peter.steele 25.11.03, 22:48 Może zbierze ktos dla mnie na nowe auto?? Bo starym jezdze i mozna mnie tez nazwac terrosyta. Bo każdy kto ze mna jedzie serce ma w przełyku.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szaman Ameryka symbolem wolności?? Hahahahaha IP: *.icpnet.pl 25.11.03, 22:49 Dlaczego kraj, który wymordował miliony rdzennych mieszkańców kontynentu, zdradziecko zagrabił ziemię ich przodków i zniszczył wielopokoleniowy dorobek kulturalny uzurpuje sobie prawo do bycia symbolem wolności i demokracji???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs A HAHAHA IP: 194.255.20.* 26.11.03, 10:53 "Symbolizuje ona koniec niewolnictwa czyli to, co kultura amerykańska ma najlepszego do ofiarowania światu." Koniec niewolnictwa ? Przeciez historia Ameryki to wlasnie historia niewolnictwa :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest powinni troche odpalic z funduszu obronnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 23:02 w koncu statua broni wolnosci. A swoja droga ciekawy jest ten kraj, bez historii, bez kultury, ale za to z forsa. Na zabytki jednak forse musza zbierac na ulicy... Czy nie odnosicie wrazenia, ze ten narod nieukow i snobow calkiem juz popie..? Nie mowcie mi czasem, ze to my jestesmy tacy. Pracowalem w amerykanskiej firmie przez 10 lat i wiem, amerykanie to proste chlopki ze wsi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po prostu gość Re: powinni troche odpalic z funduszu obronnego IP: *.protonet.pl 25.11.03, 23:32 Co za poświęcenie - i ty "inteligencie" siedziałeś i "cierpiałeś" dlugich 10 lat z tymi prostymi chłopkami amerykańskimi - zamiast rozwijać się intelektualnie np. we Francji lub innym landzie europejskim................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEY Re: powinni troche odpalic z funduszu obronnego IP: *.ne.client2.attbi.com 26.11.03, 00:20 Gość portalu: guest napisał(a): > w koncu statua broni wolnosci. A swoja droga ciekawy jest ten > kraj, bez historii, bez kultury, ale za to z forsa. Na zabytki > jednak forse musza zbierac na ulicy... > Czy nie odnosicie wrazenia, ze ten narod nieukow i snobow calkiem > juz popie..? Nie mowcie mi czasem, ze to my jestesmy tacy. > Pracowalem w amerykanskiej firmie przez 10 lat i wiem, amerykanie > to proste chlopki ze wsi i tyle. DUPKU CHYBA SIEDZIALES W PIERDLU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber Re: powinni troche odpalic z funduszu obronnego IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 09:23 Gość portalu: guest napisał(a): > Czy nie odnosicie wrazenia, ze ten narod nieukow i snobow calkiem > juz popie..? Chyba o Polsce piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek Oczywisty koniec USA IP: 200.232.138.* 25.11.03, 23:18 tylko jak zaorac potem, dlatego nie mowia; Popierajmy druga kadencje busza, bo wtedy mamy gwarantowany koniec USA wkrotce (20-30 lat),... jest wiele pytan, kto przejmnie armie ?, pytanie bardziej zlozone niz w kwesti ZSRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBS - Canada Cos z ta wolnoscia w USA cienko IP: *.look.ca 25.11.03, 23:34 skoro trzeba zbierac na renowacje statuly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLASH Re: Zbiórka na Statuę Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 00:18 Właśnie a mi może ktoś da na TV bo strsznie długo się włancza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zbiórka na Statuę Wolności IP: *.trentn01.nj.comcast.net 26.11.03, 01:26 Gość portalu: FLASH napisał(a): > Właśnie a mi może ktoś da na TV bo strsznie długo się włancza to wlancz radio moze bedzie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re:PAN KLUSKA NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 26.11.03, 03:25 PAN KLUSKA NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAN KLUSKA NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAN KLUSKA NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAN KLUSKA NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan czesio busz na prezydenta !!!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 192.168.21.* 26.11.03, 08:17 ...to nie taki zly pomysl z buszem na prezydenta ... chociaz i tak powolny upadek ameryki .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugar_cube Re: Zbiórka na Statuę Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 09:23 peter.steele napisał: > Może zbierze ktos dla mnie na nowe auto?? > Bo starym jezdze i mozna mnie tez nazwac terrosyta. > Bo każdy kto ze mna jedzie serce ma w przełyku.:) A moze ktos zbierze na auto dla mnie? Nie mam w ogole auta, nie mam tez kasy zeby zrobic prawko. W ogle nie mam kasy :). Acha, zeby nie bylo zadnych niedomowien, pracuje codizennie od rana do wieczora i do tego nadgodziny, oczywiscie nieplatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re: Zbiórka na Statuę Wolności IP: *.ibch.poznan.pl 26.11.03, 23:46 Gość portalu: sugar_cube napisał(a): > peter.steele napisał: > > > Może zbierze ktos dla mnie na nowe auto?? > > Bo starym jezdze i mozna mnie tez nazwac terrosyta. > > Bo każdy kto ze mna jedzie serce ma w przełyku.:) > > A moze ktos zbierze na auto dla mnie? > Nie mam w ogole auta, nie mam tez kasy zeby zrobic prawko. W > ogle nie mam kasy :). Acha, zeby nie bylo zadnych niedomowien, > pracuje codizennie od rana do wieczora i do tego nadgodziny, > oczywiscie nieplatne. > > =============================== uzbieraj na bilet do USA i tam walcz o szczescie i dobrobyt. W Sarym Kraju sie nie da rady wybic na niezaleznosc ekonomczna bez kantowania. Odpowiedz Link Zgłoś