tw.zenek 21.03.08, 10:32 A i tak powinno zmienić nazwę na: "Forum PR3". Innych stacji przecież w Polsce nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Nudno na tym forum 21.03.08, 10:40 Tak się składa, że tylko fani tej stacji są świadomymi słuchaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Nudno na tym forum 21.03.08, 13:23 tw.zenek napisał: Innych stacji przecież w Polsce > nie ma :) Dla mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tumanka Re: Nudno na tym forum 23.03.08, 18:08 Ty się, Zenek, chyba z choinki urwałeś. Gdyby nie dyskusje o Trójce, to forum w ogóle by nie istniało. Generalnie polska radiofonia to straszna kupa, radiowcy to ludzie bez inteligencji i polotu, więc nie ma o czym na tym forum dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Re: Nudno na tym forum 24.03.08, 16:26 tumanka napisała: > Ty się, Zenek, chyba z choinki urwałeś. Gdyby nie dyskusje o Trójce, > to forum w ogóle by nie istniało. Dlaczego "urwałem"? Przecież właśnie o to mi chodzi... Tylko pytanie - czy to przypadkiem nie jest tak, że większość rozgłośni dostosowuje się do poziomu słuchaczy? Może nie ma się co obrażać, że radio jest, jakie jest - skoro ludzie takiego (komercyjnego) radia chcą słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
tumanka Re: Nudno na tym forum 28.03.08, 15:24 Masz trochę racji, ale właśnie fakt, że radiowcy tak hurtem i ochoczo się dostosowują, skłania mnie do nazywania polskiej radiofonii kupą. Powiedzieć, że ludzie po prostu chcą tego słuchać i basta, to pójść po linii najmniejszego oporu. Może czegoś innego też chcieliby posłuchać, ale o tym nie wiedzą? A kto miałby za nich wiedzieć? Chyba radiowcy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek PS - a radiowców nie trzeba zaraz obrażać. 24.03.08, 16:28 Zwłaszcza tak zbiorowo - po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Nudno na tym forum 29.03.08, 07:15 tw.zenek napisał: > A i tak powinno zmienić nazwę na: "Forum PR3". Innych stacji przecież w Polsce > nie ma :) TRÓJKA ma wreszcie swoje forum , więc tam są dyskusje . Odpowiedz Link Zgłoś