Dodaj do ulubionych

NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU

IP: *.chello.pl 27.12.03, 11:51
ESKA......Rafal Adamczak, nic dodać..nic ująć, az ciarki po plecach
przechodzą, jaki on ma zmysłowy głos, mmmrrraaauuuu.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:02
      To chyba mnie nie słyszałaś...
      • Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 27.12.03, 12:34
        Hmmmm...
      • Gość: mateo Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 19:19
        Tja ... albo mojego głosu :))) hehe :)
        normalnie miodzio ;)
    • Gość: Jodla Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 00:31
      Nie wiem jak z glosem :) bo jakos nie mam ciagot do kolorowych skarpetek
      ale fakt Adamczak to najlepszy wynalazek ESKI od czasu wynalezienia kola
      • Gość: stała słuchaczka MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 29.12.03, 09:29
        taaaaaak...jedno mruuuuuu na temat Pana Rafała to za mało...on jest poprostu
        niesamowiecie fajny!!!!!!!!
    • Gość: Andzia Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 12:40
      Marek Niedźwiecki, oczywiście
    • zencol Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 30.12.03, 16:08
      Jejku, jak mi ciarki latają po plecach kiedy czytam odgłos OFCY, to jej:
      mrrruuuuuu i mmmrrraaauuuu. Supersexy. Pzdr.
      • Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 30.12.03, 17:32
        zencol...jak mi miło...mrrraauuu
        • zencol Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 30.12.03, 20:00
          Och ty kocico! Matko Boska, Jozefie święty! Bo oszaleję! Mimo to - serdecznie
          pozdrawiam.
          • Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 30.12.03, 22:40
            Jesteś niemożliwy hihi..kurcze dla Ciebie to sie che mruczeć hihi..pozdrawiam
            serdecznie....
            • zencol Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 31.12.03, 16:15
              Jasny gwint - kocio, kocio, kocio!!! Samych słonecznych chwil i niesłabnącego
              poczucia humoru w nadchodzącym roku 2004, oraz szampańskiej zabawy
              sylwestrowej - życzę Tobie OFCO i pozostałym forumowiczom.
              • Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 31.12.03, 18:16
                zencol..mój drogi...jesteś niemożliwy, szmpańskiej zabawy... wielu radości i
                pomrukiwań w Twoim zyciu na nowy rok 2004 OFCA życzy Tobie!!!!
    • Gość: maja tylko i wyłącznie IP: 81.15.148.* 30.12.03, 16:25
      Pan Kaczkowski. Chylę czoła.
    • Gość: HansKloss Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.acn.waw.pl 31.12.03, 17:24
      Serwisy w Pogodzie czyta Beata. Eeeh... Jak ona mrrruczy... Chciałbym dostać
      płytę na której odliczałaby do tysiąca - słuchałbym w kółko.
      • Gość: laetatus Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.man.polbox.pl 05.01.04, 14:58
        Mozemy spelnic Panska fantazje.
        Prosze o przeslanie swojego adresu mailowego na konto
        radiopogoda@radiopogoda.pl

• Gość: reflux Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 62.233.131.* 05.01.04, 16:05
          ...wraz z odcinkiem ostatniej renty.
    • Gość: aaa Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 21:07
      Monika Olejnik
    • Gość: kicy Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 01:42
      ja lubie waldusia...i soltysa:)
    • jacekm22 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 08.01.04, 17:34
      Pani Malgorzata Slomkowska !!!
      • Gość: ABC Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 21.01.04, 19:40
        A kto to jest ???
        • jacekm22 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 23.01.04, 19:58
          Pania Malgorzate mozna uslyszec w 1 pr PR , Sygnaly Dnia , oraz w niedzielnej
          poludniowej audycji -Magazyn W samo poludnie!!! ( w najblizsza niedziele !)
          Pani sie marnuje prowadzac polityczne adycje posiadajac TAKI ZMYSLOWY glos!!!
    • Gość: zabka Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 10.40.68.* 15.01.04, 09:08
      Hmmm... ja sadze ze bardzo sexowny glos ma Lukasz z radia Blue fm :D
      • Gość: dominika Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 17:23
        Lukasz??sztucznie cukierkowaty i wrecz....wchodzi w d...sluchaczowi,dobry byl
        waldek z alfy ale juz go tam nie ma,jeszcze fajny jest Tworek z regionu choc
        ostatnio slyszalam Go na kopcu.
        Dominika.
    • Gość: fr4 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 20:37
      Daniel Kondraciuk, lektor radia Plus, niedawno czytał poezję w Łagodnych
      Przebojach w nocy w piątek, niedawno na Nat.Geografic lektorował pewnemu
      programowi i był wielki podziw i niedowierzanie że tak może świetny głos ktoś
      mieć.
      • Gość: Randall Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 195.245.217.* 19.05.04, 12:05
        Jacek Mikołajczak, lektor radia Pin, czasem go słychać i w Trójce.
    • Gość: fzhut_slonca :) Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 21:48
      oczywiscie Piotr Jaroszewski. Szkoda tylko ze nie ma go na antenie :-(
    • Gość: bandzior Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.d.revmap.vianetworks.de 26.05.04, 15:41
      "sytezatorowy" glos Jerzego Kordowicza
      • Gość: saxon Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.tarchomin.waw.pl / *.crowley.pl 30.05.04, 19:34
        szkoda, ze go nie widziales....
    • Gość: chrum Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:39
      Marta Kuligowska -tvn 24 Ochhhhhh jak włączam tv i ją słuyszę to już
      wiem....może mówić nawet o al kaidzie i o premierze Oleksym ..a ja będę miał
      uśmievch na twarzy taki błogi...hmmmmmm w kategorii najseksowniejszy głos
      kobiecy mediów tylko ona!
      • kwiat_paproci Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 27.05.04, 21:08
        Tadeusz Sznuk i wszystko jasne ;-)
    • Gość: klarnet Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 10:00
      RAM z Wrocławia... Monika Jaworska - są chwile, kiedy nie przesadza, żebym się
      czasem na treściach skupił, ale generalnie ... ciekawe, czy by za mnie
      wyszła... :)
    • Gość: r220 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 12:11
      Jakie wg. was sa kanony seksownego glosy? Czy to jest "zachrypniety" rodem z
      piosenek Ryszarda Rynkowskiego prezenter? Czy tez mlody i jedwabistym i
      delikatnym glosem, ktory przez swoja delikatnosc moze uderzyc prosto w ...
    • Gość: saskia Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 19:20
      Marcin Jedliński z zetki ....
      • Gość: breslau Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 08:06
        faktycznie - Monika Jaworska z ramu
    • Gość: hmmmm Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 02:00
      Niedawno natknęłam się na pana Łukasza, który wieczorami czaruje w radiu Mega
      92,3 i muszę przyznać że mnie zelektryzował...
      A co do Waszych typów to w większości nie znam, ale pan Sznuk hmmm napewno.
      I jeszcze jedno jak dlamnie to połaczenie chrypliwego z jedwabistym byłoby
      najlepsze
      • Gość: kaftan_wroc Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 22:12
        Monika Jaworska z RAMu - poooolecammm.... jakoś po południu w tygodniu. No ma
        kobieta biust w głosie..
    • Gość: michał Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:21
      Janina Paradowska;)
    • Gość: drzewko Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:34
      Dariusz bUGALSKI TO NAJLEPSZY GŁOS W historii Polskiego Radia-według mnie
      • Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:29
        nadal mrrrruuuuuu dla Pana Adamczaka...jak się go slyszy to się chce mruczeć z
        calych sił...hihi mruuuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 28.09.04, 11:05
      rzeczywiście głos ma ciepły ale do powiedzienia niewiele.
      ile razy można powtórzyć: co u Ciebie słychać, co robisz? i takie tam, w czasie
      rozmowy ze słuchaczem/ką?
      zero kreatywności, zero pomysłu. nie zawsze stare chwyty są najlepsze.
      może rzeczywiście powinien tylko mruczeć.
    • Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 28.09.04, 11:45
      ,,..................Rafał Adamczak
      Tak zwana "cicha woda", w szkole zawsze siedział w ostatniej ławce. Z
      aktywności miał same minusy, a przerażone nauczycielki litowały się nad nim i
      porównywały do koleżanek. W pewnym momencie życia porażony "piorunem boga show
      bussinesu" zaczął grać na akordeonie, gitarze, klawiszach i porywać płeć piękną
      słowiczym śpiewem. To zawiodło go do szkoły ... architektonicznej (projekty,
      konstrukcje, mechanika, cegłowki, jednym słowem beton). W wieku 16 lat zaraził
      się ciężką chorobą - radiozą. Niestety nie pozwala się leczyć.
      Coś z teraźniejszości? No w tym wieku to już tylko żona, dom, pies
      (nowofunland) i ESKA 105,6......" WOW? nieeeee....

• Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 28.09.04, 12:34
      znam cieplejszy, bardziej wibrujący głos eski...
      • Gość: madziaaaaa Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.09.04, 09:29
        Ja tez mam swoj ulubiony, i tez z ESKI, tylko ze z kieleckiej...ma na imie
        Paweł, jest cuuuuudownyyy. A pozatym fajniutko wyglada:))))
    • Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 30.09.04, 10:07
      szkoda że nie mogę porównać, ja odbieram warszawską Eskę.
      a skąd wiesz jak wygląda? na stronie kieleckiej Eski nie ma niestety zdjątek.
      szkoda.
      • Gość: madziaaaaa Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.10.04, 08:06
        a wiem wiem, widzialam kiedys go jak prowadzil jaka impreske w Kielcach, a moze
        to bylo w eskobarze...niepaietam, ale jest fajniutki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka