Dodaj do ulubionych

Plan na pobyt w Zakopanem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 12:33
Cześć! Niedługo wybieram się do Zakopanego wspólnie z dziewczyną i rodzicami. Do Zakopanego mam ok. 350 km. Zamierzam wyjechać koło 8 rano i zajechać tam na 3-4 po południu. Obiadokolacja, później spacer po Krupówkach. Kolejne 3 dni zaplanowałem na: a) Morskie Oko (pieszo) b) Kasprowy Wierch (kolejką linową) c) Gubałówkę (raczej też wagonikiem). 4-go dnia po śniadaniu termy w Bukowinie i powrót do domu. Dobrze to rozplanowałem? Proszę o ewentualne wskazówki :)
P.S. Narty odpadają ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: Plan na pobyt w Zakopanem IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 15:44
      Miód-malina, mucha nie siada. Tylko w drodze do MOka uważaj na niedźwiedzie. Ciepło, śniegu nie ma, a one głodne i rozdrażnione;))
    • Gość: helka Re: Plan na pobyt w Zakopanem IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 15:49
      Z dziewczyną i rodzicami?? Pępowinka nie odcięta? To dziewczyna użyje jak pies w studni. Ja bym cię olała już po samej propozycji takiego wyjazdu.
    • Gość: Kasia Re: Plan na pobyt w Zakopanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 09:19
      A ja proponuje koniecznie zwiedzić Dolinę Kościeliską, z której warto iść na Wawóż Kraków (piękny i Smocza Jama), jaskinie (przynajmniej Mroźną), Staw Smreczyński i moje ulubione schronisko. Ja się zakochałam w Wielkiej Polanie Małoląckiej - może znajdziecie czas. Proponuję jeszcze willę Atma...tak żeby nie tylko same Krupówki.
    • mmagi Re: Plan na pobyt w Zakopanem 10.02.14, 12:14
      szybciej wejdziesz na Kasprowy niż wjedziesz,czasem kolejki sa na 5 godzin stania:/
      Na Gubałówkę wystarczy Ci pół godziny,polecam Kościeliską

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka