16.03.12, 08:13
Wszyscy co pijom naszo rudzko woda mogom dzisioj powinszować z okazji geburstagu najwiynkszymu kokotkowi w Rudzie Śląskiej. Goście som mile widziani tam kaj zowsze.
Pyrsk solenizont pija twoje zdrowie ale wodom.
Obserwuj wątek
    • waple Re: Geburstag 16.03.12, 08:22
      To nom zostało, tako już drogo, jak ognisto. Ale UOKiK, Pracuje, ich ukarzom a my zaś zapłacymy, dziwny kraj.Biydnymu zawsze wiater w oczy! Pozdrawiam.
      • najlepszy.boleklolek Re: Geburstag 16.03.12, 20:40
        Wafel wafel co zaś za pierdoły Ci we łebie siedzą ?
    • rudzianie2010 Re: Geburstag 16.03.12, 16:55
      waple a może zobaczysz dlaczego woda z GPW przychodzi droga ? oświadczenia radnego= prezes GPW jest na stronie bip -jest bardzo ciekawe; spółka jest przecież skarbu państwa;i on jest jeszcze radnym, członkiem rad nadzorczych i czym jeszcze?
      • waple Re: Geburstag 16.03.12, 17:29
        rudzianie2010 napisała:

> waple a może zobaczysz dlaczego woda z GPW przychodzi droga ? oświadczenia radn
        > ego= prezes GPW jest na stronie bip -jest bardzo ciekawe; spółka jest przecież
        > skarbu państwa;i on jest jeszcze radnym, członkiem rad nadzorczych i czym jeszc
        > ze?
        Sokrates powiedział," Wiem,że nic nie wiem" a ja skromny obywatel tego miasta, co mam powiedzieć.Wszystko co dobre, szybko się kończy.I jeszcze jedno dodam," Przyszła kryska na Matyska" i oby szybko, bo jak długo może to trwać? Pozdro.
    • rudzian2 Re: Geburstag 16.03.12, 17:02
      herr Kokotek powinien być wykąpany przez najlepszych i oddanych pracowników ,
      niech mu wody nie żałują i leją w każdy otwór
      potem mogą go ciepnąć na sznury oczywiście z jedwabiu
      pospólstwo może wisieć na szpagacie
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! ! ! ! STO LAT ! ! ! STO LAT ! ! ! STO LAT ! ! ! !
      • 22burza Re: Geburstag 16.03.12, 17:12
        PWiK jest spółką komunalną
        • skalar2011 Re: Geburstag 16.03.12, 19:49
          a kokotek myśli że jest w Rudzie królem i władcą i haracz z tej drogiej wody mu się należy i basta
          • jol.usia Re: Geburstag 16.03.12, 22:08
            Czy ktoś wie kiedy AGieDziorz herbu Kokotek robi kolejne urodziny PWiK,to będą okrągłe 19-ste urodziny,na pewno nie mniej wystawne niż te poprzednie więc warto już zadbać o wejściówki.W tv Sfera nie mówił na razie o tym,a na reklamie która była w tle nie pisało.
            • skalar2011 Re: Geburstag 18.03.12, 17:14
              powinien je zrobić na placu naprzeciw sklepu na Goduli przynajmniej by piwo miał gratis do każdej lodówki i nie było by potrzeby podnoszenia cen wody by pokryć te fanaberie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka