aron2004 26.09.05, 11:08 opolelub.webpark.pl/zakopane.htm spisany z tablic na początku września Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Rozkład Szwagropolu 26.09.05, 11:18 To tyz sie przydo! www.szwagropol.pl/rozklad.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Rozkład busów - Zakopane 26.09.05, 11:27 aron2004 napisał: > opolelub.webpark.pl/zakopane.htm > spisany z tablic na początku września Osobiście przesttrzegam jazdą busami na dalekobieżnej trasie. Mam smutne doświadczenie. Jazda ponad 500 km - to samobójstwo, wytrzęsiona jak ulęgałka, z objawami różnego typu(protest ze strony ukladu przewodu pokarmowego na syćkie końce), wręcz chora wysiadłam i ... więcej nie dam sie nabrać ani na cenę , ani na jazdę na dalekobieżnej trasie busami. Powinni tego zabronić. Nie! Dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Rozkład busów - Zakopane 26.09.05, 12:34 strasznie wrażliwa jesteś przecież ludzie jeżdzą busami np. do Włoch czy Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Rozkład busów - Zakopane 26.09.05, 12:50 Nie jo.... Wole juz pociąg, abo samochod z klimatyzacją i to duuuzy! Jeźżdziłam do Włoch Francji, Hiszpani i na Lazurowe wybrzeże dużymi i nic mi sie takiego jak w busie nie dzioło. Precki ś nimi! Jesce potyk drogak nasyk, oło Jezicku, myślałak ze nie dojade z e Zokopa do chałupy, a na drugi dziyń raniutko jechałak juz o 5-ej duzym z klimom i dalyko bez 5 dni (ok 2000 km) i nic mi sie nie dzioło. Tako duzo róźnica. Jesce ze Zokopa do Lublina śmiom brać za tom niewygode 67 PLN. A juz nie godajęcy jak fatalnie kierowca busu go prowadziył, przy 140 km/godz. to strak mnie broł od razu... i te wyprzedzania. I nie dziwota, ze mnie na syćkie strony brało, pote hamowoł, ze syćko zaś do garła jechało, choć zek nie jadła to zółciom zek rzygała. Sic! W uciykaca od busów! To trza mieć kóńskie zdrowie... Roz sie dałak nabrać! Kóniyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Rozkład busów - Zakopane 26.09.05, 13:17 A na 1 października taki sam? Coby mnie fto żle zaś nie zrozumioł, na krótkie trasy busom godom TAK. Na długie - godom NIE! I my kwita.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Rozkład busów - Zakopane 26.09.05, 17:06 bus Zakopane - Lublin ma podstawową zaletę jedzie szybko i nie trzeba się przesiadać. można dojechać przecież PKSem, ale straszliwie się wlecze i czasammi jexdzi stary śmierdzący Jelcz z Kraśnika można też PKP, ale trzeba się przesiadać, a jak ktoś ma bagaże to jest ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Rozkład busów - Zakopane 26.09.05, 21:57 Najlepszy dla mnie jest nocny PKS z Lublina o 21.55, w Zakopie jest koło 7-ej i jadąc śpisz całą noc jak suseł i cały ,piękny dzionek w Zakopie przed Tobą. Polecam, kosztuje tylko 47 PLN. Powrót pociągiem do Kr. Płaszowa i posp. z Krakowa Pl.do Lublina. Wypróbowałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Info Re: Rozkład busów - Zakopane IP: *.it-net.pl 06.11.05, 09:39 opolelub.webpark.pl/zakopane.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: OKS - Zakopane - promocje 06.12.05, 14:28 PKS - wszystko o nim: pks.zakopane.pl/index.php?id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: PKS - Zakopane - promocje 06.12.05, 14:29 poprawa: > PKS - wszystko o nim: > > pks.zakopane.pl/index.php?id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: PKS - Zakopane - mapa IP: *.it-net.pl 16.01.06, 01:34 mapa: pks.zakopane.pl/mapka1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś