Dodaj do ulubionych

Ostatni naturysta

06.08.06, 16:11
Pod borem na czerwone w lepiance w ziemi ponoć siedzi ostatni nturysta ...
Nie mam pojęcia jak mieszka tam zimą, ale podobno mieszka i już!
Obserwuj wątek
    • metaxa_cool Re: Ostatni naturysta 07.08.06, 08:30
      Są ludzie, którzy nigdy nie powinni wychodzić ani z lasu, ani z jaskini ... a
      ten co tm mieszka na to ponoć narkoman jakiś czy coś?
    • owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 07.08.06, 08:57
      Ostatni? To moze jaki Mohikanin, nie naturysta? Hau?
      • audir Re: Ostatni naturysta 07.08.06, 09:17
        u nas na takiego trudno trafić ...za to naturystów wielu:)
        • owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 12:42
          A moze to nie naturyści ino bidoki, co dutków na portki nie majom? Hau?
          • audir Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 15:00
            czy ja tam wiem ... nie sprawdzalam ... w końcu jak ktoś lubi w ziemiance
            mieszkać , a zaraz obok znajduje się instytucja samorządowa i każdego dnia
            widzą, że powstała ziemianka , w której ktoś koczuje to powinni się tym
            problemem zainteresować , nie uważasz? ja bardziej o ekscentrycyzm człowieka
            podejrzewam ...a naturalizm jest sexi
            • owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 16:03
              Jeśli tego naturalizmu nie uprawio pewno poni poseł ... to jest sexi. Hau!
              • audir Re: Ostatni naturysta 09.08.06, 16:30
                owcarku ...chyba mi musisz przetłumaczyć tę frazę ... na polski ... tempa
                jestem , że sexi roumiem ...ale uprawio pewno pani poseł ... to nie rozumiem :)
                Pani poseł, gdyby uprawiala Toby media huczały aż od tego , a tu cicho :)
                Chyba, że to taka cicha Pani poseł :))

owcarek_podhalanski napisał:

> Jeśli tego naturalizmu nie uprawio pewno poni poseł ... to jest sexi. Hau!
                • owcarek_podhalanski Re: Ostatni naturysta 10.08.06, 10:11
                  Racej sło mi o wygląd tej poni poseł niz o to, co ona uprawio :-)
                  Bo jeśli idzie o to, co nase posłanki i nasi posłowie uprawiajom, to wiadomo,
                  ze uprawiajom bordello grando. Hau!
    • audir Re: Ostatni naturysta 10.08.06, 07:57
      Jeszcze mam takie skojrzenie, że jeśli można budować zieminki to może szkoda
      zachodu o ubieganie się o jakieś tam chrzanione zezwolenia, warunki itp ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka