Gość: jorg IP: *.crowley.pl 03.11.03, 21:09 Mam juz dosc tego kraju wyjezdzam.W rzadzie zydy w teatrze zydy w kinie zydy w kosciele zydy w gazetach zydy w sejmie zydy Prezydent zyd ,zamiast Polski zrobcie Jzrael II Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kos Re: Festiwal filmów o tematyce żydowskiej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 21:12 czy wychwalający waleczność żydów ale wrednie antypolski film pt. "Lena" też pokażą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky Re: Festiwal filmów o tematyce żydowskiej IP: *.pai.net.pl 03.11.03, 22:24 Gość portalu: jorg napisał(a): > Mam juz dosc tego kraju wyjezdzam.W rzadzie zydy w teatrze zydy > w kinie zydy w kosciele zydy w gazetach zydy w sejmie zydy > Prezydent zyd ,zamiast Polski zrobcie Jzrael II JA TEŻ ŻYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3k Re: Festiwal filmów o tematyce żydowskiej IP: 12.75.159.* 03.11.03, 22:37 jorg !! oni sa wszedzie a najwiecej peksatych jest na boro parko w nowym jorku tam zyje kilka milionow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary parch Re: Festiwal filmów o tematyce żydowskiej IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 23:16 Gość portalu: jorg napisał(a): > Mam juz dosc tego kraju wyjezdzam.W rzadzie zydy w teatrze zydy > w kinie zydy w kosciele zydy w gazetach zydy w sejmie zydy > Prezydent zyd ,zamiast Polski zrobcie Jzrael II nie mamy zamiaru tego robic. Bo tam gdzie Izrael, tam i Palestyna, a tego juz bysmy nie zniesli. Bomba w zlobku, bomba w kiblu. Shalom :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek A wyjeżdżaj palancie jak najdalej stąd IP: 212.182.14.* 03.11.03, 23:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Papiez Zyd! Wojtyla jest Zydem! IP: 200.232.138.* 03.11.03, 23:53 Gtos sie podszyl podemnie To musi byc Zyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Znowu????????????? IP: 62.233.183.* 04.11.03, 00:12 Ciagle tylko zydowskie festiwale, jakby w Polsce nie bylo innych mniejszosci. Sa Lemkowie, Ukraincy, Tatarzy, Niemcy, a Ci w kolko Zydzi, Zydzi, a potem to Polacy sa antysemitami, bo festiwale bojokuja. W tym kraju sie nie da zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek zazdroscisz? IP: 200.232.138.* 04.11.03, 01:29 Niech sie Lemkowie, Polacy, Mongolowie jednocza aby rzadzic swiatem i organizowac festiwale na Kamczatce, w Cejlonie i w Polsce... nikt nikomu nie broni rzadzic swiatem! i festiwalani w Polsce? Nie rozumiesz tego ze bydlo jest pijane i wygrywa kto trzezwy? Wez sie do roboty i zrob festiwal filmow z sosnowki, i byc moze za 50 lat to bedzie najlepszy jak festiwal z Hollywood ktory zostal wymyslony przez Goldwyna (poprzednio Goldfish) z Warszawy (od Metro Goldwyn Meyer); a masz jaja jak on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ou Re: Festiwal filmów o tematyce żydowskiej IP: 81.15.160.* 04.11.03, 10:30 Spierdalaj stad, to dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Polak Re: Festiwal filmów o tematyce żydowskiej IP: *.intra.bt.com / 10.235.84.* 04.11.03, 13:28 Ja jestem jedynym Polakiem na moim osiedlu i w pracy. Reszta to sami zydzi. Nawet moja zona i dzieci to zydzi. Strasznie sie boje o Polske i nic nie rozumiem z tego co sie dzieje. Dobrze chociaz, ze wklad Polakow w zachodnia cywilizacje w ostatnich paru stuleciach byl tak wielki. Przynajmniej wszyscy wiedza jak wiele zawdzieczaja Jezusowi narodow. A teraz tylko wszedzie Zydzi. A papiez to co, pies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Brakuje wielu innych osiągnięć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 22:51 Dlaczego nie ma takich filmów z żydami w roli głownej jak: "Pamiętnik Jeżowa: Jak zakładałem Archipelag Gułag" "Wspomnienia Trockiego: Podpalic świat" "Katyń - żaden nabój się nie zmarnował" "UB - moje miejsce pracy" "Minc - heros czasów piatiletek" "Mój wujek Jakub Berman" "Trzy kolory: czerwony" "Światło, oszczędź nas!" Itp itd Odpowiedz Link Zgłoś