romeo14 31.12.07, 20:27 Nie tak dawno, w Trójce została powołana Redakcja Słowa na czele, której stanął Adam Piśko. Czy ktoś mnie może oświecić w kwestii-czemu ma służyć owa redakcja i jakie zadania ma spełniać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
un1 Re: Redakcja Słowa w Trójce 02.01.08, 08:34 A tak już na trzeźwo: redakcja słowa nie jest w Trójce niczym nowym i zajmuje się, najkrócej mówiąc, tym co nie jest muzyką. Być może przez jakiś czas była jakaś zmiana w nazewnictwie albo krzesło szefa stało puste. Jakiś czas temu na jej czele stała bodaj Beata Michniewicz ale mogłem coś poplątać, niech poprawią mnie znawcy tacy jak Trójkofan. Do Siego Roku, oczywiście:-). Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Redakcja Słowa w Trójce 02.01.08, 11:04 Po wizycie u Trójkofana muszę sprostować, redakcja słowa zajmuje się tym, czym nie zajmują się redakcje: muzyczna, aktualności, publicystyki oraz sportu;-). Odpowiedz Link Zgłoś
pradziad3 Re: Redakcja Słowa w Trójce 02.01.08, 13:15 no ale co to jest? bo ja doprawdy nie rozumiem i nie widzę na antenie pozycji się do tej redakcji kwalifikujących Odpowiedz Link Zgłoś
romeo14 Re: Redakcja Słowa w Trójce 07.01.08, 23:06 pradziad3 napisał: > no ale co to jest? > > bo ja doprawdy nie rozumiem i nie widzę na antenie pozycji się do > tej redakcji kwalifikujących Ano właśnie,ja mam tak samo.Widocznie red.Piśko jest pupilkiem dyr.Skowrońskiego i dostał od niego ciepłą posadkę...Choć,muszę przyznać,że antenowo pan Piśko-w moim odczuciu-wypada całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Redakcja Słowa w Trójce 08.01.08, 08:36 No więc właśnie uważam, że antenowo jest taki sobie i trudno uznać go za mistrza żywego słowa. Powtórzę, że moim zdaniem najbardziej na miejscu byłby jako zmiennik Andrusa. Odpowiedz Link Zgłoś
nierozpoznawalny Re: Redakcja Słowa w Trójce 08.01.08, 15:16 un1 napisał: > No więc właśnie uważam, że antenowo jest taki sobie i trudno uznać > go za mistrza żywego słowa. Powtórzę, że moim zdaniem najbardziej na > miejscu byłby jako zmiennik Andrusa. Alez unie - nie poniżaj Andrusa! Dowcip i poczucie humoru p.Piśko nie nadaje się do żadnej audycji PR3. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Redakcja Słowa w Trójce 09.01.08, 08:44 nierozpoznawalny napisała: >> Alez unie - nie poniżaj Andrusa! Dowcip i poczucie humoru p.Piśko nie nadaje się do żadnej audycji PR3. Nie, nie aż tak. Chłop nie za bardzo radzi sobie w żywej audycji typu zd3, natomiast z dowcipem nie jest najgorzej. Wszak jest to, jak ktoś kiedyś zapowiedział, człek Piwniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Redakcja Słowa w Trójce 08.01.08, 15:57 Zgrabnie to ująłeś :) Jaki tam ze mnie znawca? Co najwyżej fan. Kiedyś już taka redakcja musiała istnieć, ponieważ to z Redakcji Słowa w bodajże 1995 roku wydrębniono Departament Sportu. Nie mogę sobie jednak przypomnieć, czy za poprzedniej dyrekcji taka redakcja istniała. Skleroza jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Redakcja Słowa w Trójce 09.01.08, 08:46 Jesteś znawcą, jesteś. Natomiast mnie wydaje się, że kiedyś (ale kiedy?) były w Trójce tylko dwie redakcje, muzyki i właśnie słowa. Potem tę drugą rozparcelowano a teraz, być może, wraca poprzednia koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś