audir 06.08.06, 16:11 Pod borem na czerwone w lepiance w ziemi ponoć siedzi ostatni nturysta ... Nie mam pojęcia jak mieszka tam zimą, ale podobno mieszka i już! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metaxa_cool Re: Ostatni naturysta 07.08.06, 08:30 Są ludzie, którzy nigdy nie powinni wychodzić ani z lasu, ani z jaskini ... a ten co tm mieszka na to ponoć narkoman jakiś czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 07.08.06, 08:57 Ostatni? To moze jaki Mohikanin, nie naturysta? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Ostatni naturysta 07.08.06, 09:17 u nas na takiego trudno trafić ...za to naturystów wielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 12:42 A moze to nie naturyści ino bidoki, co dutków na portki nie majom? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 15:00 czy ja tam wiem ... nie sprawdzalam ... w końcu jak ktoś lubi w ziemiance mieszkać , a zaraz obok znajduje się instytucja samorządowa i każdego dnia widzą, że powstała ziemianka , w której ktoś koczuje to powinni się tym problemem zainteresować , nie uważasz? ja bardziej o ekscentrycyzm człowieka podejrzewam ...a naturalizm jest sexi Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 16:03 Jeśli tego naturalizmu nie uprawio pewno poni poseł ... to jest sexi. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 16:30 owcarku ...chyba mi musisz przetłumaczyć tę frazę ... na polski ... tempa jestem , że sexi roumiem ...ale uprawio pewno pani poseł ... to nie rozumiem :) Pani poseł, gdyby uprawiala Toby media huczały aż od tego , a tu cicho :) Chyba, że to taka cicha Pani poseł :)) owcarek_podhalanski napisał: > Jeśli tego naturalizmu nie uprawio pewno poni poseł ... to jest sexi. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 10.08.06, 10:11 Racej sło mi o wygląd tej poni poseł niz o to, co ona uprawio :-) Bo jeśli idzie o to, co nase posłanki i nasi posłowie uprawiajom, to wiadomo, ze uprawiajom bordello grando. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Ostatni naturysta 10.08.06, 07:57 Jeszcze mam takie skojrzenie, że jeśli można budować zieminki to może szkoda zachodu o ubieganie się o jakieś tam chrzanione zezwolenia, warunki itp .. Odpowiedz Link Zgłoś