dunajec1 14.02.05, 01:43 Widzicie somary co jest jak Ciupazki brak? Ulzylo wam? Ciupazko na...j na tych co Ci dokuczaja i wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 09:16 No to do roboty,nietoty,bezkurcyje jedne. Swoja drogą nigdy tak długo ciupazka bez forum nie wytrzymała.Nawet gdy zapowiadała odejście to 24 godziny wytrzymywała tylko.Nawet z Portugalii pisała. Ale w końcu juz swoje lata ma(miała?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceper_niepilok Re: Do du...y .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:25 ...czyli do rzyci z tym wszystkim. Zamiast do Zakopca jechać to muszę grypę leczyć i nawet na dobre słowo od Ciupażki liczyć nie mogę...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do du...y .... 14.02.05, 10:37 To się ciesz chłopie.Na łańcuchach zaoszczędzisz,nóg na nartach nie połamiesz,nie obedrą cie górale z ostatniego grosza a i życie ocalisz unikając jazdy po zakopiance. I to wszystko tylko dzięki zwykłej grypie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceper_niepilok Re: Do du...y .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:18 Niby racja.... Ale i tak do du...y jest!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do du...y .... 14.02.05, 14:24 Stanyno?! Wreście nieftorym scytuje, hehe, mozecie być ino syćka radzi, moze bee choć na kwile spokój...hehe. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do du...y .... 14.02.05, 20:41 Ej, Mości Panowie.... hehe... mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,21219.html Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Do du...y .... 14.02.05, 20:51 Do du...y .... = (x - x 4 ) dx du + (y - y 4 ) dy du ... x1a = x1 DO x1 = x1 + (x1 - x0) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do du...y .... 14.02.05, 22:04 ....Jak se ftory nie spróguje, do ślubu nie pódzie... I jo tyz se musioł , bo mi sie porusoł, hej mości panowie, kapelus na głowie... mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,18474.html A cy naprowde stanyno i było do du..y??? He? Hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Do du...y .... 14.02.05, 22:16 I jo se musiala bo mi sie rusala hej mosci panowie chustecka na glowie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do du...y .... 14.02.05, 22:18 A jo myślała, ze ... ciupazka..., hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Do du...y .... 14.02.05, 22:23 No przeciez ciupagi na glowie nie nosis Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do du...y .... 14.02.05, 22:30 Jo myślałak o inksyj głowicce, hehe... tyj z pieśnicki, hehe...Coś Ty śpiywoł... śpas musi być, bo byś bracie puknon...Zyjes ta jako? U nos Zokopane pływało , odwilż, goście nie barz radzi, teroz kurzy, moze troske zmrozi, a śniegu w pierniki . Wietrzysko duje, zawieje, zamiecie, i tak koło zera! Zima piykno wreście! Coby ino jesce słonecko gościom zaswiyciyło, to bedom Warsiawiacy i inksi radzi, bo od ni m.in. teroz ferie dzieciska majom. Hej! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Do du...y .... 14.02.05, 22:31 dunajec1 napisał: > No przeciez ciupagi na glowie sie nie nosi Wiilii! Suyszysz co sie do cia goudo? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspaniałe 14.02.05, 22:31 ha, ha ale piosenka Boże Ciupazko - uśmiech to jest to dzięki , ze jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: wspaniałe 14.02.05, 22:34 jestem pełna podziwu tym mp3, dobrze, ze istnieje Zakopane co za góralski humor niesmowite :) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: wspaniałe 14.02.05, 22:41 Blisko nieba stojom Tatry..... Moze dlatego gorale maja humor. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wspaniałe 14.02.05, 22:43 Nikogo mi nie zol, nikogo, nikogo - Opróc tyk biydokow, co fcom a ni mogom, hehe... Kie ci knot goreje, mozes mieć nadzieje, A kie ci nie świyci, to juz chłop do rzyci, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 22:50 KIe juz som nie wleziys na chętnom dziywcyne, Rac ze Ci dać Boze wiecny odpocynek, hehe... Zaznocom, ze som to jest wiersycki sprośne od Zdziśka Barglika. Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 22:48 wiysz dunajec, to juz tak je ize niykere ino nazekac i krytykowac poradzom, ale tysz prawie te nic dopozondku zrobic niy som zdolne - to som take ajnfachowe marudy i nic wiyncyj Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 22:56 Grole, gorole, gazdujom na skole, Calućkie ik miynie, to zdrowe "korzynie" Nie turbuj sie chłopie, nie turbuj sie nicym, Biyda Cie ta nońdzie, choćby w Hameryce... Prowda to Dunajyc1??? My sie tam tyz nie dajymy, haj! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 22:55 Tu są klimaty niepowtarzalne Nie ma nigdzie takich wystarczy tylko czytać telo, hej!..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 23:16 No tyż szkryflać cosik trza Z tym nojlepi przeca - pra? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 23:25 Kurka siwa... Chcymy piwa... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 23:31 E tam piwo... Machniem się na Gubałówke i wypijemy pigwówke! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 23:35 roomtsays napisał: > E tam piwo... > Machniem się na Gubałówke > i wypijemy pigwówke! > ;o))) C Z E K A M ...A narazie wirtualnie!!! Super mi wyszła, a Tobie Hanys, na zdjęciu Twój pigwowiec był bardzo dorodny! No to cyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 14.02.05, 23:33 Z piwa głowicka sie kiwa... Jo tyz by sie napiyła, ino ni ma co... Herbatke z prądem pigwówecki z Wami se strzele, moi drodzy przyjaciele. Nie wiada, kie zaś sie stretnieny??? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: No i kurka siwa stanelo... 15.02.05, 00:12 - Dlaczego przekroczył pan przepisową szybkość? - pyta policjant. - Bo chciouech być dooma, zanim ta pigwowecka zacznie działać... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 15.02.05, 00:15 Komu stanyno to stanyno, a kie nie , to juz nie stanie, hehe... Trza sie Hanys brać nynać. Hej!!! Pozdr. dlo WOS! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 22.10.05, 21:44 Ciekawe komu jutro i pojutrze zaś nie stanie, hehe... mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,21219.html Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: No i kurka siwa stanelo... 23.10.05, 00:33 Drugi roz tego samego nie napisym,komp mi staje...deba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... IP: *.it-net.pl 16.03.06, 12:29 ...stanęło. Teroz niek Dunajec udowodnio, ze Mu staje, bo mnie... off. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: No i kurka siwa stanelo... 17.03.06, 01:39 Oooo,mnie jak stanelo tak i stoi...obraz gor przed oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No i kurka siwa stanelo... 18.03.06, 22:33 Nolepse zycynia JÓzek! Twoje zdrowie i ći zaśpiywom i zagrom tak po nasemu: "Biydo moja biydo, kiebyś dupe miała, tak byk ci nakopoł, tak byk ci nakopoł , jaz by ci zcyrniała!" www.kazik.com.pl/pok3/pokaz.html schlesien.nwgw.de/m/Baciary/A_cyje_to_konie.mp3 schlesien.nwgw.de/m/Baciary/Baciar_jo_se_baciar.mp3 schlesien.nwgw.de/m/Baciary/Jesce_suonko_nie_wysuo.mp3 schlesien.nwgw.de/m/Baciary/Mojas_ty.mp3 schlesien.nwgw.de/m/Baciary/Jo_se_chuopiec.mp3 schlesien.nwgw.de/m/Baciary/O_kr%f3lowo.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dlo Jessyk życynio 18.03.06, 22:51 Józiu, te same, co wysyj i Twoje zdrówko! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: No i kurka siwa stanelo... 18.03.06, 23:43 Łojezusicku jak ja to to lubiem! I w przestrzeń puszczę dalej,a i swoje przyniesę jak znajdę :) Odpowiedz Link Zgłoś