Gość: OFCA IP: *.chello.pl 27.12.03, 11:51 ESKA......Rafal Adamczak, nic dodać..nic ująć, az ciarki po plecach przechodzą, jaki on ma zmysłowy głos, mmmrrraaauuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:02 To chyba mnie nie słyszałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 27.12.03, 12:34 Hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 19:19 Tja ... albo mojego głosu :))) hehe :) normalnie miodzio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jodla Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 00:31 Nie wiem jak z glosem :) bo jakos nie mam ciagot do kolorowych skarpetek ale fakt Adamczak to najlepszy wynalazek ESKI od czasu wynalezienia kola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała słuchaczka MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 29.12.03, 09:29 taaaaaak...jedno mruuuuuu na temat Pana Rafała to za mało...on jest poprostu niesamowiecie fajny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 12:40 Marek Niedźwiecki, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 30.12.03, 16:08 Jejku, jak mi ciarki latają po plecach kiedy czytam odgłos OFCY, to jej: mrrruuuuuu i mmmrrraaauuuu. Supersexy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 30.12.03, 17:32 zencol...jak mi miło...mrrraauuu Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 30.12.03, 20:00 Och ty kocico! Matko Boska, Jozefie święty! Bo oszaleję! Mimo to - serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 30.12.03, 22:40 Jesteś niemożliwy hihi..kurcze dla Ciebie to sie che mruczeć hihi..pozdrawiam serdecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 31.12.03, 16:15 Jasny gwint - kocio, kocio, kocio!!! Samych słonecznych chwil i niesłabnącego poczucia humoru w nadchodzącym roku 2004, oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej - życzę Tobie OFCO i pozostałym forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 31.12.03, 18:16 zencol..mój drogi...jesteś niemożliwy, szmpańskiej zabawy... wielu radości i pomrukiwań w Twoim zyciu na nowy rok 2004 OFCA życzy Tobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja tylko i wyłącznie IP: 81.15.148.* 30.12.03, 16:25 Pan Kaczkowski. Chylę czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HansKloss Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.acn.waw.pl 31.12.03, 17:24 Serwisy w Pogodzie czyta Beata. Eeeh... Jak ona mrrruczy... Chciałbym dostać płytę na której odliczałaby do tysiąca - słuchałbym w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laetatus Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.man.polbox.pl 05.01.04, 14:58 Mozemy spelnic Panska fantazje. Prosze o przeslanie swojego adresu mailowego na konto radiopogoda@radiopogoda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reflux Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 62.233.131.* 05.01.04, 16:05 ...wraz z odcinkiem ostatniej renty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 21:07 Monika Olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicy Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 01:42 ja lubie waldusia...i soltysa:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 08.01.04, 17:34 Pani Malgorzata Slomkowska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 21.01.04, 19:40 A kto to jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 23.01.04, 19:58 Pania Malgorzate mozna uslyszec w 1 pr PR , Sygnaly Dnia , oraz w niedzielnej poludniowej audycji -Magazyn W samo poludnie!!! ( w najblizsza niedziele !) Pani sie marnuje prowadzac polityczne adycje posiadajac TAKI ZMYSLOWY glos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 10.40.68.* 15.01.04, 09:08 Hmmm... ja sadze ze bardzo sexowny glos ma Lukasz z radia Blue fm :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 17:23 Lukasz??sztucznie cukierkowaty i wrecz....wchodzi w d...sluchaczowi,dobry byl waldek z alfy ale juz go tam nie ma,jeszcze fajny jest Tworek z regionu choc ostatnio slyszalam Go na kopcu. Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr4 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 20:37 Daniel Kondraciuk, lektor radia Plus, niedawno czytał poezję w Łagodnych Przebojach w nocy w piątek, niedawno na Nat.Geografic lektorował pewnemu programowi i był wielki podziw i niedowierzanie że tak może świetny głos ktoś mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 195.245.217.* 19.05.04, 12:05 Jacek Mikołajczak, lektor radia Pin, czasem go słychać i w Trójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fzhut_slonca :) Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 21:48 oczywiscie Piotr Jaroszewski. Szkoda tylko ze nie ma go na antenie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandzior Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.d.revmap.vianetworks.de 26.05.04, 15:41 "sytezatorowy" glos Jerzego Kordowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxon Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.tarchomin.waw.pl / *.crowley.pl 30.05.04, 19:34 szkoda, ze go nie widziales.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrum Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:39 Marta Kuligowska -tvn 24 Ochhhhhh jak włączam tv i ją słuyszę to już wiem....może mówić nawet o al kaidzie i o premierze Oleksym ..a ja będę miał uśmievch na twarzy taki błogi...hmmmmmm w kategorii najseksowniejszy głos kobiecy mediów tylko ona! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU 27.05.04, 21:08 Tadeusz Sznuk i wszystko jasne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarnet Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 10:00 RAM z Wrocławia... Monika Jaworska - są chwile, kiedy nie przesadza, żebym się czasem na treściach skupił, ale generalnie ... ciekawe, czy by za mnie wyszła... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r220 Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 12:11 Jakie wg. was sa kanony seksownego glosy? Czy to jest "zachrypniety" rodem z piosenek Ryszarda Rynkowskiego prezenter? Czy tez mlody i jedwabistym i delikatnym glosem, ktory przez swoja delikatnosc moze uderzyc prosto w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 19:20 Marcin Jedliński z zetki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 08:06 faktycznie - Monika Jaworska z ramu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 02:00 Niedawno natknęłam się na pana Łukasza, który wieczorami czaruje w radiu Mega 92,3 i muszę przyznać że mnie zelektryzował... A co do Waszych typów to w większości nie znam, ale pan Sznuk hmmm napewno. I jeszcze jedno jak dlamnie to połaczenie chrypliwego z jedwabistym byłoby najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaftan_wroc Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 22:12 Monika Jaworska z RAMu - poooolecammm.... jakoś po południu w tygodniu. No ma kobieta biust w głosie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:21 Janina Paradowska;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewko Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:34 Dariusz bUGALSKI TO NAJLEPSZY GŁOS W historii Polskiego Radia-według mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFCA Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:29 nadal mrrrruuuuuu dla Pana Adamczaka...jak się go slyszy to się chce mruczeć z calych sił...hihi mruuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 28.09.04, 11:05 rzeczywiście głos ma ciepły ale do powiedzienia niewiele. ile razy można powtórzyć: co u Ciebie słychać, co robisz? i takie tam, w czasie rozmowy ze słuchaczem/ką? zero kreatywności, zero pomysłu. nie zawsze stare chwyty są najlepsze. może rzeczywiście powinien tylko mruczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 28.09.04, 11:45 ,,..................Rafał Adamczak Tak zwana "cicha woda", w szkole zawsze siedział w ostatniej ławce. Z aktywności miał same minusy, a przerażone nauczycielki litowały się nad nim i porównywały do koleżanek. W pewnym momencie życia porażony "piorunem boga show bussinesu" zaczął grać na akordeonie, gitarze, klawiszach i porywać płeć piękną słowiczym śpiewem. To zawiodło go do szkoły ... architektonicznej (projekty, konstrukcje, mechanika, cegłowki, jednym słowem beton). W wieku 16 lat zaraził się ciężką chorobą - radiozą. Niestety nie pozwala się leczyć. Coś z teraźniejszości? No w tym wieku to już tylko żona, dom, pies (nowofunland) i ESKA 105,6......" WOW? nieeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 28.09.04, 12:34 znam cieplejszy, bardziej wibrujący głos eski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaaaaa Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.09.04, 09:29 Ja tez mam swoj ulubiony, i tez z ESKI, tylko ze z kieleckiej...ma na imie Paweł, jest cuuuuudownyyy. A pozatym fajniutko wyglada:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: 217.153.131.* 30.09.04, 10:07 szkoda że nie mogę porównać, ja odbieram warszawską Eskę. a skąd wiesz jak wygląda? na stronie kieleckiej Eski nie ma niestety zdjątek. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaaaaa Re: NAJSEKSOWNIEJSZY GŁOS ??? MRRRRUUUUUU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.10.04, 08:06 a wiem wiem, widzialam kiedys go jak prowadzil jaka impreske w Kielcach, a moze to bylo w eskobarze...niepaietam, ale jest fajniutki Odpowiedz Link Zgłoś