydłowską i nigdy w Radiostacji nie grała "SWOJEJ" muzyki.

Dostawała playlistę.
        ---------------------

Nie wiem jeak jest w Trójce.
        A mówią,że w Wrocku sami fajni ludzie....
        • Gość: Filip Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.lanet.wroc.pl 23.07.03, 17:52
          Ale Trójkowy Ekspres ułożyła sama ...
          • tuhanka Re: szydło w trójce codzienie! 23.07.03, 17:54
            Filipie, nie pozwalaj się sprowokować. Przecież to znów domena acn.pl
            • Gość: Filip Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.lanet.wroc.pl 23.07.03, 17:57
              Wiem, ale tym razem było o dziwo merytorycznie i o radiu.
              A przytyków osobistych nie zauważyłem 9czyt. zignorowałem) ;-D

Pzdr
              F.
              • Gość: Filip Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.lanet.wroc.pl 23.07.03, 18:00
                Tzn. odpowiedziałem tylko na to, co było merytoryczne (nie cały post
                oczywiście).
                (Choć wcale jakoś nie wierzę, że Pani Maria pracowała w Radiostacji, ale niech
                tam).
                Na resztę - zasłona milczenia.
        • Gość: Filip Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.lanet.wroc.pl 23.07.03, 17:53
          I Pani Mario - mało mnie obchodzi, co było w Radiostacji.
          Obchodzi mnie, co jest teraz i co mogłoby być.
        • Gość: koliber Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 20:41
          Pominę chamski atak na Filipa.
          Jeśli chodzi o to co Szydło puszczała w radiostacji to czekam na wypowiedź Sity.
          A tak na marginesie po co zatrudniać prezentera muzycznego, który nie gra
          swojej muzyki, który nie wybiera utworów, tylko zapowiada piosenki wybrane
          przez kogoś.
          Takiej formuły audycji muzycznej nigdy nie zaakceptuję.
          • Gość: Greg F. Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.pl / 192.168.1.* 23.07.03, 20:46

> A tak na marginesie po co zatrudniać prezentera muzycznego, który nie gra
            > swojej muzyki, który nie wybiera utworów, tylko zapowiada piosenki wybrane
            > przez kogoś.
            > Takiej formuły audycji muzycznej nigdy nie zaakceptuję.

Ja również - już lepiej byłoby wstawić do studia np. automatyczną sekretarkę.
            Wyszłoby taniej, a efekt podobny.
      • Gość: Filip Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.lanet.wroc.pl 23.07.03, 17:51
        I jeszcze jedno:
        nieczęsto słucham "Muzyki po 6-tej", a nawet jak już słucham, to plujlista
        jednym uchem mi wpada, a drugim wypada (z małymi wyjątkami oczywiście).
        Z jednym wyjątkiem: w czwartek 17 czerwca cała, ale to cała audycja i
        wszystkie utwory były OK.
        Jestemn pewien, że Pani Szydłowska sama też potrafiłaby dobrać utwory równie
        ciekawie (lub nawet jeszcze lepiej).
      • Gość: koliber Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 20:38
        Jako prezenterka (jeśli chodzi o głos, sposób prezentacji) powinna się wyrobić
        i może być do zaakceptowania.
        Jeśli chodzi o zawartość muzyczną to oceniłem ją starając się być obiektywny w
        swoim sumieniu.
        Dość ostro potraktowałem Justina T. ale jaka muzyka, jaki "artysta" taka
        recenzja.
        Ciocia jak zawsze nic z tego nie zrozumiała.
        • Gość: Contra Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 21:06

> Ciocia jak zawsze nic z tego nie zrozumiała.

Bo ciocia nie jest od rozumienia, tylko od plucia jadem.
          I od udawania (wpierania), że to inni nie rozumieją.

Basta.
    • mh2 Re: szydło w trójce codzienie! 17.11.03, 22:15
      Po co zaczynać nowy wątek o tej Pani? Czy w tym już mało powiedziano?
    • Gość: martka Re: szydło w trójce / chillout:) IP: 83.151.40.* 22.09.04, 23:56
      Bardzo ładnie, klimatycznie i z klasą wypada dziś w Chillout Cafe. Jakoś rzadko
      zdarza mi się trafiać na tę panią, bo się ze mnie dość wybiórcza słuchaczka
      zrobiła, ale dziś - musze przyznać- robi b. dobre wrażenie. Pomysł świetny i
      odświeżający, nawiązać do jakiejś wysmakowanej prozy, w tym przypadku m.in.
      Cortazara i pobawić się w luźne muzyczne skojarzenia. Chillout zresztą nadaje
      się do tego wyśmienicie.
      Pozdr:)
      • Gość: Preslaw Re: szydło w trójce / chillout:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:05
        W chilloucie Szydłowska wypada prawie zawsze dobrze. Gorzej natomiast kiedy
        prowadzi bezimienny program pomiedzy 18 a 20. Ani muzyki nie puszcza ciekawej,
        te same pisenki, które lecą w ciągu dnia - zazwyczaj, i już napewno nie
        nawiązuje do Cortazara, tylko prowadzi niezbyt wysmakowane konkursy.
        • Gość: gość Re: szydło w trójce / chillout:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 12:51
          Nie przyszlo komus do glowy, ze byc moze to nie Szydłowska wybiera muzyke do
          pasma 18-20?
          • Gość: Preslaw Re: szydło w trójce / chillout:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:19
            To jest nawet pewne, że nie ona wybiera muzykę. Muzykę to można jej nawet
            wybaczyć, ale trudno wybaczyć wyjątkowo słabą warstwę słowną. Może też nie ona
            wybiera.
    • Gość: Szeregowy Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.netten.pl / *.netten.pl 27.09.04, 10:02
      Szydłowska - zdecydowanie najgorszy punkt Trójki. Pełna amatorszczyzna. To co
      mówi, nie trzyma się kupy. Potok słów nie wnoszących nic. No a drugim słabym
      punktem Trójki jest pan Żąda - podobna klasa. To jeśli chodzi o prowadzących.
      Ten kto twierdzi, że Szydłowska jest dobra, musi być kompletnym bałwanem no i z
      pewnością nim jest.
      • Gość: Preslaw Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:23
        Szydłowska wybitna nie jest, ale są gorsi i to nie tylko i nie przede wszytskim
        w Trójce. Ale wypowiadanie sądów typu: kto uważa, że Szydłowska jest dobra musi
        być kompletnym baławanem i z pewnością nim jest dowodzi, że jesteś prawdziwym
        szeregowcem.
      • Gość: łysy Do szeregowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:43
        Widać kolega biegły w tych sprawach. Mam więc pytanko. Czy działa to odwrotnie?
        Tzn, czy każdy bałwan kompletny (cokolwiek to oznacza) musi twierdzić, że
        Szydłowska jest dobra?
        • Gość: Puszek-okruszek supermarket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:06
          W pobliskim supermarkecie grają bardziej zróznicowaną i ciekawszą muzykę. Moim
          zdaniem odpowiednia pora na te czilałty to 2-3 w nocy, dobre to do słuchania
          jednym uchem przez sen zamiast chrapania kota:-)) To, ze raz czy dwa na
          tydzień coś "przemyci" (np. Dezertera) o niczym nie świadczy, czasy partyzantki
          i komuny minęły, chyba nie trzeba "przemycać"???- bo co ?- cenzura??
          Zastanawiam się co nudniejsze- plujlista czy czilaut?
          • viking73 Re: supermarket 28.09.04, 13:35
            Gość portalu: Puszek-okruszek napisał(a):

- W pobliskim supermarkecie grają bardziej zróznicowaną i ciekawszą muzykę.

W "moim" ostatnio zawsze jak tam jestem to słyszę The Corrs.
    • Gość: a Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:28
      Nie trawie Szydlowskiej-ma koszmarny,taki jakby zakatarzony głos.
      • Gość: myk Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:15
        a Ciebie slonko co tak wzielo na wygrzebywanie straych watkow?
        lubimy Szydlo - pamietaj :>
        • Gość: pz Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:30
          Głos to nie wszystko,jest cienka na całej linni i tyle,mało wyrazista.w trUjce
          jest spikierem ale kiepskim,jesli mówi coś od siebie zaczyna bredzic a to nie
          przystoi ''gwiazdom''
    • Gość: Veritas Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:19
      Wielka Trujka miernot: Szydlo. Rokos. Kamel kroluje.
      Tosmy czasow dozyli panie dziejku...
    • Gość: Kapral Re: szydło w trójce codzienie! IP: *.netten.pl 10.07.05, 19:19
      sito to ty masz chyba zamiast zwojów mózgowych. Kolego nie wypisuj takich
      głupot bo ktos w to jeszcze uwierzy. Szydłowska to tragiczna postać polskiego
      eteru. Jedna z najgorszych w 3 !!! Współczuję wszystkim słuchaczom po 18.
      • bronek14 Re: szydło w trójce codzienie! 11.07.05, 02:26
        Jak dla mnie codziennie to za często . Znam dużo lepszych dziennikarzy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka