messer4 13.10.03, 23:50 Monika Król nie jest już prezenterką Radia ESKA Warszawa. Czy wie ktoś co się z nią dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulszyt Re: Monika Król IP: *.2a.pl / 217.153.167.* 13.10.03, 23:56 jest, spoko czasem tylko zajdzie obok do Radia Gold FM. Obecnie prowadzi tam poranki. Fucha po prostu. W sumie to fajnie mają, robią na dwa baty w dwóch "zaprzyjaźnionych" radiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajowy Re: Monika Król IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 00:58 Monika z tego co slysze jest w Gold fm 104,4 Sluchalem kilka razy poranka i musze powiedziec ze robi niezla konkurencje Pawelcowi w mojej ukochanej esce - jest ok tylko muza troche nie dla mnie ale rozwinela skrzydla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Monika Król IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:30 WOW to ci dopiero informacja Myslalem ze ona poszla na jakis dlugi urlop - jak to gwiazdy maja w zwyczaju - a tu taka wiadomosc rewelacja musze sprawdzic jak ja slychac w nowym miejscu a co to za stacja Gold fm Odpowiedz Link Zgłoś