Gość: eroll IP: *.chello.pl 16.10.03, 21:39 co o nim sądzicie, nie znam go za bardzo bo nie słucham rano eski, pytam bo kolo ma być djem na mojej studniówce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eroll1985 Re: pawelec z eski 17.10.03, 17:57 nie wiem, wychowawca dopiero zaczyna negocjację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: pawelec z eski IP: *.pap.net.pl 21.10.03, 20:04 Ojoj, to najpierw włącz radio. Dosyć zakręcony człowiek. W Warszawie to najlepszy poranek Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: pawelec z eski 21.10.03, 20:23 to prawda! nie znam lepszego poranku ani nawet programu! Humor, a przede wszystkim dobra muzyka, no i oczywiście wycie :) sam jestem radiowcem, ale powiem tak - pawelec i eskadra robią najlepszy program jakiego kiedykolwiek słuchałem! Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: pawelec z eski 21.10.03, 21:37 dzięki za opinie, na razie same pozytywy więc studniówka może być udana. No coż więc muszę rano przed szkołą przerzucić się z zetki na eskę. Dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: pawelec z eski IP: 212.20.131.* 22.10.03, 08:51 messer4 napisał: > to prawda! nie znam lepszego poranku ani nawet programu! Humor, a przede > wszystkim dobra muzyka, no i oczywiście wycie :) > sam jestem radiowcem, ale powiem tak - pawelec i eskadra robią najlepszy > program jakiego kiedykolwiek słuchałem! Eskadra???? J. Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: pawelec z eski 22.10.03, 09:16 ESKADRA czyli Iga i Albert. www.warszawa.eska.pl/grane.php?id=20 Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: pawelec z eski 22.10.03, 09:14 messer4 napisał: > sam jestem radiowcem, ale powiem tak - pawelec i eskadra robią najlepszy > program jakiego kiedykolwiek słuchałem! Oj. Nie ma to jak chwila smiechu z samego rano. Ledwo podnioslem sie z podlogi. Program pawelca najlepszy? Kolega chyba pracuje w radiu Pcim. Pawelec to delikatnie mowiac czlowiek o malym rozumku. Dowcip jest na poziomie dna. Od programow Eski polegajacych na puszczaniu 10 kawalkow jeden po drugim wole puscic sobie ulubiona plytke. Ale zalezy kto co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: pawelec z eski 22.10.03, 09:33 > > sam jestem radiowcem, ale powiem tak - pawelec i eskadra robią najlepszy > > program jakiego kiedykolwiek słuchałem! > > Oj. Nie ma to jak chwila smiechu z samego rano. Ledwo podnioslem sie z podlogi. > > Program pawelca najlepszy? Kolega chyba pracuje w radiu Pcim. Pawelec to > delikatnie mowiac czlowiek o malym rozumku. Dowcip jest na poziomie dna. > Od programow Eski polegajacych na puszczaniu 10 kawalkow jeden po drugim wole > puscic sobie ulubiona plytke. > > Ale zalezy kto co lubi. program najlepszy jakiego słuchałem = najlepszy wg mnie przecież i tak na tym forum wiadomo że najlepsze programy robi Hanna Maria Giza a dowcip - przecież o to chodzi a 10 hitów - przecież radio jest dla ludzi, i są miliony takich co słuchają eski, i choćby nie wiem co to i tak eski będę słuchał, jestem w grupie docelowej i doskonale stacja odpowiada moim oczekiwaniom ps. nie radio pcim tylko gorzej, ale nic nie poradzę - jestem uwięziony w mym mieście mimo że miałem już 2 propozycje od stacji z miast wojewódzkich. Odpowiedz Link Zgłoś