fedorczyk4 Życiorys Anny Fotygi 29.04.09, 16:39 Ale fajnie, bardzo podoba mi się pomysł wyodrębnienia Kaczej RP. I nareszcie może ktoś zrozumie że pani Fotyga nie wpadła rowerem pod samochód, tylko życiorysem pod MSZ i w zamian za to powinna dostać emeryturę, przepraszam "amabasadurę" przy ONZ jako rekompensatę za poniesione hardcorowonegocjacyjne szkody moralne ew. cierpienia psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_123 Smieszna Fotyga 29.04.09, 16:40 Zabawny jest ten Pisuarowy oboz. Jeden smieszniejszy od drugiego. Dwa Kaczory ("spieprzaj dziadu","13-letnie dziewczynki i Gestapo") Kurski ("uderzajacy Erika w PO", no i ich Fotyga ("poraniona polityka rzadu". Wynika to z ich poczucia zagrozenia wynikajace z zaniku poparcia wyborcow. Gratulacje Panie Jacku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Życiorys Anny Fotygi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 16:55 Brawo panie Jacku. Tekst jest wspaniałą satyra. Tylko czy przedstawiciele Polski prezydenckiej go odczytają, obawiam się że nie. Oni mają specyficzne poczucie humoru, przyciężkawe i kwaśne jak mina AF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukol Re: Życiorys Anny Fotygi, etc. IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 29.04.09, 17:24 "Oni mają specyficzne poczucie humoru, przyciężkawe i kwaśne jak mina AF" To mozna przezyc... gorzej, iz bardzo czesto zachowuja sie jak osoby uposledzone umyslowo! Coz, Polska od kilkuset juz lat nie ma szczescia do rozumnych politykow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwado Życiorys Anny Fotygi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.09, 17:58 Czy zgodza sie rozszerzyc WE dla PP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwado Podzial sedziow wg PiSu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.09, 18:02 Sedziowie dziela sie na 3 kategorie: 1) sedziowie, ktorzy zbrukali sobie rece na sluzbie PRLu; 2) sedziowie ktorzy sa zbyt mlodzi zeby sobie mogli zbrukac rece na sluzbie PRLu i wobec tego poprostu zbyt mlodzi; 3) sedziego Kryze. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Życiorys Anny Fotygi 29.04.09, 18:04 Plakietka PP (Polska Prezydencka) lub PR (Polska Rządowa) w klapie. Podział prosty, jasny, nasi rozmówcy złapią to błyskawicznie i będą mieli wolny wybór Plakietka PP ,,proponuje zamienic na zdjecie w klapie,oczywiscie natchniony RYDZYK,,,, Walesa mial matke boska, to kaczynski tez chce miec w koncu juz podbiera Walesie przyslugi,mysle ze zdjecie rydzyka w klapie kaczynskich zaaprobuje centkiewicz i spolka i dopisze pozniej historie zygzak,,czy jak mu tam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykształciuch 50+ Życiorys Anny Fotygi IP: *.chello.pl 29.04.09, 18:35 Panie Federowicz, a może kraj ZULU GULA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropkanadi Życiorys Anny Fotygi IP: *.proxy.aol.com 29.04.09, 18:48 Boze, spusc bombe i oswiec te trabe....Fedorowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Życiorys Anny Fotygi IP: *.cust.tele2.pl 29.04.09, 20:00 Panie Fedorowicz feee! W tym wieku człowiek jest już jedną nogą po drugiej stronie i powinien robić rachunek sumienia a nie atakować kobietę. Jestem zniesmaczona pańskimi wypocinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukol Re: Mam nadzieje, iz Fotyga do ONZ nie trafi ! IP: *.natpool12.outside.ucf.edu 29.04.09, 21:22 Widzisz "Agato"... jezeli ktos (nawet kobieta!) decyduje sie by zostac politykiem (czyli - postacia publiczna) musi sie liczyc z tym, ze bedzie w mniej, lub bardziej lagodnych formach atakowany!!! P.S. Nie wypominaj nikomu jego (jej) wieku - moze sama doczekasz sie czasu kiedy bedziesz, po prostu, stara! Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Życiorys Anny Fotygi 29.04.09, 21:36 Panie Jacku .Mysle ze raczej powinien pan kontynuowac swoja opowiesc o ''Dyrekcji Cyrku w Budowie''.Mysle ze to jest bardzo adekwatne do obecnego rzadu ktory Pan firmuje swoja osoba.Nie wstyd Panu? Oj Kabaret Pod Banka chyba juz Pana nie zaprosi wiecej do Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Życiorys Anny Fotygi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 22:39 No, no, Panie Jacku. Nie powiedział Pan na czarne, że jest białe (według instrukcji Jarka Oczywistości) i już masz Pan u Wolaków w Toronto przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietasfura Życiorys Anny Fotygi IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.09, 22:47 zyciorys anny fotygi brzmi mniej wiecej tak:urodzilam sie bo nie mialam innego wyjscia, urodzil mnie ojciec bo matka miala pranie, i,t,d --i t p biedna pani fotyga,cos jej w zyciu nie wychodzi,-!= pani zostanie lepiej przy garach morze to pani lepiej wyjdzie,a jak nie to trudno, JEST PANI GAMONIEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
urtasa Iprawiasz, Miżdżu 30.04.09, 00:45 Miżdżu, uprawiasz łajdactwo publicystyczne. Sutenerstwo, klaka są o niebo lepsze od takiego łajdactwa. Już nawet Palikot z PO z tym finansowaniem swojej kampanii wyborczej ma więcej klasy od tego, co wyprawiasz. Już nawet Gosiewski z PiS-u ma więcej przyzwoitości. Już nawet Lepper się wyżej ceni, niż Ty, Panie "Mistrzu". Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Iprawiasz, Miżdżu 30.04.09, 17:03 Z braku argumentów odrobina wyzwisk nie zaszkodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Brak mi słów na takie rządy IP: *.proxy.aol.com 30.04.09, 01:34 Polska ptrzebuje poważnej reformy struktury rządowej bez tego nic do przodu tylko chaos i uwstecznienie.Rząd demokratyczny powinien mieć organ rządzący czyli np. prezydent i wybrany przez niego gabinet do zarządzania krajem, sejm do uchwalania nowych ustaw i aktualizowania starych ustaw, sąd do ustanawiania praw i kontroli nad prawem. I żaden z tych oganów nie powinien kolidować ze sobą.Prezydent powinien być odpowiedzialny za to co się dzieje w kraju i politykę zagraniczną, sejm z premierem za mądre ustawy wewnętrzne i tylko wewnętrzne, z możliwością usunięcia prezydenta kiedy działa na szkodę kraju, Sąd powinien być niezależny od nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Brak mi słów na takie rządy 30.04.09, 17:16 To Twój autorski projekt ustroju kraju ? Gdzieś się może sprawdził ? No to jak widzisz wspólną odpowiedzialność prezydenta i premiera za - jak to określasz - "to, co się dzieje w kraju" i jednocześnie chcesz, aby cyt. "żaden z tych organów nie (..) kolidował ze sobą"? Nie musisz odpowiadać, widać po wypowiedzi, że chcesz więcej władzy dla prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: californian Re: Życiorys Anny Fotygi IP: *.acn.waw.pl 30.04.09, 01:40 Kiedy 13 grudnia, o 10-tej rano probowalem bezskutecznie wlaczyc UKF aby posluchac 60 minut na godzine, nie przypuszczalem ze na kolejny dowcipny tekst Fedorowicza bede musial czekac prawie 30 lat. Humor Fedorowicza umarl wraz z komunizmem (juz w stanie wojennym mial sie marnie). Panie Jacku, dlaczego czekal Pan tak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
re_mail JF***** 30.04.09, 04:18 Rewelacyjny tekst!!!!! Ja po oglądnięciu przesłuchania Anny Fotygi miałem odczucia podobne - to Konradzica Wallenrodka... Potem spuściłem z tonu i wstyd przyznać, zakwalifikowałem zdjęcia z przesłuchania, do zilustrowania hasła w przyszłej encyklopedii w temacie "menda pospolita". Fakt, przesadziłem, ale mogę się założyć, że wiele osób miało podobne myśli i boją się do tego teraz przyznać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan Życiorys Anny Fotygi IP: 219.143.158.* 30.04.09, 06:11 Mam już nawet zalążek piłkarskiej reprezentacji PP: Borubar (w bramce) i Parejro (w ataku). A mózgiem reprezentacji, a jakże, będzie nie kto inny jak trenerem Benhauer... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan zalążek piłkarskiej reprezentacji PP IP: 219.143.158.* 30.04.09, 06:16 Mam już nawet zalążek piłkarskiej reprezentacji PP: Borubar (w bramce) i Parejro (w ataku). A mózgiem reprezentacji, a jakże, będzie nie kto inny jak trener Benhauer... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewidujący Życiorys Anny Fotygi IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.09, 10:26 No i zapewne po to ją tam chce wysłać Pan Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
hitpol1994 Życiorys Anny Fotygi 30.04.09, 11:03 Panie Jacku - w całości zgadzam się z Panem - ale muszę powiedzieć, że Ameryki pan nie odkrył politycy lewicy już o tym mówili a i Pański kolega P. Palikot non stop jak go pamiętam mówi o dwóch rządach...a ja panu powiem , że jak by rządzili dalej to dziś mielibyśmy dyktaturę -kaczy stan-..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Życiorys Anny Fotygi IP: 150.254.196.* 30.04.09, 12:11 W tym PIS-e są mało inteligentni ludzie o monstrualnych ambicjach i chorzy z nienawiści. Jeśli oni wygrają jeszcze jakieś wybory można będzie ogłosić epidemię lub nawet pandemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don tusco Życiorys Anny Fotygi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 13:50 Odnoszę wrażenie Panie Jacku, że zamiast na dowcipy stać pana jedynie na podłość wobec kobiety która nic złego nie zrobiła a wyrazila jedynie swoje poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Patryk Re: Życiorys Anny Fotygi IP: 194.168.231.* 30.04.09, 13:59 Poglady , to ta pani moze miec ,jakie tylko chce,ale wtedy daleko od rzadu i reprezentowania wlasne linii, bez porozumienia z Min. Spraw Zagr. A juz tak na spokojnie Do, czy nie widzisz ,z jaka idiotka masz do czynienia. Zebyz to jeszcze ona chociaz trochu ladna byla ! Bo madra nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuna wróciła Życiorys Anny Fotygi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 13:54 To ciekawe w dodatku kultura chamski tekst świadczący o całkowitym braku kultury i swoistym poczuciu humoru. Chyba, że jest jak w tym powiedzeniu z polskiego serialu- jak się czyta taką sztukę to trudno o kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Życiorys Anny Fotygi IP: 62.29.165.* 30.04.09, 13:56 Ja bym ją na tą placówke nie wysyłał. Po co kobiecina ma się bardziej ranić jak już i tak poraniona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka dyrektorka Życiorys Anny Fotygi IP: *.marymont.pl 05.05.09, 09:02 Za komuchów odbywała staże zagraniczne.Każdy z jej rówieśników wie kto i na jakich warunkach mógł robić taką karierę w tamtych czasach.Nie wystarczało ukończyć dobre studia.Bardzo intryguje mnie sformuowanie "człowiek o takim życiorysie". Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym życiorysie.Nie robiłóa nic za darmo , dla idei solidarnościowej, nie siedziała, bo i za co, nie była internowana, bo i za co. Robiła kase i kariere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Życiorys Anny Fotygi IP: 91.200.93.* 16.05.09, 21:55 kaczor jest zakochany w fotydze i tyle, są podobni jak rodzina Odpowiedz Link Zgłoś