Gość: tolo IP: *.ny325.east.verizon.net 12.12.03, 04:49 czy wy nie macie innej lektury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaze Re: Manga w Polsce IP: *.mtm / 192.168.56.* / *.mtm-info.pl 12.12.03, 07:50 ? O co ci chodzi? Kazdy ma to, co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Manga w Polsce 12.12.03, 09:45 ? ja tez nie rozumiem problemu- sama czytam niektore mangi i ogladam anime bo to po prostu lubie- chocby ze wzgledow estetycznych. a jesli komus komiksy nadal koajrza sie z czyms dzieciecym no to sie grubo myli- tylko ze przekownywanie do tego ludzi ktorzy nawet nie chca wiedziec jak to wyglada nie ma najmniejszego sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Manga w Polsce IP: 213.76.233.* 12.12.03, 22:50 po pierwsze kolezanko ludzie[przynajmniej ci mlodzi] nie odrzucaja mangi pokaz przykladowemu koledze zalozmy NGE albo Gitsa zobaczysz zmienia poglady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Manga w Polsce 15.12.03, 22:17 a tak tak tak to ja wiem- ale to i tak musi byc specyficzny ludz. ale jak zaczyna sie opowiadac nio to sie zniechecaja. a co po drugie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 14.12.03, 21:39 le o co chodzi?Czyzby kolejny mangohitler?A, przepraszam, czy ty masz jakies hobby?A ja ci mowie, no co ty, stary, czy ty nie masz innego hobby?Albo np.innej dziewczyny? Sluchaj, ja tam bardzo lubie mange i anime, interesuje sie JAponia, goszcze JAponczykow w domu, a cala moj arozina to tez mangofile.Wiec uprzejie prosze, nie zachowuj sie egocentrycznie (ja nie lubie, a kto lubi to jest gluuupi!). Zapraszam do dyskusji, no i oczywiscie mangamaniacy-piszcie maile! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś