mrzes 28.06.08, 11:33 Od pół godziny leci sama muzyka, ale nie podzwrotnikowa, tylko zwykła. Nie ma żadnego prowadzącego. O co do licha chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
un1 Re: Gdzie jest Cejrowski? 30.06.08, 12:53 Mam nadzieję że szlag go trafił. IV Rzeczpospolita Ludowa, paranoja modelowa. (un1) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Gdzie jest Cejrowski? 30.06.08, 13:46 un1 napisał: > Mam nadzieję że szlag go trafił. > > Mam nadzieję, że twój dziwny odbiornik radiowy kiedyś szlag trafi, skoro jest w nim jakiś problem z wyłączaniem go na czas nielubianych przez ciebie osób i audycji!!!! Może wtedy kupisz sobie nowy i w tym nowym odbiorniku wyłącznik nie będzie zepsuty! Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie jest Cejrowski? 30.06.08, 14:44 Wyłączałbym komputer kiedy jesteś w sieci, niestety jesteś zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Gdzie jest Cejrowski? 30.06.08, 14:52 un1 napisał: > Wyłączałbym komputer kiedy jesteś w sieci, niestety jesteś zawsze. W nocy nie jestem, bo śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 11:07 No i powrócił mój ulubieniec! :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 11:10 I zgodnie z Twoimi sugestiami wyłączam radio. Problem polega tylko na tym, że potem je zapominam włączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 11:20 Wojteczek, w Trójeczce numereczek jedyneczek mrzesiunia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 11:27 airborell napisał: > I zgodnie z Twoimi sugestiami wyłączam radio. > Problem polega tylko na tym, że potem je zapominam włączyć. No to ja bym sugerował nastawiać budzik na godzinę 12:00, a obok budzika położyć kartkę z napisem "Włączyć radio". Wtedy o 12:00 zadzwoni budzik, pójdziesz go wyłączyć i zobaczysz kartkę przypominającą o włączeniu radia. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 11:32 Mrzesowa porada w stylu Cejrunia;-). Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 11:47 I co słyszymy właśnie w podzwrotnikowej audycji muzycznej? Słowo gej oznacza świństwa. WC, chamie, won z publicznej anteny! un1 (hetero) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Gdzie jest Cejrowski? 05.07.08, 12:42 un1 napisał: > WC, chamie, won z publicznej anteny! > Na szczęście to są tylko twoje pobożne życzenia i nikogo w radiu one nie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie jest Cejrowski? 07.07.08, 08:56 A jak tak sobie myślę że w końcu zaczną kogoś obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Gdzie jest Cejrowski? 07.07.08, 10:25 un1 napisał: > A jak tak sobie myślę że w końcu zaczną kogoś obchodzić. Myśleć sobie możesz. Ale to nikogo w radiu nie obchodzi. Audycje Cejrowskiego mają swoich stałych słuchaczy i tylko to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Gdzie jest Cejrowski? 07.07.08, 16:06 Nie, un1 postanawia zostać terrorystą, wysadzić siedzibę Trójki i stawiać swój indywidualny interes ponad wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś