Dodaj do ulubionych

piotr szygalski

IP: *.chello.pl 04.11.03, 00:42
ale wqrwia mnie ten koleś, jak on prowadzi te talk szowy, ciągle się
czepia,przerywa, krzyczy. Dużo lepiej prowadziły to sympatyczne panie z radia
wa wa.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: piotr szygalski IP: *.crowley.pl 04.11.03, 13:50
      Bzdura! Piotr Szygalski prowadzi program rewelacyjnie. Jest niezwykle
      inteligentnym facetem i byc moze dlatego nie zawsze jest odpowiednio rozumiany,
      zwlaszcza przez mniej inteligentnych sluchaczy. Pozdrawiam i proponuje
      posluchac uwazniej - perelki typu Piotr Szygalski zdarzają się rzadko.
      • Gość: Adam Re: piotr szygalski IP: 172.16.3.* 04.11.03, 14:12
        Zgadzam się, nie jest rozumiany - w ogóle jnteligentny na to radio...
        Ja tam bardzo go lubię !
        • Gość: Arni Re: piotr szygalski IP: *.crowley.pl 04.11.03, 21:05
          Jeszcze raz Maksiu powiesz cos zlego na temat Szygalskiego... I nie przeklinaj,
          bo ci j....e!Fajny gosc, ot i co! Zrob to lepiej, cwaniaczku. Uwazaj na siebie:(
          • mali_bu Re: piotr szygalski 04.11.03, 21:23
            Ten facet jest tragiczny. Być może to wina programu, który jest róznie żenujący.

Zauważcie, że po każdej wypowiedzi słuchacza - ten powtarza to samo co
            powiedział dzwoniący i zadaje pytanie potwierdzające "tak, dobrze zrozumiałem?"

Poza tym przerywa wypowiedzi dzwoniących, również powtarzając wcześniej
            wypowiedziane słowa.

Jedym słowem:

T R A G E D I A

Niech się uczy prowadzenia tego typu programów od dziennikarzy Polskiego Radia
            w któym też w nocy są podobne audycje, lecz na nieco wyższym poziomie
            tematycznym. Nawet Radio Maryja byłoby dla niego niezłą szkołą z
            programem "rozmowy niedokończone"
          • Gość: max Re: piotr szygalski IP: *.chello.pl 04.11.03, 21:45
            Gość portalu: Arni napisał(a):

> Jeszcze raz Maksiu powiesz cos zlego na temat Szygalskiego... I nie
            przeklinaj,
            >
            > bo ci j....e!Fajny gosc, ot i co! Zrob to lepiej, cwaniaczku. Uwazaj na
            siebie:
            > (
            jesteś z rodziny czy to twój chłopak?
    • Gość: Arni Re: piotr szygalski IP: *.crowley.pl 04.11.03, 22:00
      Ani chlopak, ani rodzina, ale zarzucam ci, ze jestes glupi. Panjal?
      • eroll1985 Re: piotr szygalski 04.11.03, 23:19
        jest spox tylko czemu jako jedyny prowadzi nocne talk szowy?
    • Gość: liska Re: piotr szygalski IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.11.03, 00:13
      O co wam w ogóle chodzi? Chłopak ma nocny program, gdzie mozna zadzwonic, jako
      chyba jedyny w tym miescie. Jak tam lubie "nocne Polaków rozmowy" w radiu, a
      nie muze puszczaną z kompa w kółko taką samą. Jasne, nie wszystkie tematy mu
      wychodzą, czasami ludzie pieprzą głupoty i to chyba tylko wtedy im przerywa.A
      poza tym mówi wyraźnie i poprawnie po polsku, co w radiu nie jest normą .
    • Gość: kei Re: piotr szygalski IP: *.crowley.pl 08.11.03, 06:19
      buahahahaha... "max" do Ciebie... nie jestem z rodziny, ani to mój chlopak (to
      tak na wstępie, żeby rozwiać Twoje wątpliwości buahahaha). Słuchaj, a Ty nie
      masz na kim swoich kompleksów leczyć? buahahahaha, bo wyraźnie widać, że masz
      jakiś kompleks.... Co Cię trapi? Może pomogę i przestaniesz zajebistych ludzi
      oczerniać, co?
      • Gość: max Re: piotr szygalski IP: *.chello.pl 08.11.03, 09:02
        Gość portalu: kei napisał(a):

> buahahahaha... "max" do Ciebie... nie jestem z rodziny, ani to mój chlopak
        (to
        > tak na wstępie, żeby rozwiać Twoje wątpliwości buahahaha). Słuchaj, a Ty nie
        > masz na kim swoich kompleksów leczyć? buahahahaha, bo wyraźnie widać, że masz
        > jakiś kompleks.... Co Cię trapi? Może pomogę i przestaniesz zajebistych ludzi
        > oczerniać, co?
        nie mam kompleksu, po prostu denerwuje mnie jak prowadzi audycję, wójcicki
        który raz w tygodniu prowadzi talk szow robi to 100 razy lepiej.
        • Gość: Jota Re: piotr szygalski IP: 213.241.23.* 08.11.03, 13:42
          wójcicki
          > który raz w tygodniu prowadzi talk szow robi to 100 razy lepiej.

o dżizas!!!! wymiękam!
          • Gość: wojcicki Re: piotr szygalski IP: *.crowley.pl 08.11.03, 14:05
            cesc, tu wojcicki. sprawa wyglda tak ze nie da sie zawsze wszystkich zadowolic.
            zawsze znajdzie sie ktos kogo ja wkurzam, i zawsze znajdzie sie ktos kogo
            wkurza szygi, jest to po prostu nieuniknione. pozdrawiam.:)
            • eroll1985 Re: piotr szygalski 08.11.03, 17:06
              no proszę zaglądają tu panowie z wa wy.
              • melisha Re: piotr szygalski 21.11.03, 19:50
                I panie też! Dzień dobry! :)
        • Gość: kei Re: piotr szygalski IP: *.virnet.pl / *.virnet.pl 08.11.03, 21:45
          Słuchaj "max"... ja wszystko rozumiem, rozumiem, że mozesz nie lubić Piotra na
          antenie.. i masz do tego pełne prawo.. ale po co oczerniasz Go na forum
          gazety... Myslę, że Ty jednak masz jakiś problem... nie chcę Ci w żaden sposób
          ubliżać... ale może sam marzysz o pracy w mediach (Twoich komentarzy w kat.
          radio i telewizja jest pełno i wiekszość to jednak same negatywy)... czyżby
          niedowartościowane ego?
          • Gość: max Re: piotr szygalski IP: *.chello.pl 08.11.03, 22:32
            nie chciałbym pracować w mediach i uważam że wielu nie potrzebnie sie do nich
            pcha, może szygalski jest inteligentny itd ale po prostu denerwuje mnie jego
            sposób prowadzenia audycji, to że ciągle przerywa słuchaczom, nie daje im się
            do końca wypowiedzieć, najważniejsze to zmieścić się w czasie antenowym który i
            tak on chce wypełnić by pokazać jaki to on jest inteligentny, uważam że dużo
            lepiej nocne audycje prowadzi wójcicki, dobrze robiły to także kamila ryciak i
            justyna sokołowska, nie wiem czemu przestały. A więc nie krytykuję wszystkich
            tylko tych którzy mnie denerwują.
            • Gość: kei Re: piotr szygalski IP: *.virnet.pl / *.virnet.pl 09.11.03, 12:32
              Widzisz "max"... a jednak można wyrazić swoje zdanie, czy też kogoś
              skrytykować, w sposób konstruktywny i nie koniecznie przy tym wszystkim komuś
              ubliżając... o to mi własnie chodziło... porównaj swój ostatni komentarz i
              pierwszy, który napisałeś o Piotrze... widzisz różnice?... ja lubię Piotra i
              Jego nocne audycje.. Ty lubisz kogoś innego... i chyba o to chodzi, żeby każdy
              znalazł coś dla siebie... ale nie musisz przy tym, w tak mało elegancki sposób
              krytykować Piotra, bo w ten sposób ubliżasz nie tylko jemu, ale także ludziom,
              którzy lubią go słuchać... pozdrawiam
          • Gość: Jureek Re: piotr szygalski IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 22:34

> Słuchaj "max"... ja wszystko rozumiem, rozumiem, że mozesz nie lubić Piotra
            na
            > antenie.. i masz do tego pełne prawo.. ale po co oczerniasz Go na forum
            > gazety...

Nie zauwazylem, zeby max oczernial Szygalskiego. Gdzie Ty widzisz oczernianie?
            Ja widze tylko ocene, fakt, ze ocene krytyczna, ale nawet najbardziej krytyczna
            ocena to nie to samo, co oczernianie.

> Myslę, że Ty jednak masz jakiś problem... nie chcę Ci w żaden sposób
            > ubliżać... ale może sam marzysz o pracy w mediach

Marzenia o pracy w mediach mialyby byc czyms ublizajacym?

> (Twoich komentarzy w kat.
            > radio i telewizja jest pełno i wiekszość to jednak same negatywy)... czyżby
            > niedowartościowane ego?

Ojejku, widze, ze nastepny, ktory uwaza, ze sluchacz ma sluchac i nie
            krytykowac, bo jak nie to od razu "niedowartosciowane ego".
            Jestes radiowcem?
            Jura
            • Gość: max do jurka IP: *.chello.pl 08.11.03, 22:50
              dzięki stary, szacuneczek.
            • Gość: kei Re: piotr szygalski IP: *.core.virnet.pl 09.11.03, 15:30
              Do Jureek... hm... widze, że Ty w przeciwieństwie do maxa zupełnie nie
              zrozumiałeś przekazu mojego komentarza... pytasz: "Marzenia o pracy w mediach
              mialyby byc czyms ublizajacym?" pisząc, iż nie chce maxowi w żaden sposób
              ubliżać bynajmniej nie prace w mediach mam na myśli, lecz raczej moją sugestię
              jakoby max miał jakiś problem z tym związany... coż jak widać nie czytasz
              uważnie wypowiedzi innych... kolejna sprawa - sugerujesz jakoby jestem osobą
              która uważa, że mediów nie wolno krytykować... otóż mylisz się, kolejny dowód
              na to, że nie wczytujesz się w to co zostalo napisane... moje zastrzeżenie
              dotyczyło raczej sposobu wyrażania tej krytyki niż podważania potrzeby jej
              zaistnienia... i na koniec... zupelnie nie wiem skąd wysnułeś wniosek, że
              jestem radiowcem......
              • Gość: Jureek Re: piotr szygalski IP: *.proxy.aol.com 09.11.03, 18:15

> Do Jureek... hm... widze, że Ty w przeciwieństwie do maxa zupełnie nie
                > zrozumiałeś przekazu mojego komentarza... pytasz: "Marzenia o pracy w mediach
                > mialyby byc czyms ublizajacym?" pisząc, iż nie chce maxowi w żaden sposób
                > ubliżać bynajmniej nie prace w mediach mam na myśli, lecz raczej moją
                sugestię
                > jakoby max miał jakiś problem z tym związany... coż jak widać nie czytasz
                > uważnie wypowiedzi innych... kolejna sprawa - sugerujesz jakoby jestem osobą
                > która uważa, że mediów nie wolno krytykować... otóż mylisz się, kolejny dowód
                > na to, że nie wczytujesz się w to co zostalo napisane... moje zastrzeżenie
                > dotyczyło raczej sposobu wyrażania tej krytyki niż podważania potrzeby jej
                > zaistnienia... i na koniec... zupelnie nie wiem skąd wysnułeś wniosek, że
                > jestem radiowcem......

Uwazasz, ze nie czytam uwaznie wypowiedzi innych. A jak Ty czytasz? Zacznijmy
                od konca. Gdybys czytal uwaznie, zauwazylbys na koncu mojego tekstu znak
                zapytania. Czyli nie sugestia, a po prostu pytanie. W moim tekscie bylo jeszcze
                jedno pytanie, a mianowicie, gdzie widzisz oczernianie? Szkoda, ze nie
                odpowiedziales na postawione przeze mnie pytania, a zamiast tego zajales sie
                ocena mojej zdolnosci rozumienia Twoich komentarzy.
                Jurek
    • Gość: iga Re: piotr szygalski IP: *.crowley.pl 09.11.03, 16:55
      to dobrze ze sa osoby,ktore budza takie emocje.Lepsze takie niz flaki z
      olejem ;-)
      • Gość: Forest Re: piotr szygalski IP: *.chello.pl 20.11.03, 15:17
        max kołku WAWa a nie wa wa. Człowieku weś się już nie kompromituj............
    • aankaa Piotr (R)zygalski 21.11.03, 21:01
      > A poza tym mówi wyraźnie i poprawnie po polsku, co w radiu nie jest normą .

no, wyraźnie, z tym przydechem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka