Gość: artubitu3 IP: *.range86-149.btcentralplus.com 26.06.09, 03:19 byl 2 po papiezu Moj boze taka potega - lzy podleja park! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Najwybitniejszy Murzyn IP: *.os1.kappa.pl 26.06.09, 03:57 Tylko jakimś cudem zbielał. Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Najwybitniejszy Murzyn 26.06.09, 06:46 Niech bedzie przestroga dla wszystkich amatorow operacji plastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Odszedł król popu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:48 Nigdy nie byłam wielkim fanem muzyki Jacksona, w sumie nie ma co się rocznik 90- era disco polo i Britney Spears ale jak rano dowiedziałam się o jego śmierci to byłam w szoku :( to wielka strata :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Odszedł król popu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:09 Odszedl, wyborcza kiedys pisala "Hanba Krola" - kiedy proces o molestowanie trwal - teraz juz bezpowrotnie stracili szanse na powiedzenie PRZEPRASZAMY - teraz beda kryli sie pod czarnym welonem i bialo- czarnymi zdjeciami. Hanba Wyborczej - duzo w niej jednak kielbasy dla pudlekow!. Pokoj duszy M. J.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In the closet Re: Odszedł król popu IP: 217.147.243.* 26.06.09, 15:21 Każdy pomysł dobry by dowalić GW. Ale jakbyś matole ruszył kalarepą, to może dotarłoby do ciebie, że Jackson krzywdził dzieci. Kilka procesów konczyło sie ugodami na ktore topnial jego wielomilionowy majatek. I teraz sie glupku zastanow, czy przypadkiem nie wylewasz krokodylich łez za pedofila. A Jacksona-Artysty żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelisss Re: Odszedł król popu IP: 89.174.55.* 26.06.09, 17:25 A może w tych procesach chodziło tylko o pieniądze? Nie został skazany, jego wina nie została udowodniona. To była niewątpliwie jedna z największych postaci na rynku muzycznym. RIP, Michael. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Odszedł król popu 27.06.09, 09:40 Pamiętam jak przyleciał do Polski z Moskwy w mundurze sowieckiego oficera ,Zupełny brak wiedzy taktu inteligencji .Typowy wytwór amerykanski .Polska wyzwalała się wtedy spod okupacji sowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelisss Re: Odszedł król popu IP: 89.174.55.* 29.06.09, 11:11 Michael do Polski przyjechał w 1996 roku. Nie przypominam sobie, by wtedy Polska była okupowana przez sowietów. :| Odpowiedz Link Zgłoś