Dodaj do ulubionych

WICE WCIPY I KAWAUY

06.09.04, 10:01
Kedys´ se baca kupiu syrynka. I rous mu sie ta syrynka zepsuua i sie pyto
juchasa.
- Co jo moom zrobic´ s tym pieroon´stwym, bo mi sie to zepsulo. I tyn juchas
pado:
- To jec´ tak, do TOSU i tam woom to naprawioom.
- Ale kaj to je tyn TOS?
- A to do Nowego Targu, A potym sie spytocie.I pojechou baca, za dwa lata
pszijechou. Syryna zgnito, baca wykoon´czoony. I sie go pytajoom:
- Baco kaj zes´ cie tak dugo byli?
A uoon godo
-Noo jade se niy, widza Nowy Targ. Stoji jedyn w taki biouy czopce, to
pszijyzdrzoom, i sie pytoom jak czuowieka: "No ktorendy kutosie"
Obserwuj wątek
    • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 10:35
      W Korbielowie wzduz granicy szou baca, szou prosto, prosto narous jak niy
      skrynci w lewo a za kszoka wopista.
      -Baco, a wy kaj? Baca spojzou.
      -A tero to jusz do rzici!
      • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 10:36
        - Baco, jak tam wosz nowy soutys?
        - Jeszcze zech go po trzez´wymu niy widziou.
        - A co, on tak pije?
        - Nie on, jo...

• hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 10:44
          Turysty pytali sie roz bacy jako bydzie pogoda na drugi dziyn´. Sprawdziouo
          sie, noo to na drugi dziyn´ juzajs´ soom u niego i sie pytajoom: Baco, jako
          bydzie jutro pogoda?
          - Doczkejcie ino momynt
          - pado baca, bo mi sie radio zaciouo.

• hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 10:45
            Wywiad z bacoom: Baco, jak wygloodo wosz dziyn´ pracy? - Rano wyprowadzoom
            owce, wycioongoom flaszka i pija...- Baco, tyn wywiad bydom czytac´ dzieci.
            Zamiast flaszka godejcieksioonszka.- Dobra. Rano wyprowadzoom owce, wycioongoom
            ksioonszka i czytoom. W pouednie pszichodzi Jendrek ze swojoom ksioonszkom i
            razym czytoomy jego ksioonszke. Po pouedniu idziymy do ksiyngarni i kupujymy
            dwie ksioonszki, kere czytoomy do wieczora. A wieczorym idymy do Franka i tam
            czytoomy jego rynkopisy.
    • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:04
      Też nie będę gorszy i dodam coś od siebie (oczywiście sam tych dowcipów nie
      wymyśliłem, tylko znalazłem je w internecie):

Pewien turysta w wakacje zachodzi w deszczu do bacówki, baca gościnnie częstuje
      go gorącą strawą,
      turysta zajadając spostrzega, że do talerza leci mu z góry woda...
      - Baco dach ci przecieka.
      - Wim...
      - To, dlaczego nie naprawisz??
      - Nie mogę, przecież deszcz pada.
      - To, dlaczego nie naprawisz, kiedy nie pada??
      - A bo wtedy nie cieknie...
      • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:06
        Pijany góral wraca z wesela i zaczyna się rozbierać.
        - Maryna, pomóz bo ni moge kosuli sciongnoć - prosi żonę.
        Ta podchodzi i załamuje ręce.
        - Jezusicku, Jendrek, psecie ty mas ciupaske w plecach!
        • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:07
          Gazdowska rozmowa.
          - Stasek, cy twój koń kurzy fajkę?
          - Nie.
          - No, to ci się stajnia pali.
          • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:10
            Przewodnik tatrzański (baca) mówi do grupy turystów:
            - Zbliżamy się do bardzo niebezpiecznego miejsca.
            Wiele osób poślizgnęło się tu i spadło w przepaść.
            Gdyby komuś z Państwa to się przytrafiło,
            proszę zwrócić głowę w lewą stronę.
            Z lotu ptaka rozciąga się piękny widok na dolinę.
            • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:12
              Wychodzi baca przed chałupę, przeciąga się i wola:
              - Jaki piękny dzionek!
              A echo z przyzwyczajenia:
              - ... Mać, mać, mać...!
              • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:14
                Baca jest sądzony za zabójstwo turysty, ale się nie przyznaje. Sędzia pyta:
                - No to jak to było, Baco?
                - Ano nijak. Siedziołek se na przyzbie i strugałek osikowy kołecek.
                A ten turysta siad se kole mnie i zacoł jeść cereśnie.
                I co zjod, to mi pesteckom trach!!! W oko. A jo nic, ino se strugom ten kołecek.
                A on znowu zjad i trach!!! mie pesteckom w oko. A jo nic i dalej strugom...
                A on łostatniom cereśnie, rzucił mi torebke pode nogi,
                wstał i tak niesceśliwie potknoł, ze upadł na ten kołecek, com go strugoł. I
                tak, panie, coś ze 27 razy...
                • mrb4 Re: WICE WCIPY I KAWAUY 06.09.04, 17:15
                  Pyta juhas bacy: Baco, jak to jest, że Ziemia się kręci?
                  Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, no i się krynci.
                  Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia jest to taka kula okrągła, ale dlaczego ona się
                  kręci?
                  Baca: Widzis Jądruś, Ziemia jest to taka kula okągła,
                  no i ma w środku taką ośkę, no i na tej ośce się krynci.
                  Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę,
                  no i na tej ośce się kręci, ale jak to jest, że ona się kręci?
                  Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, ma w środku ośkę,
                  a na końcach tej ośki są takie cypecki, no i w tych cypeckach ona się krynci.
                  Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę,
                  a na tej ośce cypecki, ale jak to jest, że ona się kręci?
                  Baca: Jądruś, cosik mi sie widzi, ze ty chces w morde dostoć...
                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 07.09.04, 09:45
                    Syndzia do bacy: Wiela mocie dochodoow? -Wysoki Sadzie, do chodoow to ja moom
                    dwie nogi, ale obie kepske.
                    • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 07.09.04, 09:46
                      Wojtus´ uwidziou ciotke Staskowom babe kie sie kompaua. Pyto sie: Ciotko, a coz
                      to mocie takie pod brzuchem?- Bele co Wojtus´, nie pytoj sie... idze jus...Za
                      pare dni w pore obiadu Wojtus´ ciotke sie pyto:- Ciotko, co dzisiok bedzie na
                      obiod...?- A cozes ty taki. Bele co bedzie, nie pytoj sie... - Eeee, ino nie
                      bele co, bo jo ze wuosami nie chyce...

• hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 07.09.04, 09:47
                        Pszichodzi ceper do bacy, wiycie takigo co to lyczyc´ poradzi, i lamynci ze ani
                        smaku niymo ani prowdy niy godo. Na to baca mocie tu take pigoouki bydziecie je
                        brac´ dwa razy dziynnie, Teroski mogecie tysz zazyc´. Ceper zjado dwie pigoouki
                        i za chwila godo baco dyc´ to soom kozie bobki. Noo widzicie jak to dziaua jusz
                        smak mocie i prowda godocie!
                        • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 08.09.04, 21:11
                          Pszichodzi baba do aptyki.
                          - Dobry! Dobrze, ze pani widza bo wczoraj z´le zech Pani pszepisou recepata!
                          Zamiast TYMIANKU zech Pani pszepisou CYJANEK
                          - Uo, panie aptykorzu to chyba niy za fest róznica?
                          - Niy ino 4,5 zł
                          • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 12.09.04, 19:47
                            Milicjant spotyko na droodze us´limtanego Hubercika.
                            - Czymu tak s´limtosz, dziecko?
                            - Bo, bo zech stracioou 10 zuoty..
                            - Mosz tu 10 zuotych i niys´limtej.
                            Dziecko wziyno dziesioontke i s´limto jeszcze guos´niyj.
                            - Czymu jeszcze s´limtosz?
                            - Bo, bo jakbych jo nie stracioou ty dychy, to mioubych terozki 20 zuoty...
                            • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 12.09.04, 20:11
                              Rous psziszou gornik do dochtora i prawi mu:
                              - Panie dochtorze tamtyn rejonowy dochtor to mi niydogodziou. U niego sie ludzie
                              na co innego lyczoom a na co innego umiyrajoom.
                              - Jak to moze byc´? U mie tak niy je. U mie ludzie umiyrajoom na to, na co ich
                              lycza.
                              • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 14:05

Trefiyuy sie dwie ooumy u masorza.
                                Chcoom se poklachacŽ, ale im to ciynszko idzie, bo soom leko psziguchawe.
                                Pado jedna do drugi: - Wiysz Hyjdla byua zech na torgu! - Co godosz Trudko?
                                - (guos´ni) Tosz ci padoom, byua zech na torgu! - Pszeca suysza! Noo i co?
                                - Niy kupuj tam! Nic tam niy ma a cza puacic´ tela piniyndzy! - Piniyndzy ci niy
                                moga pozyczac´! Dziypiyro jutro mi pszidzie rynta! - Ty gupio emo! Jo niy chca
                                twojich piniyndzy! Godoom ci o torgu! - Toosz godej! Suchoom cie! - Dyc´ ci
                                couki czas godoom ... (jeszcze guos´niyj) Na tym torgu niy idzie nic kupic´ !!!
                                Ogoorki take (pokazuje) krootke i ciynke choby mooj palec, zajs´ apfluzyny
                                jeszcze myn´sze (pokazuje) niz´li s´liwki! - Trudko, skon´cz ty wynokwiac´!
                                To moze byc´ jeszcze blank fajny chop!!!
                                • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 14:26
                                  Rous siedzieli kole stoua oouma i ooupa. Jedli zupa. Narous oouma
                                  godo do ooupy: Stary wiysz co, jak jo sie tak spoomna jak my sie 60 lot
                                  nazo pszoli, to mi sie tak zaro gorko na sercu robi. A oupa pado - Staro,
                                  niy godej gupot ino wycioong tyn cycek z tego talyrza!!!
                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 14:58
                                    Laband poszou na komisjo poborowo. Po badaniach, wzioon go na rozmowa seksuolog.
                                    Naszkryklou mu koouko:
                                    - Laband, co to jest ?
                                    - sagato baba...
                                    Naszkryklou mu kwadrat:
                                    - A to?
                                    - He, he, sagato baba...
                                    Na kooniec, naszkryklou mu troojkoont:
                                    - Noo a to, psziglondnijćie się doporzoontku.
                                    - Tysz sagato baba...
                                    - Laband, wyście soom zboczyni!!!
                                    - Jaaa??? A kdo mi te sagate baby rysowou?!
                                    • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 15:04
                                      Psziuazi ooupa do piekorza i godo do tyj pszedowaczki:
                                      - Pani, dejcie mi piync´ chleboow. - Dziadku, dyc´ woom poua stwardnieje!
                                      - Ja!!! Noo to dejcie dziesiync´!!!
                                      • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 17:51
                                        Jedna ooumiczka dostaua paket ze Hameryki. Otwiyro go a tam byuy brele:
                                        - Noo, je! Nareszcie byda porzoondnie widziec´.
                                        - Godo se ooumiczka wrazuje te brele na nos.
                                        - No ja teroski widza! Noo, wszysko je ostre. O i je brif od Erny.
                                        Cosz uoona tam szkryknooua?: "Mamo w tym pakecie wysuauach woom ino
                                        oprawki od breloow, a wnastympny wys´la szkua"...
                                        • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 17:53
                                          Ooupa i Oouma jedzoom obiod. Narous Ooupa roombie ooumy po gowie drzewianoom
                                          uyzkoom. - A co sie stouo? - pyto sie go oouma. - Bo jak sie spoomna, cos´ ty
                                          cnoty niy miaua...

• hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 17:56
                                            Hubercik ze Alojzym psziuazoom do ooumy i Hubercik sie pyto:
                                            - Oouma, a ty mogesz miec´ dzieci? - Niy, niy moga. - Widzisz!
                                            - godo Hubercik do Alojza - godouech Ci ze oouma je samcym...
                                            • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 17:59
                                              Spiyrajoom sie dwie ogrodniczki.
                                              I jedna godo: u mnie w zegroodce to urosuy
                                              taaaake tumaty i tak pszed gymboom pokazuje jake
                                              wielke. a ta drugo pado, to je psinco umie urosuy
                                              take ogoorki ze jo foortki nie umiauach zawzyc´
                                              A jedna tako gucho pszeuazi kouo nich i godo:
                                              Baby a kaj uoon miyszko???????
                                              • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 18:15
                                                Pszileciala jedna soomsiadka do drugi i pado:
                                                - Kowoliczko, Kowoliczko! Wiycie, co jo dostaua?
                                                - Co? Powiydzcie pryndko, mozno i jo zaros poleca!
                                                - Himoroidy!!! - Kajs´cie je dostali? - W dupie!!!
                                                - To wy´cie tako? Jak jo co dostana,
                                                tysz woom tak powiym!
                                                • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 18:32
                                                  Spotyko sie Gerda ze Trudoom:
                                                  - T ruda, Ty se kup nowe gardiny bo jo wszystko widza co Ty ze swojim starym
                                                  wyrobiosz...
                                                  - A Ty se kup nowe bryle, bo jo niy ze swojim wyrobjoom ino ze Twojim!
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 18:33
                                                    - Kowoliczko, Kowoliczko - niy byuo sam mojego chopa?
                                                    - Czamu pytocie? - A bo wzioon 5 zuotych i pedziou, ze idzie na dziwki!
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 18:34
                                                    Kowoliczko! Kowoliczko! Wasz chop leci z blumami!
                                                    - O pieroona, zajs´ bydzie chciou dupy.
                                                    - A co, nie mocie blumwazy?"
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 18:38
                                                    - Kowoliczko! A fto to je na tym uobrosku?
                                                    - Lynin!
                                                    - Kaj tysz se ta Lyjna takigo szpetnego chopa znodua?
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 25.09.04, 18:40
                                                    - Kowoliczko, a kaj to ino niesiecie tyn tepich?
                                                    - Musza go wyniys´c´ z doomu, boch na nim zdradziyua
                                                    mojego starego.
                                                    - Niy pszesadzejcie, jak bych jo chciaua wyniys´c´ z
                                                    doomu wszysko na czym zech zdradziyua mojego
                                                    starego, to by uostauy mi ino kroomlojchter i kaktus.
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 29.09.04, 11:57
                                                    Pewnego razu Bóg chcial sobie zobaczyc, jak zyja ludzie na Ziemi. Wiec kazal
                                                    sobie sprowadzic telewizor, wlaczyl, akurat kobieta rodzila. Meczy sie okrutnie,
                                                    krzyczy, wiec Bóg sie pyta:
                                                    - Co to jest? Dlaczego tak kobieta sie tak meczy?
                                                    - No bo powiedziales: "I bedziesz rodzila w bólu" - odpowiada którys aniol.
                                                    - Tak? No... Tego... Ja tak zartowalem...
                                                    Przelacza - górnicy. Zharowani, spoceni, wala kilofami. Bóg sie pyta:
                                                    - A to co to jest? Oni musza sie tak meczyc?
                                                    - Ale sam powiedziales: "I w trudzie bedziesz pracowal..."
                                                    - Oj, "powiedziales, powiedziales" - mówi Bóg, drapiac sie w glowe
                                                    -To takie zarty byly, ja zartowalem...
                                                    Przelacza, a tam piekna, wielka swiatynia, bogato zdobiona, od zewnatrz i
                                                    wewnatrz, przed nia luksusowe lsniace samochody, w srodku gromada biskupów -
                                                    dobrze odzywieni, pieknie ubrani, zlote lancuchy, itp, itd.
                                                    Bóg sie usmiecha promieniscie:
                                                    - O, to mi sie podoba! A co to jest?
                                                    - Aaa! to sa wlasnie ci, którzy wiedza, ze zartowales.
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 14.10.04, 18:30
                                                    S´wiyrka dostaua paketek uod ziyncia, kery je we wojsku, rozpakowaua, dryny
                                                    znodua handgranata i kartka na kery stouo Kochano mamusiu, jak pocioongniesz za
                                                    te maue kooueczko to dostana czi dni urlopu. Pozdrowioom, twooj kochajooncy ziynć.
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 14.10.04, 18:41
                                                    Uozarto mysz na wyselu idzie do uorkestry i prawi:
                                                    - Panowie, grejcie "Myszerej", jo puaca.
                                                    - Noo dobra - odpowiado zdziwiono orkestra. - Ale jak to leci?
                                                    - Myszerej pancerni...
                                                  • hanys_hans Re: WICE WCIPY I KAWAUY 14.10.04, 19:05
                                                    Zeflik wraco s pszedszkola i godo do mamy:
                                                    - Nauczyuech sie dzisiej piykno pies´niczka o droocie.
                                                    - O droocie? Niy znoom. Mogesz mi joom zas´piywac´?
                                                    - "Za twojim przewodem zuoonczym sie z narodem!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka